Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Circular Makita de negasit in RO

FightBox ar merita transformat ...

Statii cu baterii

[TEORIE] Ce ati face in cazul une...
 Exceptii reale/aparente de la pri...

Se dorește interzicerea algo...

Pret manopera

Balti de pescuit in Dobrogea - li...
 EURO 24 - Meciul 2: Belgia - Roma...

Metru Jysk/Ikea

Pareri complex rezidențial T...

Camping Franta - Chamonix
 Macbook Pro 2019 se blocheaza cu ...

Folie pentru protectie solara

Tur Slovenia.

Dilae din Slatina, cel mai destep...
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#1045
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
HG658 cred că e mai bun.
Mie-e greu să cred că nu ai avut actualizare de soft. Din mod InPrivate/Incognito ai încercat să te conectezi?
Dacă nu, pot da un e-mail sau poți cere pe forumul Telekom.

#1046
HouseFreak

HouseFreak

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,432
  • Înscris: 15.09.2008
poza cu cele 2 routere ,care sa fie mai bun pe semnal wifi si configuratie ?

cum pot face update de soft pe huawei hg658 ?

Attached Files



#1047
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
E ok liniuța aia timidă de Wi-Fi și  speedtest-ul la 20 de metri depărtare de router și 2 pereți între?
Am abonament de 6 Mbps pe hârtie dar doar vreo 5.50 Mbps reali în apropierea HG658. Attached File  Screenshot_20170808-131021.png   350.63K   24 downloadsAttached File  Screenshot_20170808-131110.png   285.15K   21 downloads

#1048
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Nimeni?

Sau v-ați tras toți pe sagemcom și fibră iar eu am rămas ultimul TelePomist cu răgălia asta de valiză? :lol:

Să-mi bag sabia-n teacă, HG658-ul ăsta îmi ocupă jumătate din biroul dublu.

#1049
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,916
  • Înscris: 29.06.2006
o fi obosit si el, depinde si ce electrica ai prin peretii aia, nu poti sa spui asa pe ghicite ce are, eu il am inchis in dulap la contorul de lumina si bate pana in parcare, stau la etajul 2 si am wifi in masina, altii cu acelasi modem ca al meu nu au in alta camera la 1 perete distanta....trebuie masurat semnalul vazut daca cu el in alt loc se schimba treaba, nu poti sa zici sigur de unde e buba....daca cu alt modem merge bine in acelasi loc, e modemul tau bulit, altfel.....

#1050
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Din păcate, la cei 6Mbps doar lipsa semnalului să influențeze performanța…
Se poate mări calitatea semnalului prin alegerea canalului(1 la 13), lățimea sa(20/40MHz) și puterea de emisie a router-ului, toate accesibile în meniu Basic/WLAN…

#1051
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Am făcut demult asta prietene @Gif2D
Cred că HG658 cam atât are raza de acoperire, până în 20 sau 25 de metri în oricare direcție față de punctul unde e amplasat. Eu întrebam doar dacă acele valori sunt normale la distanța de 20 de metri depărtare față de router + 2 pereți interpuși, nu că ar fi routerul defect.

#1052
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
În cazul meu, ca dealtfel și în cazul lui xcit, semnalul trecea printr-o diafragmă de beton armat, un perete de cărămidă și ajungea destul de bine și în parcarea de la cca. 15m.
Depinde și de interferențe. Și este greu de dovedit, atât timp cât în specificații sunt prevăzute distanțele maxime, fără interferențe, obstacole, etc.

#1053
woodyteo

woodyteo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 27.10.2009
Va salut.
Nu stiu daca s-a mai discutat si de aceea imi cer scuze anticipat, dar as vrea sa setez acest router, HG 658 de la Telekom , pentru a ca anumite device-uri (gen tableta, telefon ) sa se poata conecta la  reteaua Wi -FI a routeru-lui, numai intre anumite ore, setate in prealabil de mine. Nu stiu daca se poate asa ceva si mai ales cum  se procedeaza . Poate imi explica cineva.
Va mutumesc.

#1054
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Aplicația Tasker instalată pe tabletă și telefoane. Routerul nu e chiar atât de complex.

#1055
woodyteo

woodyteo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 27.10.2009
Eu vreau sa configurez din router, timpul de acces la Wi- Fi pentru diferite device-uri. La routerul precedent pe care l-am avut si care s-a ars,  Speedport W724V, se putea acest lucru, dar la acesta nu stiu daca se poate.

#1056
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
Se poate și la ăsta

#1057
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Păi luminează-ne cum.

#1058
woodyteo

woodyteo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 27.10.2009
Sunt tare curios, cum?

#1059
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
Acum am citit puțin mai bine. Te referi la conectarea la rețea sau la internet?
Pe HG-uri foloseam restricția de acces către internet, dar conexiunea fizică rămânea.

#1060
woodyteo

woodyteo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 27.10.2009
Ma refeream la faptul ca din setarile modemului si aici ma refer la modelul Speedport W724V se putea intrerupe  wireless-ul intr-un interval de timp anume si pentru anumite device-uri pe care le setai pe baza adresei  MAC, la modelul HG 658 nu stiu cum se poate face, daca se poate. La acest model se poate intrerupe total wireless-ul, manual, din butonul modemu-lui dedicat pentru acest lucru, dar eu nu vreau asa, vreau ceva automat, sa nu mai am grija butonului de wireless.

#1061
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,207
  • Înscris: 18.04.2008
Nu am găsit o închidere a wireless-ului automat, ci doar restricționarea dispozitivelor conectate (pe cablu sau wireless) în a accesa internetul. Practic dă „Conexiune limitată”

#1062
woodyteo

woodyteo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 27.10.2009
Care sunt aceste restrictii si cum se face?

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate