Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ruse vs Rusesti

Le mai putem da pe brazda? tipsuri

Recomandari gips carton tavane. (...

ce fel de activitate intretinere ...
 Se poate imbunatati o poza sa se ...

Folosește cineva syncthing? ...

Închidere fereastra dupa deschidere.

Kit AC contine brate Unitatea ext...
 smart switch fara neutru

Ierbicid pentru parul porcului.

Smecher de talie grea

PH apa plata
 Recomandare Mocheta -pe suport pa...

ram upgrade asus rog strix

Alegere memorie USB

Manere clasice mobila sau push to...
 

Modem huawei hg658

- - - - -
  • Please log in to reply
1133 replies to this topic

#1009
gabriel_ghita

gabriel_ghita

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 10.06.2010
Salut, am un modem Telekom Huawei HG658 si ma intereseaza sa il utilizez pentru extinderea retelei de apartament prin conectarea in sistem wireless cu un alt modem HG658. Pana acum nu am reusit nici una din setarile gasite le alte forumuri. Daca a reusit cineva aceasta conectare, rog info.
Multumesc,

#1010
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008

View Postfuscobal, on 23 octombrie 2016 - 02:04, said:

Al meu HG658 de la Telekom a inceput sa afiseze "bec rosu" la internet si voip cam o data pe ora pentru cateva zeci de secunde si nu-mi dau seama daca e de la el sau pur si simplu pica internetul. L-am resetat si nu a avut efect. A mai patit careva asa ceva ?
Dacă ai VoIP și ai roșu la ambele înseamnă că e o eroare de rețea, un contact nasol.
Sună să vină cineva.

View Postgabriel_ghita, on 20 noiembrie 2016 - 17:13, said:

Salut, am un modem Telekom Huawei HG658 si ma intereseaza sa il utilizez pentru extinderea retelei de apartament prin conectarea in sistem wireless cu un alt modem HG658. Pana acum nu am reusit nici una din setarile gasite le alte forumuri. Daca a reusit cineva aceasta conectare, rog info.
Multumesc,
Nu știu dacă merge faza cu LAN1 = WAN, dezactivarea DHCP-ului, ștergea conexiunilor existente și crearea uneia nouă în IP_bridged pe noul WAN. Apoi aduci un cablu din LAN-ul primului modem în LAN 1 al celul de-al doilea modem.

#1011
vip_nicu

vip_nicu

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.12.2016
Salut mă poți ajuta sa utilizez netul de pe un modem 3g usb pe acest router? Eu chiar nu mă pricep am un router acest model și un modem 3g de la rcs rds cu cartela în el. As vrea sa transmită acest router netul de la modemul usb 3g. Verau sa conectez o tableta fără 3g la net și nu an alt internet în aceasta casa. Mersi mult aștept un răspuns aici sau la telefon 0766885512.

#1012
vladutgm

vladutgm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,169
  • Înscris: 19.01.2008

View Postgabriel_ghita, on 20 noiembrie 2016 - 17:13, said:

Salut, am un modem Telekom Huawei HG658 si ma intereseaza sa il utilizez pentru extinderea retelei de apartament prin conectarea in sistem wireless cu un alt modem HG658. Pana acum nu am reusit nici una din setarile gasite le alte forumuri. Daca a reusit cineva aceasta conectare, rog info.
Multumesc,

Citeste aici.

#1013
lumet

lumet

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 64
  • Înscris: 04.05.2014
Rezolvat

Edited by lumet, 06 January 2017 - 16:18.


#1014
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
După cum se blochează modemul, mai exact după fix 5 zile nu mai poate fi accesat FTP-ul și meniul de administrare.
Azi a făcut așa iar, l-am oprit de la buton, l-am repornit și am văzut că nu se aprinde wireless-ul. După un timp l-am repornit manual din meniul de administrare.
La voi face la fel?

#1015
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Așa făcea după ultima actualizare (pe la mijlocul lui 2016). Porneam WiFi din butonul de pe laterală.
[ http://i1270.photobucket.com/albums/jj613/07richard/HG658/HG658-4_zpsc476ea76.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#1016
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
În meniu era pornit, dar LED-ul și antena erau oprite.
L-am repornit din pagina de administrare

#1017
loki66

loki66

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.02.2008
nu stiu daca am postat unde trebuie....
am doua routere hg658. vreau sa le conectez pe ambele pentru a putea extinde wifi. imi puteti spune ce setari ar trebui sa fac? la al doilea i-am schimbat ip-ul, dezactivat server dhcp. prin cablu ma pot conecta la internet insa wireless nu.imi zice no internet accesss.
astept pareri....merci

#1018
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Ai setat pe LAN1 pe WAN?
Apoi ai făcut conexiune bridge pe noul WAN?

#1019
ocheseluangel

ocheseluangel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 30
  • Înscris: 08.10.2013

View Postvip_nicu, on 21 decembrie 2016 - 03:28, said:

Salut mă poți ajuta sa utilizez netul de pe un modem 3g usb pe acest router? Eu chiar nu mă pricep am un router acest model și un modem 3g de la rcs rds cu cartela în el. As vrea sa transmită acest router netul de la modemul usb 3g. Verau sa conectez o tableta fără 3g la net și nu an alt internet în aceasta casa. Mersi mult aștept un răspuns aici sau la telefon 0766885512.

Se poate, am facut eu astazi. Trebuie sa rescrii firmware cu alta versiune si apoi setarile pentru Digi mobil....
Pentru mai multe detalii ma poti contacta in PM.

#1020
loki66

loki66

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.02.2008

View PostKyKyKyKy, on 20 ianuarie 2017 - 20:59, said:

Ai setat pe LAN1 pe WAN?
Apoi ai făcut conexiune bridge pe noul WAN?


si cum fac asta?:)

#1021
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,294
  • Înscris: 12.08.2006
Poate te ajuta,

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/LNMLOLNac5U?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#1022
loki66

loki66

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 20.02.2008

View Postloki66, on 25 ianuarie 2017 - 11:54, said:



si cum fac asta?Posted Image


gata am gasit..... daca mai are nevoie cineva.....
http://www.instructa...-to-a-Repeater/

#1023
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Există vreo metodă prin care pot face cel puțin 2 VLAN-uri pe acest modem?

#1024
muntos

muntos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 03.08.2002
Scuze daca s-a mai intrebat, as vrea sa setez un IP fix in functie de MAC address in serverul DHCP al routerului, dar nu gasesc asemenea optiune, nu se poate sau nu ma uit eu bine ?

#1025
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,199
  • Înscris: 18.04.2008
Nu are.
Chiarși mie îmi era utilă funcția asta.
Mi se pare că nici ONT-ul nu are așa ceva.

#1026
Gif2D

Gif2D

    💯 Coffee addicted!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,882
  • Înscris: 21.02.2005
Dar (uneori) poți forța dispozitivele să ia IP fix, renunțând la DHCP…

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate