Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

Recomandare TV 3D

- - - - -
  • Please log in to reply
79 replies to this topic

#1
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Doresc sa achizitionez un televizor 3D. Cred ca in luna august o sa dispun de fondurile necesare asa ca inca am timp sa ma documentez.
Problema este ca , cu cat ma "documentez" mai mult devin mai nehotarat.
Ceea de doresc este un TV cu imagine de calitate sa zicem maxima. Nu pun accent pe partea de smart tv si alte aplicatii inutile pe care oricum le folosesc la calculator sau cine stie ce dotari care nu intrevad sa imi fie utile gen wireless , etc. In principiu vreau sa foloses Tv-ul pentru vizionare de programe tv si filme HD/Blue-Ray atat 2d cat si 3D. Dupa cateva filme vazute la cinema in format 3D am ramas fascinat si vreau sa aduc aceasta "savoare" si la mine in casa. :D
Stiu ca vreau un TV LED LCD probabil de la Samsung cu diagonala de minim 46 inch. Cred ca doar de 46 imi permit la un buget de max 7500 ron zic eu.
Initial am considerat ca un Samsung UE46D8000 ( am gasit o promotie aici http://www.evomag.ro...us-69080.html?) este tot ce imi doresc. Pretul imi convine pentru ca pot achizitiona si o placa video mai noua din banii ramasi plus alte accesorii. Dar intre timp a aparut seria E de la Samsung . Modelele pe care le-am "tintit" ar fi Samsung UE46ES8000 si Samsung UE46ES7000. Din ce am vazut aceste ultime 2 modele vin cu multe optiuni care mie nu imi sunt utile dar si cu tehnologii noi. Pana la urma ma gandesc ca voi face un efort financiar doar daca am garantia ca, calitatea este ireprosabila. Din ce am inteles seria 8000 difera de seria 7000 doar prin anumite "gadgeturi" ce nu imi trebuie gen wireless si altele.
Repet imi trebuie un TV care sa imi ofere o imagine excelenta si nu ma intereseaza briz-brizurile astea sau ce culoare are rama ori daca este aluminiu ori plastic. Ma intereseaza imagine excelenta in 2D si 3D.
Navigand pe net am gasit si modelul Samsung UE55ES6100 cu diagonala mai mare care imi convine la pret. Dar nu stiu daca imaginea este la fel ca la modelele de mai sus.
Vad ca diferitele serii au si tehnologii diferite, de exemplu UE46ES7000 are Edge LED Micro-Dimming iar UE46ES8000 are Edge LED Ultimate Micro-Dimming. Se observa diferenta oare?
O alta intrebare este : daca distanta de la privitor la TV este de aprox 3 metri ce diagonala ar fi indicata? 46 inch/116 cm sau 55 inch/138. Banuiesc ca nu intotdeauna mai mare este si mai bun.. Hmmmm  :P
Deci sa concluzionez , ce Tv ar fi indicat din cele prezentate mai sus ? Poate aveti alte sugestii.
Multumesc.

#2
bambucea76

bambucea76

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,140
  • Înscris: 14.02.2009
Cel mai simplu este sa mergi in magazine si sa le vezi, sa compari si apoi sa alegi in functie de buget si cerinte. Am un seria d de 37 (atat a fost spatiul) si este ok. Partea cu Smart este inutila, nu voi sta pe net sau mai stiu eu pe ce retele la TV.

#3
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,859
  • Înscris: 11.01.2006
PT unii este utila partea SMART TV ,au aparut canale HD pe internet,canale ce nu vor fi niciodata pe cablu.
SKY MOVIES,SKY SPORT etc

http://www.futuboxhd.com/

#4
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Se pare ca modelul Samsung UE55ES6100 iese din schema pentru ca are frecveta de reimprospatare mai mica (undeva la 100Hz) si atunci imaginea apare sacadata la miscarile dinspre laterale.
Se pare ca Samsung UE46ES7000 ar fi cea mai buna alegere dar UE46D8000 are un pret mai bun.

#5
andreigherghe

andreigherghe

    Think different

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,034
  • Înscris: 27.12.2007
Eu îți recomand LG. Sunt singurii care fac televizoare cu 3D pasiv. Asta înseamnã cã ochelarii sunt foarte ușori, nu au nevoie de baterii, și nu îți dau dureri de cap :) Eu am achiziționat: http://www.emag.ro/t...i-3d--p42LW4500 care a costat 2800 Ron.

În 7500 Ron am gãsit asta:

http://www.emag.ro/t...620s--p55LM620S
[ http://s1.emagst.ro/poze/big/img223984_19042012124732_1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Este un TV LG de 55". Te poți documenta și pe internet, 3D-ul LG-ului e superior celorlalți producãtori.

#6
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
TV  LG 55LM620S este o alegere buna. L-am vazut intr-o prezentare la un magazin si mi-a placut. Tot acolo am vazut si modelele Samsung de care vorbeam la inceput. Clar dau o fuga sa vad din nou diferentele intre ele.
Ma intreb totusi daca diagonala de 55 nu e cam mare pentru o distanta de 3 m. Poate modelul  LG 55LM620S are un frate mai mic. Time to use the greatest invention ever: Google. :P

#7
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004
Hai sa iti dau cateva sfaturi de care poti tine cont sau nu:

1. Pentru distanta de vizionare de 3m in nici un caz nu e prea mare un TV de 50", as zice ca e minimul necesar. Presupun ca nu te vei uita numai la posturi TV SD ci vei viziona si filme, cel putin 1080p daca nu bluray. In cazul asta cu cat mare e televizorul cu atat mai bine, sa nu te zgarcesti niciodata la diagonala, mai ales ca vad ca ai un buget foarte generos. Ia-ti cel mai mare TV pe care ti-l permiti, chiar daca nu e neaparat varf de gama si, orice ar fi, nu sub 50".
2. Daca esti interesat in primul rand si in primul rand de calitatea imaginii sa stii ca exista plasme care iti ofera acest lucru la bani (mult) mai putini decat un LCD echivalent. Cu toate astea, daca tu vrei neaparat un LCD atunci eu nu incerc sa te conving altfel, doar am zis sa iti atrag atentia asupra acestui fapt.
3. Daca e sa fie LCD atunci sa iti iei orice altceva in afara de LG. Gama de modele 2012 e un rateu complet, fiind vanduta in acelasi timp la un pret aberant de mare pentru calitatea imaginii pe care o ofera. Stau foarte slab la nivelul de negru (deci automat la contrast) datorita folositii panelurilor IPS, au probleme cu redarea "curata" a imaginilor in miscare (se pare ca se datoreaza chiar overdrive-ul implementat, care culmea dar ar trebui sa ajute exact la acest lucru) si, nu in ultimul rand, au o problema la redarea filmelor 1080/24p, problema care se manifesta cam la toata gama de LCD-uri de la LM660 in sus, posibil si la restul, si datorata (se pare) chip-ului care se ocupa cu procesarea video, dezvoltat pentru prima oara chiar de LG. Tot ce iti spun eu aici poti verifica si singur vizitand site-ul avforums (dar nu numai), citind review-urile precum si opiniile cumparatorilor de pe forumul lor. Singurele doua lucruri reusite la aceste modele sunt design-ul si 3D-ul pasiv, si cam atat din pacate. Asa ca daca vrei sa fie LCD orienteaza-te fie spre Samsung, Sony sau Panasonic, eventual Sharp.
4. LG nu sunt singurii cu 3D pasiv, incepand din acest an ofera si Panasonic acest lucru, intradevar cu panel de la LG dar din fericire doar atat.
5. Avand in vedere bugetul tau de circa 7500 lei, de la Samsung ti-ar ajunge banii de un ES6100 de 55" http://www.emag.ro/t...pUE55ES6100WXXH, eventual un ES6800 http://www.emag.ro/t...pUE55ES6800SXXH. De la Panasonic ar fi noul ET5, tot la 55", http://magazinpanaso...tx-l55et5e-1353. Acesta din urma e cu 3D pasiv, spre deosebire de Samsung-uri sau Sony. O problema comuna tuturor acestor modele s-ar putea sa fie clouding-ul destul de serios, din cauza iluminarii edge-LED, asa ca iti recomand sa iei obligatoriu online sa il poti schimba usor la nevoie. Samsung-urile stau teoretic ceva mai bine la nivelul de negru, rivalizand chiar si cu o plasma medie, multumita panelului S-PVA (de obicei), dar au unghiuri de vedere mai limitate. Panasonic-urile ET5 au panel IPS, deci un nivel de negru cam slabut, vizibil mai ales seara sau cand te uiti la un film pe intuneric (negrul va mai mult gri decat "negru") dar unghiuri de vedere mai largi si nu in ultimul rand 3D pasiv (pentru mine asta e un avantaj). Asta ar fi asa o comparatie foarte sumara. Legat de 3D, care e mai bun, activ sau pasiv, asta iti recomand sa te convingi de unul singur testand ambele variante intr-un magazin, sa vezi care iti place.
5. Ca ultima idee, iti dau un link cu o plasma care iti ofera o calitate a imaginii as zice superioara oricaruia din LCD-urile mentionate http://magazinpanaso...x-p55st50e-1339. Eu zic sa  te mai informezi si in legatura cu aceasta tehnologie fiindca iti garantez ca vei fi (foarte) placut surprins, presupund ca nu ai deja cunostinte in domeniu.

Edited by ARSY, 16 June 2012 - 17:24.


#8
andreigherghe

andreigherghe

    Think different

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,034
  • Înscris: 27.12.2007
Panelul IPS este un AVANTAJ ENORM, culorile sunt extraordinare, și nivelul de negru e ok datoridã LED dimming zones. :)

Edited by andreigherghe, 16 June 2012 - 18:18.


#9
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004
Panelurile IPS au, ca si celelalte tipuri de paneluri, avantaje si dezavantaje. Pentru cine vrea sa se informeze cu adevarat poate citi aici de exemplu http://www.tftcentra...echnologies.htm, pentru cine nu presupun ca se multumeste si cu "AVANTAJELE ENORME"... :death:

#10
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Multumesc frumos de sfaturi.
Dupa cum am spus ma intereseaza calitatea imaginii si din ce inteleg eu plasma recomadata de tine Arsy are avantajele unor imagini clare, negru care sa fie negru si posibilitatea folosirii unor ochelari 3D pasivi. M-am ferit de plasme pentru ca am auzit de la anumite persoane ca pot avea probleme si acel fenomen "burn out" parca.
Ce avantaje are o plasma fata de un LED LCD si de asemenea ce dezavantaje exista? Documentarea mea vis-a-vis de ele e minima pentru ca m-am lovit de niste termeni tehnici si tehnologii cu care nu sunt familiarizat. Poate are cineva un link unde se explica avantajele si dezavantajele plasmelor si LCD -urilor?
Probabil pana in august o sa reusesc sa gasesc un TV care sa indeplineasca pretentiile mele.
O sa dau o fuga la Constanta (eu sunt din Tulcea) sa vad  modelele enumerate in threadul acesta.
Stiu ca modelele Samsung din seria ES 7000 si 8000 se vad foarte clar si nu apare acel blur cand imaginea se misca rapid dintr-o parte in cealalta, asta deoarece au acele frecvente de 800/200 Hz. Din ce am vazut modelul ES6800 are doar 400/100 Hz. Cat de mult conteaza inca nu stiu. Poate gasesc la MediaGalaxy mai multe modele si vad exact ce poate face fiecare. Maine seara o sa vin cu niste pareri "pe viu".
Inca odata multumesc pentru indicatii dar se pare ca am marit sfera optiunilor incluzad si plasmele. O sa fie foarte interesant.

#11
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004
Sa o luam pe puncte:
1. Ai auzit tu ceva legat de plasme dar nu bine! :) Nu e "burn-out" ci "burn-in" si inseamna imprimarea permanenta pe ecran a unei imagini statice afisate timp indelungat. Trebuie mentionat totusi ca (virgula) cazurile de "burn-in" sunt extrem de rare, mai des intalnit fiind fenomenul de IR (image retention), adica acelasi lucru insa ca durata e doar temporar si de cele mai multe ori imposibil de observat in utilizare normala, fiindca dispare foarte repede. Eu am o plasma si iti pot spune din proprie experienta ca IR-ul e mai mult o "sperietoare" decat o problema reala. Legat de burn-in chiar in seara asta am gasit un articol interesant pe cnet, ti-l recomand si tie http://reviews.cnet....t/?tag=mncol;1n.
2. La plasme nu exista 3D pasiv, numai activ.
3. Punctul forte al plasmelor il reprezinta tocmai calitatea imaginii, fiind capabile de nivele de negru foarte profunde (iar asta e unul din cele mai importante criterii pentru o imagine de calitate, daca nu cumva cel mai important), au unghiuri de vedere practic nelimitate (sunt lipsite de orice modificare de culoare sau contrast chiar si la unghiuri extreme), nu au probleme de couding sau bleeding (neavand iluminare din fundal) si redau miscarile rapide mai "curat", deci cu mai putin "blur", decat orice LCD, chiar si unul dotat cu tehnologii gen IFC, TruMotion etc. Ca minusuri principale li se reproseaza IR-ul, consumul mai mare decat al LCD-urilor sau ca degaja mai multa caldura. Legat de consum, la plasmele mai noi a scazut extrem de mult ajungand la sub 200W pentru o plasma de 50" in modul 2D. Ca fapt divers, cei de pe cnet nici nu mai masoara consumul la televizoarele testate, nici macar la plasme, considerand ca a ajuns suficient de scazut ca sa nu mai reprezinte o problema. Citeste si aici http://www.avforums....ums/plasma-tvs/ in introducerea forumului, e un articol despre plasme foarte bine scris.
4. Nu te lasa pacalit de 200/400/800 Hz, de multe ori reprezinta niste cifre inventate de producatori si obtinute prin niste calcule fanteziste pentru a-ti lua ochii, refresh rate-ul real al televizorului nevand nici o legatura cu aceste cifre. Asta nu inseamna ca la unele modele producatorii nu au folosit cu adevarat un panel cu refresh rate mai ridicat, ci doar sa privesti cu suspiciune acele cifre pana verifici (daca poti) adevarul. Iti recomand acest articol http://hdguru.com/be...esh-rates/7726/, explica destul de bine aceasta "boala" a hertzilor.
5. Niciodata sa nu te ghidezi dupa cum se vede imaginea unui televizor in magazin, e complet irelevanta pentru cum se va vedea la tine acasa. Motivele sunt mai multe: lumina puternica din magazin face imposibila evaluarea corecta a imaginii, nu stii care sunt setarile televizorului expus si chiar daca te lasa "baietii" sa te joci cu setarile conditiile de iluminare de acasa sunt complet diferite de cele din magazin si acest lucru influenteaza puternic felul cum percepe ochiul imaginea. Plus ca daca nu ai macar un minim de cunostinte in domeniu nici nu stii ce sa cauti si cum sa evaluezi ceea ce vezi.
Daca vrei sa mai citesti una-alta despre diferitele tehnologii uite aici un ghid destul de util http://www.tweakguides.com/HDTV_1.html.

Edited by ARSY, 16 June 2012 - 22:22.


#12
evilknievil

evilknievil

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 12.09.2007
Sau Philips 50PFL7956 sau philips 55pfl7606

#13
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Am reusit sa dau o fuga la Constanta si am mers la Carrefour unde am vizitat 4 magazine care vindeau cateva televizoare .
Imediat mi-am dat seama ca vreau un televizor de 55 . Asa ca am selectat doar ce era pe diagonala de 55. Am tras cateva concluzii dar nu am reusit sa vad toate modelele pe care mi le doream.
1. Am vazut un model Samsung UE46D7000. Chiar daca diagonala e de 46 am considerat ca si cel de 55 ar trebui sa fie la fel. Pretul in jurul a 8000 ron, sa zicem abordabil. Imagine buna fara motoion blur in 2D. Nu am avut posibilitatea sa tested 3D.
2. Am vazut si noua serie ES cu UE46ES8000 si UE55ES8000. Imagine foarte buna in 2D , nu am avut ce sa reprosez. Adevarul ca si dealerii au fortat marketingul in favoarea acestei serii prin diferite trucuri. Fie ca rulau continut blue ray numai pe aceasta noua serie fie ca au pozitionat televizoarele in niste locuri din care unghiul de privit era cel mai prielnic, etc. Intradevar se vedeau cel mai bine. Nu am putut sa testez 3D pentru ca ochelarii care erau expusi acolo cred ca nu aveau baterie si filmuletul 3D arata dublat. Banuiesc ca la banii ceruti ar trebuii sa arate bine. Multe functii inutile pentru mine gen voice control, camera chat integrat, etc care maresc prea mult pretul si sincer ma feresc de aceste 2 modele. Si fratiorii din seria 7000 au preturi cam mari pentru ceea ce vreau eu. Am observat si modelul UE46ES6800 dar nu se vedea la fel de bine ca si cele 2 de mai sus, poate nu era setat corect . Asa ca l-am trecut cu vederea momentan.
3. Am gasit si modelul LG 55LM620S dar rula pe un post de muzica in programul de conversie 2D-3D si nu am gasit pe nimeni din respectivul magazin sa il seteze pe 3D si sa ruleze un demo . In schimb am gasit modelele 55LM670S si 55LM760S. Inca incerc sa ma documentez sa vad care sunt diferentele fata de modelul 620S. Am stat si am privit demo-ul 3D de la LG. Din pacate nu am cu ce sa compar pentru ca singurele mele experiente sunt din cinema 3D si un Samsung seria ES .
Nu am gasit modelul Panasonic NEOPDP 3D TX-P55ST50E si tare as fi dorit sa vad o plasma cum se comporta. In toate magazinele in care am fost plasmele erau in categoria "mainstream" sa zicem  iar unele nici macar nu erau pornite.
Din toata plimbarea asta am inteles ca parerea care mi-am facut-o este foarte subiectiva deoarece sunt implicati multi factori gen : marketingul magazinului, filmuletul/demo-ul care ruleaza, lumina, pozitia in care e amplasat televizorul precum si altele. Astfel ca nu am reusit sa ajung la o concluzie care sa determine exact ce model ar fi indicat sa il cumpar. Asa ca va trebui sa ma las pe mana specialistilor care au facut diferite review-uri si poate reusesc asa sa decid modelul.
Plasma de la Panasonic a urcat mult in topul preferintelor mele pentru calitatea imaginii oferita, pretul bun si garantia extinse de 3 ani de la magazin. Sper ca si experienta 3d este la nivelul asteptarilor.
Ceea ce stiu este ca vreau sa fie cu diagonala de 55 , modul 3d nu are importanta daca este activ sau pasiv. In camera unde va fi pozitionat TV-ul pot controla lumina din lateral folosind o draperie sa diminuez lumina venita dinspre fereastra atunci cand vreau sa ma uit la un film. Nu ma uit prea mult la programe Tv in afara de meciurile importante si anumite evenimente mai deosebite asa ca TV-ul va fi un mic cinema pentru acasa.
Urmeaza sa ma uit si la modelele Philips recomandate. Dar asta in episodul urmator.

Edited by bcergoline, 18 June 2012 - 17:59.


#14
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
M-am uitat un pic la modelele Panasonic pe plasma.
Modelul TX-P55ST50E nu are THX certified display. Nu stiu exact ce inseamna dar are legatura cu niste standarde de calitate sigur.
Am gasit modelul  TX-P50GT50E http://www.avstore.r...ic-tx-p50gt50e/? e adevarat cu diagonala de 50 dar tot e bine cred si are THX . Sa vad ce pret are modelul cu diagonala de 55.
Este vreo diferenta intre modelele cu TX sau TC in fata modelului? ex TX-P55GT50E si TC-P55GT50E

#15
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004
Daca vrei un mic cinema acasa atunci recomandarea numarul 1 ar fi Panasonic-ul ST50. La 8000 de lei poti cumpara varianta de 55". Din punctul meu de vedere nu prea merita diferenta foarte mare de pret fata de ala de 50", care e doar 4700, dar preturile la televizoarele de peste 50" cresc ametitor, indiferent de marca si tehnologie. Altfel, dupa cum ai observat si singur, o vizita in magazin nu e relevanta cu nimic, decat eventual pentru 3D pasiv vs activ. Certificarea THX este un bonus sa zicem dar nu inseamna neaparat ca acel televizor are o imagine mai buna ci doar ca are (in cazul Panasonic-ului GT50) doua moduri de vizionare suplimentare numite THX Bright Room si THX Cinema. Acestea doua ofera o imaginea calibrata din fabrica, adica nu mai trebuie setat absolut nimic, contrastul, luminozitatea, culorile, sharpness-ul etc, toate sunt gata reglate pentru a oferi o imagine naturala, conform standardelor THX. ST50-ul nu are THX insa are oricum un mod de vizionare numit True Cinema, care desi nu e calibrat special, iti ofera o imagine foarte apropiata de "natural" oricum. Altfel, ambele modele au exact acelasi panel si acelasi filtru. Din punctul meu de vedere e preferabila diagonala mai mare a ST-ului, dar asta e treaba ta sa decizi. In fine, la bugetul tau mai exista o varianta care merita mentionata si anume Samsung-ul PS60E6500. Dupa cum ii spune si numele iti ofera o diaginala de 60" la 7500 lei si e foarte apropiat de ST50 la calitatea imaginii. Pentru review-uri te poti uita pe avforums, hdtvtest respectiv cnet (astia au testat Samsung-ul de care iti ziceam) si eventual pe flatpanelshd. Si iti mai zic o data sa nu te zgarcesti la diagonala, e mai importanta decat niste dotari oarecare in plus si are un impact vizual mult mai puternic (gandeste-te si la dimensiunea ecranului la cinema si cat de impresionanta e imaginea asa de mare). Si nu in ultimul rand, si pentru un 3D cat mai imersiv ai nevoie si de o diagonala cat mai mare. Nu conteaza TC sau TX, sunt acelasi model, dar unul e la americani, unul in Europa.

Edited by ARSY, 18 June 2012 - 23:41.


#16
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Dupa ce am citit pe forumul acesta  (http://www.avforums....s-thread-2.html) cateva pareri despre plasma Panasonic ST50 am ramas cu un gust amar. Exact cum spunea si un tip acolo ca alegerea unui televizor este o loterie. Multe probleme descrise acolo.

#17
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Uiti 2 lucruti/idei esentiale :
1 - Inca nu exista practic un device care sa multumeasca 99,9% dintre userii
2 - Parerile sant subiective in functie de perceptia fiecaruia ( intre noi 2 de exmplu sigur vom aveea niste pareri pro/contra diferite asupra oricarui device )
Eu zic sa lasi totusi toate chichitele deoparte si sa iti cumperi ceva ce te va multumii pe tine cel mai mult si asta cittnd/informandu-te asupra caracteristiciilor/dotarilor s.a.m.d a device-ului in cauza
Oricum te asigur ca ii vei gasi la orice device cumparat niste puncte slabe dupa aceea , asa ca ori iti cumperi ceva de moment , ori lasa-te pagubas
Ca sa iti/va mai dau un pont , pt. cei care santeti inca in cautarea unui astfel de device - orientati-va catre un device care poate receptiona printre altele DVB-T/T2 ( dupa ultimele zvonuri pe net , ai nostri vor sa treaca direct in DVB-T2 , asa ca........ )
Bine inteles sa nu lipseasca si celelalte domenii - analog, dvb-c ( dvb-s/s2 - pt. cei care dispun de instalatie de receptie fixa/mobila de satelit , in acest domeniu satelitar fiind mai multe prg. tv 3D fata de ce va amageste upc-ul ) si cel mai important full hd ( in cazul 3D nu cred ca s-ar pune prb. unui hd ready )

#18
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004

View Postbcergoline, on 21st June 2012, 11:42, said:

Dupa ce am citit pe forumul acesta  (http://www.avforums....s-thread-2.html) cateva pareri despre plasma Panasonic ST50 am ramas cu un gust amar. Exact cum spunea si un tip acolo ca alegerea unui televizor este o loterie. Multe probleme descrise acolo.

Fara suparare dar nu ai de ce sa ramai cu un gust amar ca inca nu ai dat banii pe el sa zici ca ai luat "teapa". Pe de alta parte, intradevar este pe undeva o loterie cumpararea unui televizor. Ce nu ptea intelege lumea e ca nu exista televizorul perfect, care sa nu aibe nici un fel de slabiciuni, indiferent de producator sau tehnologie. Plasmele Panasonic de anul trecut, seria 30, desi erau unanim considerate ca fiind printre cele mai bune televizoare de pe piata, aveau si ele "bolile" lor cum ar fi vestitul "green blob". Cauta pe google daca vrei sa vezi ce era cu el. La plasmele Samsung din seria D, la modelele din gama superioara, li se decojea efectiv filtrul antireflex (la primele loturi fabricate) plus ca aveau o problema cu luminozitatea care fluctua. LCD-urile Samsung de diagonala mare sunt cunoscute pentru problemele de clouding, findca Samsung sunt mai preocupati sa le faca (virgula) cat mai "slim" si cat mai "SMART" in loc sa se concentreze pe obtinerea unei iluminari cat mai uniforme. Unul din cele mai apreciate LCD-uri de anul acesta conform review-urilor, Sony HX850, are si ala probleme cu banding plus alte minuni, citeste numai topic-ul dedicat ca sa te lamuresti. Iar despre problemele LCD-urilor LG de anul acesta deja ti-am zis intr-un alt post, ce rateu au dat cu ele. In fine, sper ca ai prins ideea, nu exista televizor fara probleme mai mici sau mai mari, indiferent de calitatea imaginii pe care o ofera. Daca stai sa cauti televizorul perfect nu iti vei mai cumpara niciodata unul. Dupa parerea mea, citeste review-urile de pe avforums, hdtvtest, cnet samd, iti faci o idee care sunt punctele forte si slabiciunile din punctul se vedere al imaginii si te decizi.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate