Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Cum se gatesc crevetii ?
Last Updated: Apr 01 2013 17:43, Started by
GoldMasters
, Mar 30 2013 10:49
·
0
#1
Posted 30 March 2013 - 10:49
Salut,im explica si mie cineva cum se prepara crevetii ? Cum se curata,cum se prepara..mai pe scurt tot,pas cu pas.
O zii placuta. |
#2
Posted 30 March 2013 - 10:58
#3
Posted 30 March 2013 - 10:58
Google nu s-a inventat pentru tine ?
http://retete.acasa....tilor-8180.html http://www.itips.ro/...veti-v1252.html http://hobbybucatar....it-creveti.html Edited by driftking91, 30 March 2013 - 10:59. |
#5
Posted 30 March 2013 - 11:05
Nu necesită atenţie deosebită! Spălaţi şi puşi direct pe plită sau fierţi. De desfăcut nu este greu. Ce faci de aici mai departe este o altă poveste. Google te poate ajuta pe reţete specifice. Baftă!
|
#7
Posted 30 March 2013 - 11:36
In primul rand, de care creveti ? Mari, mici ? Proaspeti, congelati ?
|
#8
Posted 30 March 2013 - 11:39
GoldMasters, on 30 martie 2013 - 10:49, said:
Salut,im explica si mie cineva cum se prepara crevetii ? Cum se curata,cum se prepara..mai pe scurt tot,pas cu pas. Dacă nu sunt curăţaţi, îi cureţi, şi îi prăjeşti până se fac rozalii - în jur de 2 minute. |
#9
Posted 30 March 2013 - 11:51
Creveti trebuie pusi in apa cu care,ii lasi 5 min.ii limezesti si dupa aceea pui vin alb sec/vin chinezesc sau sake. 5-10 min.apoi ii clatesi,stergi cu hartie de bucatarie.
|
#10
Posted 30 March 2013 - 12:16
Da` vin de Dobrogea nu e bun?? Nu toata lumea sta in China sau Japonia sa bea sake toata ziua
|
|
#11
Posted 30 March 2013 - 14:13
#12
Posted 30 March 2013 - 14:54
#13
Posted 30 March 2013 - 19:02
astia nu mushca?
am auzit de ceva cazuri cand au sarit la om.... |
#14
Posted 30 March 2013 - 19:04
#15
Posted 31 March 2013 - 15:28
Esentialul nu l-a mentionat nimeni. Crevetii trebuie curatati de cacat inainte de toate. Asadar, se cresteaza longitudinal coada crevetilor pe coama exterioara cu un cutit bine ascutit. In acea crestatura veti gasi un vas (intestinul gros) plin cu cacatel verzui foarte amar si destul de urat mirositor. EEeee, acea parte crestata se supune unui jet de apa rece pana nu se mai vede mizerie.
PS Acest procedeu nu este valabil pentru crevetii prefierti. Aceia se gasesc preponderent congelati, sunt rozalii (semn ca au suferit un tratament termic) si sunt crestati deja pe coada. In ceea ce priveste reteta, am una senzationala, care se preteaza doar la creveti mari, tiger prawns sau jumbo prawns. Succes. http://www.food.com/...ic-butter-37019 |
|
#16
Posted 01 April 2013 - 09:55
Daca sunt prefierti nu prea ai ce face cu ei, sunt fazi.
Dar daca ai Tiger sau Jumbo, cel mai bine e sa-i "calesti' un pic in ulei de masline si sa-i condimentezi dupa plac. N-ai cum sa dai gres. Edited by Mocebon, 01 April 2013 - 09:58. |
#17
Posted 01 April 2013 - 17:37
O reteta buna pentru creveti.Prajiti!Prajiti!Altceva nu mai stiti?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/ZeMn0h2EIUg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Inca una gustoasa; [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/adLjNuZGxo8?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#18
Posted 01 April 2013 - 17:43
Pai si astia din clipurile puse de tine sunt prajiti... eventual si cu niste fire de par de la cainele ala care asista.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users