Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cupra Formentor 1.5 150 CP

Adio permis

Activare Card national de sanatate

Ballerina (2023)
 Recomandare boxe

Advanced Weapons of Ghana

Wallbox Witty Start by Hager 22KW

Actualizare drivere (DUMo)
 PC uneori nu inregistreaza click ...

obtinere proiect instalatii sanit...

Numere pe BG si politia

Ce soft monitorizare trafic / vit...
 Twisted Metal

Capcana purici. Insecticid nevata...

Ce sa aleg intre ryzen 7 5700G si...

Unde gasesc butelii cu butan ?
 

Allview Viva Q7

- - - - -
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#37
adythekiller

adythekiller

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 580
  • Înscris: 25.04.2010
Salut ! Am facut marea prostie sa upgradez tableta (Allview Viva Q7 Life) la Android 4.4.2 KitKat si de atunci performantele i-au scazut foarte mult. Se simte diminuarea de performante in jocuri, meniuri chiar si in browsing.
Stiti cumva de unde pot lua ROM-ul original ? Era un build de la nurmuhammad JellyBean 4.2.2. Cu ROM-ul chinezesc original, o merge ?

#38
adythekiller

adythekiller

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 580
  • Înscris: 25.04.2010
Salut ! Am facut marea prostie sa upgradez tableta (Allview Viva Q7 Life) la Android 4.4.2 KitKat si de atunci performantele i-au scazut foarte mult. Se simte diminuarea de performante in jocuri, meniuri chiar si in browsing.
Stiti cumva de unde pot lua ROM-ul original ? Era un build de la nurmuhammad JellyBean 4.2.2. Cu ROM-ul chinezesc original, o merge ?

daniel d.man ROM-ul pentru Viva Q7 nu iti permite sa modifici luminozitatea. Chiar daca o dai mai mare sau mai mica, ea ramane la fel sau se modifica foarte putin.

Am deschis si eu ticket la support service, astept sa vad ce raspuns imi dau.

#39
daniel d.man

daniel d.man

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 28.02.2007
Da, luminozitatea se schimba foarte putin, insesizabil, in 4.4.2 e ok. Cu ticket-ele de la allview nu prea rezolvi nimic, eu am si un viper V1 si am scris un ticket si a fost inchis fara rezolvare sau macar un raspuns, am scris si pe forumul lor ce am scris mai sus si nici dupa 2 saptamanii nu l-au postat. Sincer 4.4.2 e super, cel putin experienta mea cu el, exceptie e autonomia (in primul rand) si niste programe ce nu mai sunt compatibile, dar experienta fullscreen si managementul RAM sunt ce mi-au placut in kitkat, astept un update care sa rezolve din probleme, dar putin probabil tinand cont ca au avut 2 luni cei de la allview sa rezolve macar problema cu bateria, din februarie de cand au lanst versiunea beta de kitkat pana au lansat-o oficial in aprilie

#40
euclaudiu

euclaudiu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 04.03.2014
Am testat si eu Kitkat dar are multe buguri.Am gasit un soft modificat foarte bun 4.4.2 fara buguri si are 3 gb memorie interna unde poti instala aplicatii fata  1 gb la varianta allview.soft e testat de mine pe allview q7 nu si pe q7 life.Dupa ce instalati softul cu phoenix aceiasi procedura de pe site allview instalati un nou launcher ca ala e in chineza si schimbati limba in romana din setari.Ce imi place la acest soft e ca am 3 gb memorie de aplicatii,dar vezi avea doar 8 gb ca sd si nu 11.Nu va trebui sa mai mutati jocurile pe sd.
Link de dowload:chrome://mega/content/secure.html#!sVNkEabZ!I6H76m5xOQPcHdEn5PuHfxW-SRVi-rwI3Fg60o30daM,
Postati aici pareri.

#41
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
salut.
Tableta ALLVIEW Viva Q7 Life, Wi-Fi, 7.0", 8GB, Quad Core Cortex A7 1.0GHz, 1GB DDR3, Android Jelly Bean, negru.
Am cumparat-o pe 24 dec 2013 din altex, cadou pentru fiica mea. De vreo luna acumulatorul se consuma prea repede, parerea mea, cam o ora in jocuri cum ar fi minion rush, si tot cam atat si daca era lasata in standby. Tot de pe atunci s-a si inchis neasteptat in joc. Saptamana trecuta s-a inchis de mai multe ori in diferite jocuri. Am incercat si un reset la setarile din fabrica si degeaba. La o astfel de inchidere cand am incercat sa o pornesc, de fiecare data dupa aceste inchideri porneste ca si cum as fi oprit-o dar nu in quick mod, mi-a aparut sigla, dupa care sprecificatiile tehnice si dupa nimic, ecranul era luminat ca si cum ar fi aprinsa dar nu afisa nimic si dupa vreo 5 sec au inceput sa apara si sa dispara niste dungi pe lungimea ecranului. Am intrat putin in panica si am oprit-o dupa care am incercat sa o pornesc aceeiasi treaba asta de vreo 4 ori. Am conectat-o la incarcator si am pornit-o si a pornit normal dar dupa un timp iar s-a inchis degeaba.
Mentionez ca aceste inchideri au loc numai in aplicatii si nu tin cont de nivelul bateriei, nu se incalzeste deloc tableta si mai important nu se inchide cand este cuplata la incarcator. Dar am observat ca la ultimele inchideri neasteptate lumina ecranul "clipea" ceva de genul unui bec care are o legatura imperfecta dar foarte putin vizibil.
Oricum azi am dus-o la garantie si baiatul din altex imi spune ca este posibil sa fie din cauza unei aplicatii si ca daca ei de la garantie nu o sa gaseasca vreun defect o sa platesc transportul.  
A mai patit cineva ceva de genul sau din ce cauza credeti ca se inchidea pentru ca o tineam intr-o husa si cel putin cat am fost de fata nu a fost scapata pe jos.

#42
Seb

Seb

    Suveran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,077
  • Înscris: 22.05.2005
Daca toate problemele dispar cand este conectat incarcatorul, probabil e defect/uzat acumulatorul.

#43
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
Dupa nici 6 luni? Dar de fapt nici nu ma mir pentru ca nici la laptop nu am avut garantie mai mare de 6 luni la acumulator. Si pe unde am citit 6 luni este maximul de garantie la un acumulator.

Edited by nastratinn, 05 May 2014 - 15:27.


#44
bogdan_bz2006

bogdan_bz2006

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 154
  • Înscris: 20.10.2010
Poate a fost folosita excesiv si are foarte multe cicluri de incarcare. Probabil un alt acumulator ar rezolva problema. Asa se intampla si la telefoanele mobile de generatie noua (samsung s3, s4, etc). Daca telefonul este folosit foarte intens, durata de viata a acumulatorului scade considerabil.

#45
fighterkyokushin

fighterkyokushin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 915
  • Înscris: 13.02.2013
Bateria inca tine bine, eu am 4 tablete si dupa 6 luni de folosinta doar una de la asus mai tine vreo 40 min, restul max 20 min. Ai incercat restor factory default (Setari>Backup & reset>Factory data reset, daca nu merge ai varianta 2 de reset din android intri in recovery, wipe data / factory reset)? Transportul la allview nu se plateste pe durata garantiei, atat timp cat produsul este acceptat de vanzator pentru garantie. Stiu asta ca eu am trimis de 6 ori in 2 luni un telefon care se intrerupea in convorbire si n-am platit nimic.

#46
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
Acumulatorii aia sunt facuti sa tina un anumit numar de incarcari. Teoretic trebuie sa fie in jur de 300 - 500 de cicluri de incarcare dar unele nu tin atat.
Daca fiica ta se joaca des, ajunge sa incarce acumulatorul si de 2-3 ori pe zi, daca nu lasa acumulatorul sa se descarce pana la o anumita limita si mai apoi sa-l incarce fara sa-l decupleze dupa o incarcare de 15 - 25% (cum foarte multi fac), atunci e normal cum se comporta bateria :(
Poate ca totusi anumite instalari si dezinstalari "haotice" de jocuri si aplicatii au dus la "stocarea" unor date care nu s-au sters asa cum era normal si practic spatiul disponibil pentru a rula aplicatii este insuficient.

1. Ai card TF in tableta?
2. inteleg ca nu inchideai prea des tableta, o bagai doar intr-un mod "sleep", ceva similar cu hibernarea de la pc-uri... de ce, pornea asa de greu?
3. exista aplicatii care papa in draci din baterie, atat la tablete cat si la talaefoane
4. banuiesc ca luminozitatea era la maxim, asa cum face marea majoritate (fara pic de mila pentru ochii copiilor :()
5. cand iti vine tableta iti recomand sa instalezi asta: https://play.google....fe.toolbox.full

#47
chflorin

chflorin

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,902
  • Înscris: 11.01.2011

View Postnastratinn, on 05 mai 2014 - 15:10, said:

nu afisa nimic si dupa vreo 5 sec au inceput sa apara si sa dispara niste dungi pe lungimea ecranului.  Dar am observat ca la ultimele inchideri neasteptate lumina ecranul "clipea" ceva de genul unui bec care are o legatura imperfecta dar foarte putin vizibil.

Cauza posibila : cablul care merge de la ecran la placa de baza are un contact imperfect .

#48
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010

View Postnanashu, on 05 mai 2014 - 16:27, said:

Acumulatorii aia sunt facuti sa tina un anumit numar de incarcari. Teoretic trebuie sa fie in jur de 300 - 500 de cicluri de incarcare dar unele nu tin atat.
Daca fiica ta se joaca des, ajunge sa incarce acumulatorul si de 2-3 ori pe zi, daca nu lasa acumulatorul sa se descarce pana la o anumita limita si mai apoi sa-l incarce fara sa-l decupleze dupa o incarcare de 15 - 25% (cum foarte multi fac), atunci e normal cum se comporta bateria Posted Image
Poate ca totusi anumite instalari si dezinstalari "haotice" de jocuri si aplicatii au dus la "stocarea" unor date care nu s-au sters asa cum era normal si practic spatiul disponibil pentru a rula aplicatii este insuficient.

1. Ai card TF in tableta?
2. inteleg ca nu inchideai prea des tableta, o bagai doar intr-un mod "sleep", ceva similar cu hibernarea de la pc-uri... de ce, pornea asa de greu?
3. exista aplicatii care papa in draci din baterie, atat la tablete cat si la talaefoane
4. banuiesc ca luminozitatea era la maxim, asa cum face marea majoritate (fara pic de mila pentru ochii copiilor Posted Image)
5. cand iti vine tableta iti recomand sa instalezi asta: https://play.google....fe.toolbox.full


1. Nu am
2. Doar ca dureaza mai mult bootarea 20 - 30 secunde.
3. Intre minion rush si un joc de colorat cred ca este o mare diferenta de consum de baterie in mod normal. La mine nu prea plus ca am scos toate aplicatiile pe care nu le foloseam gen facebook.
4. Cand am cumparat tableta era parca pe la 20% la vreo doua luni am dat-o la maxim si cand am vazut ca bateria nu mai tine am dat-o la minim dar nici o diferenta vizibila.
5. mersi, o sa incerc.

Poate ca am folosit-o prea intens dar nu am citit in cartea ei ceva de genul nu o incarca de mai mult de 2 ori pe zi sau nu o tine deschisa mai mult de 4 ore adunate in fiecare zi. Una peste alta nu m-ar deranja sa ma joc cu ea in priza dar are o mufa care pare foarte subreda plus cablul care are 40 cm.

Edited by nastratinn, 07 May 2014 - 14:56.


#49
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
Azi a venit tableta. A fost schimbat acumulatorul si a fost resoftata. Sper ca a fost rezolvata si problema cu inchisul din senin. O sa revin cu un post despre cum se comporta.
Cu toate ca nici pana azi cei de la altex nu au postat ce am scris la ei pe site, pentru ca s-au incadrat in cele doua saptamani in care au spus ca o sa se repare tableta au de la mine un 10.

#50
nastratinn

nastratinn

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 08.02.2010
Pot spune ca sant multumit de noul acumulator . Prima incarcare a fost facuta cu tableta stinsa si din greseala am deconectat-o pe la 92%, am aprins-o si a scazut foarte repede la 85% dupa care m-am jucat incontiuu 2 ore si vreo 40 de minute. La a doua incarcare m-am hotarat sa o decuplez cand va afisa incarcat si asta s-a intamplat dupa 2 ore si 55 minute, de la 99% la incarcat a durat vreo 20 minute si m-am jucat pe ea minion rush 3 ore si vreo 25 minute incontinuu. Deci cred ca acumulatorul era de vina si momentan nici nu s-a mai stins din senin.

#51
pwtzyman

pwtzyman

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 22.03.2014
Salut! Am o tableta allview viva q7, i-am stricat USB-ul, am dus-o la reparat, la un dortor GSM si sa rezolvat problema, dar dupa o zi am observat ca nu-mi mai merge Wi-Fi-ul. Am sucit-o si invartit-o si mi se pare ca nu mai emite acelasi semnal ca si innainte(adica inainte aveam 3-4 linii si acum am una sau chiar fara acces). ma gandeam ca poate stiti care ar fi motivul... Multumesc!

#52
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,022
  • Înscris: 18.08.2004
nu ca mai era o mare necunoscuta treaba legata de iesirea HDMi la seria Q7 si Q8, dar e bine de citit: http://www.superscop...w-viva-q7-life/

[ http://www.superscop.ro/wp-content/uploads/2013/12/Allview-Helpdesk.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#53
Corleone25

Corleone25

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 155
  • Înscris: 07.07.2013
Vreau si eu sa-o cumpar, dar rog pe cei care o detin sa-mi spuna cum se misca in Real Racing 3 mai ales in cursa de la Le Mans, daca se poate juca cu oricare dintre cele 3 masini ( Porsche, Audi si Toyota ). Multumesc.

#54
emiltudo

emiltudo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 111
  • Înscris: 28.12.2007

View PostCorleone25, on 10 iulie 2014 - 23:47, said:

..... Real Racing 3.........

Cum poti sa pui o asfel de intrebare chiar aici. Desigur, merge, doar este Q7 si (H)Onda...
Este o lista completa de jocuri care merg chiar pe siteul olviu (daca vei cauta atent si pe alibaba).
Tableta mea este (desigur) defecta, caci (a se citi, evident, cu diacritice) jocul Mahjong Solitaire merge putin (din nou diacritice) impiedicat.
Acesta este pamflet si trebuie luat ca atare.

A.... trebuie sa ai insa auzul foarte fin...si sa nu joci online la o distanta mai mare de 4m de router, si in aceeasi camera.    Eu nu am pus astfel de joc pe ea, fiindca zace aruncata pe undeva. Cam scumpa, oricum.

Edited by emiltudo, 03 August 2014 - 17:28.


Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate