Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Balans la ridicare picior dupa ac...

Izolatie intre OSB si placa de be...

instalatie incalzire apartament 2...

HEV D Segment - intrebari/pareri ...
 Hyperos consum excesiv baterie?

Contractul pentru Salubrizare est...

Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...
 Permis de conducere nou

Packet Loss la Digi

Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?
 Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...

Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#1
gigelgicuta

gigelgicuta

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 31
  • Înscris: 26.10.2006
Stie cineva ceva despre routerul acesta: HUAWEI HG658?!.
L-am vazut la un vecin, i s-a ars precedentul hg655b si i l-au dat pe acesta. E mai mare, si pe langa ce stie precedentul, are si altele in plus. Nu am avut timp sa ma uit prea atent la el, am intrat doar putin in interfata lui si am vazut la prima vedere ca are suport pentru IPv6, si clar meniul era mult mai stufos, dar repet nu am avut timp sa stau sa umblu prin el. Poate altcineva de aici are mai multe detalii.

#2
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postgigelgicuta, on 14th August 2012, 21:51, said:

Stie cineva ceva despre routerul acesta: HUAWEI HG658?!.
L-am vazut la un vecin, i s-a ars precedentul hg655b si i l-au dat pe acesta. E mai mare, si pe langa ce stie precedentul, are si altele in plus. Nu am avut timp sa ma uit prea atent la el, am intrat doar putin in interfata lui si am vazut la prima vedere ca are suport pentru IPv6, si clar meniul era mult mai stufos, dar repet nu am avut timp sa stau sa umblu prin el. Poate altcineva de aici are mai multe detalii.
este urmasul lui HG655(acesta nu se mai fabrica).chiar acum ma ,,joc'' prin meniul lui.cand o a aflu mai multe o sa le fac publice. :peacefingers:

#3
have_dreams

have_dreams

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 01.06.2010
Detin unul. :)

#4
sorin1dulce

sorin1dulce

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 19.09.2011
niste poze daca se poate :)

#5
have_dreams

have_dreams

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 01.06.2010
poze la ce?

#6
silv3rness

silv3rness

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 16.08.2012
Si eu l-am schimbat de vreo saptamana si regret asta. Am avut un MT882 inainte, foarte stabil, dar cu modemul asta primesc foarte des eroare 105 si 106 in Google Chrome si mi se deconecteaza cam des, o ia razna. Offf! Nu inteleg de la ce sa fie erorile astea. Daca inainte imi functiona perfect si mi-am instalat modemul asta, rezulta ca el ar putea fi problema.

#7
ionutz72

ionutz72

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 26.06.2005
Am si eu routerul asta,merge ok, dar ma lovesc de o problema.
Am un telefon android care merge ok pe wifi cu exceptia market-ului.
Incercat pe mai multe routere si pe 3G si merge.
Pe acest router se incapataneaza sa mearga marketul de pe android.
Vreo idee?

#8
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Niște poze nu puneți?

#9
andyro78

andyro78

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 28.01.2008

View Postionutz72, on 30 august 2012 - 23:36, said:

Am si eu routerul asta,merge ok, dar ma lovesc de o problema.
Am un telefon android care merge ok pe wifi cu exceptia market-ului.
Incercat pe mai multe routere si pe 3G si merge.
Pe acest router se incapataneaza sa mearga marketul de pe android.
Vreo idee?

Trebuie sa introduci DNS-urile Romtelecom in setarile modemului: 192.168.1.1 --> Basic --> LAN --> DHCP Server:

Primary DNS Server Address: 193.231.100.130
Secondary DNS Server Address: 193.231.100.134

Edited by andyro78, 04 September 2012 - 13:39.


#10
ByLevy

ByLevy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 23.10.2010
A reusit cineva sa faca mount la un stick usb introdus in modem la un server linux ?
Sau sa acceseze continutul datelor de pe stick-ul usb din reteaua externa ?

Am facut portforward pe portul ftp (21) si tot nu se vede din reteaua externa. In reteaua interna se poate accesa cu succes stick-ul introdus in modem.
Pe un server linux nu reusesc sa mount-ez drive-ul (stick-ul din modem) ca sa am acces pe el de pe un set top box.

Are cineva idei ? A reusit cineva ?

#11
ionutz72

ionutz72

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 26.06.2005

View Postandyro78, on 04 septembrie 2012 - 13:27, said:

Trebuie sa introduci DNS-urile Romtelecom in setarile modemului: 192.168.1.1 --> Basic --> LAN --> DHCP Server:

Primary DNS Server Address: 193.231.100.130
Secondary DNS Server Address: 193.231.100.134
A mers. Nota 10+ :)
Merci mult!!!

#12
laurentiuvaduva

laurentiuvaduva

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 20.06.2005

View PostByLevy, on 04 septembrie 2012 - 21:52, said:

A reusit cineva sa faca mount la un stick usb introdus in modem la un server linux ?
Sau sa acceseze continutul datelor de pe stick-ul usb din reteaua externa ?

Am facut portforward pe portul ftp (21) si tot nu se vede din reteaua externa. In reteaua interna se poate accesa cu succes stick-ul introdus in modem.
Pe un server linux nu reusesc sa mount-ez drive-ul (stick-ul din modem) ca sa am acces pe el de pe un set top box.

Are cineva idei ? A reusit cineva ?
Scoate firewallul si merge.

#13
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Dragi useri, dacă tot îl aveți, de ce nu ne puneți niște poze cu el și cu meniul lui?

#14
ionutz72

ionutz72

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 26.06.2005
[ http://i680.photobucket.com/albums/vv169/ionutz72/2012-09-0517313e.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://i680.photobucket.com/albums/vv169/ionutz72/20120905_164032.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://i680.photobucket.com/albums/vv169/ionutz72/20120905_163936.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://i680.photobucket.com/albums/vv169/ionutz72/20120905_163855.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://i680.photobucket.com/albums/vv169/ionutz72/20120905_163833.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Menu e cam la fel cu hg655.

Edited by ionutz72, 05 September 2012 - 17:06.


#15
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Oribil.
Dacă vrei să-l pui pe perete e cam imposibil.
iar Acel USB este foarte prost poziționat.

WPS nu are?

WPS mă refer la cel LED.

Edited by KyKyKyKy, 05 September 2012 - 21:13.


#16
ByLevy

ByLevy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 23.10.2010
Nu trebuie dezactivat firewall-ul ca sa poata fi vazut drive-ul usb, infipt in modem !

Se face portforward pe portul 21 pe ip-ul modemului, dupa care poate fi vazut si din alta retea externa modemului.
Singura diferenta este ca, in reteaua externa te poti conecta de drive-ul usb cu un client FTP, nu si din browser. In reteaua interna te poti conecta si din browser si cu un client ftp. Se poate folosi winSCP sau filezilla, sau orice client ftp. Pana si de pe un telefon compatibil JAWA te poti conecta cu MINI COMMANDER, care este printre altele si un bun client FTP.

Mini Commander se poate descarca de aici: http://www.getjar.com/mobile/31815/mini-commander-for-samsung-gt-s5260-star-ii/?ref=0&lvt=1346941345&sid=jv1f01vh4dm39af4&c=8a7m00akvrxc3im818&lang=en

Se poate folosi si alt client ftp si functioneaza.
Portul pe care sa functioneze modemul ca si client ftp poate fi schimbat din meniurile modemului, dar in acest caz portforwardul se va face pe IP-ul modemului pe portul pe care l-am ales din meniuri.

Bafta !

O intrebare ramane in continuare. A reusit cineva sa faca mount pe drive-ul usb de pe vre-un set top box cu software linux pe enigma 1 ?

#17
AirBoy

AirBoy

    Snow! Ski! Be freeeee...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,103
  • Înscris: 05.05.2003

View PostByLevy, on 06 septembrie 2012 - 16:25, said:

...
O intrebare ramane in continuare. A reusit cineva sa faca mount pe drive-ul usb de pe vre-un set top box cu software linux pe enigma 1 ?

Asta da intrebare! Is curios si eu :) Ar fi un mare + pentru modem daca ar fi posibil....

#18
catalin_barna

catalin_barna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,297
  • Înscris: 08.01.2007
A-ti observat vreo diferenta de putere pe partea de wireless intre hg655 si hg658?????

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate