Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Dezmenbrare teren - cedare drum l...

Zilele catalogelor Americane

Poate Rh-ul negativ afecta o viit...

Solutie Backup pentru Server Linux
 Laptop CS 2

AirGPU (cloud gaming)

KAZA Univisa

Reciclare hard disk-uri defecte v...
 Vacanta 7-10 zile auto

Procedura inmatriculare auto din UE

Pot pune faianta noua peste adezi...

Probleme martorii de bord Opel Me...
 Opel Astra K sau Skoda Octavia 3?...

Completare formular Detalii Tehni...

Investitie intro firma

Buget de vis: ce caravana sa aleg...
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#1081
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,229
  • Înscris: 01.12.2001
Linia aia nu are telefon. Crezi ca gasesc usor un telefon? Ce am avut acasa, le-am aruncat.
Daca aveam un tel, aflam usor si numarul liniei respective.
Momentan folosesc in zona respectiva routerul meu personal Orange GSM. Las sa se chinuie adminul retelei. Ca e treaba lui sa rezolve astfel de probleme.

#1082
xcit

xcit

    afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,889
  • Înscris: 29.06.2006
sa inteleg ce este intr-o firma care are mai multe linii, deci nici o linie nu are aparat pe ea? sau e greu de scos un tel pt 2 min cat ai aflat ce te intereseaza.....ma rog, voi stiti mai bine ce faceti eu doar ti-am dat solutia

#1083
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Poate soluția căutată/dorită ar fi trebuit să fie mult mai comodă…
[ https://media.tenor.com/images/123917e90a6bddaecf7f938b9c7503c3/tenor.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#1084
OvYd3L

OvYd3L

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 01.02.2014
Ma poate ajuta si pe mine cineva la un HG658 sa il setez in bridge mode la o conexiune la rds?? Acesta sa fie routerul secundar..Ce setari trebuie facute? Firul de la Routerul principal (ZTE) vine in HG658 in LAN 1, ledul sta aprins la WAN deoarece am bifat FTTH.  dar la internet sta aprins rosu..

#1085
dorin_2k

dorin_2k

    Master Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 48,229
  • Înscris: 01.12.2001
Cati utilizatori simultan pe wi fi permite?
In timpul programului de la serviciu nu ma pot conecta. Cand pleaca toti merge ok si ma pot conecta.
Inca nu l-am resetat. Daca persista problema, fac cumva sa ii schimb pass pe wifi. Cred ca au aflato f multi. Nu ma pot conecta la el nici pe cablu. Amacces fizic deplin asupra lui. Ii pot face orice dar nu stiu nika despre el. Nici nr de tel a liniei, nici datele din contract. Nu am nici datele contului online.
Insa tot nu am aflat care e pass la conectare. Dupa reset revine la admin, admin?
Isi face singur setarile pe ADSL? Sau e tot ca ka vechile Thompson?
Totusi am avut un router de la T care isi lua singur setarile automat. User si pass pt conectare la T.

#1086
Gabi10017

Gabi10017

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 232
  • Înscris: 14.01.2018

View Postsaprosan, on 20 mai 2017 - 19:37, said:

Salut,

Pentru cei ce vor sa isi "zapaceasca" modemul am o versiune mai deosebita..

HG658V100R001C254B010_upgrade_main.bin
http://www78.zippysh...rUqXj/file.html

Atentie! Dupa updatare parola de la admin va fi sndhi83D2q
Atentie #2! Nu vine customizat pt Telekom = zero setari prestabilite
Hey.. poti sa creezi un nou link pentru fisierul asta te rog... Linkul de pe zippy a expirat, si voiam sa scap odata de fw de la telekom :)

View Postdorin_2k, on 14 noiembrie 2017 - 22:00, said:

Cati utilizatori simultan pe wi fi permite?
In timpul programului de la serviciu nu ma pot conecta. Cand pleaca toti merge ok si ma pot conecta.
Inca nu l-am resetat. Daca persista problema, fac cumva sa ii schimb pass pe wifi. Cred ca au aflato f multi. Nu ma pot conecta la el nici pe cablu. Amacces fizic deplin asupra lui. Ii pot face orice dar nu stiu nika despre el. Nici nr de tel a liniei, nici datele din contract. Nu am nici datele contului online.
Insa tot nu am aflat care e pass la conectare. Dupa reset revine la admin, admin?
Isi face singur setarile pe ADSL? Sau e tot ca ka vechile Thompson?
Totusi am avut un router de la T care isi lua singur setarile automat. User si pass pt conectare la T.
In mod implicit doar 16 utilizatori pot fi conectati simultan, dar poti schimba asta din basic>wlan>maximum number of users si maximul este de 32 de utilizatori (poti creea un nou ssid daca nu iti ajung 32 de users).

#1087
saprosan

saprosan

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 03.09.2007

View PostGabi10017, on 14 ianuarie 2018 - 20:43, said:

Hey.. poti sa creezi un nou link pentru fisierul asta te rog... Linkul de pe zippy a expirat, si voiam sa scap odata de fw de la telekom Posted Image

http://www13.zippysh...DuHSJ/file.html

#1088
Gabi10017

Gabi10017

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 232
  • Înscris: 14.01.2018

View Postsaprosan, on 15 ianuarie 2018 - 11:19, said:

Mersi :)

Edited by Gabi10017, 15 January 2018 - 11:41.


#1089
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
salutam.

ie-te ca am ajuns si pe aria lu' Telekom...sa-i sparg...deci, pe scurt, sa nu va plictisesc:

cineva din familie are netu' de la pramatiile astea (desi in bloc are si UPC si RDS...) si are
router-ul despre care se discuta p-aci. router care e extrem de tampit si de care vreau sa
scap. probleme legate de conexiune, restart-uri multe, ingalbenit de ani...nu intru in detalii.

ideea de baza e ca nu vreau cu nici un chip sa ii inlocuiasca astia router-ul. de ce? unu la
mana, daca suna la ei sigur o imbrobodesc cu ceva si iar prelungeste contractul. iar eu am
ceva pitici pe creier cu perioada contractuala. doi la mana, la cum se misca Telekom-ul cand
vine vorba de interventii la client...mai bine lipsa. sau si mai bine zis, cum nu se misca. sunt
praf, pulbere fina, nici aici nu intru in detalii. si trei la mana, daca nu reusesc ce vreau, ii achit
eu abonamentul de internet la UPC (are deja cablu) si cu asta basta.

bun, acum hai pe tehnicalitati. am in folosinta in diverse locatii doua router-e ZTE H368N, dar
le folosesc pe alte tipuri de retea decat DSL, fie el cu A sau V in fata. chestii mai simplute, gen
acces internet si VoIP, nimic interesant ori complicat.

eh, intrebarea e daca as putea folosi unul d-asta si in cazul persoanei de care ziceam mai sus.
sunt convins ca pentru internet ar merge scula asta (are VDSL 100/30), dar nu stiu daca si cum
l-as putea face sa mearga si pentru voce (IP) si televiziune, ca are si IPTV. cum functioneaza
router-ele astora de la Telekom? odata ajunse in retea si configurate cu datele de acces isi iau
singure config-ul pentru voce si IPTV? ca daca nu, manual nu vor putea fi facute, deoarece astia
n-o sa-ti dea datele alea (credentiale si VLAN-uri) nici morti.

ZTE-ul asta stiu sigur ca e compatibil 100% cu o retea ca a Telekom-ului, insa nu stiu daca astia
livreaza bin-urile sau cfg-urile in sistem catre echipamente sau vin ele deja configurate intr-o
proportie mai mare sau mai mica.

asta e cratita la care atentez:
https://www.rombiz.r...h368n-300-mbps/

(voi proba cu unul din exemplarele deja detinute, dar pana atunci vreau sa stiu cam la ce sa ma asteept)

Edited by dygey, 16 January 2018 - 13:04.


#1090
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Daca vrei doar net prin ADSL/VDSL o sa poti, probabil si IPTV, dar la Voip nu, fiindca iti trebuie credentialele de SIP si pe alea nu ti le va da nimeni.

Deci ai nevoie asa:
-pt adsl VCI/VPI
-pt vdsl VLAN internat si Vlan iptv (pe astea le poti vedea daca imi aduc aminte in interfata de administrare a Huawei-ului)

Totusi daca nu vrei sa te complici foarte tare, ai putea sa faci un ticket la ei pe mail cum ca se reseteaza echipamentul din senin si ar trebui sa vina sa ti-l inlocuiasca.

#1091
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
si credentialele alea nu sunt livrate din vreun provisioning, care vine cand se "prezinta"
echipamentul in retea? stiu ca nu ti le da nici dracu', chiar si cu pile. aia e, vedem cand
fac proba. daca se poate bine, daca nu, UPC taica. poate asa se convinge si scapa de
Telekom. exclus sa o pun sa sune la ei, ca are un talent...imediat se mai "lipeste" de te
miri ce...

Edited by dygey, 16 January 2018 - 17:11.


#1092
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015
Ba da, sunt provizionate remote, dar configuratiile se trimit pe baza serial number-ului si daca retaua nu stie de echipamentul tau... nu se intampla nimic.

#1093
dygey

dygey

    Al dracu' Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,652
  • Înscris: 13.10.2009
clonam SN-ul, la fel ca MAC-ul (glumesc). hai ca vad in weekend ce-mi iese si
apoi vin si dau raportu'. daca am noroc, astia de la Telekom mai avand candva
in "portofoliu" ZTE, bine. daca nu, nu-i bai.

#1094
KTF

KTF

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 767
  • Înscris: 13.11.2003
Are cineva un tutorial decent cum sa convertim un HG658 intr-un access point ? Am internet de la alt provider acum si vreau sa fac extend la wireless cu vechiul HG658. Am reusit sa fac extend la wireless stergand toate legaturile si facand una noua de tip IP Bridged, dar merge doar daca ma conectez cu IP-uri statice, nu imi aloca pe DHCP. Vreau ca toate IP-urile sa fie in acelasi subnet, ca sa se poata accesa toate intre ele. In plus, mi-ar placea sa pot sa folosesc si unul din cele trei porturi ramase de LAN sa conectez ceva pe fir.

Se poate sau nu are sens sa ma chinui ?

#1095
JustARandomGuy

JustARandomGuy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 562
  • Înscris: 13.02.2018
Incerc sa folosesc aceast model pentru urmatoarea situatie:

https://forum.softpe...ter-connection/

Firmware-ul este HG658V100R001C24B016 .
Multumesc pentru un eventual raspuns. (aici sau pe topic-ul deschis personal)

#1096
lucy_cool

lucy_cool

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 21.06.2011

View Postsaprosan, on 20 mai 2017 - 19:37, said:

Salut,

Pentru cei ce vor sa isi "zapaceasca" modemul am o versiune mai deosebita..

HG658V100R001C254B010_upgrade_main.bin
http://www78.zippysh...rUqXj/file.html

Atentie! Dupa updatare parola de la admin va fi sndhi83D2q
Atentie #2! Nu vine customizat pt Telekom = zero setari prestabilite
Versiunea asta are logo Romtelecom sau Huawei?
Pot conecta Telekom doar cu user și pass sau mai trebuie făcute și alte setări?

#1097
addumi

addumi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,818
  • Înscris: 10.02.2017
bad post

Edited by addumi, 21 April 2018 - 17:24.


#1098
mariovrs

mariovrs

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,393
  • Înscris: 27.09.2013
De vreo luna asa...laptopul meu ( Asus A541U ) cu W10 tot pierde conexiunea wifi cu routerul Telecom HG658. Celelalte chestii de prin casa raman conectate fara probleme.

Si laptopul a ''mers'' bine mersi vreun an. Tot trebuie sa-l reconectez si nu vrea de fiecare data..

Am updatat driver laptop, am revenit la driverul initial, am inchis firewall,am incercat de toate.. Face la fel. Nu se mai place cu roterul si gata.

L-am conectat la alt wifi si n-are probleme. Sa sun la astia sa mi-l schimbe? Sau ce sa mai incerc?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate