Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Ajutor, varza la cuptor

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
68 răspunsuri în acest subiect

#19
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 38.193
  • Înscris: 19.09.2005
pisici uita-te la ea din 15min in 15min si asta e, daca ai dat cuptorul prea mic o dureze ore bune.

pe viitor cumprara un termometru pentru cuptor ca sa vezi ce faci.

Fișier atașat  1.jpg   27,79K   0 download-uri

Editat de arg, 12 februarie 2018 - 16:09.


#20
Bibulus

Bibulus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 3.867
  • Înscris: 05.08.2014

View Postemi99, on 12 februarie 2018 - 15:42, said:

Vreau sa fac varza la cuptor. Varza acra. Am taiat 1 varza marunt, am pus-o intr-o oala de lut. Apoi am pus 2 cepe calite in prealabil, 1 pahar de apa calda, cimbru, foi dafin, piper boabe, si 2 carnati afumati. Am pus capacul peste , si am dat focul mijlociu. Sta cam de 1 ora si 30 minute acolo si nu se face mai nimic....cat mai o las ?
Prietene, pune ceva ca sa "se faca". Eu fac varza la cuptor (n-o mai fierb deloc pe aragaz) si pun o cutie de rosii pasate de 500 grame in care varza fiebe incet si capata si gust bun si culoare rosie. Intotdeauna pun si apa pana aproape acopar varza. Daca pui si afumatura iese ceva nemaipomenit. Nu mai folosi retete batranesti, cu doua linguri de bulion sau ceapa calita (la varza, ceapa aia nu da niciun gust).

Editat de Bibulus, 12 februarie 2018 - 16:14.


#21
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.153
  • Înscris: 18.05.2007

View Postemi99, on 12 februarie 2018 - 16:01, said:

Nu, apa nu acopera varza. Am pus 1 pahar de apa.

Acum am dat focul la maxim.

Pai si in ce ar trebui sa fiarba varza aia? Eu as pune mai multa apa apa si as lasa-o sa fiarba acolo la un foc mai mare.

#22
qawHaq1

qawHaq1

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 880
  • Înscris: 14.03.2014

View Postemi99, on 12 februarie 2018 - 16:06, said:

N-am rezolvat-o. Si sa scurg apa ?
Nu, daca ai pus doar o cana. Se evapora. Poti sa pui acum si ceva pasta de rosii, doua linguri, asa.

#23
emi99

emi99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 45
  • Înscris: 21.07.2017

View PostqawHaq1, on 12 februarie 2018 - 16:11, said:

Nu, daca ai pus doar o cana. Se evapora. Poti sa pui acum si ceva pasta de rosii, doua linguri, asa.
Am vazut ca nu mai are apa acum. S-a evaporat. Am pus cam 400g suc de rosii acum.

#24
qawHaq1

qawHaq1

    Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 880
  • Înscris: 14.03.2014

View Postemi99, on 12 februarie 2018 - 16:14, said:

Am vazut ca nu mai are apa acum. S-a evaporat. Am pus cam 400g suc de rosii acum.
Bun, pune-i capacul si las-o cum am zis mai sus. Nu uita de ulei, e important.

Editat de qawHaq1, 12 februarie 2018 - 16:16.


#25
giuliani

giuliani

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 8.153
  • Înscris: 18.05.2007
teoretic, treaba sta cam asa.

- folosesti oala de lut ca sa poti fierbe in cuptor la un foc nu foarte mare sarmalele/varza/etc
- ca sa poti fierbe ceva trebuie sa ai suficienta apa, altfel ai o varza uscata.

In momentul actual pune apa pana acopera varza si apoi da-i focul putin mai tare. Dupa ce incepe sa fiarba poti sa dai focul mai incet ca mancarea ta va fierbe in continuare.

#26
emi99

emi99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 45
  • Înscris: 21.07.2017
Am mai pus 1 pahar de apa. Acum acopera varza...dar mai sunt 10 minute si se fac deja 2 ore.

Nu e mai bine fara capac ?

#27
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 38.193
  • Înscris: 19.09.2005
aaaa, tie iti este foame...

pai gatitul la oala de lut te rupe cu mirosul si mancarea inca nu-i gata....

Editat de arg, 12 februarie 2018 - 16:24.


#28
emi99

emi99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 45
  • Înscris: 21.07.2017

View Postarg, on 12 februarie 2018 - 16:22, said:

aaaa, tie iti este foame...
sa se evapore apa aia mai repede.

se si rumeneste.

#29
poadol

poadol

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 14.104
  • Înscris: 13.12.2010

View Postemi99, on 12 februarie 2018 - 16:22, said:

Am mai pus 1 pahar de apa. Acum acopera varza...dar mai sunt 10 minute si se fac deja 2 ore.

Nu e mai bine fara capac ?
Este cazul sa o mai lasi si inchisa in cuptor nu mai deschide usa aia macar 15 - 20 de minute. :D

#30
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 35.558
  • Înscris: 19.04.2009
Intre timp cauta pe net ceva restaurant.

Varza fierbe mereu foarte greu

#31
arg

arg

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 38.193
  • Înscris: 19.09.2005

View Postpoadol, on 12 februarie 2018 - 16:33, said:

Este cazul sa o mai lasi si inchisa in cuptor nu mai deschide usa aia macar 15 - 20 de minute. Posted Image
e o reteta cu varza "al dente"...

#32
emi99

emi99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 45
  • Înscris: 21.07.2017
Acum varza fierbe in apa aia....cand dracu se mai evapora ? Este apa cat sa acopere varza.

#33
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 21.812
  • Înscris: 26.11.2006
Daca scapi cu viata, te asteptam maine cu rezumatul.
LEX:"Nesimtirea RDS.RCS Digi&CO: ATENTIE! Pe ei in doare undeva si tot tu esti vinovat!".
Fii cuminte! Nu-i doare niciunde! Chiar daca tot tu esti vinovat.

#34
Lex404

Lex404

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Mesaje: 35.558
  • Înscris: 19.04.2009
Ma copile, dar au mai ramas carnati?
Mustar si pita ai?
Varza aia o manci mañe deja.. ca tre sa steie peste noapte la rece.

Editat de Lex404, 12 februarie 2018 - 16:41.


#35
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 36.506
  • Înscris: 04.05.2006

View Postemi99, on 12 februarie 2018 - 16:14, said:


Am vazut ca nu mai are apa acum. S-a evaporat. Am pus cam 400g suc de rosii acum.
Oala aia e smălțuită la interior? Dacă da, înseamnă ca se încălzește greu și durează mai mult sa se gătească varza.
Dacă nu, apa aia nu s-a evaporat, ci ti-a absorbit-o lutul.
Chestie care trebuia făcută dinainte. Se umple vasul cu apa și se lasă sa se satureze.

#36
emi99

emi99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Mesaje: 45
  • Înscris: 21.07.2017
este smaltuita

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate