Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Produs Jell-O - gelatina cu arome etc
Ultima postare: mai 21 2022 21:21, Inițiat de
aaaa4567
, mai 21 2022 18:42
·
0
#1
Publicat: 21 mai 2022 - 18:42
Unde gasesc ceva asemanator cu https://en.wikipedia.org/wiki/Jell-O in Romania (sa fie disponibile macar 6-7 arome)? Gelatina am mai gasit, dar doar cu ceva fructe etc etc. Preferabil la magazine de cartier sau hipermarket, zic (ca, asa, in lanturi pentru cofetarii sigur s-or gasi)..., dar orice varianta de cumparare en detail m-ar satisface.
Multumesc. |
#5
Publicat: 21 mai 2022 - 19:44
pasilla, on 21 mai 2022 - 19:24, said:
Ala e deja un produs generic. Poate ne spui la ce anume vrei sa il folosesti. Se gasesc de la cunoscutele jeleuri viermi, ursuleti, etc, pana la gelatina pura cu care poti sa faci in combinatie cu arome si coloranti, ceea ce doresti. Editat de aaaa4567, 21 mai 2022 - 19:44. |
#7
Publicat: 21 mai 2022 - 19:52
https://zerro.ro/pro...rry-cirese-8-5g
Uite un exemplu. Da’ mai bine îți iei gelatina și o aromatizezi tu, ca tot trebuie hidratată. Măcar obții ceva ca lumea |
#8
Publicat: 21 mai 2022 - 20:22
richelieu, on 21 mai 2022 - 19:52, said:
https://zerro.ro/pro...rry-cirese-8-5g Uite un exemplu. Da’ mai bine îți iei gelatina și o aromatizezi tu, ca tot trebuie hidratată. Măcar obții ceva ca lumea Btw, o merge sa faci budinca din amidon fara sa o fierbi sau sa pui apa firbinte? Ca am vazut cate ceva, dar nu stiu... Editat de aaaa4567, 21 mai 2022 - 20:23. |
#10
Publicat: 21 mai 2022 - 21:21
aaaa4567, on 21 mai 2022 - 20:22, said: Asa zic si eu, dar nu stiu cantitatile (ma rog, nu e pentru mine), daca pui fructe, mai alsa si alea zeama, si nu stii cata gelatina sa pui. Dar cred ca ne descurcam cumva... Cam cata gelatina puneti la un jeleu din asta, zic? Banuiesc ca ceva de genul un plic la 500 de grame (sau cat o scrie pe plic). Btw, o merge sa faci budinca din amidon fara sa o fierbi sau sa pui apa firbinte? Ca am vazut cate ceva, dar nu stiu... Nu, amidonul trebuie fiert măcar 2 minute, ca sa se gătească. Altfel nu se leagă. Și e și indigest. |
|
Anunturi
▶ Utilizatori activi: 1
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi