Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...

Schimbare certificat de inmatricu...
 Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...
 Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware
 betano.ro

Poveste fara sfarșit

I-auziti voi! - nu vor romani...

Colon iritabil
 

U.P.C. a lansat primul cel mai rapid internet la download din ROMÂNIA (download 200 Mbps).

- - - - -
  • Please log in to reply
232 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

RECORD LA NIVEL NAȚIONAL: U.P.C. lansează cel mai rapid internet din ROMÂNIA (200 Mbps).



Quote

UPC, una dintre cele mai mari companii de telecomunicații de pe piața locală, stabilește un nou record prin lansarea Internetului cu viteză de până la 200 Mbps.
Evoluția Internetului în ultimii 5 ani în România a arătat nu doar creșteri semnificative la nivelul numărului de utilizatori, cât mai ales o transformare a modului de utilizare.
Varietatea și multitudinea de activități pe care românii le desfășoară astăzi online necesită viteze din ce în ce mai mari de download. După ce, în anul 2011, U.P.C. a lansat cel mai rapid Internet din România – Fiber Power 120 Mbps –, iar un an mai târziu a lansat viteze de 150 Mbps, compania anunță un nou record prin lansarea vitezei de 200 Mbps.

În prima fază, cel mai rapid serviciu de Internet, Fiber Power 200 Mbps, va fi disponibil în 9 orașe (București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Timișoara și Sibiu), care acoperă peste 60% din zona în care U.P.C. oferă servicii de Internet.
Prin lansarea celei mai mari viteze de Internet din România – Fiber Power 200 Mbps – UPC poziționează țara noastră nu numai în topul european al vitezelor maxime de download, ci și în cel al gradului de acoperire a conexiunilor de peste 100 Mbps. Conform celui mai recent studiu al Comisiei Europene , România se află pe locul 4 în topul țărilor U.E. la procentul conexiunilor la Internet fix cu o viteză de peste 100 Mbps, media națională (de 3,1%) fiind de 3 ori mai mare decât cea europeană (1%). Baza de clienți U.P.C. care beneficiază de conexiuni cu viteze de peste 100 Mbps a înregistrat în perioada iulie 2012 – iulie 2013 o creștere de 230%, numărul acestor clienți ajungând să reprezinte peste un sfert din totalul clienților de Internet ai companiei. La începutul lunii iulie 2013, U.P.C. avea un număr total de aproximativ 340.000 de clienți de Internet.
Trăim într-o lume în care Internetul este mai mult decât un suport al divertismentului, educației,carierei. Internetul a devenit universul în care toate acestea se desfășoară simultan, necesitând din ce în ce mai multe resurse și rapiditate. Obiceiurile clienților se schimbă, iar serviciile dedicate lor trebuie sățină pasul cu acest nou comportament de consum. Lansarea Internetului de până la 200 Mbps în România este o dovadă atât a misiunii noastre de a deschide lumea digitală tuturor, cât și a faptului că U.P.C. este un lider în tehnologie prin inovațiile și produsele pe care le aduce în mod constant pe piață, declară Severina Pascu, C.E.O. U.P.C. România &Ungaria.
U.P.C., oferă, în medie, 91,4% din viteza de download contractată de client
Ĩn anul 2012, media de utilizatori de Internet fix pe gospodărie era de 2,5 persoane – pentru a se bucura simultan de Internet, aceștia au nevoie de o conexiune stabilăși o viteză mare de donwload. Cu Internetul Fiber Power 200 Mbps este nevoie de doar 200 de secunde pentru a descărca 4.7 Gb (capacitatea unui D.V.D.). Pe măsură ce consumul de conținut video online, la calitate H.D. și ultraH.D. este în creștere, U.P.C. estimează că vitezele de peste 100 Mbps vor deveni noul standard de utilizare.
Abonamentul la Internet fix este pentru toată familia, iar membrii ei se bucură de Internet în moduri diferite, simultan. O arată creșterea numărului de clienți WiFi – peste o treime din clienții U.P..C de Internet au WiFi și peste 70% din clienții noi aleg și această opțiune. Simultaneitatea în utilizarea Internetului ne confirmă nevoia de viteze superioare și apetitul românilor pentru astfel de servicii, declară Robert Redeleanu, C.M.O. U.P.C. România.
Venind în întâmpinarea clienților care își doresc viteze de Internet din ce în ce mai mari, capabile să le susțină noile obiceiuri online, U.P.C. România a demarat un amplu proces de extindere a zonei cu acoperire Eurodocsis 3.0. Numai de la începutul anului până în prezent, U.P.C. a lansat servicii Fiber Power în 18 orașe . În prezent, U.P.C. România oferă viteze de peste 100 Mbps în 90% din rețeaua națională.
Odată cu lansarea noii viteze de până la 200 Mbps, U.P.C. își transformă și portofoliul de serviciipentru alinierea la noile tipologii de consumatori. Aceștia desfășoară activități zilnice online ce necesită viteze mari de Internet –de la livestream-uri simultane, cursuri online sau download-uri de fișiere de mari dimensiuni – de aceea noile pachete includ viteze de peste 120 Mbps.
Serviciile de Internet prin cablu, tehnologie utilizată în România de U.P.C., oferă, în medie, 91,4% din viteza de download contractată de client, peste media europeană de 74%. Odată cu lansarea noii viteze de Internet, U.P.C. completează la nivel național acest standard european de eficiență prin noul serviciu UPC Cares. Prin acest serviciu, U.P.C. va asigura un timp maxim de instalare de 3 zile a serviciilor digitale, inclusiv a Internetului de mare viteză – perioadă garantată prin contract – cât și disponibilitatea imediată a oricărui tip de echipament tehnic necesar instalării.
Concurenții R.C.S.&R.D.S. și Romtelecom oferă în prezent abonamente la internet cu viteze de 100 Mbps. Sursa: http://www.capital.r...nia-185910.html

Sursa: http://www.capital.r...nia-185910.html
-------------------------------------------------------------------------------------------

Quote

U.P.C. România va oferi internet de 200 Mbps:

Romania este situata pe locul 4 in topul tarilor din Uniunea Europeana care au conexiuni la Internet fix cu o viteza de peste 100 Mbps. Media din intreaga țară de 3,1% pentru acest tip de conexiuni de peste 100 Mbps este de peste de 3 ori mai mare decat cea la nivel european, care este de doar 1%.
La o recenta conferinta de presă, UPC Romania ( care in acest moment oferă 150 mbps ) a promis ca va oferi internet si mai rapid, respectiv 200 MBps.
Noua oferta Fiber Power 200 va fi lansata incepand cu data de 1 septembrie 2013 si disponibila pentru achizitionare incepand cu 2 septembrie 2013, in 9 localitati din Romania: Galati, Ploiesti, Iasi, Constanta, Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu. In acest moment, deja oferta de 120 Mbps a UPC exista in 12 orase din România, iar până la sfârsitul anului va fi prezentă in aproximativ 40 de localitati.
Noile oferte vor fi Ultra 99 ( la pretul de 99 LEI, cu viteza de 200 Mbps, majoritatea posturilor T.V. si telefonie cu minute nelimitate, plus receiver H.D. ) și Star 65 (la pretul de 65LEI, televiziune cu receiver S.D.). Probabil vitezele de upload vor ramâne identice, de până la 6 Mbps.
Reprezentantii U.P.C. au anuntat ca se foloseste o rețea hibrid (HTC, Eurodocsis cu cablu coaxial direct in locuinta).
Viteza pentru Eurodocsis 3 este de până la 1Gbps pentru abonat, dar nu este inca implementat serviciul, desi va fi lansat in viitor, probabil din anul 2014, când compania anuntă ca va introduce standardul Eurodocsis 3.1, cu viteze de 10Gpbs download și 2.5Gbps la upload.
“Transmit un mesaj si pentru concurenta! Vom mari si mai tare, nu doar la 200 Mbps !”, a spus un reprezentant U.P.C. Romania, care a mai amintit ca noua viteză va fi anunțată public printr-o campanie publicitara ce va folosi imaginea lui Horia Brenciu.
“Suntem pregatiti pentru a avea 1Gbps”, mai ne anunta reprezentantii UPC Romania, care spun că de fapt compania deține infrastructură cu tehnologie capabilă să ofere viteză de descarcare de 10 Gbps si de încarcare de 2,5 Gbps.

Sursa: http://hdsatelit.blo...e-200-mbps.html
In Ungaria au fost deja lansate recent viteze la UPC de 240 Mbps, după cum am anuntat in articolul de aici.
SURSA: http://hdsatelit.blo...l#ixzz2dG25u8Dj
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Quote

Compania sustine ca este pregatita tehnologic sa ofere viteze de 1 Gbps:

UPC pune in vanzare internet la viteze de pana la 200 Mbps in noua orase, incepand din  data de 2 septembrie 2013

Noua oferta de internet de la U.P.C.:

UPC Romania, al doilea mare operator de televiziune prin cablu, pune in vanzare incepand din data de  2 septembrie servicii de internet la viteze de descarcare de pana la 200 Mbps, o viteza dubla fata de ceea ce ofera competitia in prezent, a declarat miercuri Robert Redeleanu, chief marketing officer in cadrul companiei. Viteza de upload va fi de 6 Mbps. Noile viteze sunt oferite in noua orase: Bacau, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Galati, Iasi, Ploiesti, Timisoara si Sibiu prin intermediul a doua pachete de servicii la preturi de la 65 de lei/luna.
•"Avem planuri semnificative de a creste vitezele de upload. Pe de alta parte din toate studiile de piata, consumul este asimetric, deci serviciile actuale raspund nevoilor actuale. Anual investim circa 30 de milioane de euro in infrastructura retelei", a declarat Severina Pascu, directorul general (CEO) al UPC Romania.

La inceputul acestui an, UPC a introdus servicii de internet la viteze de descarcare de pana la 120 Mbps in 13 orase.
•"Intre aprilie si august anul acesta viteza medie vanduta in Bucuresti a fost de 120 Mbps. Ne propunem sa migram toti clientii UPC la viteze de cel putin 60 Mbps in cursul anului 2015. Ponderea clientilor cu viteze de peste 60 Mbps s-a dublat in ultimul an. In 2013 am lansat 120 Mbps in 13 orase si pana la sfarsitul acestui an vom ajunge cu aceste viteze de pana la 120 Mbps in 40 de orase", a mai spus Robert Redeleanu, chief marketing officer al UPC Romania.
Cele 9 orase in care au fost lansate noile servicii reprezinta 60% din aria de acoperire a serviciilor de internet ale UPC, sustin oficialii companiei.
La 30 iunie 2013, UPC Romania avea un numar total de 1.153.700 clienti, in crestere cu 6500 utilizatori fata de aceeasi perioada a anului trecut. Pe de alta parte, fata de primul trimestru din acest an, numarul de clienti a scazut cu 15.900 utilizatori, ca urmare a pierderii de clienti la serviciile de televiziune analogica prin cablu si la serviciile TV prin satelit.
Raportat la aceeasi perioada a anului trecut, numarul de clienti inregistrat la data de 30 iunie 2013 a crescut pe toate segmentele de activitate: TV, internet si telefonie. Astfel, la jumatatea acestui an, UPC avea 1.148.300 de clienti la serviciile TV (comparativ cu 1.142.000 clienti la 30 iunie 2012), 349.700 clienti de internet (fata de 306.400 clienti in perioada similara din 2012) si 251.700 clienti de telefonie fixa (fata de 206.600 clienti de telefonie fixa in 2012).
Totusi, fata de primul trimestru din acest an, rezultatele grupului Liberty Global indica o scadere a numarului total de clienti (- 15.900 clienti) in trimestrul incheiat la 30 iunie 2013, in conditiile in care compania a pierdut clienti la serviciile de televiziune analogica prin cablu (-13.300 utilizatori) si la serviciile de televiziune prin satelit (DTH - 10.200). Aceste pierderi nu au fost compensate de o crestere cu 7.600 de utilizatori la serviciile de televiziune digitala prin cablu.
Sursa: http://economie.hotn...-septembrie.htm


#2
aurelmanu

aurelmanu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 954
  • Înscris: 03.07.2010
Bravo lor Posted Image
abia astept sa imi instalez si eu

Edited by aurelmanu, 28 August 2013 - 12:00.


#3
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
... de pana la 200 Mbps...

PS. Multumim de info.

#4
jmek4you

jmek4you

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,282
  • Înscris: 22.05.2011

 CITAT, on 28 august 2013 - 11:57, said:

În prima fază, cel mai rapid serviciu de Internet, Fiber Power 200 Mbps, va fi disponibil în 9 oraşe (București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Ploiești, Timișoara și Sibiu), care acoperă peste 60% din zona în care U.P.C. oferă servicii de Internet.

Pe naiba , nici ala de 150 mbps nu e valabil inca in Iasi .

#5
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005
Car are upload-ul upc si cati oameni au posibilitatea de a beneficia de viteza asta de download ?

#6
DIVX2006

DIVX2006

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,598
  • Înscris: 15.07.2007

 colombo2003, on 28 august 2013 - 12:05, said:

... de pana la 200 Mbps...

PS. Multumim de info.
Asa-i la toti.

#7
khristy36

khristy36

    Sunt bestii care se plimba prea mult pe pamant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,596
  • Înscris: 02.10.2010
Pe cand si rds?

#8
deiuma

deiuma

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,715
  • Înscris: 25.01.2011
Pe când și la Craiova?

#9
johnflorin

johnflorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 919
  • Înscris: 07.10.2009
Download de ISO-uri cu sisteme de operare, download de jocuri de pe Steam, download de fisiere mari de pe diverse saituri de upload (multi oameni folosesc acele saituri pt. chestii work-related), locuinte in care toata familia foloseste cate un device pe net in acelasi timp...toate aceste chestii mie imi pot umple fara probleme conexiunea de 150, asa ca hai cu 200 Posted Image

Sa nu uitam ca progresul in toate domeniile a fost adus de activitatile minoritatii, boborul sta intotdeauna pe ce e mai ieftin si simte ca-l satisface...a, si comenteaza pe forumuri "la ce ne trebuie ba nene 200Mbps/4G/HDTV/roata"

#10
aris86

aris86

    Traieste constient!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,853
  • Înscris: 26.02.2010
Bravo lor! Pacat ca nu au acoperire in blocul meu si nici la tara.

#11
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015

 johnflorin, on 28 august 2013 - 12:52, said:

... download de fisiere mari de pe diverse site-uri de upload

Doar download de pe site-urile de upload, ca upload... Posted Image

Expune-mi si mie un scenariu in care banda de 100 nu iti este suficienta. YT 1080p curge fluent si pe 10Mbps, la fel orice streaming full HD, IPTV etc. Sau ce poti face simultan pe x device-uri incat sa nu iti ajunga 150 Mb/s...

Ca teoretic iei torrentul in 10 minute in loc de 20 bine, e un beneficiu extrem de practic...

Edited by MembruAnonim, 28 August 2013 - 13:13.


#12
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,915
  • Înscris: 06.04.2005
Lasa ca sunt altii care asteapta de la RDS 1 gbps nu s-ar multumi si cu 150-200 asa ca... momentan cred ca e arhisuficient 100 mbps pentru un home user INDIFERENT ce face el penet problema e uploadu daca ala ar fi unu decent de ex cum e la RDS de 30 mbps ar fi ok. Dar sa dai 200 mbps down si 6 up e jignitor.

#13
manic_user

manic_user

    Slightly Older Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,306
  • Înscris: 16.01.2007

Quote

[...] Probabil vitezele de upload vor ramâne identice, de până la 6 Mbps. [...]

Dacă vorbim doar de palmares, viteza de download de 200 Mbps de la UPC este salutură şi de felicitat.

Numai că fără o creştere semnificativă a vitezei de upload, strădaniile UPC vor fi inutile.
Vor putea rupe gura târgului, cu download de 200 Mbps, numai dacă vor oferi un upload de cel puţin 20-25 Mbps.

Părerea mea. Posted Image

Edited by manic_user, 28 August 2013 - 13:24.


#14
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Priviti ce raport frumos vom vedea, pai cum sa te abtii de la speedtestul zilnic ?

La astia nu e cu dus si intors.

"Avem planuri semnificative de a creste vitezele de upload. Pe de alta parte din toate studiile de piata, consumul este asimetric, deci serviciile actuale raspund nevoilor actuale. Anual investim circa 30 de milioane de euro in infrastructura retelei", a declarat Severina Pascu, directorul general (CEO) al UPC Romania.

Attached Files


Edited by MembruAnonim, 28 August 2013 - 13:37.


#15
usd

usd

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 30.05.2012
Si au si upload baietii astia :)

#16
johnflorin

johnflorin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 919
  • Înscris: 07.10.2009

 MembruAnonim, on 28 august 2013 - 13:12, said:

Expune-mi si mie un scenariu in care banda de 100 nu iti este suficienta.

Ti-am expus 4 scenarii in care oricat mai mult = mai bine...si da, asta poate sa insemne doar o diferenta intre 20 de minute si 10...ei nu fac 200Mbps pentru toata lumea, ci pentru cei care-si doresc asta.

Cu siguranta ca va insemna si o viteza mai buna de upload, am vazut ca in Ungaria 240Mb a adus 24 si pe upload...OK, poate la noi vor da doar 8 sau 10, da tot e mai mult decat ce-am acum.

Chiar nu inteleg de ce ajung upgrade-urile de servicii si infrastructura sa fie hulite, mi se pare o mentalitate de mosneag de la sat. Daca ai avea un procesor care in loc sa-ti dezarhiveze ceva in 10 minute ti-ar dezarhiva in 20 nu te-ar deranja? Daca nu, chiar nu esti pe thread-ul potrivit :)

#17
derick

derick

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 452
  • Înscris: 28.11.2007
UPC nu are cel mai mic upload! Exista Romtelecom cu 1 mpbs upload pe ADSL.

#18
catalinhio

catalinhio

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 260
  • Înscris: 23.02.2008
va doresc la toti carcotasii internet ca in italia adica invers proportionat ca cel din romania:viteze astronomice de 7 Mbps download cu 512Kbps upload si preturi de la 30 € in sus.asa macar veti avea ceva de comentatPosted Image

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate