Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ajutor, varza la cuptor
Last Updated: Feb 14 2018 10:42, Started by
emi99
, Feb 12 2018 15:42
·
0
#55
Posted 12 February 2018 - 20:19
Mai oameni buni, daca stiam ca un rahat de varza la cuptor necesita atatea cunostiinte teoretice, atata munca, atata materie prima, curent, gaze, oale speciale, futu-l pe ala care mai manca asa ceva!
ceanu1980, on 12 februarie 2018 - 18:17, said:
la mine se pune varza gata taiata la murat si se numeste verze m-a pierdut cu piper boabe,nu-l suport daca vrei sa vezi alt om in mine,ascunde o cacaraza in mancare si te-am rupt de realitate ce a facut acolo initiatorul este orice,dar nu varza la cuptor Edited by myshyk, 12 February 2018 - 20:20. |
#57
Posted 12 February 2018 - 21:29
Tot nu-i gata? Eu cand am ajuns acasa, m-am consolat cu ce-am gasit!
Si nu, nu era varza calita................... Edited by altuser09, 12 February 2018 - 21:30. |
#58
Posted 12 February 2018 - 21:32
Uite, imi pun ceasu´ sa sune maine dimineta la ora cand e gata varza, dar sa fii si tu pe faza! Acum poti sa te duci sa vezi linistit serialu la kanalD. Nu uita sa reduci temperatura pe undeva pe la 6.5-7°, ca sa nu se arda oala pana dimineta'!
|
#59
Posted 13 February 2018 - 05:50
Gata varza? Nu am putut dormi de pofta! Sunt treaz de la 3.15 si nu am baut decat o cafea cu 2 biscuiti! Acum vreo 2 saptamani, aveam pofta de varza calita, tovarasa nu avea chef. Asa ca m-am dus la carrefour si mi-am luat o caserola. A fost buna! Sau pofta mea prea mare?
Mi-a mai facut cineva pofta de jumari saptamana trecuta, aici pe forum. Si atunci am avut noroc, am gasit unele bune. Sa va priasca ce veti manca azi, chiar daca e marti si e 13! |
#60
Posted 13 February 2018 - 08:46
M-am tot uitat pe stiri, nu a fost nici un incendiu cu mirosb de varza.
|
#62
Posted 13 February 2018 - 12:08
Faptul ca nu raspunde ..... hmmmm ... nu miroase a bine !
|
#66
Posted 13 February 2018 - 12:31
#67
Posted 13 February 2018 - 12:34
altuser09, on 13 februarie 2018 - 05:50, said:
Gata varza? Nu am putut dormi de pofta! Sunt treaz de la 3.15 si nu am baut decat o cafea cu 2 biscuiti! Acum vreo 2 saptamani, aveam pofta de varza calita, tovarasa nu avea chef. Asa ca m-am dus la carrefour si mi-am luat o caserola. A fost buna! Sau pofta mea prea mare? Mi-a mai facut cineva pofta de jumari saptamana trecuta, aici pe forum. Si atunci am avut noroc, am gasit unele bune. Sa va priasca ce veti manca azi, chiar daca e marti si e 13! Nu vad oportuna ideea de a cumpara ceva pe care il poti prepara atat de simplu in bucatarie, si aici ma refer la jumari, ai nevoie de carne buna, trebui sa afli provenienta nobilului, adica a porcului, apoi faci rost de ceva carne, poate piept de porc, sa aiba fasiute de carne si fasiute de grasime, arunci intr-un vas de fonta, otel, inox, ce ai prin casa, o cana mare de bere, si cand incepe sa fiarba lichidul, arunci carnea, o asezonezi bine cu sare, piper, cimbru, si ceea ce iti mai pofteste gurita, si o fierbi asa pana scade berea si incepe sa se formeze untura, apoi dai focul mic si astepti, pandesti jumarile sa se faca aurii, trantesti o alta mamaliga, faci un mujdei zdravan cu usturoi de al nostru, si uiti de Auchan |
#68
Posted 13 February 2018 - 12:56
Platon, on 13 februarie 2018 - 12:34, said: Nu vad oportuna ideea de a cumpara ceva pe care il poti prepara atat de simplu in bucatarie, si aici ma refer la jumari, ai nevoie de carne buna, trebui sa afli provenienta nobilului, adica a porcului, apoi faci rost de ceva carne, poate piept de porc, sa aiba fasiute de carne si fasiute de grasime, arunci intr-un vas de fonta, otel, inox, ce ai prin casa, o cana mare de bere, si cand incepe sa fiarba lichidul, arunci carnea, o asezonezi bine cu sare, piper, cimbru, si ceea ce iti mai pofteste gurita, si o fierbi asa pana scade berea si incepe sa se formeze untura, apoi dai focul mic si astepti, pandesti jumarile sa se faca aurii, trantesti o alta mamaliga, faci un mujdei zdravan cu usturoi de al nostru, si uiti de Auchan ideea nu e deloc rea, doar ca e prea mare deranjul doar ca sa-ti faci o pofta, o toana de moment. iar daca te apuca pofta cand esti la birou sau prin oras, cine crezi ca mai are rabdare sa astepte pana ajunge acasa, cand mai usor si mai simplu ii este sa cumpere ceva gata preparat ? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users