Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Plata internaționala

Problema cheie/inchidere centrali...

Casa pe structura de lemn (timber...

In ce an ati facut scoala de sofe...
 Problema masina de spalat

Achiziție lentile ochelari o...

Alegere rucsac 20 litri

Pareri legate de tunel solar - su...
 Recomandare birou copii de 6 si d...

Ieșire din indiviziune teren...

Imprimanta A4 si A3 cu scanner

Morți stupide (Italia)
 Vom ajunge la deflatie?

Partaj succesoral

IFN-urile mi-au distrus scorul FI...

Sfat achiziție laptop
 

Cum Explicați Holocaustul?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
1055 replies to this topic

#271
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,853
  • Înscris: 13.10.2003

View PostMosotti, on Oct 31 2005, 19:02, said:

lasa ca stiu io vrajeala aia ca toti erau impotriva razboiului, doar nazistii voiau sa fie stapinii lumii blablabla. pacat ca nu o inghit. normal ca atunci cind vezi ca te-ai bagat in cacat spui ca nu mai vrei, insa nu prea mai ai ce face. adevarul este ca toti germanii (sau ma rog 99%) au crezut la un moment dat in hitler, de-aia s-a si ajuns unde s-a ajuns. n-am inteles niciodata care e vrajeala aia cu conventia de la geneva & shit cind te ataca cineva si vrea sa-ti ia gitu. razboiul nu e sport ca sa te plingi de lipsa de fair play. ma ataci, tine-te bine. ce-ar fi fost daca atunci cind atacau turcii, stefan sa nu fi otravit fintinile & shit, ci sa le lase haleala cit cuprinde ca sa o duca invadatorii cit mai bine? :death:

Intr-un razboi soldatii sunt carne de tun , in plus exista si victime colaterale , corect . Dar totul trebuie sa aiba o limita , si de acceptat oarecum datorita luptelor. Dar atunci cand Bosnia lupta pentru independenta impotriva Serbiei , e corect ca musulmanii  ( batrani , femei ,copii )  sa fie ucisi pe strazi sau in propriile case doar pentru ca s-au nascut musulmani ? Situatia poate fi luata si invers ! Nu cred...

#272
zircon

zircon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,833
  • Înscris: 05.03.2004
COMISIA INTERNATIONALA DE CERCETARE SI EVALUARE A CONTENCIOSULUI ROMÂNO-EVREIESC
Clasat in: Eveniment— @ 9:06 am
  

La initiativa mai multor persoane si a unor asociatii si fundatii culturale si de actiune civica;, se constituie COMISIA INTERNATIONALA; de CERCETARE SI EVALUARE a CONTENCIOSULUI ROMÂNO-EVREIESC, demers la care ne vedem constrînsi de faptul ca în ultimii ani s-au înmultit atacurile nedrepte si nefondate la adresa unor persoane si institutii, inclusiv de stat, românesti sau evreiesti (israeliene), atacuri la adresa adevarului istoric privind relatiile dintre români si evrei. Aceste încercari de falsificare a adevarului istoric au culminat în toamna anului trecut, 2003, cînd, la initiativa d-lui Ion Iliescu, s-a înfiintat COMISIA INTERNATIONALA PENTRU STUDIEREA CONSECINTELOR HOLOCAUSTULUI ÎN ROMÂNIA.

Consideram ca pe cît de buna ar fi, în principiu, ideea de a se constitui o asemenea comisie, pe atît de nepotrivita este componenta acestei comisii, precum si pretentiile formulate de unii membri ai comisiei, pretentii sub ale caror auspicii urmeaza sa actioneze numita comisie. Consideram, mai întîi, ca este cu totul inadmisibila prezenta în aceasta comisie a unor persoane care si-au dovedit deja incorectitudinea, împinsa de unii pîna la sperjur în justitie (cazul Radu Ioanid). Ridica de asemenea serioase semne de întrebare prezenta în fruntea comisiei a lui Elie Wiesel. Lideri de opinie si de constiinta ai lumii noastre, inclusiv lideri evrei, si-au exprimat deja, de-a lungul timpului, în termeni inechivoci, rezerve serioase ori chiar contestatii, judicios argumentate, cu privire la statura morala a numitului Elie Wiesel. Grave carente de etica profesionala a dovedit, din pacate, si Lya Benjamin, membra si dînsa a Comisiei Wiesel.

În plus, majoritatea membrilor comisiei sînt publicisti si istorici care au afirmat de-a lungul timpului aceeasi opinie: în România anilor 1939-1945 s-a desfasurat un veritabil holocaust, cu sute de mii de victime. Desi cel putin la fel de multi sînt si istoricii si publicistii care neaga producerea acestui „Holocaust în România”, nici unul dintre ei nu a fost invitat sa faca parte din comisie, iar cînd unii dintre ei au cerut în mod expres participarea la cercetarile si lucrarile comisiei Wiesel, nimeni nu le-a dat un rãspuns.

Stîrneste de asemenea nedumerire si suspiciuni faptul ca o asemenea comisie este organizatã la mai bine de 60 de ani de la producerea evenimentelor, ca si cînd cei interesati (victimele si mai ales urmasii acestora) au asteptat sã treacã timpul si sa dispara fizic atît martorii si participantii directi la asa-zisul Holocaust din România, cît si acuzatii si vinovatii prezumtivi.

Nu dam importanta si relevanta faptului ca membrii evrei sînt mai multi decît membrii români ai comisiei. Dar dam cea mai mare greutate, în contestatia pe care o formulam la adresa Comisiei Wiesel, modului în care, ca presedinte al comisiei, numitul Elie Wiesel îsi imagineaza ca se poate cauta, afla si propaga adevarul istoric. Citam din declaratia de intentii prin care Elie Wiesel a acceptat „postul de presedinte al acestei Comisii” (vezi revista „Observator Cultural”, nr. 193/2003, pag. 7): „Sîntem devotati principiului potrivit caruia descoperirile Comisiei vor fi acceptate ca definitive în legatura cu acest subiect, atît în România, cît si în lume.”

Ne pronuntam categoric împotriva principiului invocat de contestatul detinator al Premiului Nobel pentru Pace. A pretinde sa i se ia în serios acest „principiu” este un act de insolenta si de incompetenta agresiva. A formula un asemenea principiu este expresia unei gîndiri corupte, denaturata de ura si cupiditate. Îi rugam pe onorabilii membri ai Comisiei Wiesel, ca si pe cei care au initiat-o sa declare public daca:

- cunosc care alta comisie cît de cît similara a functionat dupa principiul instaurat de Elie Wiesel ?
- au fost consultati asupra acestui principiu ?
- au cunoscut aceasta „regula” a comisiei atunci cînd au fost invitati si au acceptat sa faca parte din comisie ?
- sînt de acord cu acest principiu ?

În mod fals se afirma în comunicatul oficial (vezi acelasi „Observator Cultural” ) ca „Comisia va fi independenta, iar cercetarea se va efectua numai în conformitate cu standardele în domeniu” (s.n). Întrebam: în ce loc, în ce lucrare de metodologie a cercetarii stiintifice, poate fi gasit principiul Elie Wiesel ? Sîntem gata sa ni-l însusim daca ni se face dovada ca un asemenea principiu circula printre oamenii seriosi, onesti si competenti, printre istorici sau printre juristi.

Precaritatea morala în care s-a instalat de la bun început Comisia Wiesel era inevitabila, dat fiind ca aceasta comisie, în intentia initiatorilor ei, urmareste de fapt sa stabileasca în bani suma echivalenta suferintei sutelor de mii de evrei ucisi de români. Aceasta suma se ridica dupa unii petenti la 50 (cincizeci) miliarde de dolari. Dupa alte estimari, ar fi vorba „doar” de 10 (zece) miliarde de dolari. Ce reprezinta aceasta suma ? Ceva mai mult decît totalul investitiilor straine facute în România dupa decembrie 1989…

Acest total în 15 ani înca n-a atins valoarea de 10 (zece) miliarde de dolari. Cu alte cuvinte, avem de-a face cu un nou episod din „Industria Holocaustului”, din ceea ce lumea întreaga numeste de-acum a fi Holocash-ul, exploatarea cinica si nerusinata a mostenirii Holocaustului, care înceteaza de a mai fi un moment de tragica referinta din istoria umanitatii si devine o escrocherie abil conceputa si dirijata, o diversiune ampla, complexa, în care sînt angajati sefi de state, politicieni, mass-media, istorici si publicisti mercenari, fiecare cu partea sa de gheseft. Dupa miliardele (totusi, nu asa de multe) pe care bancile elvetiene le-au platit prin abuz si santaj acelorasi cercuri evreiesti, sumele cu care vor s ne încarce Wiesel & comp. ar reprezenta nu numai o lovitura extrem de dura data avutiei nationale românesti, o lovitura care ar afecta în mod sever bugetul fiecaruia dintre noi, dar ar constitui un atac la onoarea si demnitatea neamului românesc, ar însemna introducerea unui capitol rusinos în istoria României.

În masura în care – cel putin deocamdata – stim si credem, sîntem convinsi ca în România NU A EXISTAT HOLOCAUST, ca nu s-a conceput si urmat vreodata în România o politica de exterminare a evreilor, ne înscriem împotriva Comisiei Wiesel. Nefiind acceptati sa cercetam împreuna care este adevarul, ne constituim într-o comisie paralela, prescurtat numita Comisia noastra, cu gîndul de a ne controla si verifica unii pe ceilalti în ceea ce priveste calitatea cercetarilor si, mai ales, a „descoperirilor” pe care le va face fiecare comisie.

Comisia noastra porneste la drum sub patronajul (juridic si moral) al urmatoarelor organizatii:
- Liga pentru Combaterea Anti-Românismului
- Uniunea Vatra Româneasca – filiala Bucuresti
- Asociatia Veteranilor de Razboi si a Urmasilor Veteranilor
- Grupul Scara
- Uniunea Mondiala a Tuturor Românilor

Sîntem bucurosi sa ni se alature oricine este de buna credinta în raspunderile pe care le avem ca fiinte umane înzestrate de Bunul Dumnezeu cu constiinta binelui si a rului, a dreptatii si a injustitiei, a adevarului si a minciunii.

Comisia noastra a început sa functioneze

Desi nu si-a definitivat componenta, Comisia noastra a început sa functioneze, sa adune marturii, dovezi, acte si probe privind contenciosul româno-evreiesc si, îndeosebi, perioada 1939-1945. Printre primele materiale obtinute se afla si declaratia d-lui Constantin I. Darasteanu, nascut la data de 28 iulie 1914, în comuna Stoienesti, judetul Giurgiu, martor ocular la ceea ce s-a întîmplat în ziua de 24 ianuarie 1941 la Abatorul din Bucuresti. În numarul trecut din revista „România Mare“ am publicat fragmentul cel mai important din aceasta marturie.

Am procedat, însa, si la înregistrarea, prin notariat, a acestei marturii exceptionale, sub semnatura legalizata. Punem aceasta declaratie la dispozitia oricarei persoane sau institutii interesate.



În numele Comisiei noastre,
ION COJA,
secretar executiv

http://ro.altermedia...o/date/2004/01/

Edited by zircon, 31 October 2005 - 20:28.


#273
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004

View Postradumiki, on Oct 31 2005, 19:59, said:

Intr-un razboi soldatii sunt carne de tun , in plus exista si victime colaterale , corect . Dar totul trebuie sa aiba o limita , si de acceptat oarecum datorita luptelor. Dar atunci cand Bosnia lupta pentru independenta impotriva Serbiei , e corect ca musulmanii  ( batrani , femei ,copii )  sa fie ucisi pe strazi sau in propriile case doar pentru ca s-au nascut musulmani ? Situatia poate fi luata si invers ! Nu cred...

nu pune tu serbia cu ce era in al doilea razboi mondial. atunci era vorba de natiuni aflate in razboi care si-o trageau cu toate resursele la toate turloaiele de 5 ani de zile. hiroshima n-a fost decit america spunind "destul :death: " razboiul s-a terminat si haleluia. japonezii au inventat nintendo si au umplut america cu toyota & shit. ar fi fost culmea ca americanii sa mai duca un an de razboiaie la baioneta si sa mai moara sute de mii de americani cind au terminat rapid in 2 zile, omorind numai japonezi. a fost ca un joc de sah in care americanii au dat cu tabla de pamint

edit: sau mai degraba le-au dat cu tabla in cap :roflmao:

Edited by Mosotti, 31 October 2005 - 20:09.


#274
zircon

zircon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,833
  • Înscris: 05.03.2004

View PostAhava, on Oct 31 2005, 18:50, said:

Mda...

Concluzia:
murira la Auschwitz un numar de 30 000 de evrei, prin accidente de munca create de ei insisi fiindca se imbatau seara pe sub paturi ca porcii cu shnaps muncit de mult umilitul iobag neamt.

Restul de 5 770 000 sint rezultatul unei uriasii conspiratii cu scopul diabolic ca peste 50 de ani sa se impuna forumistilor de pe SoftPedia o lege care sa ii inchida pe toti pe delict de opinie.
:death:

Se zice delict de citat bre OM!

#275
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002

View PostAhava, on Oct 31 2005, 19:24, said:

Aici vrei sa spui ca tu nu recunosti un fapt istoric romanesc decit daca si americanii le recunosc pe ale lor?
Asta e argumentul tau ca romanii nu au ucis  :w00t: ????

mult stimata colega de forum (am auzit expresia in parlament si am adoptat-o imediat...imi place eticheta :) ), mie este clar ca vorbim in paralel, fapt pentru care, cu parere de rau, voi sista discutiile pe aceasta tema cu matale, pe motiv ca te suspectez de misto (nu pot crede ca nu ai capacitatea sa pricepi ce vreau sa zic). multa bafta si ne-om contra si pe alte teme, pe alte thread-uri. dar mai matur...

#276
Diogene

Diogene

    Isailă Brătfălean

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,722
  • Înscris: 15.09.2005
Mulțumesc mult  pentru acest text. Te rog să ne spui de un de l-ai luat.

View Postzircon, on Oct 31 2005, 19:32, said:

Revendicarea revizionista: expertul in executii, americanul Fred Leuchter, a adus o dovada stiintifica asupra asa-ziselor camere de gazare de la Auschwitz care nu puteau fi folosite in scopul sus-amintit.
......................

  Dupa o mult mediatizata campanie initiata de echipa Zundel si directionata spre domnul Gorbaciov cu cativa ani in urma, sovieticii au eliberat in final Cartea Mortilor de la Auschwitz pe care o capturasera in 1945.

Surpriza!

Asa zisele 4 milioane scazute la 1,5 mil., au scazut la 74.000 de morti dovedite. Toate meticulos inregistrate cu: nume, date, nationalitate, religie, varsta, motivul si cauza mortii! Cercetatorul german Tjudar Rudolf, vorbitor fluent de germana, engleza, franceza, yidis si poloneza si care intelege majoritatea limbilor si numelor slave, a parcus toate aceste registre de morti si a totalizat numarul evreilor morti in conformitate cu numele si religia, inclusiv admitand numele slavizate.
............
E adevarat ca Leuchter nu avea o calificare adecvata. Iisus Hristos nu avea diploma (calificare) in crestinism. Marx nu avea calificare in marxism.

Ceea ce a descoperit Leuchter poate fi,
si a fost, verificat independent de ingineri ce poseda diplome impecabile.

.....................
Fie si numai pentru asta, nu prea exista oameni care sa mearga voluntar pana la Auschwitz cu propria lor calificare si probitate inginereasca.


#277
rakoczy

rakoczy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,395
  • Înscris: 11.03.2005

View PostDiogene, on Nov 1 2005, 09:56, said:

Mulțumesc mult  pentru acest text. Te rog să ne spui de un de l-ai luat.


hm!
Diogene, serios intreb:
chiar exista o negare sustinuta si "documentata" a Holocaustului?! ceva care sa reziste unei avalanse de date si dovezi ..... acelea pe care la stim de 50 ani incoace?!

#278
zircon

zircon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,833
  • Înscris: 05.03.2004
http://www.zundelsit...101/101toc.html

http://www.zundelsit..._is_zundel.html

Edited by zircon, 01 November 2005 - 10:16.


#279
Zazie

Zazie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 20.09.2003
Si sa inteleg ca voi va certati pentru....... ???????????????

#280
rakoczy

rakoczy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,395
  • Înscris: 11.03.2005

View Postzircon, on Oct 31 2005, 19:32, said:

Revendicarea revizionista: expertul in executii, americanul Fred Leuchter, a adus o dovada stiintifica asupra asa-ziselor camere de gazare de la Auschwitz care nu puteau fi folosite in scopul sus-amintit.

Nimeni nu neaga lagarele de concentrare. Erau centre de detentie, dar nu atat de numeroase pe cat se afirma. Nu erau centre de exterminare. De fapt, in conformitate cu serialele brosate Time Life despre prizonieri, numarul lagarelor de concentrare germane era sub o sesime (1/6) din numarul lagarelor din SUA pentru japonezi, germani, italieni si prizonieri de rasboi si in Germania erau considerabil mai putine lagare decat avea maleficul aliat al Aliatilor - Stalin - in Gulagul sau. Aceste lagare ca Auschwitzul adaposteau evrei printre multe alte nationalitati. Ele de asemenea adaposteau criminali, inclusiv germani: tradatori, spioni si altii care sabotasera Germania in razboi. O data in plus: erau lagare de detentie. Nu erau lagare de exterminare. Nimeni nu a supravietuit plutoanelor de executie ale lui Stalin de la Katyn, si foarte putini au supravietuit mormantului de gheata din Kolyma si multe alte lagare staliniste. Se vehiculeaza repetat ca in infamantul "holocaust" exista singurul caz de "genocid" care e zilnic "dovedit" de supravietuitori.
Este intristator dar adevarat ca zeci de mii din toate nationalitatile au murit in lagarele germane, in mare parte de boli cauzate de malnutritie, suprapopulare, lipsa igienei si a medicamentelor. Indubitabil unii au murit din neglijente sau chiar crude tratamente ale unor gardieni brutali. Natura umana fiind asa cum este si a fost, trebuie sa fi fost atrocitati. Cine poate presupune cum a simtit sau actionat un gardian caruia i sa spus tocmai atunci ca propriul lui copil a fost incinerat in adevaratul holocaust numit Dresda - un oras lipsit de aparare, fara importanta strategica si plin de refugiati? Dar daca tocmai a aflat ca propria lui mama zace ingropata in ruinele Hamburgului sau ale Berlinului? Cu certitudine nu ar fi simtit candoare pentru cei pe care ii considera inamici. In aceste circumstante evreii ar fi putut ajunge in capul listei.
Aceasta experienta nu este unica sau specifica "lagarelor naziste". A fost identic in zeci de milioane din gulagurile staliniste, in lagarele de detinuti politici sau prizonieri de rasboi. Aceasta soarta a fost impartasita si de catre olandezi in mana japonezilor si de catre britanici si canadieni in Birmania, Singapore si Hong Kong. A fost impartasita si de catre americani in Filipine, de germani in Polonia, Cehoslovacia, Iugoslavia, Franta. Si sa nu uitam ca a fost aceeasi si pentru germanii din Germania postbelica in lagarele de exterminare ale armatei americane de la Reisweisen descrise de autorul canadian James Bocques in cartea sa "Alte pierderi" si in recenta sa carte cu acelasi subiect. Bocques afirma ca milioane de germani au murit ca rezultat direct al politicii deliberate a Aliatilor. Toate aceste morti au fost morti tragice. Tragice pentru evrei si tragice si pentru germani. A fost tragic pentru toti cei implicati in rasboi. Pentru a-l cita pe Robert Faurisson, eminentul revizionist: "Continuati sa vorbiti despre crime de rasboi. Rasboiul insusi este o crima". A afirma ca au fost atrocitati pentru ca mai apoi acestea sa fie talmacite ca genocid este deceptionant. Chestiunile statistice si logistice despre care evrei au fost in care lagare, de ce si cand si unde, au fost documentate cu mult timp in urma, intro foarte detaliata carte, de catre Walter Sauning numita "Disolvarea evreimii europene". In ultimele intorsaturi si rasuciri de dans ale lobby-ului in jurul Marelui Mit al Holocaustului, ei va vor face sa credeti ca majoritatea lagarelor de exterminare au fost in Est (unde majoritatea evreilor vor spune ca au trait) si doar cativa au murit in "Vechiul Reich german" - pentru ca va fi mai usor sa pastreze secretele in Est. Fapt este ca zeci de mii de oameni au fost imbarcati in trenuri din Auschwitz in Polonia spre alte lagare din Altreich (teritoriu german) la sfarsitul rasboiului - intre care Ellie Wiesel, Sabine Citron si Anne Frank. Acestea sau facut cu cheltuieli ale germanilor si cu diverse incoveniente deloc necesare pentru a-i omori pur si simplu. Puteau mult mai usor sa fie lasati sa moara de foame in lagarele de concentrare abandonate, ca oameni ce luptau sa scape din ghearele comunismului. Nu au existat "lagare de exterminare" germane. Punct. Oameni au murit in orice timp de rasboi in lagarele de concentrare din numeroase motive, inclusiv varsta inaintata.

Mai este necesar un punct final si se refera la faimoasa (in lume) placa de la Auschwitz.

Timp de decenii sa afirmat prin aceasta placa ca 4 mil. de oameni au fost omorite prin genocid in Auschwitz. Asa cum a fost sintetizat de dr. Faurisson inainte de 3 Apr. 90 aceasta placa comemorativa (unde Papa si presedinti ai numeroaselor state au facut genoflexiuni in fata unor victime inexistente) contine urmatoarea inscriptie in 19 limbi: "Aici, din 1940 pana in 1945, 4 mil. de barbati, femei si copii au fost torturati si asasinati in genocidul hitlerist". Pentru aproape jumatate de secol. aprox. 500.000 de turisti au fost in mod deliberat inselati de asa-zisi intelectuali si ecscroci morali in timp ce vizitau parcul tematic de minciuni antigermane si orori de la Auschwitz si Birkenau - unde ghizii turistici, cartile si filmele insista de decenii cum ca tot ceea ce vizitatorul vede este ".... in forma sa originala".

In textul urmator se poate citi dupa cum urmeaza:

"Acest loc, unde nazistii au asasinat 1.500.000 de barbati, femei si copii, majoritatea evrei din diferite tari europene, poate ramane pentru vesnicie un loc de plangere si disperare si de avertisment. (Luc Rosenzweig "Auschwitz, la Pologne et le genocide", - Le Monde, Ian. 2795, pag.1).

De ce aceasta scadere a cifrei?

Acum, lobby-ul promotor al holocaustului afirma: "Ei bine, nu noi ci sovieticii au umflat cifrele!" In conformitate cu acest argument, sovieticii afirma: "dinadins au crescut numarul cazurilor de neevrei din Auscwitz-Birkenau de cateva ori fata de numarul lor real. Odata cu sfarsitul comunismului in Polonia si fosta Uniune Sovietica oficialitatile de la muzeul Auschwitz au micsorat meticulos cifra dezastrelor in rand cu istoricii care ani de zile au insistat ca au pierit in Auschwitz intre 1 mil. -1,5 mil. de oameni, 80-90% fiind evrei. (The Breitbard Document - Simon Wiesenthal Center). Desigur blamati-i pe rusi si pe polonezi. Nu acordati credit revizionistilor cum ca numarul lor scade si scade mereu sub lupa erudita a cercetarilor atente. De ce sa nu mai aruncam o privire catre revelatoarea schema a doctorului Faurisson?
Dr. Faurisson, asa cum ii este stilul, fiind un cercetator erudit si meticulos, un om scrupulos de onest cu prietenii si inamicii deopotriva, va poate spune ceea ce este de departe cunoscut. (Explicatii complete in apendice A). Figura de mai sus este elaborata in Dec. 95 ca raspuns la o reclama plasata de Liga Antidefaimarii evreilor in New York Times. Aceasta reclama publicitara intreba "Unde sunt evreii care lipsesc?" Aceasta este exact intrebarea pe care o tot pun revizionistii - intrebare pentru care acestia au fost vanati, batuti, scuipati, acuzati, judecati, inchisi si chiar ucisi. De ce este criminal sa vrei sa stii de ce numarul descreste mereu - ca un balon care a fost intepat?  Nu sunt mai degraba stiri bune si nu rele ca milioane nu au murit la Auschwitz? Nu este acesta un lucru imbucurator?  Dupa o mult mediatizata campanie initiata de echipa Zundel si directionata spre domnul Gorbaciov cu cativa ani in urma, sovieticii au eliberat in final Cartea Mortilor de la Auschwitz pe care o capturasera in 1945.

Surpriza!

Asa zisele 4 milioane scazute la 1,5 mil., au scazut la 74.000 de morti dovedite. Toate meticulos inregistrate cu: nume, date, nationalitate, religie, varsta, motivul si cauza mortii! Cercetatorul german Tjudar Rudolf, vorbitor fluent de germana, engleza, franceza, yidis si poloneza si care intelege majoritatea limbilor si numelor slave, a parcus toate aceste registre de morti si a totalizat numarul evreilor morti in conformitate cu numele si religia, inclusiv admitand numele slavizate.

Ce a rezultat?

Putin peste 30.000 de evrei au murit la Auschwitz.

La aceasta cifra au ajuns revizionistii holocaustului. Din tot ceea ce cunoastem astazi, in conformitate cu aceste analize, cam 30.000 de evrei si-au pierdut viata acolo, majoritatea datorita bolilor si supraaglomerarii, in Auschwitz si alte tabere de munca afiliate complexului principal Auschwitz. Este un numar suficient de tragic. De ce era nevoie sa fie exagerat? Ca sa justifice ce? O campanie vicioasa de ura impotriva fostului adversar? Un regim care si-a facut intrarea in paginile istoriei cu 50 de ani in urma? Despre asta este vorba? Sau nu e altceva decat o modalitate de a-i tine pe germani intro sclavie perpetua: mental, politic, economic si financiar, sau pentru a-i face susceptibili oricarei noi forme si scheme de santaj mascat care a extorcat peste 100 de miliarde de marci de la ei in favoarea lobby-ului holocaustului si altor membri ai tribului, institutii, organizatii - si sa nu uitam statul Israel (care nici macar nu exista in timpul asa-ziselor crime comise de nazisti)? Abuzurile etnice asupra Germaniei si a germanilor trebuie sa inceteze. Holocaustul nu este si nu a fost niciodata cum sa spus "o victimizare a evreilor". Este extorcare. Putere politica. Si bani si rasbunare si ura! Germanii, dintre care multi nici nu se nascusera cand tragedia celui de-al 2-lea rasboi mondial a venit peste tara lor, au platit mari sume de bani in reparatii statului evreu si oamenilor - multi dintre beneficiari de asemenea nu se nascusera la vremea respectiva in care lumea stie ca a avut loc holocaustul. Acesti germani au dreptul sa cunoasca toate faptele. Lobby-ul promotor al holocaustului prezinta cu nerusinare "faptele" in asa fel incat sa se potriveasca cu planul lor de intoleranta pentru cei care ar pune intrebari despre lipsa de constiinta, metodele subversive si scopurile, angajarea de agenti secreti, fonduri murdare, boicoturi si tratamente teroriste.
Torturarea fiecarei noi generatii de germani pentru vini imaginare sau reale ale bunicilor lor si in curand ale strabunicilor lor nu este o modalitate de a aduce pace si armonie in lume. Ernst Zundel, in inregistrarea procesului sau, afirma ca: "persecutatii de ieri au ajuns persecutorii de azi".
Fred Leuchter

1. Nu avea calificare de inginer cand si-a scris studiile pentru procesul inflacarat.

2. El a fost platit de apararea lui Zundel si de aceea considerat ca apartinand punctului de vedere revizionist.

Dovada se afla in budinca.

E adevarat ca Leuchter nu avea o calificare adecvata. Iisus Hristos nu avea diploma (calificare) in crestinism. Marx nu avea calificare in marxism.

Ceea ce a descoperit Leuchter poate fi,
si a fost, verificat independent de ingineri ce poseda diplome impecabile.

Fred Leuchter era, inainte ca lobby-ul holocaustului sa-i distruga cariera si reputatia, un foarte cautat specialist in echipamente de executie din America asa cum l-a recomandat si Warmon Bill Armontrout.

Warden Armontraut marturiseste in 1988 la procesul Zundel ca exista un singur consultant in SUA care cunostea designul, operarea si intretinerea camerelor de gazare, si acest consultant era Fred Leuchter.

Armontrout era cel care l-a indemnat pe Zundel sa-l contacteze pe Leuchter (Marturia lui Armontraut - vezi Au murit 6 milioane in realitate? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Zundel -1988, Editat de Barbara Kulaszka, pp. 351-352).

Leuchter era de o inalta comperenta, bine platit si respectat in domeniul lui inainte de a fi ruinat financiar si ca reputatie de catre vicioasele atacuri ale Lobby-ului holocaustului - ce a si-a vazut afacerea lucrativa (de strangere
a miliarde de dolari din toata lumea
pret de mai multi ani) amenintata
de descoperirile lui. Pe de alta parte Leuchter a fost calificat de judecatorul Thomas ca martor expert in timpul procesului Zundel din 88 privitor la marturia Leuchter. (vezi Au murit 6 milioane in realitate? Report of the Evidence in the Canadian "False News" Trial of Ernst Zundel -1988, Editat de Barbara Kulaszka, pp. 354-362).

A doua acuzatie: ca Leuchter ar fi fost platit de apÑrarea lui Zundel si deci descoperirile lui sunt automat posibile de suspiciune.

Desigur, Leuchter a fost platit de apararea lui Zundel. A fost angajat sa mearga la Auscwitz intro foarte dramatica misiune secreta in timp ce Zundel era in proces la Toronto in 88, luptand pentru libertatea si reputatia sa. Nu existau nici timpul nici banii necesari pentru a cauta pe altcineva. El nu era un specialist aparut peste noapte asa cum adesea sa spus.

Mai mult, Leuchter le-a marturisit lui Zundel si avocatului sau inainte de a merge la Auschwitz, ca el credea in existenta camerei de gazare si daca o va gasi verificabila, va marturisi sub juramant si in raportul sau.

Zundel l-a angajat totusi si l-a trimis pentru ca era sigur de probele lui si conta pe integritatea profesionala a lui Leuchter.

Leuchter a mers. A vazut. S-a intors mult mai lamurit.

Cititi ceea ce are de spus in Raportul Leuchter (Journal of Historical Review nr. 9, (1989): 133-139.

Deci Leuchter a fost platit pentru munca lui. Si ce e cu asta. Cine a platit pentru investigatiile si cartea lui Pressac? Cine a platit pentru Fundatia Beate Klarsfeld? Cine a platit pentru studiul procesului din cazul Zundel strans in cartea numita "Ura in proces?" (Gabriel Weimann and Conrad Winn, Mosaic Press, Oakville, 1986).

(Nu, nu cum credeti dvs.! Cel putin partial cei ce platesc taxe in Canada.)

Dr. Hilberg si dr. Browning au fost platiti de guvernul Canadei in expertiza lor menita sa sustina afirmatiile Lobby-ului promotor al Holocaustului. Browning singur a primit aproximativ 25.000 dolari pentru a depune marturie impotriva lui Zundel - gratie celor ce platesc taxe in Canada.

Aceste doua fapte, ca Leuchter a fost platit si ca nu a avut destule parafe pentru a face
lucrul pe care l-a facut, pot nega oare descoperirile stiintifice care pot fi revazute si verificate? Cand Leuchter a fost intrebat ce poate sta in calea unui om care a fost platit de cineva ca sa-i altereze descoperirile stiintifice, Leuchter a raspuns simplu:

"Oricine ar face asta si-ar risca statutul profesional!"

Vor fi oare profesionalisti inalti si ingineri doritori sa iasa in fata si sa refaca ceea ce Leuchter a facut? Vom vedea.

Realitatea revizionista este aspra. Chiar astazi, in Germania, daca un om de stiinta verifica descoperirile lui Leuchter, acel om de stiinta isi pierde slujba si intra in puscarie. Astfel sa intamplat si cu tanarul Germar Rudolf, un om de stiinta german cu cea mai buna calificare, fara nici o pata in acreditarile sau dosarul sau. El a scris un raport magnific. (Das Rudolf Gutachten, Cromwell Press, 1993). Viata si cariera lui sunt ruinate, in timp ce lui Browning i-a suras norocul.

Fie si numai pentru asta, nu prea exista oameni care sa mearga voluntar pana la Auschwitz cu propria lor calificare si probitate inginereasca.



hmh!!!!
uluitor! :w00t:  nu-mi vine sa cred!
asta merge la Teoria Conspiratiei...... e ceva "gras" pentru asta!
aberant? "masinatiune"??????

#281
sorin mok

sorin mok

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,963
  • Înscris: 05.04.2005
Diogene:

http://www.revisioni...e_leuchter.html

http://www.revisioni...rt4/lr4toc.html

http://www.revisioni...rt3/lr3toc.html

http://www.fpp.co.uk...hwitz/Leuchter/

http://www.revisioni...rt1/lr1toc.html

http://www.revisioni...rt2/lr2toc.html

#282
rakoczy

rakoczy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,395
  • Înscris: 11.03.2005
aceasta pare "cea mai mare punere la cale" din istorie.....
indiferent cum sta realitatea, este ceva de ne-descris....
pana la urma ce sa intelegem?!
abia acum intrezarim de ce: NICIODATA GENOCIDUL COMIS DE STALIN NU A FOST CONDAMNAT SI CRITICAT LA ACELASI NIVEL CA ACELA NAZIST. DECE, NICIODATA NU AU FOST INTERZISE ACTIVITATILE COMUNISTE, ASEMENI CU CELE NAZISTE.
-----------------
care e Adevarul?

#283
Diogene

Diogene

    Isailă Brătfălean

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,722
  • Înscris: 15.09.2005
Mă uitam în spatele meu să văd cu cine vrei să vorbești. Nu știu. Știu că au fost omorâți, alături de alții, mulți evrei nevinovați.

Dacă este o chestie propagandistică, ar rezulta că evreii ăștia vând oasele strămoșilor lor, pe post de oase calcinate... În fond și așa nu sunt bune la nimic altceva.

Dacă nu este... înseamnă că activiștii holocaustului fac mari deservicii cauzei lor. Cine dracu' crede în niște adevăruri băgate cu forța pe gât, cu ucaz de la Președintele României, ca la "învățământul politico-ideologic" comunist? Când vrei să faci propagandă cu ceva trebuie să ții seama de particularitățile țării în care intervii. Să vii cu manuale de holocaust la noi, unde sunt oameni care trebuiau să cumpere obligați broșuri cu cuvântările lui Ceaușescu (cei care nu au trăit  așa ceva, află de la cei mai în vârstă) este curată nerozie.

View Postrakoczy, on Nov 1 2005, 10:12, said:

hm!
Diogene, serios intreb:
chiar exista o negare sustinuta si "documentata" a Holocaustului?! ceva care sa reziste unei avalanse de date si dovezi ..... acelea pe care la stim de 50 ani incoace?!


#284
zircon

zircon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,833
  • Înscris: 05.03.2004

View Postrakoczy, on Nov 1 2005, 09:36, said:

NICIODATA GENOCIDUL COMIS DE STALIN NU A FOST CONDAMNAT SI CRITICAT LA ACELASI NIVEL CA ACELA NAZIST. DECE, NICIODATA NU AU FOST INTERZISE ACTIVITATILE COMUNISTE, ASEMENI CU CELE NAZISTE.

Mi-ai luat vorba din gura Rakoczy!
De ce nu condamna nimeni si nu judeca atrocitatile comise de Stalin in gulagurile sovietice unde se estimeaza ca au murit 80.000.000 de oameni? Acolo a fost GENOCID!!!


Libertatea de opinie și dreptul de a cunoaște actele autorităților fac parte dintr-o democrație modernă.Cetățenii și organizațiile neguvernamentale se interesează despre deciziile administrației și ale guvernului. Ei își doresc accesul liber la informații, relatarea critică în mijloacele de informare, fără riscul de pedepsire. Toate acestea se întâmplă pentru a proteja democrația și legea și ele sunt stipulate în articolul 19 al “Declarației universale a drepturilor omului” a Organizației Națiunilor Unite. Exprimarea liberă a opiniei și modul de acțiune transparent al guvernelor întăresc statul de drept democratic și societatea civilă.

[ http://www.ieie.nsc.ru/~parinov/svecha/AG1.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][img]

Edited by zircon, 01 November 2005 - 11:02.


#285
DeathRipple

DeathRipple

    communist vampire

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,937
  • Înscris: 11.08.2002

View PostDiogene, on Nov 1 2005, 10:42, said:

Mă uitam în spatele meu să văd cu cine vrei să vorbești. Nu știu. Știu că au fost omorâți, alături de alții, mulți evrei nevinovați.

Dacă este o chestie propagandistică, ar rezulta că evreii ăștia vând oasele strămoșilor lor, pe post de oase calcinate... În fond și așa nu sunt bune la nimic altceva.

Dacă nu este... înseamnă că activiștii holocaustului fac mari deservicii cauzei lor. Cine dracu' crede în niște adevăruri băgate cu forța pe gât, cu ucaz de la Președintele României, ca la "învățământul politico-ideologic" comunist? Când vrei să faci propagandă cu ceva trebuie să ții seama de particularitățile țării în care intervii. Să vii cu manuale de holocaust la noi, unde sunt oameni care trebuiau să cumpere obligați broșuri cu cuvântările lui Ceaușescu (cei care nu au trăit  așa ceva, află de la cei mai în vârstă) este curată nerozie.

cu mai multe pagini in spate am sustinut acelasi lucru. esti de-abia a doua persoana care sesizeasa aspectul. ceea ce mie-mi demonstraza, o data in plus, ca propaganda si manipularea sunt arme foarte periculoase si eficiente. nici nu ma intereseaza sa vad si sa ma conving ca a fost sau nu holocaust. mi-e de ajuns faptul ca mi se impune prin lege sa cred in el ca eu sa-mi pun semne mari de intrebare.

ma rog....subiect inchis pt mine...ziceti ceva de stirea aia cu piramidele. chiar nu stie nimeni nimic?  :mellow:

#286
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
De ce nu sint condamnate atrocitatile lui Stalin ?

Din cauza Republicii Socialiste Franceze si a tuturor comunistilor vest europeni .
Aceste jigodii nu vor sa recunoasca in veci ca ideologia lor imputita a produs cele mai multe crime din toata istoria cunoscuta a omenirii .

Incercati ( ca sa va convingeti singuri ) sa deschideti discutia asta in prezenta unor socialisti ( sau comunisti ) vest-europeni .
Veti vedea ca in 15 minute o sa va vina sa le micati beregatile .

O sa vedeti ca vor spune despre  lagarele de exterminare sovietice  ca sint minciuni propagandiste ale capitalistilor si ca pe timpul lui Stalin , poporul sovietic a fost liber si fericit .  Zona crepusculara .

In 1996 am avut neplacuta experineta sa fiu invitat la un party ce marca sfirsitul unui scurt curs despre management .
Acolo erau niste tipi si tipe ( habar nu am cine ii invitase ) , membri ai partidului comunist francez .
Nu am rabdat si am deschis discutia despre curajul lor de a mai fi comunisti intr-o lume capitalista . Chiar eram curios sa vad ce este cu ei .
Surprize , surprize !!!  
Nu numai ca se mindreau cu ideologia lor dar erau total spalati pe creier .
Gulagul nu a exista ( inventie ) . Cei arestati erau doar niste dusmani ai proletariatului si au fost dusi la munca fortata ( cica meritau ) . Cica lupta nu s-a terminat si revolutia continua .  
Mai aste un pic si comunismul va invinge .

Au spus ca Ceausescu a facut greseli dar ca a fost un bun conducator si un comunist adevarat ( mama... ce capete in gura ma fortam sa nu ii trag ..)

Chestia asta nu este numai in Franta .
( Inclusiv partidul comunist american spune cam aceleasi lucruri dar nu prea au curajul sa repete de fata cu altcineva . )
La fel este in Italia , Spania sau Germania .

#287
zircon

zircon

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,833
  • Înscris: 05.03.2004

View Posttomaso, on Nov 1 2005, 15:18, said:

De ce nu sint condamnate atrocitatile lui Stalin ?

Din cauza Republicii Socialiste Franceze si a tuturor comunistilor vest europeni .
Aceste jigodii nu vor sa recunoasca in veci ca ideologia lor imputita a produs cele mai multe crime din toata istoria cunoscuta a omenirii .

Incercati ( ca sa va convingeti singuri ) sa deschideti discutia asta in prezenta unor socialisti ( sau comunisti ) vest-europeni .
Veti vedea ca in 15 minute o sa va vina sa le micati beregatile .

O sa vedeti ca vor spune despre  lagarele de exterminare sovietice  ca sint minciuni propagandiste ale capitalistilor si ca pe timpul lui Stalin , poporul sovietic a fost liber si fericit .  Zona crepusculara .

In 1996 am avut neplacuta experineta sa fiu invitat la un party ce marca sfirsitul unui scurt curs despre management .
Acolo erau niste tipi si tipe ( habar nu am cine ii invitase ) , membri ai partidului comunist francez .
Nu am rabdat si am deschis discutia despre curajul lor de a mai fi comunisti intr-o lume capitalista . Chiar eram curios sa vad ce este cu ei .
Surprize , surprize !!!  
Nu numai ca se mindreau cu ideologia lor dar erau total spalati pe creier .
Gulagul nu a exista ( inventie ) . Cei arestati erau doar niste dusmani ai proletariatului si au fost dusi la munca fortata ( cica meritau ) . Cica lupta nu s-a terminat si revolutia continua .  
Mai aste un pic si comunismul va invinge .

Au spus ca Ceausescu a facut greseli dar ca a fost un bun conducator si un comunist adevarat ( mama... ce capete in gura ma fortam sa nu ii trag ..)

Chestia asta nu este numai in Franta .
( Inclusiv partidul comunist american spune cam aceleasi lucruri dar nu prea au curajul sa repete de fata cu altcineva . )
La fel este in Italia , Spania sau Germania .

Vis a vis de Italia pot confirma in oarecare masura ceea ce spui tu deoarece locuiesc aici. Comunismul are mare priza la tineret (ceea ce e grav) cu toate ca multi dintre ei nu stiu cu ce se mananca. Nu pot sa remarc, insa, virulenta cu care ataci, in mod nejustificat, in special Franta.

#288
Tomaso

Tomaso

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 57,714
  • Înscris: 11.04.2005
Zircon ,
Virulenta mea este mai mult o forma de protest contra lucrurilor pe care le detest in Franta . Normal ca stiu si lucrurile bune din Franta dar nu le mai amintesc pentru ca sint in ordinea firii .
Dispretul meu si scirba pentru comunisti sint cauzate de felul lor de a fi .
Mereu vor sa schimbe lumea si sa o transforme intr-o utopie .

Genocidul comunist a insemnat o tragedie fara termen de comparatie .
Cum as putea sa nu fiu revoltat cind vad cum apar tineri cu cas la gura si care incearca sa readuca lumea  pe calea comunismului ?
Cum sa nu fiu revoltat impotriva unei tari ( Franta ) in care comunistii au guvernat cu asentimentul unei largi parti din populatie ?

Ma bucurasem ca am scapat de comunistii romani si am constatat ca mai multi sint in vestul europei . Din acest motiv sint vehement .

Nazistii sint acuzati si demonizati pentru a opta parte din crimele lui Stalin .
In timpul acesta , comunistii sint bine mersi , stau prin parlamente si guverneaza tari . Ideologia nazista este condamnata pe buna dreptate dar daca incerci sa o asemeni cu comunismul te trezesti ca esti luat la rost de comunisti si socialisti .
Aici nu mai este vorba despre politica . Este o lupta intre bine si rau .

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate