Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ouă în apă fierbinte
Last Updated: Sep 14 2017 21:15, Started by
tzopinel
, Sep 13 2017 19:17
·
0
#19
Posted 13 September 2017 - 20:02
Da, fac faza cu microundele, am uitat de asta, pun din start apă fierbinte și le bag.
|
#20
Posted 13 September 2017 - 20:45
Eu îți propun sa electrocutezi ouăle. La joasa tensiune ai oua moi, la medie tensiune oua cleioase, si la înaltă tensiune oua tari.
|
#21
Posted 13 September 2017 - 21:14
Sa nu va complic viata, dar unde locuiesti? Si altitudinea influenteaza atitudinea oualelor fierte. mai bine incearca o omleta
|
#22
Posted 13 September 2017 - 23:20
tzopinel, on 13 septembrie 2017 - 19:17, said:
Dacă pun peste ouă apă clocotită de la dozator, în cât timp se fierb, dacă le las într-o cană, având în vedere că temperatura scade? Eu chiar le prefer moi. Oricum,cel mai probabil la primul contact cu apa clocotita, coaja oualelor o sa faca "BUMMM ! " ( adu-ti aminte ca si la aragaz trebuie sa reduci focul cand le pui in apa fierbinte sau in cel mai rau caz le adaugi de la inceput in apa rece !) Edited by stlk, 13 September 2017 - 23:34. |
#23
Posted 14 September 2017 - 06:10
Păi le ții în apă și le verifici regulat. Când au ajuns la consistența dorită, le scoți. Dăăăă
|
#24
Posted 14 September 2017 - 09:13
cel mai simplu este sa le fierbi, vezi ca exista in kaufland, pe la accesorii de bucatarie, un "dispozitiv" sub forma unei jumatati de ou, din plastic transparent, cu 3 gradatii/semne. se numeste egg timer, cred ca e marca fackelmann.
il pui in apa in care fierbi ouale si atunci cand isi schimba culoarea si atinge gradatia dorita, stingi focul, ouale fiind fierte asa cum iti doresti - moi, cleioase sau tari. http://www.pandortex...Ä-fierte-c9297 |
#25
Posted 14 September 2017 - 14:44
Avem aici doar dozator și microunde, s-a elucidat deja, pun apă fiartă de la dozator și le bag la microunde. Altitudine: 80m
Edited by tzopinel, 14 September 2017 - 14:44. |
#26
Posted 14 September 2017 - 14:50
#28
Posted 14 September 2017 - 15:37
#29
Posted 14 September 2017 - 15:52
tzopinel, cumpara frate cea mai ieftina cana electrica, cu capacitate de 1-1,5 litri si rezolvi elegant problema cu fiertul oualor la locul de munca. trebuie doar sa ai grija cand decupleaza automat fierberea, s-o pui din nou in functiune.
stiu pe cineva care tot asa, la locul de munca, fierbe uneori crenvursti in cana electrica.... https://www.emag.ro/fierbatoare/c |
#30
Posted 14 September 2017 - 17:51
Am cană electrică dar n-o aduc pentru cât fierb eu, odată pe lună. Nici n-am unde o lăsa pe aici. Dacă aș fierbe mai des, ar fi cea mai bună soluție.
|
#31
Posted 14 September 2017 - 19:48
Eu stiu pe cineva ce isi gateste la munca. Au aragaz, merge dimineata trage in tigaie bacon, pune oua peste etc. Miroase prin birouri... toti se oftica
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users