Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!
 Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)
 Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...
 Love Lies Bleeding - 2024

Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...
 

Antena Play.

- - - - -
  • Please log in to reply
631 replies to this topic

#559
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,411
  • Înscris: 16.03.2011
Sa vezi reluari de la tv,frate vrei platforma de streaming sau canale tv? asa si presa a vrut i ziar tiparit si site online

#560
qwerty-uiop

qwerty-uiop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 12.01.2020
Au inceput sa difuzeze tot felul de competitii sportive, iar astea costa.

#561
mccrya

mccrya

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,360
  • Înscris: 05.03.2005
costa si in sensul rau...adica iti pierzi clienti . Dar poate sunt si destui care cred ca merita 8 Eur cateva canale tv

#562
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Noutățile lunii mai la AntenaPLAY


"În luna mai, AntenaPLAY aduce MAI multă adrenalina: fotbal, hochei si cele mai tari gale de lupte ale momentului, MAI multe seriale de care să te îndrăgostești, MAI multe filme, pentru o lună plină de acțiune și comedie și MAI mult spectacol de top, pe cea mai mare platformă de conținut românesc", anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Filme românești

Printre filmele românești care vor intra în AntenaPLAY în luna mai se numără Poker, Carol I - Un destin pentru România, Declarație de dragoste, Vlad Nemuritorul, Faimosul Paparazzo, Afganistanii.

Poker - Un film în regia lui Sergiu Nicolaescu, cu Jojo, Vladimir Găitan și Valentin Teodosiu. Filmul spune povestea a patru prieteni ale căror destine se intersectează în copilărie și care, odată ajunși la maturitate, întruchipează tipologii reprezentative pentru societatea românească actuală: politicianul veros, mafiotul care își dorește, prin orice mijloace, să acceadă în politică sau medicul fără conștiință.

Carol I - Un destin pentru România - Un film documentar despre Regele Carol I, întemeietorul României moderne, cu Sergiu Nicolaescu în rol principal. Prin felul în care este construit filmul, aflat la granița dintre documentar istoric și film artistic, devine o adevărată lecție de istorie spusă într-un limbaj atractiv și accesibil. Istoria se îmbină cu arta, documentul cu ficțiunea, unghiul obiectiv cu cel subiectiv, rezultând un film-reper, ca o carte de vizită a istoriei moderne a României.

Declarație de dragoste - Un film despre iubire și viața de licean care poate fi considerat unul dintre primele "lovestory-uri" românești. Adrian Păduraru și Teodora Mareș sunt protagoniști, iar Ion Caramitru și Tamara Buciuceanu fac doua roluri de neuitat în ipostaza faimosilor profesori Socrate, respectiv Isoscel.

Vlad Nemuritorul (Dracula the Impaler) - Cinci secole, Vlad Dracula a bântuit pamântul, urmărit de tragicul său trecut, condus doar de compasiunea pentru umanitate. Trădat de vampirul care l-a condus spre imortalitate, trădat de Biserica pe care a servit-o cu noblețe, existența sa se rezumă la o actiune solitară: vânătoarea de vampiri.

Faimosul paparazzo - Un film cu Marcel Iureș, Maria Ploae și Gheorghe Dinică în rolurile principale, spune povestea unui fotograf de la o publicație de scandal, care primește misiunea de a contribui la compromiterea unui om politic, bănuit de relații cu o minoră.

Afganistanii - Scurtmetraj românesc - Focuri de armă sporadice se aud printre ruinele unui sat abandonat, care însă pentru autorități reprezintă un obiectiv cu o miză uriașă. Tocmai de aceea, doi tineri se văd nevoiți să negocieze cu încrâncenare atât soarta acestei așezări, cât și propriul lor viitor.

Competiții sportive

În ceea ce privește competitiile sportive, AntenaPLAY transmite o serie de evenimente live, de la hochei la mma sau fotbal.

Glory 86 - Evenimentul va avea o luptă crucială între românul Benny Adegbuyi (35-8, 20 KO) și Sofian Laïdouni (35-2-1, 17 KO) din Franța, care va decide cine se va califica la Marele Premiu GLORY Heavyweight în Decembrie. Românul Benny este cu ochii pe câștigarea Marelui Premiu.

Cele mai importante meciuri din Serie B continuă și în luna mai. În prima parte a lunii: pe 6 mai Palermo – Spal și pe 7 mai Parma - Brescia. Meciurile României la campionatul mondial de hochei pe gheață pot fi urmărite live exclusiv în AntenaPLAY. Cele mai tari gale de kickboxing și mma revin în forță în luna mai pentru a oferi lupte epice.

Echipa de hochei pe gheață a României este la Nottingham, acolo unde se desfășoară Campionatul Mondial de Hochei Divizia I, Grupa A. Competiția are loc în perioada 29 aprilie – 5 mai, live exclusiv în AntenaPLAY. Meciurile de hochei care urmează în luna mai sunt: România – Coreea de Sud (marți, 2 mai, ora 14:30), Marea Britanie – România (miercuri, 3 mai, ora 21:30) și Polonia – România (vineri, 5 mai, ora 14:30).

Seriale  

Pentru iubitorii de seriale, în AntenaPLAY ai sezoanele integrale din cele mai vizionate seriale: Hotel Portofino, Makari si Prison Island. În curând, AntenaPLAY va difuza în exclusivitate, un nou serial marca Mediaset Spania. Secret Obsession - spune povestea lui Inés, o femeie de 42 de ani care, într-un moment complicat din viața ei, se scufundă în mare pentru a-și pune capăt vieții. Salvatorul ei este Hugo, un adolescent de care se îndrăgostește obsesiv.

O nouă emisiune

Pentru iubitorii de film, AntenaPLAY lansează o nouă emisiune exclusivă și originală: Film Story. O producție în care Alexandru Ion recomandă unele dintre cele mai de succes filme din cinematografia românească.

În plus față de aceste noutăți, platforma oferă toate emisiunile si serialele posturilor Antena 1, Antena Stars, Happy Channel în episoade și ediții integrale

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colț al lumii și de pe orice dispozitiv.

Sursa: https://www.hdsateli...antenaplay.html

#563
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Sportul e la putere pe AntenaPLAY și în luna iunie, plus noi filme si seriale



În luna iunie AntenaPLAY aduce o serie de noutăți pentru abonatii săi. Filmele și serialele sunt vedetele lunii dar și competițiile sportive sunt nelipsite, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Cel mai așteptat sezon al celui mai fierbinte reality show, Insula Iubirii, va avea premiera pe 22 și 23 iunie și va fi difuzat în fiecare joi și vineri, de la 20:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Exclusiv în AntenaPLAY abonații vor putea urmări și imagini nedifuzate la TV. Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulțime de surprize. Noi povești de viață, noi reguli, noi locații, noi ispite și multe provocări sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon Insula Iubirii.

Pentru iubitorii de seriale o noua K-drama: The Road: The Tragedy of One (din 4 iunie), serialul spaniol Secret Obsession (din 1 iunie) și O poveste cu zâne.

AntenaPLAY va difuza în exclusivitate, un nou serial - Secret Obsession. Serialul spune povestea lui Inés, o femeie de 42 de ani care, într-un moment complicat din viața ei, se scufundă în mare pentru a-și pune capăt vieții. Salvatorul ei este Hugo, un adolescent de care se îndrăgostește obsesiv. Un serial care îi va ține pe urmăritori cu sufletul la gura, o poveste despre obsesii.

Un alt super serial ce poate fi urmărit în AntenaPLAY este O poveste cu zâne: Serialul turcesc cu denumirea originală Bir Peri Masali, este o poveste drama romance lansată în 2022, care a câștigat popularitate imediat după lansare și a primit recenzii bune din partea telespectatorilor. Protagonista poveștii este Zeynep, o tânără dintr-o familie săracă care nu a putut să învețe din lipsă de bani, dar care are dorința de a putea schimba acea situație. În urma unui incident nefericit, Zeynep intră în lumea înaltei societăți. Așa se face că Zeynep, purtând rochii de lux și bijuterii scumpe, frecventează locurile unde ar trebui să meargă oamenii bogați.

The Road: The Tragedy of One este un serial de televiziune sud-coreean din 2021 regizat de Kim No-won și cu Ji Jin-hee, Yoon Se-ah, Kim Hye în rolurile principale. Bazat pe cartea lui Rintaro Norizuki, serialul spune povestea dorințelor, a secretelor si a vinovăției. Baek Soo Hyun (Ji Jin-hee) este un prezentator popular și respectat si este cunoscut ca jurnalist cu convingeri puternice. Când spune ceva în fața camerei, telespectatorii iau cuvintele drept adevăr. Cu toate acestea, Baek Soo Hyun are o altă latură. Are inima rece si va folosi toate mijloacele pentru a obține ceea ce își dorește.

Noi filme în luna iunie în platforma de streaming. Farm to Fork to Love, Infidel, Finding Love in Big Sky, Montana, Follow Your Heart sau Midway to Love sunt filmele care îi așteaptă pe abonați luna asta. De la dramă la comedie romantică sau acțiune, în AntenaPLAY se regăsesc noutăți pentru toate gusturile.

Farm to Fork to Love

Alice, o tânără chef talentată la cel mai bun restaurant din New York City, primește o invitație pentru a judeca un concurs alimentar pentru o prestigioasă strângere de fonduri anuală. În ciuda consternarii lui Bret, șeful ei care este și iubitul ei, ea acceptă invitația. Odată ce ajunge în Kansas City, Alice este surprinsă să-și găsească fostul iubit din facultate, Christian, printre judecători. Emisiunea de bucătărie și reconectarea ei cu Christian o vor face pe Alice să-și reconsidere visul.

Infidel

Un scenariu de film dupa o poveste adevarata. Un american (Jim Caviezel) este răpit după ce un prieten îl invită la Cairo pentru a vorbi despre revoltele militante recente. Soția lui se îndreaptă spre oraș după ce a aflat vestea, hotărâtă să-l recupereze.

Finding Love in Big Sky, Montana

O fată independentă de la țară, Paisley (Hedy Nasser), dorește să reamenajeze ferma pentru tabere de copii. După ce i s-a refuzat finanțarea necesară pentru renovarea fermei, ea il cunoaste intamplator pe JOSH (Johnathan Stoddard), un mare director de marketing staționat în Denver, care a fost suspendat din funcția sa actuală la compania sa. Recunoscând că are nevoie de ajutor, Paisley acceptă să lucreze cu Josh cât timp el este în oraș pentru a veni cu idei despre cum să strângă bani pentru fermă.

Midway to Love

Dr. Rachel August este gazda propriei ei emisiuni de terapie televizate din New York. Când televiziunea anunță că emisiunea ei se schimbă într-un format de tabloid, Rachel se retrage in orasul natal. În timp ce se află acasa, Rachel reia legătura cu vechiul ei iubit de liceu, Mitchell, care se întoarce în oraș, lucrând ca profesor în clasa a patra. Se va întoarce Rachel la viața ei din New York pentru a arăta că nu se încadrează în standardele ei sau își va da seama că a avea pe cineva cu care să împartă o viață este mai important decât faima și entuziasmul orașului?

Follow Your Heart

Kathy Yoder și-a părăsit comunitatea Amish și este o scriitoare de succes. Când Kathy se duce acasă pentru a-și rezolva treburile tatălui ei, își amintește de viața ei înainte de a părăsi comunitatea Amish, inclusiv de vechea ei iubire, Isaac. Va decide Kathy să rămână sau să se întoarcă la stilul ei de viață de călătorie?

Producții originale AntenaPLAY - pentru părinți și pentru iubitorii de filme românești

Din 7 iunie Mirela Vaida dă startul unui nou sezon al emisiunii DePărinți.ro | Sfatul Specialistului, o producție originală AntenaPLAY, care își propune să vină în ajutorul părinților, bunicilor sau adulților care sunt în contact direct cu copiii. Tot în lista emisiunilor originale este si Film Story în care Alexandru Ion îți recomandă unele dintre cele mai de succes filme din cinematografia românească. Scenariul, replicile memorabile, complexitatea personajelor și conflictele dintre acestea, printre subiectele abordate.

Sportul e la putere în AntenaPLAY și în luna iunie. Trăiește LIVE-ul.

AntenaPLAY propune o nouă lună plină de sport. Iunie readuce naționala României în prim-plan, dar și lupta de promovare din Serie B, în care avem mai mulți români implicați.

Naționala României e din ce în ce mai aproape de Campionatul European din 2024. O victorie în Kosovo, pe 16 iunie, în direct în AntenaPLAY, ar reprezenta un pas uriaș către o calificare la un turneu final după opt ani de așteptare.

Dennis Man, Valentin Mihăilă și legendarul Gigi Buffon luptă pentru promovarea în Serie A. Semifinalele și finala play-off-ului din Serie B se joacă pe 2, 3 și 8 iunie, exclusiv în AntenaPLAY.

De asemenea, finala Nations League va avea loc pe 18 iunie, de la 21:45, în AntenaPLAY. Cele două meciuri care vor stabili ultimul act al competiției sunt Olanda – Croația și Spania – Italia.

Hexagone MMA 9 (17 iunie), Combate Global (18 iunie) și Fight Nation (24 iunie) sunt galele pe care le vei vedea în AntenaPLAY, în prima lună a verii.

Despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților canale LIVE pentru competitii sportive, canale live exclusive si canale live pentru posturile TV ale Antenei TV Group, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Sursa: https://www.hdsateli...play-si-in.html

#564
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
"Secret Obsession", cel mai recent serial exclusiv de la AntenaPLAY, este acum disponibil pentru vizionare pentru toți abonații platformei de streaming. Acesta aduce în prim-plan povestea lui Inés, o femeie de 42 de ani care, într-un moment dificil din viața ei, se gândește să își pună capăt vieții aruncându-se în mare. Însă, viața ei ia o întorsătură neașteptată atunci când este salvată de Hugo, un adolescent, de care se îndrăgostește obsesiv. În dorința ei de a proteja această relație interzisă, Inés va face tot posibilul să asigure că nimeni nu intervine, chiar dacă își dă seama că încalcă legea. Împinsă de impulsurile ei, ea nu va ezita să ia decizii care vor afecta pe toți cei din jurul ei, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Sursa: https://www.hdsateli...ponibil-la.html

#565
CHchannelplus

CHchannelplus

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 08.04.2023
La voi funcționează redarea unei ediții pe Antena Play? La mine nu funcționează. Am încercat pe site, dar și pe aplicația de pe mobil.

#566
Daniel1122

Daniel1122

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 167
  • Înscris: 10.03.2023
A cazut streamu-l live Antena 1. Acum cand e finala Te cunosc de undeva.

#567
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,072
  • Înscris: 15.11.2021
Finala probei de 200 de metri liber, de la Campionatele Mondiale de Înot de la Fukuok, care are loc astăzi (25 iulie), va fi transmisă transmisă în direct, de la ora 14.00, la Antena 1 și pe platforma de streaming AntenaPLAY.

Sursa: https://www.paginade..._GBUFleQaX8x6c0

Edited by _Gaby_, 25 July 2023 - 09:54.


#568
CristianRamirez99

CristianRamirez99

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 24.06.2023
dacă doriți Antena Play la un preț bun este PLAY TV 32 lei de la Focus Sat și include și Antena Play 😉🍿🎬

#569
mircica_t

mircica_t

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 26.09.2021

View PostCristianRamirez99, on 24 septembrie 2023 - 20:27, said:

dacă doriți Antena Play la un preț bun este PLAY TV 32 lei de la Focus Sat și include și Antena Play 😉🍿🎬
Am Antena Play de la Orange la 3 euro TVA inclus.

#570
AlexFCSB4

AlexFCSB4

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,401
  • Înscris: 02.06.2020
Au relansat aplicația AntenaPlay pe Smart TV. Confirm pe un Samsung.

#571
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

AntenaPLAY, acces GRATUIT în perioada 15-25 octombrie 2023 pentru telespectatorii care nu au fost (sau nu sunt) clienți


AntenaPLAY celebrează a zecea aniversare printr-o invitație adresată telespectatorilor: din 15 până pe 25 octombrie, toți românii care nu au folosit platforma AntenaPLAY sunt invitați să descopere Zilele Ecranelor Deschise.

Evenimentul le va oferi ocazia de a viziona gratuit titlurile lor favorite, autentificându-se sau înregistrându-se și apăsând butonul “Vreau să dau PLAY” pe pagina evenimentului. Pentru înregistrarea unui cont nou, este necesară o adresă de email și o parolă. După ce se accesează oferta, toți utilizatorii vor avea acces la conținutul AntenaPLAY, atât prin intermediul site-ului web, cât și prin aplicațiile mobile și cele pentru televizoare smart.

Participarea în cadrul campaniei este posibilă doar prin intermediul site-ului AntenaPLAY.ro, iar oferta este activă doar între 15 și 25 octombrie 2023. Această promoție este destinată utilizatorilor noi, care nu s-au autentificat anterior sau care dețin doar un cont.

Pe parcursul acestor 10 ani, AntenaPLAY s-a consolidat ca fiind o platformă importantă de divertisment din România, cu conținut original autohton. De asemenea, platforma oferta peste 16 canale tv transmise online, inclusiv canalele TV Antena, canale tematice exclusive precum Mireasa, Mireasa Plus și altele, precum și canale care transmit evenimente sportive majore, de la campionate de fotbal la gale MMA sau competiții auto.

AntenaPLAY reprezintă locul unde utilizatorii pot urmări toate emisiunile produse de Antena Group în forma lor completă, dar și conținut exclusiv și original, creat special pentru membrii platformei. Sunt incluse emisiuni precum Podcastito Express, Jurnal de călătorie America Express și multe altele. De asemenea, pe AntenaPLAY, utilizatorii pot găsi o gamă variată de filme, sporturi și seriale, inclusiv coreene.

Sursa: https://www.hdsateli...uit-pentru.html

#572
AlexFCSB4

AlexFCSB4

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,401
  • Înscris: 02.06.2020
AntenaPlay prin Focus Sat nu va mai fi gratis cu pachetele Play TV, va costa 5 lei lunar.

#573
abac

abac

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,377
  • Înscris: 28.10.2018
AntenaPlay poate fi achizitionata separat contra sumei de 5 lei pe luna.

Deci separat, doar serviciul AntenaPlay, fara alt pachet Focussat.

Asta e pofta ce-am poftit. Sa fie primit.

Luat direct de la Gadea, costa 40 de lei (8 euro) pe luna.

Edited by abac, 30 October 2023 - 22:13.


#574
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,382
  • Înscris: 05.09.2005
Asa, si cum ma pot conecta pe aplicatia antena play cu 5 lei? Am facut treaba asta, nu functioneaza.

edit. Am reusit. Ciudat modul de logare.

5 lei zic ca e in regula pentru continut. Un pret decent.

Edited by a_d_y, 31 October 2023 - 11:03.


#575
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,845
  • Înscris: 07.07.2009
Pe pagina lor nici un link, nimic, ofertă ceva.

#576
ARG1985

ARG1985

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 418
  • Înscris: 08.07.2018
Si valabil doar cu Focussat? Eu Digi...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate