Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ajutor, varza la cuptor
Last Updated: Feb 14 2018 10:42, Started by
emi99
, Feb 12 2018 15:42
·
0
#20
Posted 12 February 2018 - 16:08
emi99, on 12 februarie 2018 - 15:42, said:
Vreau sa fac varza la cuptor. Varza acra. Am taiat 1 varza marunt, am pus-o intr-o oala de lut. Apoi am pus 2 cepe calite in prealabil, 1 pahar de apa calda, cimbru, foi dafin, piper boabe, si 2 carnati afumati. Am pus capacul peste , si am dat focul mijlociu. Sta cam de 1 ora si 30 minute acolo si nu se face mai nimic....cat mai o las ? Edited by Bibulus, 12 February 2018 - 16:14. |
#21
Posted 12 February 2018 - 16:09
#22
Posted 12 February 2018 - 16:11
#23
Posted 12 February 2018 - 16:14
#24
Posted 12 February 2018 - 16:15
#25
Posted 12 February 2018 - 16:17
teoretic, treaba sta cam asa.
- folosesti oala de lut ca sa poti fierbe in cuptor la un foc nu foarte mare sarmalele/varza/etc - ca sa poti fierbe ceva trebuie sa ai suficienta apa, altfel ai o varza uscata. In momentul actual pune apa pana acopera varza si apoi da-i focul putin mai tare. Dupa ce incepe sa fiarba poti sa dai focul mai incet ca mancarea ta va fierbe in continuare. |
#26
Posted 12 February 2018 - 16:22
Am mai pus 1 pahar de apa. Acum acopera varza...dar mai sunt 10 minute si se fac deja 2 ore.
Nu e mai bine fara capac ? |
#27
Posted 12 February 2018 - 16:22
aaaa, tie iti este foame...
pai gatitul la oala de lut te rupe cu mirosul si mancarea inca nu-i gata.... Edited by arg, 12 February 2018 - 16:24. |
#28
Posted 12 February 2018 - 16:23
|
#29
Posted 12 February 2018 - 16:33
#30
Posted 12 February 2018 - 16:35
Intre timp cauta pe net ceva restaurant.
Varza fierbe mereu foarte greu |
#31
Posted 12 February 2018 - 16:37
#32
Posted 12 February 2018 - 16:38
Acum varza fierbe in apa aia....cand dracu se mai evapora ? Este apa cat sa acopere varza.
|
#33
Posted 12 February 2018 - 16:40
Daca scapi cu viata, te asteptam maine cu rezumatul.
LEX:"Nesimtirea RDS.RCS Digi&CO: ATENTIE! Pe ei in doare undeva si tot tu esti vinovat!". Fii cuminte! Nu-i doare niciunde! Chiar daca tot tu esti vinovat. |
|
#34
Posted 12 February 2018 - 16:41
Ma copile, dar au mai ramas carnati?
Mustar si pita ai? Varza aia o manci mañe deja.. ca tre sa steie peste noapte la rece. Edited by Lex404, 12 February 2018 - 16:41. |
#35
Posted 12 February 2018 - 16:41
emi99, on 12 februarie 2018 - 16:14, said: Am vazut ca nu mai are apa acum. S-a evaporat. Am pus cam 400g suc de rosii acum. Dacă nu, apa aia nu s-a evaporat, ci ti-a absorbit-o lutul. Chestie care trebuia făcută dinainte. Se umple vasul cu apa și se lasă sa se satureze. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users