![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Windows 8 vs Windows 7
Last Updated: Jun 15 2016 21:30, Started by
eiffel
, Aug 16 2012 10:46
·
0

Posted 17 August 2012 - 12:12

Posted 17 August 2012 - 12:44

Quote Se grabesc cu Windows 8... E totusi cam devreme sa ne dam cu parerea , nu avem versiunea finala... RTM inseamna Ready To Manufacture - este versiunea terminata. Mai departe doar update-urile obisnuite. Dar nu vad legatura cu Windows 7. |
Posted 07 September 2012 - 16:35

De unde pot sa descarc windows 8 final???. Win 8 , parerea mea este mai bun ca 7 , doar el este mai optimizat , si consuma mai putine resurse decat 7-le.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Posted 12 September 2012 - 09:05

mie imi place mai mult w8, e mai sexy
![]() |
Posted 13 September 2012 - 10:47

Sincer imi place mai mult win 8! E mai rapid, consuma mai putine resurse si arata mai bine! Am castigat un 10 fps in plus in anumite jocuri fata de win 7!
|
Posted 18 September 2012 - 16:47

pc: hp 620 1,9 ghz intel celeron dual core , 3 gb ddr3,
metro: eu am programat un buton de pe mouse ca fiind start si a inceput sa imi placa asa, metro e prietenos dupa o vreme, nu inteleg de ce va plangeti asa tare, pentru mine este un avantaj ca imi tin desktopul curat si iconitele in metro ... culorile sunt marele dezavantaj fata de windows 7 , windows 7 era mai viu , asta da impresia ca am un windows pe 16 bit ..dar sigur vor aparea ceva programe sa implementeze aero il folosesc ca SO principal, fata de w7 boot time mai rapid si viteza in aplicatii, wake-up instant fata de w7 unde se gandea putin, acum doar apas butonul de power si am desktopul intr-o secunda gata de lucru, si bateria miraculos tine mai mult ![]() in concluzie cred ca w7 il bate doar prin design ca are aero si prin simplitate ca nu are nebuniile astea de metro si alte cele Edited by aleyx, 18 September 2012 - 17:00. |
Posted 26 September 2012 - 19:34

Mi-ai dat o idee buna aleyx, mi-am mutat si eu "start" pe un buton al mouse-ului si acu pot sa ma descotorosesc de tot de rocketdock. Il foloseam ca imi place sa tin desktopul curat, si acu mi-am pus tot ce imi trebe in start
![]() |
Posted 29 September 2012 - 18:11

Am incercat ultima versiune de Windows 8. Sinistru este putin spus : interfata noua, dar ne ergonomica, comenzile sunt foarte prost amplasate. Instabil este putin pus : flickering, crashuri, etc.
|
Posted 29 September 2012 - 21:45

E trista rau interfata asta noua, parca nu are culoare si parca a fost calcata de masina. Diferentele fata de 7, dupa o saptamana de probe, ar fi ca se deschide/inchide mai rapid si consuma cam cu 200 mb mai putina memorie ram in cazul meu, iar pozele de pe desktop se vad mult mai clar in w7 In rest functioneaza la fel de rapid amandoua, deci nu vad un motiv de upgrade la 8.
Edited by MaVeRicK89, 29 September 2012 - 21:46. |
Posted 30 September 2012 - 08:10

Am testat si eu Windows 8 RTM Enterprise x64, se misca bine, pentru ca nu are aero, si cam asta este atuul lui, in rest este facut pentru tablete, are functiile prost dispuse , amestecate, parca este meniu de telefon, daca nu ai un touch monitor, nu il recomand, defapt cred ca asta este ideea, inlocuirea monitoarelor clasice.
|
Posted 30 September 2012 - 08:15

Posted 30 September 2012 - 10:19

Ce facilitati noi de tip enterprise aduce fata de windows 7?
|
Posted 30 September 2012 - 12:11

Vezi pe aici: http://technet.micro...y/hh973549.aspx
Eu am retinut chestiunea cu a avea un hard logic (util la fisiere mari cand nu ai hdd-uri pe masura) compus din N hdd-uri fizice de diferite marimi si tehnologii. Edited by neagu_laurentiu, 30 September 2012 - 12:12. |
Posted 30 September 2012 - 14:19

Vezi pe aici: http://technet.micro...y/hh973549.aspx Eu am retinut chestiunea cu a avea un hard logic (util la fisiere mari cand nu ai hdd-uri pe masura) compus din N hdd-uri fizice de diferite marimi si tehnologii. Ăsta e motivul pentru care, în momentul în care am renunțat la W8 (pus pe un alt HDD decât W7) m-am trezit că, la primul restart calculatorul îmi face check-disk la toate cele 5 HDD-uri pe care le am în el? Acum îmi aduc aminte că, după instalarea W8 în paralel cu W7, îmi apăruse pe fiecare HDD câte un fișier ciudat, vizibil atunci când deschideam cu W7. Edited by doktorx, 30 September 2012 - 14:42. |
|
Posted 30 September 2012 - 15:17

Nu stiu, facilitatea de care vorbeam intra in actiune daca tu mergi in Control Panel si umbli la Storage Spaces. Ea poate fi privita ca un RAID soft, desi unde vrei RAID ai hardware implementat in controlerele placii de baza insa te poti juca cu hdd-urile la nivel soft si in special cand nu sunt la aceeasi marime si tehnologie cum vrea RAID hardware.
In rest impresia mea e ca merge asa per total mai repede. Edited by neagu_laurentiu, 30 September 2012 - 15:20. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users