Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Inlocuit/upgrade placa video Nvid...

Google tv si open vpn

Vot europarlamentare

Sfat reparatii
 Jurnal de bord Tesla M3SR 2024 Hi...

Acostament sosele comune Romania

AI-ul Google cartografiaza 1 mili...

De ce nu se fac profesori doar ol...
 imprimanta laser capacitate medie...

Parere garsoniera Tineretului

Sfaturi achizitie boxe hi-fi pent...

Baterie externa solara vs baterie...
 Sapa peste pardosea veche

recomandare placa captura video

Trecere apartament pe numele meu

Seria 3 - E90 / 91
 

Caravana demnitatii - film

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
26 replies to this topic

#19
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007

View PostNarcotango, on 05 ianuarie 2013 - 13:18, said:

Nu, e suficient să-i batjocorești, să-i insulți. Să-i reduci pe toți la terorism și burkă. Să râzi de ei. Să faci mișto de credința lor. Chestii din astea, C-așa dovedește europeanu' creștin că-i mai civilizat ca musulmanul.


Cum ne batjocoresc si ei pe noi si religia noastra in numele lui Allah ,  nu ?

Necredincioşi sunt aceia care zic: “Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei”. Spune: “Cine L-ar putea împiedica pe Allah, dacă ar voi să-l facă să piară pe Mesia, fiul Mariei, ca şi pe mama lui şi pe toţi care se află pe pământ? (Al-Ma’idah 5 : 17).

http://www.new-musli...anul-cel-sfant/


Am inteles, crestinii , Isus , Biblia se pot batjocori linistiti de catre credinta islamica . Asta nu revolta pe nimeni ! Crestinii se pot persecuta si  ucide linistiti in umele lui Allah ca doar  de,   sunt necredinciosi pt ca cred ca Isus este fiul lui Dumnezeu si cred in Sfanta treime ! Doar credinta in Allah trebuie respectata , crestinismul trebuie desfiintat si crestinii umiliti si smuls tribut de pe ei .

Și a grăit Preaînaltul:
“Acesta este Isus, fiul Mariei! Aceasta este povestea adevărată de care ei se îndoiesc! / Nu se cuvine ca Allah să-şi atribuie un fiu! Mărire Lui! Dacă El hotărăşte un lucru, atunci El zice “Fii!”, iar el este!” (Maryam 19 : 34-35).

O, voi oameni ai Scripturii! Nu exageraţi în privinţa religiei voastre şi nu spuneţi despre Allah decât adevărul! Mesia Isus, fiul Mariei, este trimisul lui Allah, cuvântul Său pe care El l-a transmis Mariei şi un duh de la El. Credeţi, aşadar, în Allah şi în trimişii Săi! şi nu spuneţi “Trei!” Opriţi-vă de la aceasta şi va fi mai bine pentru voi! Allah nu este decât un Dumnezeu Unic! Slavă Lui! Să aibă El un copil? Ale Lui [Allah] sunt cele din ceruri şi de pre pământ şi Allah este cel mai bun Ocrotitor [Wakil]. (An-Nisaa’ 4 : 171).

http://www.new-musli...anul-cel-sfant/

Cu ce drept judeca ei credinta crestinilor si ii condamna la focurile iadului ? Pe ce baze ?

“Și din pricina vorbelor lor: “Noi l-am omorât pe Mesia Isus, fiul Mariei, trimisul lui Allah!”, în vreme ce ei nu l-au omorât, nici nu l-au răstignit pe cruce, ci a fost făcut [cineva] să semene cu el! Cei care au avut păreri diferite în privinţa lui [Isus], au fost în îndoială [în legătură cu moartea lui]; ei nu au avut cunoştinţă sigură despre ea [moartea lui], ci doar au urmat unor presupuneri” (An-Nisaa’ 4 : 157).


Cu ce drept neaga ei rastignirea  si invierea lui Isus ? pe ce baze ?  Cu ce drept batjocoresc ei religia crestinilor ?
Hai sa iti spun eu . Pe presupusele viziuni fara martori care le-a avut profetul lor pedofil si ucigas ! Viziuni care-i veneau cel mai des in patul Aishei , copila  de 6 ani care si-a facut-o nevasta !

“Divine Inspirations do not come to me on any of the beds except that of Aisha.”
{Sahih Bukhari Volume 3, Book 47, Number 755}

*“the Divine inspiration never came to me while I was under the blanket of any woman amongst you except her."
{Sahih Bukhari Volume 5, Book 57, Hadith 119}

  • Her Marriage  with the prophet was a Wahi (Divine Revelation). She, herself relates from the Prophet, ‘He said, "I saw you in dreams three times. The angel brought you to me and you were clad in white silk. He (the angel) said that it was your consort and he (angel) showed me by opening your face. You are just like that…" Sahih Muslim, Vol.2, p.285.
  • Cica pedofilia profetului a fost revelatie divina si noi trebuie sa respectam asa ceva nu ??





Si da, minciuna, prostia , fanatismul , indoctrinarea vor fi intotdeauna subiect de luat in deradere! Pana se vor trezi si vor inceta sa creada intr-o religie falsa care le-a dat liber la ura , la ucideri , la pedofilie, la minciuna, la violenta , la poligamie si multe multe alte valori islamice de care lumea s-ar putea lipsi de ele!

Edited by mihaela5, 05 January 2013 - 14:19.


#20
gigel de hohențolărn

gigel de hohențolărn

    am merțan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,692
  • Înscris: 07.07.2006

View PostNarcotango, on 05 ianuarie 2013 - 13:18, said:

Nu, e suficient să-i batjocorești, să-i insulți. Să-i reduci pe toți la terorism și burkă. Să râzi de ei. Să faci mișto de credința lor. Chestii din astea, C-așa dovedește europeanu' creștin că-i mai civilizat ca musulmanul.
cât mişto şi râs şi-au luat evreii şi cu toate astea nu-i vezi nici să-şi arunce maţele-n aer la metrou, nici să-şi îmburkeze femeile, şi nici să facă prozelitism pe bandă rulantă. dacă întreaga lume s-ar converti de mâine la izlam, o să ne-apucăm apoi să ne bătem cu apa şi aerul în încercarea dementă de-a le converti şi p-alea. -_-

de intoleranţi & şit tre să faci mişto cât cuprinde. se ştiu ei care. dacă zice unu că ciorditorii sunt naşpa, de ce m-aş simţi eu cu musca pe căciulă în condiţiile în care nu ciordesc? terorismul e  şi inamicul islamului. ;)

#21
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View PostNarcotango, on 05 ianuarie 2013 - 13:18, said:

Nu, e suficient să-i batjocorești, să-i insulți. Să-i reduci pe toți la terorism și burkă. Să râzi de ei. Să faci mișto de credința lor. Chestii din astea, C-așa dovedește europeanu' creștin că-i mai civilizat ca musulmanul.
Hai sa facem putina lumina, scotocind prin cufarului adevarului trecut sub tacere de musulmani pentru ca nu le face cinste.
Insa, ascunderea nu-i o metoda buna, nu vindeca.
Pe 8 iunie 632 a murit mohammad
in timp ce nu-l ingropau se certau pe ciolanul puterii.
rivalitatile dintre clanuri se manifestau in urmatoarea maniera:
-cei convertiti la mekka inainte de hegira se laudau ca-s cei mai buni si au intaietate in a conduce;
-cei din medina, nu acceptau acest argument invocand ca ei luptasera pentru islam deci indurasera si ei persecutii ca cei convertiti la mekka;
-banu quraysh se credeau presus de toti, invocand acelasi sange cu a lui mohammad, desi multi se convertisera din oportunism, cand fusesera invinsi.
Abu Bakr, tatal lui Aisha devine primul calif si incepe expansiunea islamica fulgeratoare prin masacrarea tuturor triburilor din peninsula arabica care se opuneau, restul convertindu-se de frica...
In expansiunea fulgeratoare, nu exista o forma scrisa a quranului ci traditia orala iar razboiul secerase o serie de recitatori si in plus, traditia orala alterase varianta originala iar recitatorii se certau intre ei.
Un tanar pe numele sau Zeid ben Tsabit a fost insarcinat sa recupereze fragmentele ce fusesera scrise pe pergament, bucati de panza s.a.m.d
La 25 august 634, dupa domnia de 2 ani  Abu Bakr moare, Omar, tatal Hafsei, alta sotie a lui Mohammad este ales al 2-lea calif.
Omar este cel care a ars biblioteca din Alexandria si a cucerit acel centru universitar decretand ca cele 350 000 de suluri de papirus sunt pline de stiinta hulitoare si trebuie arse iar omenirea nu are nevoie de alta stiinta decat a lui allah.
Omar a murit la 3 noiembrie 644 asasinat de musulmani.
Atat Abu Bakr cat si Omar desi au stapanit bogatii, nemasurate au fost interesati de expansiunea islamica decat de luxul personal
La 6 noiembrie 644 este ales ca al 3-lea calif Osman.
Osman a vrut in primul rand sa stabileasca o versiune definitiva a quranului insa a ales dupa cheful personal versete dintre altele dupa care a dat ordinul sa fie arse toate celelalte interpretari aflate in circulatie.
Cartea rezultata si care azi circula sub forma de quran este o bulibaseala.
Nici macar surele nu au putut fi aranjate in ordinea in care mohammad le-a recitat, unele versete reprezinta contopiri fara noima, intrucat se sesizeaza dezacordurile intre persoana (sing.;plural-si timpul verbal)
Ca rezultat a iesit o carte plina de contradictii de genul "alcoolul este interzis", "nu va rugati cand sunteti beti","Oamenii cartii se numara printre cei drepti, nu vor fi hartuiti...""Oamenii Cartii sunt nelegiuiti" (citate din memorie ca sa nu se lege de asta, daca se leaga le stau oricand la dispozitie cu surele si versetele); contradictii pe care teologii islamici s-au chinuit sa le explice prin metoda abrogarii-explicatie puerila, nefiind compilate in ordine nu se stie care verset abroga alt verset.
Dupa ce a compilat quranul in forma dorita, spre deosebire de predecesorii sai, Osman s-a preocupat de intarirea puterii personale si a trairii unei vieti luxoase
Astfel el numeste guvernatori ai regiunilor noi cucerite pe membri familiei sale.
Pofta de inavutire a lui Osman este rapace.
El a poruncit construirea unui palat nemaivazut din toate bogatiile jefuite.
Elita din jurul sau urmeaza exemplul.
Cand Walid, fratele lui Osman guvernatorul din Kufa trage o betie de zile mari, Osman pledeaza pentru iertare, in timp ce ginerele lui mohammad,ali pledeaza pentru biciuirea publica
Surprinzator, Osman a iertat foarte multe lucruri, nu a fost intransigent ci mai degraba tolerant.
Tocmai aceasta atitudine concilianta avea sa-l duca la pierzanie, intruca au inceput sa se nasca in sanul islamului tendintele extremiste care vanau puterea acuzandu-l pe Osman de a fi un lider prea ingaduitor.
Ca sa se salveze, Osman si-a recunoscut public greselile iar cand furtuna a trecut a scris guvernatorului din Egipt cerandu-i ajutor pentru a-i ucide pe toti cei care s-au razvratit.
A cerut chiar crucificarea respectivilor.
Mesagerul si misiva a cazut in mana contestatarilor care au asediat palatul lui Osman cerandu-i abdicarea.
Osman a refuzat si a fost asasinat.
I s-a refuzat chiar inmormantarea insa verisoara acestuia Habiba a pus sa-i fie transportat cadavrul pe timpul noptii ca sa-l ingroape in pofida interdictiei
Cei din Medina si ansari s-au repezit si l-au numit calif pe Ali, ginerele lui Mohammad.
Nici pana in ziua de astazi nu s-au pus unii istorici de acord in ceea ce priveste complicitatea lui Ali la uciderea lui Osman.
Mu`awiya,guvernatorul siriei si ruda cu Osman refuza sa-l recunoasca pe Ali drept calif.
Cei din Mekka erau divizati in ceea ce priveste succesiunea.
Se solicita ajutorul Aishei, de catre sefii de triburi care-i fusesera loiali lui Abu Bakr si Omar intrucat dupa asasinarea lui Osman incepusera jafurile intre musulmani.
La Basra are loc o lupta cu partizani celor care-l asasinasera pe Osman, iar Talha si Djubair-companionii califului Omar preiau puterea in regiune.
Afland de acest act, noul calif Ali trimite armatele spre a-i pedepsi pe cei care-i pedepsisera pe ucigasii lui Osman, ciudata actiune, nu?
Talha si Djubair sunt ucisi iar Aisha este luata prizoniera.
Insa diviziunea lumii islamice este de neoprit.
La Siffin, sustinatorii lui Mu`awiya se infrunta cu cei ai lui Ali.
Masacrul a fost atat de crunt incat ambele tabere cer oprirea luptelor.
Se propune o solutie de compromis ce consta in a afla cine l-a ucis pe Osman?
Ideea nu a fost pe placul sustinatorilor lui Ali care s-au divizat-kharaijitii, protoshiiti
In februarie 661 in plin ramadan Ali este asasinat in moschee, ca si Omar iar shiiti se chinuie sa-l impuna pe Hassan, fiul lui Ali drept calif.
Insa tribul Umayyad din care provenea Mu`awiya, stabilesc descendenta jus sangvis, astfel ca la moartea acestuia Yazid fiul sau este declarat calif.
Shiiti il determina pe fiul mai mic a lui Ali, pe Houssain sa-l provoace la lupta pentru a deveni calif.
Pierde batalia de la Kerbala care marcheaza definitif diviziunea islamica.
Asasinatele nu se opresc ci se amplifica, perpetuandu-se pana in ziua de azi, in numele unei religii pe care musulmanii o numesc ca fiind a pacii.

Edited by ThinkAbout, 05 January 2013 - 15:01.


#22
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012
This is a list of the largest historic peaceful gatherings of people in one place for a single event.

Over ten million
An estimated 18 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2013.[1][2][3]
An estimated 18 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2012.[4]
An estimated 15 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2011.[5]
An estimated 15 million people attended the funeral of C. N. Annadurai in Tamil Nadu, India in 1969.[6]
An estimated 10 to 14 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2010.[7][8][9][10][11]
An estimated 10 to 14 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2009.[12][13]
Over five million
An estimated 9 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2008.[14]

View Postmihaela5, on 05 ianuarie 2013 - 13:59, said:

Cum ne batjocoresc si ei pe noi si religia noastra in numele lui Allah ,  nu ?

Necredincioşi sunt aceia care zic: “Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei”. Spune: “Cine L-ar putea împiedica pe Allah, dacă ar voi să-l facă să piară pe Mesia, fiul Mariei, ca şi pe mama lui şi pe toţi care se află pe pământ? (Al-Ma’idah 5 : 17).

http://www.new-musli...anul-cel-sfant/


Am inteles, crestinii , Isus , Biblia se pot batjocori linistiti de catre credinta islamica . Asta nu revolta pe nimeni ! Crestinii se pot persecuta si  ucide linistiti in umele lui Allah ca doar  de,   sunt necredinciosi pt ca cred ca Isus este fiul lui Dumnezeu si cred in Sfanta treime ! Doar credinta in Allah trebuie respectata , crestinismul trebuie desfiintat si crestinii umiliti si smuls tribut de pe ei .

Și a grăit Preaînaltul:
“Acesta este Isus, fiul Mariei! Aceasta este povestea adevărată de care ei se îndoiesc! / Nu se cuvine ca Allah să-şi atribuie un fiu! Mărire Lui! Dacă El hotărăşte un lucru, atunci El zice “Fii!”, iar el este!” (Maryam 19 : 34-35).

O, voi oameni ai Scripturii! Nu exageraţi în privinţa religiei voastre şi nu spuneţi despre Allah decât adevărul! Mesia Isus, fiul Mariei, este trimisul lui Allah, cuvântul Său pe care El l-a transmis Mariei şi un duh de la El. Credeţi, aşadar, în Allah şi în trimişii Săi! şi nu spuneţi “Trei!” Opriţi-vă de la aceasta şi va fi mai bine pentru voi! Allah nu este decât un Dumnezeu Unic! Slavă Lui! Să aibă El un copil? Ale Lui [Allah] sunt cele din ceruri şi de pre pământ şi Allah este cel mai bun Ocrotitor [Wakil]. (An-Nisaa’ 4 : 171).

http://www.new-musli...anul-cel-sfant/

Cu ce drept judeca ei credinta crestinilor si ii condamna la focurile iadului ? Pe ce baze ?

“Și din pricina vorbelor lor: “Noi l-am omorât pe Mesia Isus, fiul Mariei, trimisul lui Allah!”, în vreme ce ei nu l-au omorât, nici nu l-au răstignit pe cruce, ci a fost făcut [cineva] să semene cu el! Cei care au avut păreri diferite în privinţa lui [Isus], au fost în îndoială [în legătură cu moartea lui]; ei nu au avut cunoştinţă sigură despre ea [moartea lui], ci doar au urmat unor presupuneri” (An-Nisaa’ 4 : 157).


Cu ce drept neaga ei rastignirea  si invierea lui Isus ? pe ce baze ?  Cu ce drept batjocoresc ei religia crestinilor ?
Hai sa iti spun eu . Pe presupusele viziuni fara martori care le-a avut profetul lor pedofil si ucigas ! Viziuni care-i veneau cel mai des in patul Aishei , copila  de 6 ani care si-a facut-o nevasta !

“Divine Inspirations do not come to me on any of the beds except that of Aisha.”
{Sahih Bukhari Volume 3, Book 47, Number 755}

*“the Divine inspiration never came to me while I was under the blanket of any woman amongst you except her."
{Sahih Bukhari Volume 5, Book 57, Hadith 119}
  • Her Marriage  with the prophet was a Wahi (Divine Revelation). She, herself relates from the Prophet, ‘He said, "I saw you in dreams three times. The angel brought you to me and you were clad in white silk. He (the angel) said that it was your consort and he (angel) showed me by opening your face. You are just like that…" Sahih Muslim, Vol.2, p.285.
  • Cica pedofilia profetului a fost revelatie divina si noi trebuie sa respectam asa ceva nu ??




Si da, minciuna, prostia , fanatismul , indoctrinarea vor fi intotdeauna subiect de luat in deradere! Pana se vor trezi si vor inceta sa creada intr-o religie falsa care le-a dat liber la ura , la ucideri , la pedofilie, la minciuna, la violenta , la poligamie si multe multe alte valori islamice de care lumea s-ar putea lipsi de ele!

Am demonstrat deja ca Aisha avea peste 18 ani, ca versetele se refera la cei care cred in trei dumnezei, ramane sa te hotarasti daca crezi in Unicul Dumnezeu crestin sub forma tainei trinitatii sau daca crezi in trei dumnezei, pana acum vad ca nu ti-e clar, poligamia e practicata de o minoritate dintre musulmani, atat de mesemnificativa ca nici nu intra in statistici, dar adulterul si inselarea sunt regula in societatile occidentale.
O postare lunga, mincinoasa si plina de jigniri, deci inutila.

#23
mihaela5

mihaela5

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,236
  • Înscris: 15.05.2007

View Postpoarta-cunoasterii, on 05 ianuarie 2013 - 17:03, said:

Am demonstrat deja ca Aisha avea peste 18 ani, ca versetele se refera la cei care cred in trei dumnezei, ramane sa te hotarasti daca crezi in Unicul Dumnezeu crestin sub forma tainei trinitatii sau daca crezi in trei dumnezei, pana acum vad ca nu ti-e clar, poligamia e practicata de o minoritate dintre musulmani, atat de mesemnificativa ca nici nu intra in statistici, dar adulterul si inselarea sunt regula in societatile occidentale.
O postare lunga, mincinoasa si plina de jigniri, deci inutila.

Unde ai demonstrat mincinosule ? Ai inceput topicul varsta Aishei cu minciuni care ti-au fost demontate cu   scrieri din cartile voastre sfinte pe care le-ai negat si cu dovezi ca e plina lumea islamica de casatorii cu minore prepubere  care au ca model profetul vostru care  a luat o fetita de 9 ani de nevasta !


Uite aici lider islamic siit din Iran , tara islamica majoritar shiita cum spune clar :

"As some people may not comply with our current Islamic legal system, we must regard nine as being the appropriate age for a girl to have reached puberty and qualified to get married," Mr Asfenani, chairman of the parliamentary legal and judiciary committee, told Khabar Online. "To do otherwise would be to co  ntradict and challenge Islamic Sharia law."
http://www.telegraph...ed-in-Iran.html

Edited by mihaela5, 05 January 2013 - 17:18.


#24
ThinkAbout

ThinkAbout

    RhetoricalWind

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 68,013
  • Înscris: 19.03.2011

View Postpoarta-cunoasterii, on 05 ianuarie 2013 - 17:03, said:

This is a list of the largest historic peaceful gatherings of people in one place for a single event.

Over ten million
An estimated 18 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2013.[1][2][3]
An estimated 18 million people visited the shrine of Imam Hussein in Karbala, Iraq during Arba'een in 2012.[4]
Bag de seama ca voi stati rau cu logica insa la minciuni sunteti experti
Deci anul 2013  au vizitat templu 18 milioane adica fix cati au vizitat in anului 2012.
Mai sa fie, ce inghesuialaPosted Image
Nici unul in minus sau in plus

Edited by ThinkAbout, 05 January 2013 - 17:24.


#25
gigel de hohențolărn

gigel de hohențolărn

    am merțan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,692
  • Înscris: 07.07.2006

View Postpoarta-cunoasterii, on 05 ianuarie 2013 - 17:03, said:

This is a list of the largest historic peaceful gatherings of people in one place for a single event.
frumos, la voi acolea la asociație se strâng nici cât de-o echipă de fotbal pe forum da vă plictisiți de numa. pace ca pace, da dacă-i plictiseală fără număr cui îi tre? tot mai mișto e să vezi un meci de baschet/fotbal/volei șamd. d-asta veniți acilea, că asta vă lipsește. o turmă de oi care să încuviințeze ca berbecii ce zice unu și altu e plicticoasă tare. hai să paștem aici - beeeee, hai ș-aici, beeeee. nasol. ține spiritul și mintea-n loc. n-o lasă să zburde. știau ei grecii ce știau când au scornit dialectica.

View Postpoarta-cunoasterii, on 05 ianuarie 2013 - 17:03, said:

Am demonstrat deja ca Aisha avea peste 18 ani,
am văzut. intrai și eu pe saitu asociației ș-am văzut cum marele doctor aham salam balsam decretase cum că sunt surse care zic că aișa avea (citez) 19,20,21,22,23 șamd. ani. zice că erau surse, da șnapanu, după modeul ponta, a uitat să menționeze și bibliografia, adicătelea care erau sursele respective.
de menționat că sursele erau următoarele.
1, tanța de la 3, bonă, 4 clase, 27 ani
2, mimi maricica, ospătar șefă la mc donalds, unirii colț cu nistorești, 34 ani
3. gigi șmen, cuțitar profesionist, actualmente salahor pe șantier, fără carte de muncă
4. salam ben salată, musulman și atât, vârstă necunoscută că i-au ciordit țiganii buletinu

numa că na, nu dădea bine ca marele pehașde să le menționeze-n film. oricum nimeni nu stă să facă risărci după ce aude că aișa n-avea domle mai puțin de opșpe ani și-o miime de secundă.

#26
poarta-cunoasterii

poarta-cunoasterii

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,092
  • Înscris: 19.01.2012

View Postgigel de hohenţolărn, on 05 ianuarie 2013 - 18:22, said:

frumos, la voi acolea la asociaţie se strâng nici cât de-o echipă de fotbal pe forum da vă plictisiţi de numa. pace ca pace, da dacă-i plictiseală fără număr cui îi tre? tot mai mişto e să vezi un meci de baschet/fotbal/volei şamd. d-asta veniţi acilea, că asta vă lipseşte. o turmă de oi care să încuviinţeze ca berbecii ce zice unu şi altu e plicticoasă tare. hai să paştem aici - beeeee, hai ş-aici, beeeee. nasol. ţine spiritul şi mintea-n loc. n-o lasă să zburde. ştiau ei grecii ce ştiau când au scornit dialectica.

am văzut. intrai şi eu pe saitu asociaţiei ş-am văzut cum marele doctor aham salam balsam decretase cum că sunt surse care zic că aişa avea (citez) 19,20,21,22,23 şamd. ani. zice că erau surse, da şnapanu, după modeul ponta, a uitat să menţioneze şi bibliografia, adicătelea care erau sursele respective.
de menţionat că sursele erau următoarele.
1, tanţa de la 3, bonă, 4 clase, 27 ani
2, mimi maricica, ospătar şefă la mc donalds, unirii colţ cu nistoreşti, 34 ani
3. gigi şmen, cuţitar profesionist, actualmente salahor pe şantier, fără carte de muncă
4. salam ben salată, musulman şi atât, vârstă necunoscută că i-au ciordit ţiganii buletinu

numa că na, nu dădea bine ca marele pehaşde să le menţioneze-n film. oricum nimeni nu stă să facă risărci după ce aude că aişa n-avea domle mai puţin de opşpe ani şi-o miime de secundă.

Cata risipa de cuvinte! Mai tragic e ca va imaginati ca sunteti amuzant sau spiritual... Subcultura de cartier.

#27
gigel de hohențolărn

gigel de hohențolărn

    am merțan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,692
  • Înscris: 07.07.2006

View Postpoarta-cunoasterii, on 05 ianuarie 2013 - 19:27, said:


Cata risipa de cuvinte! Mai tragic e ca va imaginati ca sunteti amuzant sau spiritual... Subcultura de cartier.
nu-mi imaginez bre, eu, aidoma asociaţiei mneavoastră, ştiu, stăpânesc întreg adevărul, sunt infailibil, d-astea. de cartier de cartier, da la mine-i primăverii, la mneavoastră-i ferentariu :lol:

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate