Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Program oprire update windows

Accident si amiabila online

Motorola g54 vs motorola edge 30

Nu pot trimite SMS-uri
 HDD-ul nu mai este recunoscut dup...

Ati ramas vreodata blocat in lift...

Expoziția Brancusi - Timisoa...

Anvelope multisezon
 [Word][Excel] Listare etichete

Forgotten Love - Vraciul(remake)2...

Alegere tinci alb

pdfGear - utilitar gratuit PDF
 Cost pe an firma srl magazin onli...

Raspberry Pi 5

Recomandare tel Android cu eSim

La mulți ani @VerSus_88!

Allview Viva Q7

- - - - -
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

tzaq93

tzaq93

Senior Member

• Grup: Senior Members
Ti-ai cumparat un Audi Q7 second din Germania? Trebuie bineinteles sa iti achizitionezi si o tableta care sa i se asorteze! Allview Viva Q7!

[ http://ptch-cdn.serverhost.ro/wp-content/uploads/2013/07/Q7.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Display
Diagonala  7 inch
Rezolutie  1024 x 600 pixeli
Tehnologie  - G-sensor
- Multi-touch
Tip touchscreen  Capacitive
Ecran IPS  Da
Procesor
Procesor  ARM
Familie  Cortex
Model  A7
Frecventa  1 GHz
Numar nuclee  4

Memorie RAM
Capacitate  1 GB

Tip memorie  DDR3
Stocare
NAND Flash  8 GB
Placa Video
Producator chipset  PowerVR
Seria  SGX
Model  544 MP2 8 Core
Conectivitate
Wireless  802.11 b/g/n
3G  Optional, modem extern
Porturi
micro-USB  1
micro-HDMI  1
Iesire audio  1
Multimedia
Camera web  0.3 Mpixeli
Cititor carduri  microSDHC max. 32 GB
Boxe  Difuzor integrat
Microfon incorporat  Da
Software
Sistem de operare  Android 4.2.2
Baterie
Tip  Li-polymer
Capacitate  3000 mAh
Dimensiuni Fizice
Dimensiuni  122 x 192.5 x 7.5 mm
Greutate  288 g
Diverse
Culoare  Alb
Altele  Super Slim 7.5 mm

BONUS: Exista o oarecare probabilitate ca bateria sa nu se umfle dupa 1-2 luni. Insa Allview nu a oferit detalii in acest sens.

Edited by tzaq93, 03 August 2013 - 09:59.

spider_zero_sapte

spider_zero_sapte

Cinic

Ai raport pentru spamm!

LensFlare

LensFlare

Tin Foil Mask Society

View Posttzaq93, on 03 august 2013 - 09:57, said:

Ti-ai cumparat un Audi Q7 second din Germania? Trebuie bineinteles sa iti achizitionezi si o tableta care sa i se asorteze! Allview Viva Q7!

Ai gresit aria, aici nu se primesc articole pentru Cancan.

chflorin

chflorin

Active Member

• Grup: Members
Daca cei de la Allview vind tableta cu 600 lei inseamna ca au luat-o de la chinez cu 300 lei . E ceva sa tinzi spre un profit de 100 % atunci cind vinzi un produs. Problema e ca nu poti obtine o tableta care sa coste 300 lei (la producator) si care sa fie si calitativa , Dar asta e , romanul nu e pretentios , cumpara si el ce-i ieftin , ce-si permite iar Allview si ceilalti speculeaza treaba asta . Nu conteaza ca bateria nu tine nici 2 ore , nu conteaza ca se incarca in 5 , nu conteaza ca se strica ba una ba alta , etc.http://incomemagazin...elor-chinezesti

Edited by chflorin, 03 August 2013 - 10:56.

tzaq93

tzaq93

Senior Member

Cred ca acesta e modelul chinezesc http://www.onda-tabl...-2160p-8gb.html :)

tzaq93

tzaq93

Senior Member

View Postspider_zero_sapte, on 03 august 2013 - 10:03, said:

Ai raport pentru spamm!
[ http://replygif.net/i/1229.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

View PostLensFlare, on 03 august 2013 - 10:14, said:

Ai gresit aria, aici nu se primesc articole pentru Cancan.
[ http://replygif.net/i/1231.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

NFS01

NFS01

Senior Member

De asa e in romania cei care cultiva legume castiga mai putin decat cei care le vinde,allview dc sa nu faca la fel? adica sa xastigam mai mult pe produs decat cel care l-a facut

piton

piton

Member

Am primit tableta de cateva zile. Estetic arata foarte bine iar dotarile (http://www.allview.ro/viva/) sunt ok pentru 600 lei. Bateria tine 3 ore - 3 ore si jumatate. Se misca foarte bine in jocuri si ecranul ips este ok. Eu am un frumos pixel care ramane aprins alb pe fond negru si este chiar in bara de comenzi, in marginea display-ului, care este ....neagra. Incerc o returnare la magazin. Am vazut ca se intampla si la case mai mari sa apara pixeli defecti...

LensFlare

LensFlare

Tin Foil Mask Society

Daca ai facut comanda online cu transport prin curier, poti returna in primele 10 zile fara sa motivezi.

P.S. Autonomia e jalnica, laptop-ul meu are autonomie mai buna.

Edited by LensFlare, 12 August 2013 - 12:25.

NFS01

NFS01

Senior Member

In cate ore ae incarca?

piton

piton

Member

Se incarca intr-o ora si jumatate. Am vorbit pt returnare  si o primesc dar trebuie sa platesc eu curierul 40 lei dus intors. Pentru un amarat de pixel aprins pe negru nu merita. Autonomia e ok avand in vedereca nu este 3g este evident ca  va fi utilizata  acasa unde sunt  prize. Orice produs este bun daca foloseste scopului pentru care a fost cumparat.

attila75

attila75

New Member

voi care vorbiti aici (poate) aiurea, aveti macar tableta?
Eu o am si pot spune ca e foarte buna!

tzaq93

tzaq93

Senior Member

Carcasa este chiar din metal cum zic cei de la Allview? Cu bateria cum sta? Se incinge in timpul utilizarii?

attila75

attila75

New Member

carcasa din spate este aluminiu (cel putin din cate mi se pare),
Bateria putea sa fie si mai buna..., dar cei 4 ore promise sunt reali!
Spatele se incalzeste, care mi se pare normal, e quad core si daca te gandesti ce coolere au procesoare calculatoarele...., iar tableta nu are nici macar "geam" unde sa poate sa expire...
l

remus57

remus57

New Member

Buna ! Am si eu de semnalat ceva si anume: ca nu pot sa vad un film pe tv. cu toate ca mi-am cumparat cablu HDMI normal si un capat mini, care intra in tableta ! Si nu a fost ieftin, ca asa se zice, ca sa ai performanta, trebuie un cablu de firma si nu ieftin ! Ar trebui  sa setez ceva in plus, la tv. sau la tableta ? Nu stiu ! Tableta este super ok., mai putin in legatura cu camera care este de 0,3,iar acumulatorul tine si el cam putin !

chflorin

chflorin

Active Member

View Postattila75, on 17 august 2013 - 11:18, said:

Bateria putea sa fie si mai buna..., dar cei 4 ore promise sunt reali!

Bateria zic eu ca tine vreo ora jumate (maxim) de jocuri 3D , 3 ore de video playback si 10 ore de MP3 (cu ecranul stins) . Toate bineinteles cu Wi-Fi dezactivat. Noul Asus Memopad HD 7 nu era o optiune mai buna ( ce-i drept e cu 100 lei mai scump) ?

mihaivt

mihaivt

New Member

Am luat allviewq8 dar specificatiile sunt asemanatoare cu q7
plus:
-nu se incalzeste (cpu)
-performanta buna (cpu)
-ecran IPS

minus:
-ecranul "agata". Mai am 3 telefoane android: galaxy note 1 (N7000), galaxy mini2, galaxy gt5500. Ultimele 2 sunt chiar low-end si totusi degetul aluneca usor pe ecran.
La tableta mi se parea ca se "agata". Dupa ce m-am uitat mai cu atentie am vazut ca vine din fabrica cu o folie peste ecran. Am dat folia jos, dar nici sticla  nu este foarte alunecoasa(nu se compara cu telefoanele mai sus amintite) si se umple de amprente mult mai repede.

- alt mare MINUS este supportul HDMI. Exista portul mini hdmi, exista si in specificatiile oficiale ale telefonului. Dar de fapt nu este suportat. In setarile android nu exista optiunea HDMI (ca la alte tablete care supporta output pe hdmi(). Am cumparat cablul hdmi, am conectat la TV, dar degeaba. Sper ca un update de firmware sa rezolve problema.
Aceasta problema exista si la Q7 si la Q8, m-am uitat la ambele in magazin si nici una nu are in setarile Android optiunea HDMI out

NFS01

NFS01

Senior Member

Da si speed city si p5 mini agata,problema e ca degeaba pui un touchscreen care raspunde promt daca nu ai o suprafata care sa ajute alunecarea.
Cauta o folie mai buna.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate