Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA
 Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac
 Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...
 BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim
 

Recomandare TV 3D

- - - - -
  • Please log in to reply
79 replies to this topic

#19
EtnicUngur

EtnicUngur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 21.06.2012

View Postlupull, on 21st June 2012, 12:56, said:

Uiti 2 lucruti/idei esentiale :
1 - Inca nu exista practic un device care sa multumeasca 99,9% dintre userii
2 - Parerile sant subiective in functie de perceptia fiecaruia
99.9%? Ești prea darnic.
Să îmi dau și eu cu părerea despre LCD TV.
1 - LCD Led TV încă sunt scumpe.
2 - LCD Led TV cu panel bun costa.
3 - LCD LED TV firmele bune baga un adaos de 50% față de firmele mai puțin cunoscute.
4 - 3D - Smart TV: Iară alea Smart sunt scumpe și nu știu câtă lumea chiar o să folosescă TV de așa de aproape: Dar este ceva nou și interesant.
5 - Se merită momentan un TV să fie cumpărat doar pentru 3D!?
6 - TV LCD - Trebuie Televiziune digitală că pe CATV este dezastru total felul în care e văd canalele pe el.
7 - Se merită să se cumpere acuma Smart TV la halul în care coboară prețurile și diferența imensă între TV ieftine Vs. alea mai de buget sănătos: Alea ieftine au prea puține băgate la gadget.
8 - Ceva să împace pe toată lumea ar suna așa: LCD LED TV - Smart TV - 3D - Firma... nici nu vreau să mă gândesc cât costă așa ceva și cât de inutil o să fie la casa unui om care chiar îl cumpăra.

Edited by EtnicUngur, 21 June 2012 - 12:13.


#20
lupull

lupull

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,076
  • Înscris: 21.02.2007
Personal in alegerea device-ului am tinut cont/am cautat sa detina :
- Calitatea imaginii
- Tuner all-in-one ( analog-dvb/c-dvb-t-dvb/s/s2 sd/hd )
- Retea/lan ( viitorul se va baza pe asa ceva incepand din prezent )
- Cat mai multe conexiuni hdmi/usb pt. diversele device-uri avute sau viitoare
- 3D - daca tot dau un ban macar in urmatorii ani sa am si aceasta facilitate + detin media player 3D
- Pret acceptabil
Initial si eu am plecat pe device-uri gen lcd/led de 32" si in special de la Samsung de la care am vazut ca ar aveea cel mai diversificat media player ca formate acceptate
Insa pe parcurs mi-am schimbat aceasta optiune pt. plasme din info/documentarile facute de pe net + pret/diagonala si astfel am ajuns in a cumpara o plasma Panasoni TX-P42GT30E la 2500 roni
Este adevarat ca are si unele minusuri ( media player cam "sarac" in formate , lipsa standardului DiseqC 1.2 pt. dvb-s/s2 ) , insa dupa cum am mai scris orice device are +/-
Totul conteaza de ce doreste/foloseste fiecare de la respectivul device si cat buget poate aloca pt. aceasta investitie
Tot ca o idee de retinut - In general device-urile care redau formate 3D vor aveea intotdeauna paneluri mai bune decat cele non-3D
Asta ca tot am citit ca multi nu doresc 3D , insa cauta o calitate a imaginii mai buna si astfel din start pe aceasta idee pierd la calitatea imaginii/panel

#21
EtnicUngur

EtnicUngur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 21.06.2012
Măcar este bine că ai un plan: Majoritatea se avântă cum m-am avântat și eu: Aveam plan să iau un LCD să îl folosesc pe post de Monitor PC SI TV: Era ok ca Monitor(asta dacă găseam în format OK ce filme căutam + gaming).(cu toate că înainte să cumpăr: unitatea + LCD... aveam idee că o să joc eu la joace și o să văd la filme).
Lcd ducea HD(se vedea splendid: HD + Blue): Dar nu ducea perfect că m-am tapit la panel + era prea mare pe post de monitor PC și degaja o căldură de nu îți venea a crede(la cât am dat pe el și la cât de lăudate erau LCD-urile + l-am luat de firma că am mai avut o firmă fantoma și avea multe pe minus).
Să trecem așa cu liniuța ce nu a mers bine la achiziția aia:
- Panel prost(m-am interesat de orice numai de Panel NU).
- Am cumpăr LCD când era sezonul și moda lor(a scăzut 1 mil și ceva la 3 zile după ce l-am cumpărat).
- Fiind HD era greu de văzut ceva pe el fără să fie în rezoluție HD... și cum majoritatea filmelor sunt DvD-rip(alea horror: 80/90/20 nici măcar de DVD-rip nu se aproprie): Pe scurt filmele se vedeau mai rău ca pe CRT, jocurile nu aveau toate rezoluție cât ducea placă video și LCD... iară jucăm având o imagine nasoală.
- Era prea mare să fie pe post de LCD Monitor: M-am jucat la rezoluție - l-am mutat în capătul biroului(l-am dus de stătea pe dunga la birou): Tot era prea aproape și după câteva ore de folosire te lua durerea de cap.
- Suport(piciorul) mult prea firav(incredibil de firav: Dar arata super) și făcea balans când scriam ceva la tastatură: dacă nu eram atent și loveam biroul trebuia să țin de el că se răsturna.
- Avea un LED MARE ALBASTRU care îți termina vederea după doar 20 de minute(am pus banda - arata oribil dar nu deranja).
- Cu CATV era K.O. - Analogic + LCD = NO NO NO HELL NO - Foarte puține canale se vedeau acceptabil(normal că erau încadrate aiurea: Analogic Vs. rezoluție HD).
Multe altele pe care le-am aflat după: Până la urma l-am dat și am început să înțeleg câte ceva din "strategie marketing" - Nu vor/nu au interes să facă un TV să facă ditoate: Au interes tot timpul să scoată ceva nou să mai "plătești" iară ceva.
Acuma este modă LCD LED... dacă te uiți în campanile de piață + pe youtube sunt câteva filmulețe care dau cumva ideea că LCD LED are unghiul de vizualizare mai bune...
Și că vine vorba: Eram tentat de TV SMART până să testez unul pe viu: Asta este fita și nimic mi mult(mă refer la cele sub 2000 de ron: Peste 3000 mii de ron poate au ceva gadget mai dezvoltat - dar sub 2000 de ron este fita și nu este nici practic... nici prea folositor: Cu precizarea: Cele care sunt rase mult in jos de gadget si au functie asta asa sa fie.

#22
alex1

alex1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 23.09.2006

View Postbcergoline, on 21st June 2012, 11:42, said:

Dupa ce am citit pe forumul acesta  (http://www.avforums....s-thread-2.html) cateva pareri despre plasma Panasonic ST50 am ramas cu un gust amar. Exact cum spunea si un tip acolo ca alegerea unui televizor este o loterie. Multe probleme descrise acolo.


Arunca un ochi la asta:Visit My Website,
parerea mea actual la 8000 Ron e cea mai buna alegere.

Salut

#23
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Nu vreau sa folosesc televizorul pe post de monitor PC am deja unu cu diagonala de 24 de la Samsung si e ok.
Saptamana viitoare o sa imi pun Digi TV deci semnalul este digital banuiesc. Si oricum daca ma uit la filme ce e sub HD1080 nici nu le downloadez. Deci doar blue ray si HD 1080. Asa ca nu e un impediment zic eu.
Sunt constient ca nu exista un televizor care sa multumeasca toate asteptarile mele. Dar din ce am citit am inteles ca in cazul unor probleme televizoarele se schimba doar in anumite situatii si asta la firmele din afara tarii. Ma gandesc aici la nivel de Romania cat de binevoitori sunt sa imi rezolve anumite probleme. Nu vreau sa fiu pesimist dar de obicei dealerii se rezuma sa iti vanda produsul si sa iti dea cu flit apoi, nu te mai cunosc daca ai nevoie de ajutorul lor. Sau poate aste este doar parerea mea. Zic asta pentru ca eu sunt din Tulcea si sa fac un drum la Bucuresti ca sa schimb televizorul este ceva de care vreau sa ma feresc.

#24
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004

View Postbcergoline, on 22nd June 2012, 08:55, said:

...Dar din ce am citit am inteles ca in cazul unor probleme televizoarele se schimba doar in anumite situatii si asta la firmele din afara tarii. Ma gandesc aici la nivel de Romania cat de binevoitori sunt sa imi rezolve anumite probleme. Nu vreau sa fiu pesimist dar de obicei dealerii se rezuma sa iti vanda produsul si sa iti dea cu flit apoi, nu te mai cunosc daca ai nevoie de ajutorul lor. Sau poate aste este doar parerea mea. Zic asta pentru ca eu sunt din Tulcea si sa fac un drum la Bucuresti ca sa schimb televizorul este ceva de care vreau sa ma feresc.
Nu e chiar asa de groaza treaba nici la noi. Conditiile de garantie sau de inlocuire a produsului in cazul unor probleme sunt clare si la noi. Cunosc destule situatii cu televizor stricat dupa cumparare si fiindca nu putea fi reparat a fost schimbat fara prea multe dificultati, fiind acoperit de garantie. Oricum, ce i s-a intamplat unuia sau altuia din nu-stiu-ce tara nu are nici o treaba cu tine. Asta o data, si in al doilea rand ti-as sugera sa stai frumos acasa si sa nu te misti de acolo cand iti cumperi TV-ul (oricare ar fi el). Cu alte cuvinte sa il cumperi online, nu direct din magazin asa cum intentionezi, cel putin asta am inteles eu din ce ai scris. Asta fiindca numai in cazul achizitiilor online ai la dispozitie 10 zile in care poti trimite produsul inapoi, fara explicatii, si ti se returneaza banii integral. Daca il cumperi din magazin direct si ceva nu iti place la el dupa ce il instalezi acasa nu mai ai ce face ca nu ti-l mai ia inapoi nimeni. Sau daca descoperi o problema la el, una neacoperita de garantie, gen clouding (daca iti iei LCD), asta e, ramai cu el pe cap. Pe cand daca il cumperi online il poti trimite inapoi si schimba cu alt exemplar. Si in plus, oferta magazinelor online e mult mai vasta decat a unui Domo sau Mediagalaxy etc., lucru valabil in primul rand la plasme dar si la LCD-uri.

#25
EtnicUngur

EtnicUngur

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 21.06.2012
Că vine vorba: Doar ce am citit două subiecte(ăla de a luat tv care avea un pixel ars) și ce mai avea la player:
- Atenție mare la TV.
- Poate cumpărat chiar ONLINE să fie alea 10 zile de returnare(cu toate că eu am mai văzut magazine locale care ofereau 20 de zile posibilitate returnare produs... deci verifica piața cu atenție).

Edited by EtnicUngur, 22 June 2012 - 08:44.


#26
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Se pare ca momentan s-au "cristalizat" 3 optiuni.
1.LED LG 55LM620S la un pret de aprox 6300-6500 ron. Se pare ca este solutia buget pentru ca vine cu destule perechi de ochelari 3D si imi lasa posibilitatea sa imi cumpar si o placa video performanta pentru a rula material blue ray fara probleme.
2. LED Samsung UE55ES6800 la aprox 7300-7500 ron. Noua serie isi spune cuvantul si nu exista mari diferente fata de modelul 7000 sau 8000 , din ce m-am documentat ii lipsesc dual-procu, functiile voice control, camera integrata, motion sensor, etc. O varianta solida dar va trebui sa mai cumpar 2 perechi de ochelari .
3. PLASMA Panasonic TX-P55ST50E la un pret de 7500-7600 ron. La fel trebuie sa cumpar extra ochelari 3D. Singurul lucru este ca am o oarecare frica sa nu nimeresc un televizor cu problemele stiute (petele verzi, etc) si sa fiu nevoit sa il schimb .
O alta intrebare pe care v-o adresez ar fi politica de cumparare online. Mi-ati recomndat sa cumpar online pentru a avea posibilitatea sa returnez produsul in 10 zile (la unele firme 30) in caz de constat anumite probleme. In ca conditii pot cere schimbarea produsului sau returnarea sumei de bani? Si aici ma refer pur la probleme ce pot aparea la aceste televizoare. Sa zicem ca pe un LED o sa observ acel clouding si o sa ma deranjeze, am dreptul sa cer schimbarea produsului ori banii inapoi? LA fel si la plasma cu green bloobing parca. Pentru ca nu am incredere in cei de la telefon pentru ca de obicei persoanele care iau comenzi nu cunosc toate detaliile tehnice si de garantie/service si doar incearca sa iti prezinte o oferta generoasa sa cumperi produsul.
Poate imi puteti recomanda cateva magazine online care au o politica serioasa vis-a-vis de aceasta practica de schimbare/returnare a produsului. Si cum sa fac plata, ramburs sau folosind cartea de credit. Vreau sa fiu pregatit si sa nu iau vreo teapa pentru ca toata afacerea asta este un efort financiar serios pentru mine si nu vreau sa raman cu ochii in soare.

Edited by bcergoline, 26 June 2012 - 12:34.


#27
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004
Uita de LG-ul ala, nu se compara nici macar cu Samsung-ul ES6800 daramite cu un Panasonic ST50. Singurul lucru bun la el e 3D-ul pasiv, cu ochelari ieftini, in modul 2D nu exista termen de comparatie. Legat de Samsung: chiar crezi ca ai nevoie de voice control, motion sensor si restul de prostii de "umplutura"? Nu te ajuta cu absolut nimic la imagine, au scopul doar de a umfla pretul si sa iti "fure"ochii, din punctul meu de vedere. Gandeste-te bine cat te-ai folosi de chestiile alea cu adevarat inainte sa dai banii pe ele. Seria 50 de la Panasonic nu mai are treaba cu "green blob", asta era la seria 30. Pe langa modelele mentionate de tine mai este unul si ti-am mai zis de el, plasma Samsung PS60E6500,e comparabila cu Panasonic-ul ST50 la calitatea imaginii, conform review-ului de cnet. Se gaseste la 7500 lei si are 60", ar fi cel mai mare televizor dintre toate care sa "incapa" in bugetul tau. Din ce ai spus tu te intereseaza in primul rand calitatea imaginii, in cazul asta numarul unu ar fi ST50-ul urmat foarte aproape de PS60E6500. Samsung-ul are avantajul diagonalei si dupa parerea mea asta ar inclina balanta in favoarea lui. Nu e de neglijat nici Samsung-ul ES6800 (asta daca vrei musai LCD) dar nu prea are cum sa se apropie de cele doua plasme nici la nivelul de negru si nici la unghiuri de vizibilitate, ca sa mentionez doar doua lucruri, plus ca s-ar putea sa ai  de-a face cu clouding din cauza diagonalei foarte mari combinata cu iluminarea edge-LED.
Referitor la alea 10 zile, poti trimite produsul inapoi fara absolut nici un fel de explicatii si sunt obligati sa iti returneze banii integral. Evident, il trimiti inapoi asa cum l-ai primit, ambalat in cutia originala, cu toate accesoriile samd. Eu de exemplu, in primele 10 zile dupa ce mi-am cumparat TV-ul nu i-am dat jos nici abtibildurile de pe rama, pana m-am convins ca totul e in regula cu el, ca nu are pixel morti sau alte probleme. Sunt unele magazine online care extind aceasta perioada de returnare la 30 zile (de exemplu emag daca nu ma insel), dar asta tine de politica lor proprie, cele 10 zile sunt stabilite clar prin lege (dar numai la achizitii online, nu uita asta). Daca doresti, poti cere sa ti se trimita alt exemplar in locul banilor. De platit platesti cum vrei tu. Eu de obicei o fac ramburs, dar chiar daca alegi aceasta modalitate tot nu ai voie sa desfaci coletul pana nu il achiti, eventual ai siguranta ca nu ti-au trimis altceva decat ai comandat iar ei sa iti traga deja banii din cont. Referitor la magazinul de la care sa cumperi, sunt multe variante, si despre toate vei gasi si pareri pozitive si negative. Daca ar fi sa aleg eu: Samsung PS60E6500 se gaseste la multe magazine, avstore au reputatie destul de buna si preturi de asemenea http://www.avstore.r...ung-ps-60e6500/?. Panasonic ST50 nu il au prea multi, cel putin nu in varianta de 55", tot avstore il are si pe asta si la pret bun http://www.avstore.r...ic-tx-p55st50e/. Ar mai fi si astia pentru Panasonic http://magazinpanaso...x-p55st50e-1339, pretul e similar dar primesti "cadou" garantie extinsa cu inca 3 ani.
In legatura cu ochelarii 3D: incepand de anul acesta atat Samsung cat si Panasonic (printre altii) au aderat la un standard comun privind ochelarii 3D activi asa ca modelele de la unul sunt compatibile cu televizoarele celuilalt si invers. In plus mai exista pe piata si alti producatori de ochelari care fac modele compatibile cu televizoarele lor, de exemplu Xpand. Spun asta deoarece lumea se cam sperie de pretul ochelarilor Panasonic, de regula costa peste 300 lei/bucata, deci nu e cazul sa te sperii (in caz ca vei alege un ST50) fiindca mai exista si alti ochelari compatibili si la preturi mai bune.

edit: am uitat sa mentionez ca la Samsung-ul PS60E6500 primesti si doi ochelari in pachet.

Edited by ARSY, 26 June 2012 - 13:49.


#28
dba

dba

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,257
  • Înscris: 06.12.2006
Pretul la televizoarele respective este extrem de "umflat". Daca mai poti astepta 6 luni (decembrie-ianuarie) preturile vor fi cu 40% mai mici.
Sa cumperi acum TX-P55ST50E la un pret de 7500-7600 si sa-l vezi mai apoi la 4000-4500 lei, parca iti lasa un gust amar.
TV-ul se vinde acum in EU cu 1400-1500 EUR si la final de an va fi 900-1000 EUR. Chiar daca nu ai restrictii financiare este pacat sa arunci cu banii.

Din pacate, la ora actuala nu exista posibilitatea de a alege intre calitatea 2D a plasmei si 3D pasiv. Personal nu agreez 3D activ si nu doar din motive finaciare (cost ochelari).

Ca tot vorbim de plasma, din pacate viitorul ei nu suna prea bine. Sony si Panasonic au demarat un proiect comun pentru dezvoltarea OLED.
Scopul lor este sa detroneze Samsung din pozitia de lider de piata. Victima sigura va fi plasma.

Iti urez sa ai inspiratie in procesul de achizitie!

#29
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004
Preturile nu sunt umflate deloc, sunt la nivelul normal. Tu te referi la reducerile care s-au facut la seria veche dar nu ai de unde sa stii ca se va intampla la fel si anul asta. Si sa nu uitam ca singurul producator care a si facut asemenea reduceri a fost Panasonic, ca aia de la Samsung sau LG nu au binevoit sa miste nimic in sensul asta. Si nici macar Panasonic nu au facut asa ceva tot timpul, la seria 20, aia din 2010, nu tin minte sa fi existat nici un fel de reduceri similare. Sigur ca daca nu e musai sa cumperi acum poate fi recomandabil sa mai astepti, dar sa mai stai mai bine de jumatate de an tot asteptand si pana la urma sa nu se reduca nimic nu poate fi prea placut.

edit: plasmei i se canta prohodul de multa vreme si deocamdata mai traieste bine mersi. Si as zice ca o va face su succes pana in momentul in care OLED-urile vor ajunge la preturi cu adeverat competitive. Pana una alta, tehnologia cu plasma e evoluat suficient de mult incat sa ofere nu doar o calitate superioara a imaginii fata de LCD-uri (asta a fost intotdeauna asa) dar sa faca asta si la un pret mai bun si la diagonale mai mari. E adevarat ca vanzarile la ele sunt in scadere, dar asta e valabil si la LCD-uri, toata piata TV-urilor fiind in cadere libera. Ideea e ca deocamdata nu prea exista tehnologie care sa ofere un raport pret/performante asa de bun, OLED-ul va oferi performantele dar va face asta la un pret prohibitiv. Eu unul nu pot decat sa ma bucur ca tot mai multi producatori se orienteaza spre OLED, asta va insemna (sper eu) o scadere a pretului lor in cativa ani la un nivel care sa le faca accesibile.

Edited by ARSY, 27 June 2012 - 11:02.


#30
dba

dba

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,257
  • Înscris: 06.12.2006
Am doua exemple concrete:
Panasonic 37PV80 (2008) pret lansare 4000 lei - pret achizitie 2400 lei
Panasonic 42G30 (2011) pret lansare 4000 lei - pret achizitie 2250 lei
Iti mai pot da unul pentru 42G10 (2009), dar mai trebuie sa aflu pretul de lansare. Oricum pretul de achizitie a fost la jumatate.

Plasma nu traieste bine mersi de multa vreme. Panasonic a terminat anul pe pierdere la divizia de TV iar reorientarea catre OLED n-ar fi ce ceva extraordinar.
La ora actuala un OLED a ajuns la 6000 USD, iar cand va trece sub 2000 USD concurentul direct va fi plasma.
Plasma intra cu Full HD abia la 42" pe cand LCD sunt cu Full HD pe toata plaja incepand cu 32"-37"-42" si cei mai multi consumatori sunt acolo - de aici isi trage Samsung seva.
TV peste 50" sunt pentru cei cu bani, dar ei nu au cea mai mare cota de piata (vezi cazul Pioneer).

Oricum, sa fie cum spui tu ca si eu sunt fan plasma.

#31
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004
Ok, poate chiar "bine mersi" nu o fi dar daca te gandesti ca deja de acum 5-6 ani trebuia sa fie moarta si ingropata conform predictiilor unora as zice ca nu sta chiar rau. Intradevar, vanzarile sunt in scadere, dar scaderea afecteaza si piata LCD-urilor, toti producatorii fiind pe minus cu televizoarele, nu doar Panasonic. Asta e si motivul pentru care care unii producatori, printre care Samsung si Sony, au introdus de anul acesta o noua politica de preturi care spune ca nici un comerciant nu are voie sa vanda televizoarele lor sub un anumit pret minim, pret stabilit bineinteles chiar de producator. Si o consecinta a acestei masuri este cresterea pretului televizoarelor lor cu circa 10-15%. Oricum, daca plasma e sa "moara" inainte ca OLED-ul sa ajunga la un pret accesibil si muritorilor de rand singurii care vor avea de suferit vor fi chiar cumparatorii, adica eu, tu, bcergoline samd. Si asta deoarece un LCD de diagonala mare si de calitate costa enorm, cu mult peste pretul unei plasme similare ca diagonala si calitatea imaginii. Producatorii sunt din pacate mai preocupati sa faca televizoarele cat mai 3D si mai SMART si mai "slim" in dauna altor lucruri ca e mai usor de luat ochii cu asa ceva. Si tot legat de vanzari, am citit ca desi piata e in scadere, ponderea televizorelor de diagonala mai mare e in crestere, 40-42" devenind noul minim spre care se orienteaza majoritatea cumparatorilor, asa cum pe vremuri standard era 32". Si sa nu uitam ca numai multumita evolutiei tehnologiei cu plasma a devenit posibil ca in ziua de azi sa poti sa iti cumperi un televizor de 50" fullHD la doar 2700 lei si ma refer la LG-ul 50PA6500.
In alta ordine de idei, perioada ideala pentru achizitia unui televizor as zice e inceputul anului, spre primavara, atunci e momentul in care sunt anuntate noile modele si exista sansele ca alea vechi sa aiba parte de reduceri. Cu toate astea, reducerile nu sunt garantate, dupa cum am vazut la Samsung, LG sau Sony, si nici macar la Panasonic nu as baga mana in foc. Ce s-a intamplat cu preturile seriei 30 a fost foarte bine si frumos dar nu ai de unde sa stii daca se va repeta sau nu.

Edited by ARSY, 27 June 2012 - 14:32.


#32
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Am facut rost de bani si zilele acestea trebuie sa fac comanda. Am ramas cumva intre plasma de la Panasonic ST50E si  LED ES6800 de la Samsung.
Considerand ca aleg Panasonicul va trebui sa imi cumpar ochelarii si am vazut ca sunt in jur de 330 ron. Cum eu imi doresc cam 4 perechi atunci creste pretul. Probabil o sa imi cumpar 2 perechi acum. Am vazut mai mule modele de ochelari de la Panasonic. Ma intereseaza daca exista diferente intre ele dar nu la chestii gen bluetooth ci la modul cum imi "prelucreaza" imaginea. Adica daca un anumit model ofera o calitate mai buna a imaginii 3D. Sau am alte optiuni, poate imi dati si un link direct catre ei.
Maine sunt hotarat sa fac comanda online ca sa am ce face in weekend , asta daca se face livrarea pana sambata sa zicem.

Deja ma mananca ca pe zambilica si cred ca o sa fac comanda acum pe AVstore la plasma Panasonic. Ma gandesc sa fac comanda si la perechea asta de ochelari http://www.avstore.r...ri-3d-ty-er3d4/. Banuiesc ca este ok.
Am facut deja comanda si mi-au spus telefonic ca vineri imi ajunge produsul. Am luat si o pereche de ochelari indicati in linkul de mai sus pentru proba. Ulterior poate mai gasesc ceva mai ieftin sau vedem. Ramane sa fac probele vineri si sa va spun parerile iar cinstea cu prima ocazie cand ne intalnim :D. Presimt ca zilele acestea vor trece foarte greu. :S

Edited by bcergoline, 27 June 2012 - 17:03.


#33
Paul_l

Paul_l

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,287
  • Înscris: 27.12.2004
Si eu incep sa ma uit dupa televizor 3D . DIn pacate consider ca sistemul cu Active shutter e obositor si neplacut . Sistemul care acum imi pare acceptabil e cel pasiv  de la LG. Sistemul va fi preluat zic eu in viitor si de alti producatori dar cred eu ca nu va fi niciodata compatibil cu tehnologia cu plasma. Oricum eu cred ca plasma isi traieste ultimii ani de viata.  Tinind cont de aceaste lucru si si de faptul ca si eu am anumite retineri fata de marca LG  iar televizoare 3d pasive Toshiba sau Vizio nu prea am vazut pe piata romaneasca cred ca voi merge pe o solutie de televizor relativ ieftin de la LG pina la consolidarea tehnologiei pasive.  Tehnologia pasiva cred va fi compatibila si cu proiectoarele .

#34
ARSY

ARSY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 579
  • Înscris: 01.10.2004

View Postbcergoline, on 27th June 2012, 17:45, said:

Am facut rost de bani si zilele acestea trebuie sa fac comanda. Am ramas cumva intre plasma de la Panasonic ST50E si  LED ES6800 de la Samsung.
Considerand ca aleg Panasonicul va trebui sa imi cumpar ochelarii si am vazut ca sunt in jur de 330 ron. Cum eu imi doresc cam 4 perechi atunci creste pretul. Probabil o sa imi cumpar 2 perechi acum. Am vazut mai mule modele de ochelari de la Panasonic. Ma intereseaza daca exista diferente intre ele dar nu la chestii gen bluetooth ci la modul cum imi "prelucreaza" imaginea. Adica daca un anumit model ofera o calitate mai buna a imaginii 3D. Sau am alte optiuni, poate imi dati si un link direct catre ei.
Maine sunt hotarat sa fac comanda online ca sa am ce face in weekend , asta daca se face livrarea pana sambata sa zicem.

Deja ma mananca ca pe zambilica si cred ca o sa fac comanda acum pe AVstore la plasma Panasonic. Ma gandesc sa fac comanda si la perechea asta de ochelari http://www.avstore.r...ri-3d-ty-er3d4/. Banuiesc ca este ok.
Am facut deja comanda si mi-au spus telefonic ca vineri imi ajunge produsul. Am luat si o pereche de ochelari indicati in linkul de mai sus pentru proba. Ulterior poate mai gasesc ceva mai ieftin sau vedem. Ramane sa fac probele vineri si sa va spun parerile iar cinstea cu prima ocazie cand ne intalnim :D. Presimt ca zilele acestea vor trece foarte greu. :S

Da' stiu ca te-ai aruncat, nu gluma!:) Oricum, ti-as ales un model excelent, cu mult peste LCD-LED-ul 6800. La ce diagonala ai ramas, 55"? Si numai de curiozitate, de ce nu plasma aia de la Samsung, aveai 60" plus 2 perechi de ochelari la aceeasi bani. In legatura cu ochelarii: nu strica sa mai cauti un pic, ti-am spus ca mai sunt si alti producatori pe piata si unii au preturi ceva mai bune. Dar macar aia de la Panasonic sunt intradevar de calitate si destul de confortabili.

#35
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Da am ramas la diagonala de 55. Nu stiu de ce nu 60-ul de la Samsung. Probabil a fost doar impuls. Ai un link la niste ochelari echivalenti ? Imi trebuie 4 perechi in total.

#36
bcergoline

bcergoline

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 65
  • Înscris: 16.06.2012
Am primit azi la ora 8 dimineata TV-ul. Din pacate sunt la unca si nu pot sa il testez. Ce zi lunga o sa fie ......

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate