Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Apple maps pe Windows 10

Sfarsitul woke-ismului si al core...

Renovare completa + pompa de cald...

Libre Office nu vad liniile
 Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...

Mancarea e scumpa

Parere achiziționare BMW G20
 Schimbarea bateriei moderne la VA...

Rostschreck Lidl

Si noi suntem Florin Piersic? / J...

Rascumparare euroobligatiuni (pri...
 Detartraj partial slatina

Cu ce pot izola fonic peretii pen...

Telefon cu senzor compass BUN

Blocare google chrome cu master p...
 

Antena Play.

- - - - -
  • Please log in to reply
631 replies to this topic

#595
corsair40000

corsair40000

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 127
  • Înscris: 05.11.2017
raspuns oficial Focus Sat :
buna ziua,<br>vad ca antena play va fi pe bani . pana la 30.11.2023 pare la oferta de 15 ron si apoi 30 ron.<br>daca eu il activez pe 15.11.2023 , atata timp cat voi avea abonamentul activ la focus o sa beneficiez de antena play la 15 ron ? sau trece automat la 30 ron dupa 30.11.2023 ?
2023-11-01 16:55:48
Buna ziua,
Incepand de astazi au intrat in vigoare noile conditii contractuale cu Antena Group, Antena Play se poate achizitiona&nbsp; &nbsp;direct din contul d-voastra cu reducerea de 50%-pret de 15 lei

adica daca il cumperi luna asta ramane la 15 ron pana se vor zgarci cei de la Antena trust iar si o sa creasca pretul la 40 ron

#596
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,874
  • Înscris: 06.11.2018

AntenaPLAY în decembrie: filme de Crăciun, seriale noi, Cupa Ligii Portugaliei, Liga Portugal, Serie B, gale de fight, Campionatele Europene de înot, Cupa Mondială de tenis de masă, Liga Campionilor Asiei


În luna decembrie, AntenaPLAY anunță printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania că aduce o serie de actualizări ale conținutului său. Printre acestea se numără continuarea emisiunii America Express pe Drumul Soarelui, unde participanții se confruntă cu provocări intense pentru ultima șansă și jocuri de amuleta. De asemenea, va fi disponibil un podcast, Podcastito Express, care oferă o privire în culisele show-ului, cu povești direct de la concurenți.

Serialele și filmele noi sunt, de asemenea, în prim-plan. "Bravo, tată!" este o comedie care urmărește peripețiile a patru prieteni, interpretată de Liviu Vârciu, Răzvan Fodor, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. Pentru fanii serialului, există și un show exclusiv digital, "Bravo, tată! - În culise", disponibil pe platformă.

Serialul "Lia, soția soțului meu" continuă cu noi episoade, împreună cu conținut exclusiv oferit în "Lia - Tot ce nu se vede", ce dezvăluie aspecte din culise și prezintă actorii.

În plus, "Lasă-mă, îmi place! Camera 609" aduce noi episoade, explorând o poveste de iubire neconvențională, cu întâmplări comice și romantice. Acest serial este însoțit de producția "În spatele Camerei 609", care oferă o privire în spatele scenei și dezvăluiri despre producție.

Otopeni va găzdui Campionatul European de înot în bazin scurt (25 m) pentru seniori, un eveniment de înot semnificativ în Europa. Această competiție este organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, împreună cu European Aquatics, și se va desfășura între 5 și 10 decembrie 2023 la Complexul Sportiv de Natație Otopeni. Transmisiunea live a competiției va fi disponibilă exclusiv pe AntenaPLAY.

În decembrie, AntenaPLAY va difuza o selecție de filme tematice de Crăciun. Printre acestea se numără "Unlocking Christmas", "If I Only Had Christmas", "It's Beginning to Look a Lot Like Christmas", "Christmas in Montana" și alte povești inspirate de sărbătorile de iarnă. Această colecție de peste 15 filme este concepută pentru a aduce atmosfera festivă în casele telespectatorilor.

De asemenea, AntenaPLAY introduce în grila sa de programe din decembrie și alte filme. "Kompromat", un thriller bazat pe fapte reale, în regia lui Jérôme Salle, relatează povestea lui Mathieu Roussel (Gilles Lellouche), un diplomat francez prins într-un caz de kompromat în Siberia, care declanșează un scandal internațional.
"The Three Wise Kings VS Santa" este o comedie de sezon, unde cei trei magi se confruntă cu Moș Crăciun, declanșând un conflict care revelează un inamic comun: Krampus.

"Get Low", un film premiat bazat de asemenea pe o poveste reală, regizat de Aaron Schneider, urmărește povestea unui pustnic din Tennessee din anii 1930 care își organizează propria petrecere funerară în timp ce este încă în viață, cu Robert Duvall, Sissy Spacek și Bill Murray în rolurile principale.

În plus, AntenaPLAY aduce "Ironclad", un film care se desfășoară în Anglia secolului al XIII-lea, unde un cavaler templier și câțiva baroni luptă pentru a apăra Castelul Rochester de tiranul rege Ioan, și continuarea sa "Ironclad: Battle For Blood", care prezintă lupta unui supraviețuitor al Marelui Asediu al Castelului Rochester pentru a-și proteja clanul de atacuri celtice.

"Butcher's Crossing" - Un film western bazat pe romanul lui John Williams, avându-l în rol principal pe Nicolas Cage. Povestea urmărește o expediție în sălbăticia Coloradolui, unde vânătorii de bivoli se confruntă cu pericole. Filmul explorează relația dintre om și natură și limitele umanității.

"Last Sentinel" - Un grup de soldați rămâne izolat într-o bază militară părăsită pe mare, așteptând salvarea. Este un film de genul thriller science fiction.

"Death of Me" - Un cuplu, Neil și Christine, petrecându-și vacanța pe o insulă din Thailanda, se trezește fără amintiri din noaptea precedentă. Descoperă filmări pe camera lui Neil. Având la dispoziție doar 24 de ore până la următorul feribot, încearcă să dezlege misterul.

"Rubikon" - Un film distins cu premii și nominalizări. După o catastrofă pe Pământ care a lăsat planeta acoperită de ceață toxică, echipajul unei stații spațiale se confruntă cu decizia de a se întoarce pe Pământ pentru a căuta supraviețuitori sau de a rămâne în siguranță pe stație.

"The Trials of Cate McCall" - Un avocat își riscă cariera și custodia fiicei sale, acceptând cazul unei femei condamnate. În încercarea de a dovedi nevinovăția clientei sale, avocatul se confruntă cu provocări neașteptate.

"The Crowned Clown" - Un nou serial K-drama ce debutează în decembrie. Acțiunea se desfășoară în perioada Joseon și urmărește intrigi și lupte pentru putere. Pentru a se proteja, Regele înlocuiește tronul cu un clovn care îi seamănă. Serialul este un remake al filmului "Masquerade" din 2012.

David Popovici va concura pentru medalii la Campionatele Europene de înot în bazin scurt, care se vor desfășura în decembrie. În aceeași lună, vor avea loc și alte evenimente sportive semnificative, printre care Liga Campionilor Asiei, Cupa Ligii Portugaliei, Liga Portugal și Serie B, precum și patru gale de lupte.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt din 2023, organizate la Otopeni, sunt unul dintre cele mai importante evenimente sportive europene ale sfârșitului de an. Competiția va fi transmisă în perioada 5-10 decembrie. Popovici, dublul campion mondial, va participa la probele de 100 și 200 de metri liber, alături de alți 20 de sportivi români.

Popovici a evidențiat importanța spectacolului în sport și a împărtășit cum întâlnirile cu sportivi de renume în copilărie i-au sporit motivația. El speră să inspire și el tinerii sportivi prin performanțele sale.

Alături de Popovici, la Campionatele Europene de la Otopeni vor participa și alți înotători de renume, cum ar fi Maxime Grousset, Tom Dean și Duncan Scott.

Liga Campionilor Asiei prezintă meciuri decisive din faza grupelor pentru stabilirea echipelor care avansează în play-off. Antrenorii români Cosmin Olăroiu și Dan Petrescu participă în competiție, reprezentând efortul României în această competiție majoră inter-cluburi din Asia. În cadrul transmisiunilor de pe AntenaPLAY, spectatorii pot urmări jucători de top ca Cristiano Ronaldo, Sadio Mane și Karim Benzema. Printre echipele din competiție, valoarea totală a jucătorilor depășește un miliard de euro, cu Neymar fiind cel mai valoros la 50 de milioane de euro.

Programul transmisiunilor AntenaPLAY pentru Liga Campionilor Asiei include:

4 decembrie: Al-Sadd vs Nasaf (18:00), Al Faisaly vs Al-Sharjah (18:00), Al-Hilal vs Nassaji Mazandaran (18:00), Al-Ittihad vs Sepahan (20:00).

5 decembrie: Ahal vs Al Ain (16:00), Istiklol vs Al-Nassr (18:00).

6 decembrie: Wuhan Three Towns vs Pohang Steelers (14:00), Ha Noi vs Urawa Reds (14:00).

12 decembrie: Melbourne City vs Zhejiang (11:00), Ulsan vs Kawasaki Frontale (12:00).

13 decembrie: Kaya vs Incheon United (10:00), Jeonbuk Motors vs Bangkok United (12:00).

AntenaPLAY va transmite Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, care va avea loc între 4 și 10 decembrie. Competiția va fi găzduită în China și va include 18 echipe din întreaga lume. Echipa României, cu jucători precum Bernandette Szocs, Eliza Samara și Ovidiu Ionescu, va participa și ea la acest eveniment.

În plus, AntenaPLAY va difuza și Cupa Ligii Portugaliei. Următoarele meciuri vor fi difuzate:

21 decembrie: Benfica vs AVS (22:15)

22 decembrie: Nacional Funchal vs Braga (22:15)

23 decembrie: Tondela vs Sporting Lisabona (20:30); Porto vs Leixoes (22:30)

De asemenea, AntenaPLAY va transmite patru etape din Liga Portugal în luna decembrie, inclusiv meciul dintre Sporting Lisabona și FC Porto pe 18 decembrie, de la 22:30. Un alt meci important, între Braga și Benfica, va avea loc pe 17 decembrie.

Programul meciurilor Serie B transmise în AntenaPLAY:
Etapa 16:
9 decembrie: Bari vs Sudtirol (15:00)
10 decembrie: Parma vs Palermo (17:15)

Etapa 17:
15 decembrie: Spezia vs Bari (21:30)
16 decembrie: Palermo vs Pisa (17:15)

Etapa 18:
23 decembrie: Catanzaro vs Brescia (16:00)
Sampdoria vs Feralpisalo (17:15)

Etapa 19:
26 decembrie: Brescia vs Parma (16:00)
Palermo vs Cremonese (19:00)

Gale de fight la AntenaPLAY

În decembrie, AntenaPLAY va transmite patru gale de fight, prezentând lupte pentru centuri între sportivi renumiți din întreaga lume. Galele sunt programate pe 2 decembrie, 8 decembrie, 10 decembrie și 18 decembrie.

AntenaPLAY este un serviciu de streaming care include peste 13 canale live, emisiuni TV complete, conținut exclusiv, producții proprii, filme românești, competiții sportive live, programe de animație și știri. Aplicația este accesibilă pe diverse dispozitive, inclusiv smartphone-uri, smart TV-uri, computere, tablete și laptopuri.
Utilizatorii pot viziona ediții complete ale emisiunilor Antena TV Group de oriunde în lume, pe orice dispozitiv.

Sursa: https://www.hdsateli...e-filme-de.html

#597
CristianRamirez99

CristianRamirez99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 24.06.2023
aplicația pe LG când va actualizată 🤔

#598
Ovidiu333

Ovidiu333

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 988
  • Înscris: 06.09.2010
Probabil o dată la 3 luni, sau 6 luni. Eu o folosesc pe Apple tv și n-am primit nicio actualizare de aproape 2 luni, în timp ce la alții (străini) mi-au venit actualizări de 2-3 ori pe săptămână. Iar pe partea de filme, care nu apare în meniul de sus (apare doar pe telefon), am jumatatea din strânga mai deschisă la culoare față de partea din dreapta (efectiv nu poți viziona vreun film ca lumea).

Edited by Ovidiu333, 26 December 2023 - 12:50.


#599
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,391
  • Înscris: 05.09.2005
Fara sa supar pe nimeni, antena play mi se pare extrem de scump. Nu inteleg cum pot justifica pretul de 8 euro. La voyo continutul e net superior

#600
qwerty-uiop

qwerty-uiop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 12.01.2020

View Posta_d_y, on 26 decembrie 2023 - 15:19, said:

Fara sa supar pe nimeni, antena play mi se pare extrem de scump. Nu inteleg cum pot justifica pretul de 8 euro. La voyo continutul e net superior

sunt la fel de proaste amandoua. mai mult de cinci lei pe luna nu merita niciuna pentru niste productii pe care oricum le vezi gratis in fiecare seara la tv.

#601
vierme

vierme

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,102
  • Înscris: 31.08.2007
Se adreseaza mai mult utilozatorilor din diaspora. De aceea si costul neadaptat pietei de la noi.

#602
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,478
  • Înscris: 17.06.2007
S-au șmecherit de ăsta vară. Am fost la Londra la cineva și se plângea omul că nu mai merge decât pe un singur dispozitiv, deși plătește abonamentul ala scump. Când am revenit în România am constatat că și la noi este aceeași situație. Eu îl țin pe Smart TV, dar pe telefon și PC nu îmi recunoaște abonamentul. Ar trebui să fac switch între dispozitive, ceea ce nu îmi convine, din moment ce plătesc abonamentul.

Edited by donmarinica, 27 December 2023 - 18:23.


#603
ovydinho84

ovydinho84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 472
  • Înscris: 12.03.2015
Antena Play va transmite in luna Ianuarie 2024 urmatoarele competiții:
-Campionatul European de polo masculin și feminin;
-AFC Asian Cup care se desfășoară în Qatar și reunește cele mai bune 24 naționale de fotbal din Asia;
-Europe Top 16 la tenis de masa (sunt prezenti la aceasta cei mai buni 16 jucători și jucătoare din Europa);
-Liga Portugaliei la fotbal;
-Serie B din Italia;
-Cupa Franței la fotbal;

#604
abac

abac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,439
  • Înscris: 28.10.2018

View Postdonmarinica, on 27 decembrie 2023 - 18:22, said:

S-au șmecherit de ăsta vară. Am fost la Londra la cineva și se plângea omul că nu mai merge decât pe un singur dispozitiv, deși plătește abonamentul ala scump. Când am revenit în România am constatat că și la noi este aceeași situație. Eu îl țin pe Smart TV, dar pe telefon și PC nu îmi recunoaște abonamentul. Ar trebui să fac switch între dispozitive, ceea ce nu îmi convine, din moment ce plătesc abonamentul.


AntenaPlay a mers dintotdeauna doar pe un singur dispozitiv. Nu a mersi niciodata pe doua sau mai multe.

#605
donmarinica

donmarinica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,478
  • Înscris: 17.06.2007
Țin minte că înainte îmi mergea pe telefon și pe chromcast Android tv.

#606
abac

abac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,439
  • Înscris: 28.10.2018
Au fost mici sincope de-a lungul timpului cand aplicatia nu inregistra ca ai pornit al doilea dispozitiv. Dar sincope de scurta spre foarte scurta durata. La modul cateva ore.

#607
ovydinho84

ovydinho84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 472
  • Înscris: 12.03.2015
Meciurile din Cupa Africii vor fi transmise începând cu faza optimilor de finala. Deci vom avea toate partidele din optimi incolo din Cupa Asiei și Cupa Africii.
În luna Februarie am înțeles ca o sa fie transmis și Campionatul Mondial de Natație care se desfășoară la Doha.

#608
ovydinho84

ovydinho84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 472
  • Înscris: 12.03.2015
Campionatele Europene de haltere vor fi transmise pe Antena Play în perioada 12-20 februarie. Sunt puse la dispozitie și locuri pentru Jocurile Olimpice de la Paris.

#609
ovydinho84

ovydinho84

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 472
  • Înscris: 12.03.2015
Antena 1 și Antena Play vor transmite începând cu acest an toate etapele din Campionatul Mondial de Formula 1. Antrenamentele vor fi transmise pe Antena Play, calificările pe Antena Stars iar cursa pe Antena 1.

#610
Daniel1122

Daniel1122

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 10.03.2023
Nu cred 😳. Asta da lovitura pentru canalele de sport

#611
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,391
  • Înscris: 05.09.2005
Acuma "au motive" sa mareasca si la 80 lei a play. Ii cred in stare

#612
Daniel1122

Daniel1122

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 174
  • Înscris: 10.03.2023
O să mărească, numa așa pot cere mai multi bani de la furnizori pentru drepturile de difuzare.

Ma mir ca nu s-a bagat protv pe fir, puteau sa transmita toate antrenamentele, calificările si cursele pe proarena.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate