Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Curatare sifon condens centrala A...

clubul grararelor in stil america...

Bariera de oxigen EVOH la teava I...

Winamp a fost relansat, ca aplica...
 Mesaj de text spam de la numarul ...

planificare traseu Europa

Intrebare motor masina spalat ind...

Butasi smochin
 Zborurile tot mai nesigure?

La multi ani @A_Stere!

Albire profesionala dentara

Rulou textil terasa
 Situație ciudata siguran5...

Anxietate sau probleme de sanatate?

Pagina web pentru verificare tele...

Conectare multipla de pe acela...

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

• Grup: Senior Members
Linia aia nu are telefon. Crezi ca gasesc usor un telefon? Ce am avut acasa, le-am aruncat.
Daca aveam un tel, aflam usor si numarul liniei respective.
Momentan folosesc in zona respectiva routerul meu personal Orange GSM. Las sa se chinuie adminul retelei. Ca e treaba lui sa rezolve astfel de probleme.

xcit

xcit

afara ninge linistit si in casa arza-te-ar focu'

sa inteleg ce este intr-o firma care are mai multe linii, deci nici o linie nu are aparat pe ea? sau e greu de scos un tel pt 2 min cat ai aflat ce te intereseaza.....ma rog, voi stiti mai bine ce faceti eu doar ti-am dat solutia

Gif2D

Gif2D

💯 Coffee addicted!

Poate soluția căutată/dorită ar fi trebuit să fie mult mai comodă…
[ https://media.tenor.com/images/123917e90a6bddaecf7f938b9c7503c3/tenor.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

OvYd3L

OvYd3L

New Member

• Grup: Members
Ma poate ajuta si pe mine cineva la un HG658 sa il setez in bridge mode la o conexiune la rds?? Acesta sa fie routerul secundar..Ce setari trebuie facute? Firul de la Routerul principal (ZTE) vine in HG658 in LAN 1, ledul sta aprins la WAN deoarece am bifat FTTH.  dar la internet sta aprins rosu..

dorin_2k

dorin_2k

Master Member

Cati utilizatori simultan pe wi fi permite?
In timpul programului de la serviciu nu ma pot conecta. Cand pleaca toti merge ok si ma pot conecta.
Inca nu l-am resetat. Daca persista problema, fac cumva sa ii schimb pass pe wifi. Cred ca au aflato f multi. Nu ma pot conecta la el nici pe cablu. Amacces fizic deplin asupra lui. Ii pot face orice dar nu stiu nika despre el. Nici nr de tel a liniei, nici datele din contract. Nu am nici datele contului online.
Insa tot nu am aflat care e pass la conectare. Dupa reset revine la admin, admin?
Isi face singur setarile pe ADSL? Sau e tot ca ka vechile Thompson?
Totusi am avut un router de la T care isi lua singur setarile automat. User si pass pt conectare la T.

Gabi10017

Gabi10017

Junior Member

View Postsaprosan, on 20 mai 2017 - 19:37, said:

Salut,

Pentru cei ce vor sa isi "zapaceasca" modemul am o versiune mai deosebita..

HG658V100R001C254B010_upgrade_main.bin
http://www78.zippysh...rUqXj/file.html

Atentie! Dupa updatare parola de la admin va fi sndhi83D2q
Atentie #2! Nu vine customizat pt Telekom = zero setari prestabilite
Hey.. poti sa creezi un nou link pentru fisierul asta te rog... Linkul de pe zippy a expirat, si voiam sa scap odata de fw de la telekom :)

View Postdorin_2k, on 14 noiembrie 2017 - 22:00, said:

Cati utilizatori simultan pe wi fi permite?
In timpul programului de la serviciu nu ma pot conecta. Cand pleaca toti merge ok si ma pot conecta.
Inca nu l-am resetat. Daca persista problema, fac cumva sa ii schimb pass pe wifi. Cred ca au aflato f multi. Nu ma pot conecta la el nici pe cablu. Amacces fizic deplin asupra lui. Ii pot face orice dar nu stiu nika despre el. Nici nr de tel a liniei, nici datele din contract. Nu am nici datele contului online.
Insa tot nu am aflat care e pass la conectare. Dupa reset revine la admin, admin?
Isi face singur setarile pe ADSL? Sau e tot ca ka vechile Thompson?
Totusi am avut un router de la T care isi lua singur setarile automat. User si pass pt conectare la T.
In mod implicit doar 16 utilizatori pot fi conectati simultan, dar poti schimba asta din basic>wlan>maximum number of users si maximul este de 32 de utilizatori (poti creea un nou ssid daca nu iti ajung 32 de users).

saprosan

saprosan

New Member

View PostGabi10017, on 14 ianuarie 2018 - 20:43, said:

Hey.. poti sa creezi un nou link pentru fisierul asta te rog... Linkul de pe zippy a expirat, si voiam sa scap odata de fw de la telekom Posted Image

http://www13.zippysh...DuHSJ/file.html

Gabi10017

Gabi10017

Junior Member

View Postsaprosan, on 15 ianuarie 2018 - 11:19, said:

Mersi :)

Edited by Gabi10017, 15 January 2018 - 11:41.

dygey

dygey

Al dracu' Member

salutam.

ie-te ca am ajuns si pe aria lu' Telekom...sa-i sparg...deci, pe scurt, sa nu va plictisesc:

cineva din familie are netu' de la pramatiile astea (desi in bloc are si UPC si RDS...) si are
router-ul despre care se discuta p-aci. router care e extrem de tampit si de care vreau sa
scap. probleme legate de conexiune, restart-uri multe, ingalbenit de ani...nu intru in detalii.

ideea de baza e ca nu vreau cu nici un chip sa ii inlocuiasca astia router-ul. de ce? unu la
mana, daca suna la ei sigur o imbrobodesc cu ceva si iar prelungeste contractul. iar eu am
ceva pitici pe creier cu perioada contractuala. doi la mana, la cum se misca Telekom-ul cand
vine vorba de interventii la client...mai bine lipsa. sau si mai bine zis, cum nu se misca. sunt
praf, pulbere fina, nici aici nu intru in detalii. si trei la mana, daca nu reusesc ce vreau, ii achit
eu abonamentul de internet la UPC (are deja cablu) si cu asta basta.

bun, acum hai pe tehnicalitati. am in folosinta in diverse locatii doua router-e ZTE H368N, dar
le folosesc pe alte tipuri de retea decat DSL, fie el cu A sau V in fata. chestii mai simplute, gen
acces internet si VoIP, nimic interesant ori complicat.

eh, intrebarea e daca as putea folosi unul d-asta si in cazul persoanei de care ziceam mai sus.
sunt convins ca pentru internet ar merge scula asta (are VDSL 100/30), dar nu stiu daca si cum
l-as putea face sa mearga si pentru voce (IP) si televiziune, ca are si IPTV. cum functioneaza
router-ele astora de la Telekom? odata ajunse in retea si configurate cu datele de acces isi iau
singure config-ul pentru voce si IPTV? ca daca nu, manual nu vor putea fi facute, deoarece astia
n-o sa-ti dea datele alea (credentiale si VLAN-uri) nici morti.

ZTE-ul asta stiu sigur ca e compatibil 100% cu o retea ca a Telekom-ului, insa nu stiu daca astia
livreaza bin-urile sau cfg-urile in sistem catre echipamente sau vin ele deja configurate intr-o
proportie mai mare sau mai mica.

asta e cratita la care atentez:
https://www.rombiz.r...h368n-300-mbps/

(voi proba cu unul din exemplarele deja detinute, dar pana atunci vreau sa stiu cam la ce sa ma asteept)

Edited by dygey, 16 January 2018 - 13:04.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned
Daca vrei doar net prin ADSL/VDSL o sa poti, probabil si IPTV, dar la Voip nu, fiindca iti trebuie credentialele de SIP si pe alea nu ti le va da nimeni.

Deci ai nevoie asa:
-pt adsl VCI/VPI
-pt vdsl VLAN internat si Vlan iptv (pe astea le poti vedea daca imi aduc aminte in interfata de administrare a Huawei-ului)

Totusi daca nu vrei sa te complici foarte tare, ai putea sa faci un ticket la ei pe mail cum ca se reseteaza echipamentul din senin si ar trebui sa vina sa ti-l inlocuiasca.

dygey

dygey

Al dracu' Member

si credentialele alea nu sunt livrate din vreun provisioning, care vine cand se "prezinta"
echipamentul in retea? stiu ca nu ti le da nici dracu', chiar si cu pile. aia e, vedem cand
fac proba. daca se poate bine, daca nu, UPC taica. poate asa se convinge si scapa de
Telekom. exclus sa o pun sa sune la ei, ca are un talent...imediat se mai "lipeste" de te
miri ce...

Edited by dygey, 16 January 2018 - 17:11.

MembruAnonim

MembruAnonim

MembruAnonim

• Grup: Banned
Ba da, sunt provizionate remote, dar configuratiile se trimit pe baza serial number-ului si daca retaua nu stie de echipamentul tau... nu se intampla nimic.

dygey

dygey

Al dracu' Member

clonam SN-ul, la fel ca MAC-ul (glumesc). hai ca vad in weekend ce-mi iese si
apoi vin si dau raportu'. daca am noroc, astia de la Telekom mai avand candva
in "portofoliu" ZTE, bine. daca nu, nu-i bai.

KTF

KTF

Member

Are cineva un tutorial decent cum sa convertim un HG658 intr-un access point ? Am internet de la alt provider acum si vreau sa fac extend la wireless cu vechiul HG658. Am reusit sa fac extend la wireless stergand toate legaturile si facand una noua de tip IP Bridged, dar merge doar daca ma conectez cu IP-uri statice, nu imi aloca pe DHCP. Vreau ca toate IP-urile sa fie in acelasi subnet, ca sa se poata accesa toate intre ele. In plus, mi-ar placea sa pot sa folosesc si unul din cele trei porturi ramase de LAN sa conectez ceva pe fir.

Se poate sau nu are sens sa ma chinui ?

JustARandomGuy

JustARandomGuy

Member

Incerc sa folosesc aceast model pentru urmatoarea situatie:

https://forum.softpe...ter-connection/

Firmware-ul este HG658V100R001C24B016 .
Multumesc pentru un eventual raspuns. (aici sau pe topic-ul deschis personal)

lucy_cool

lucy_cool

Member

View Postsaprosan, on 20 mai 2017 - 19:37, said:

Salut,

Pentru cei ce vor sa isi "zapaceasca" modemul am o versiune mai deosebita..

HG658V100R001C254B010_upgrade_main.bin
http://www78.zippysh...rUqXj/file.html

Atentie! Dupa updatare parola de la admin va fi sndhi83D2q
Atentie #2! Nu vine customizat pt Telekom = zero setari prestabilite
Versiunea asta are logo Romtelecom sau Huawei?
Pot conecta Telekom doar cu user și pass sau mai trebuie făcute și alte setări?

addumi

addumi

Active Member

bad post

Edited by addumi, 21 April 2018 - 17:24.

mariovrs

mariovrs

Senior Member

De vreo luna asa...laptopul meu ( Asus A541U ) cu W10 tot pierde conexiunea wifi cu routerul Telecom HG658. Celelalte chestii de prin casa raman conectate fara probleme.

Si laptopul a ''mers'' bine mersi vreun an. Tot trebuie sa-l reconectez si nu vrea de fiecare data..

Am updatat driver laptop, am revenit la driverul initial, am inchis firewall,am incercat de toate.. Face la fel. Nu se mai place cu roterul si gata.

L-am conectat la alt wifi si n-are probleme. Sa sun la astia sa mi-l schimbe? Sau ce sa mai incerc?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate