Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Service - Preturi diferite

IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...
 Ridicare act de identitate cu pro...

Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet
 Mai poarta careva papuci prin oras?

Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat
 Copii nascuti in Romania

Felicitari Republica Moldova pent...

Ușa exterioara care scar5...

Decizie dificila intre doua model...
 

Conectare TV.

- - - - -
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 18.06.2012
am urmatoarea problema,vreau sa conectez de la un receptor digi cablu hd humax un cablu de la rf out ptr a putea viziona un anumit program tv pe alt tv dar nu imi vede decat cele analogice cum as putea face sa vad si pe digital un program tv,am si eu un rec asemanator dar nu am digifilm de accea doresc sa vad,poate este de la setari

#2
myshyk

myshyk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,812
  • Înscris: 26.11.2006
Ai dreptate, e din setari, dar nu ale tale ci ale operatorului.

#3
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,313
  • Înscris: 05.01.2012
Daca nu ma insel, dupa ce conectezi al doilea tv la decodor, scanezi (pe un program pe care nu ai memorat nici un canal) pana gasesti semnalul de la rf out. Cel putin la digi satelit asa faceam. Ceva in genul cum se dadea semnal de la videocasetofon la tv.
Succes!

#4
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007
folosesti un distribuitor/amplificator

#5
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 18.06.2012
eu ma refer ca nu imi prinde digitalul deloc numai analogicul ce pot face

#6
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007
folosesti un distribuitor/amplificator

#7
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 18.06.2012
ca sa vad programele digitale pe un al doilea recceptor desi programele se schimba din primul cum tb procedat,imi vede decat analogicul

#8
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,022
  • Înscris: 12.01.2004
Pe iesirea RF ai exact acelasi semnal care il ai la intrarea RF. Asta inseamna ca se comporta ca o derivatie facuta cu splitter cu 2 iesiri. TV-ul care primeste semnal din RF out trebuie sa aiba tuner DVB-C si slot CI+ (la care montezi digismart cam-ul) sau ii montezi un al 2-lea decodor, daca vrei sa receptionezi digital.

Edited by mhanor, 24 April 2014 - 21:55.


#9
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 18.06.2012
eu am tv model crt si mai am un decodor nu merge deloc sa vad de la celalalt rec pe digital?

#10
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 18.06.2012
nu stie nimeni

#11
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003
Pana la un raspuns, reformuleaza corect ce ai scris mai sus. Cat timp nu folosesti semnele de punctuatie, nimeni nu va intelege ceva !

#12
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 18.06.2012
ok imi cer scuze,eu am 2 receptoare humax cu abonament digital pe acelasi abonamen, receptorul cu cartela il folosesc la un tv lcd si eu folosesc al doilea rec dar fara cartela in el la un tv model crt si receptionez decat programele din pachetul de baza pe digital,am conectat un cablu la iesirea loop out de la celalalt rec ca sa prind si digifilm pe digital pe tv crt al meu dar nu imi intra de cat programele analogice, cum pot proceda

#13
opop

opop

    bolnav cronic :(

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,570
  • Înscris: 06.01.2007
Si acum tradu in romana.

#14
istrate01

istrate01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 999
  • Înscris: 18.06.2012
vam spus ce nu ati inteles,cum fac sa mearga programele de pe un receiver pe al doilea tv prin iesirea loop out

#15
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,656
  • Înscris: 30.07.2003
Prin loop out ai semnalul RF asa cum vine de la RCS (un splitter altfel spus), nu ai canalele decodate ! DigiFilm e dependent de cartela lor, nu e la liber. Cu un receiver fara cartela prinzi doar canalele digitale necodate.

Edited by neagu_laurentiu, 30 April 2014 - 18:11.


#16
mhanor

mhanor

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,022
  • Înscris: 12.01.2004
Mai pe intelesul tau, DigiFilm il ai doar pe iesirile HDMI/RCA/Euroscart ale decodorului RDS, dar nu pe RF OUT. Pentru al 2-lea TV, ai nevoie de al 2-lea decodor RDS.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate