Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consum ulei masina de tuns iarba...

"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni
 Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 

”Bucătarul a avut o zi proastă ” - Acceptabil sau nu ?

- - - - -
  • Please log in to reply
110 replies to this topic

#109
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,625
  • Înscris: 15.06.2007
Nu a avut bucatarul o zi proasta:
Ori a avut prea multa carne stricata si prea putina carne proaspata,  si nu a iesit combinatia, ori a gresit involuntar  proportiile.
De exemplu, poate am mai zis, la iulius mall, la "food  court" de oriunde as manca,   urmeaza sa am nevoie de suplimente alimentare de gen "smecta" sau imodium..  
Culmea ca prin alte parti  (in strainatate nu am prea patit).

#110
versacic

versacic

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 197
  • Înscris: 28.10.2017
Toti avem zile proaste, nu doar bucatarul, e cea mai proasta meserie asta dupa mine, ca te ingrasi ca porcul, este imposibil sa nu gusti din aia, din ailalta mereu..si ai pus-o.

#111
Cr1spy

Cr1spy

    Pixie

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,252
  • Înscris: 22.11.2009

View PostSurgeoniac, on 03 mai 2017 - 12:40, said:

Îmi amintesc de sezonul din K.itchen Nightmares condus de G.Ramsay, Ăźn care mergea la diferite restaurante de pe planetă și interesant : bucătarii care nu au avut grad de comparație au fost cei mai delusional , cei mai incapabili de autoevaluare și autocritică, ei chiar credeau că serviciile lor sunt bune, deși făceau niște gafe care erau hilare chiar și pentru un amator, dar ei nu mai conștientizau asta. Și evident, tot ei erau cei care atunci cĂąnd Ramsay Ăźncerca să Ăźi facă să Ăźși vadă greșelile, se Ăźmpotriveau vehement și se considerau jigniți , neavĂąnd vreo șansă să comunici cu ei.
Ramsay este un delusional maniac. Poate sa lucreze si la cel mai grozav restaurant de pe planeta, tot bolnav psihic este.
Ma bucur ca in Romania,  n-au prins la public show-urile cu manifestari de spitalul 9, cu aruncat cu farfuriile de mancare pe jos si umilit concurentii.
Si la Vaslui, oamenii se comporta asa, cand sunt beti. Nu arunca cu mancarea pe pereti, cand sunt treji.

Edited by Cr1spy, 08 February 2019 - 14:44.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate