Salt la conținut

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Mandolina feliat legume

Atestat consilier de siguranta

Ce se intampla cu actualii tineri...

Descifrare reteta
 Zapp fix

Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea

Meserias nu mai vine sa termine l...
 Soferii prinsi bauti sau drogati ...

geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...

A fost adoptata legea privind alc...
 La multi ani Costi

Vreau sa ofer imprumut pentru con...

Usa de garaj la o magazie existenta

The worst of evil (2023)
 

”Bucătarul a avut o zi proastă ” - Acceptabil sau nu ?

- - - - -
  • Vă rugăm să vă autentificați pentru a răspunde
110 răspunsuri în acest subiect

#109
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 72.854
  • Înscris: 15.06.2007
Nu a avut bucatarul o zi proasta:
Ori a avut prea multa carne stricata si prea putina carne proaspata,  si nu a iesit combinatia, ori a gresit involuntar  proportiile.
De exemplu, poate am mai zis, la iulius mall, la "food  court" de oriunde as manca,   urmeaza sa am nevoie de suplimente alimentare de gen "smecta" sau imodium..  
Culmea ca prin alte parti  (in strainatate nu am prea patit).

#110
versacic

versacic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Mesaje: 197
  • Înscris: 28.10.2017
Toti avem zile proaste, nu doar bucatarul, e cea mai proasta meserie asta dupa mine, ca te ingrasi ca porcul, este imposibil sa nu gusti din aia, din ailalta mereu..si ai pus-o.

#111
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Mesaje: 28.252
  • Înscris: 22.11.2009

View PostSurgeoniac, on 03 mai 2017 - 12:40, said:

Îmi amintesc de sezonul din K.itchen Nightmares condus de G.Ramsay, Ăźn care mergea la diferite restaurante de pe planetă și interesant : bucătarii care nu au avut grad de comparație au fost cei mai delusional , cei mai incapabili de autoevaluare și autocritică, ei chiar credeau că serviciile lor sunt bune, deși făceau niște gafe care erau hilare chiar și pentru un amator, dar ei nu mai conștientizau asta. Și evident, tot ei erau cei care atunci cĂąnd Ramsay Ăźncerca să Ăźi facă să Ăźși vadă greșelile, se Ăźmpotriveau vehement și se considerau jigniți , neavĂąnd vreo șansă să comunici cu ei.
Ramsay este un delusional maniac. Poate sa lucreze si la cel mai grozav restaurant de pe planeta, tot bolnav psihic este.
Ma bucur ca in Romania,  n-au prins la public show-urile cu manifestari de spitalul 9, cu aruncat cu farfuriile de mancare pe jos si umilit concurentii.
Si la Vaslui, oamenii se comporta asa, cand sunt beti. Nu arunca cu mancarea pe pereti, cand sunt treji.

Editat de Cr1spy, 08 februarie 2019 - 14:44.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

Utilizatori activi: 1

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate