Fragezit carne
Last Updated: Sep 28 2016 19:58, Started by
GeorgVe
, Dec 28 2014 18:25
·
0
#19
Posted 28 September 2016 - 19:58
"BandiT", on 06 ianuarie 2016 - 12:31, said:
Va dau si eu un sfat: nu puneti apa in marinata sau in bait! Daca nu aveti suficient vin, puneti bere. e la fel de potrivita ptr. marinarea carnurilor. Am încercat de câteva ori să marinez fie cu vin,bere și amestec cu una dintre ele,din păcate nu mi-a plăcut cum a ieșit carnea și nici altora care au gustat.Eu folosesc supă de oase,sau pui pentru zeama de marinat și nu pun niciodată sare în baiț,decât condimente paprika iute,dulce,piper,usturoi și foarte puțin vin roșu.După ce întorc carnea marinată pe grătar,ung cu o pensulă de silicon cu de baiț partea friptă a fripturii și presar sare,apoi când este gata pe ambele părți și o pun pe tavă,presar cimbru măcinat pe bucățile pe care le servesc,alții pun cimbrul în marinată,dar pe lângă gustul amar pe care îl imprimă cărnii,se arde în timpul gătirii și aroma de cimbru,nu mai are nici o legătură cu savoarea unei fripturi pe grătar ! |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users