Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ochelari distanta intermediara

Cum pot sa montez un SSD Sata in ...

Digi + patronul Prima TV cumpara...

Husa si folie pt. Samsung Galaxy ...
 Plita electrica moderna

problema incalzitor de apa Ferroli

Incarcator PB 3.0

Radu Mazare, eliberat conditionat...
 Permis suspendat din cauze medicale

Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti

identificare component defect
 Recomandare tableta

Caderea in apostazie a Bisericii ...

Inselatoria secolului!

Problema soft samsung galaxy watc...
 

HTC One X

- - - - -
  • Please log in to reply
931 replies to this topic

#901
vladuts18

vladuts18

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 23.11.2013
http://geolin-service.ro/

asta cumva?
ca am trimis pe cineva in zona aia si a gasit un service la care mi s-a spus ca nu imi poate schimba doar daca cumpar de  la ei bateria

#902
vladuts18

vladuts18

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 23.11.2013
am rezolvat cu bateria
acum alta e buba si o am de ceva timp
imi zice sa nu am spatiu sa imi instalez divese aplicatii desi eu mai am 15 gb
ideea e ca eu spre deosebire de alte telefoane am memoria partajata in 2
una unde imi instaleaza aplicatiile si e undeva la 6 gb si restu
deci cum rezolv problema cu memoria?

#903
socrate108

socrate108

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 419
  • Înscris: 28.12.2011
De fapt spațiul disponibil pentru aplicații e de 2 gb, restul e sistemul de operare. Încearcă să muți aplicațiile mai mari în phone storage. (manage apps - move). Numai să nu muți launcher-ul sau alte chestii mai sensibile, gen sms, browser, etc.

#904
vladuts18

vladuts18

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 23.11.2013
aa ok..am inteles
credeam ca doar eu am asa...ca aveam un tovaras cu hox+ si el avea o groaza de prostii si nu mai avea problema asta
dar acum mi-a picat fisa...el are de 64 gb telefonu..oricum multumesc pt ajutor...asa e cand esti nepriceput:))

#905
babathu

babathu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 02.08.2012
Salut tuturor,

Sunt de ceva timp pe forum, dar n-am invatat exact unde sa postez, asa ca, sper sa fi postat unde trebuie. Daca asta nu s-a intamplat, rog frumos un moderator sa mute topicul unde ii e locul :D

Povestea e cam asa:
Am windows 8.1 pe laptop (e un Asus X501A), si vreau sa imi dau un update la softul telefonului meu, HTC One X cu android versiunea 4.2.2, si sa-l duc la Android 4.4.4 KitKat.
Cand incerc sa-mi copiez fisierele mele(softul, si etc), care sunt in format .zip, si nu trebuie sa le dezarhivez, imi da urmatoarea eroare: "The device has either stopped responding or has been disconnected"

Daca transfer melodii merge, daca pun poze merge, daca pun .doc sau .pdf, de asemenea, merge.
Va rog sa ma ajutati, ma pricep la astea, dar erorii asteia nu-i pot da de cap!

Mersi anticipat!

#906
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,921
  • Înscris: 01.01.2010
Cred ca trebuia sa scrii pe aria telefonului HTC One X.
Reinstaleaza driver-ele HTC.

#907
_-_

_-_

    - Magister Ludi -

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,901
  • Înscris: 21.03.2013
Microsoft nu ofera suport pentru actualizarea software a smartphone-urilor HTC. Mutat.

#908
babathu

babathu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 02.08.2012
Driverele sunt reinstalate, HTC Sync instalat, ca e nevoie de el. Si am incercat si pe Windows 7, aceeasi eroare. Alta solutie?

#909
ovidiufgs

ovidiufgs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 17.04.2007
Si eu am aceiasi problema la 8.1 cu One X.
Nu mi am batut capul prea mult.Folosesc AirDroid, dar asta necesita conexiune wi-fi comuna.
Off: sper ca sti ca One X nu are android 4.4.4 oficial. Ce ai tu e un custom rom.

#910
babathu

babathu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 02.08.2012
Asta e problema..vreau să il trec pe custom rom, dar îmi da eroarea asta.
AirDroid la ce foloseşti?

#911
babathu

babathu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 02.08.2012
AirDroid cere sa fie rootat telefonul, eu vreau sa il rootez si sa ii pun 4.4.4

#912
ovidiufgs

ovidiufgs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 17.04.2007
Scuze, nu stiam ca cere root.
Vezi ca sunt si alte programe de transfer de fisiere prin wi-fi. Sau mai poti folosii un serviciu de cloud (ex. dropbox), "urci" fisiere din calculator si le dowloadezi pe telefon.
Sau faci root la telefon si unlock de bootloader.
Fara unlock bootloader nu poti sa pui custom rom.

#913
babathu

babathu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 02.08.2012
Am rezolvat, ca sa pot copia fisierele zip, a trebuit intai de deblochez bootloader, apoi a mers foarte bine!

#914
BogdanMic

BogdanMic

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 05.04.2015
salut....
bootloop....!!!
am downloadat fastboot.zip pt htc one x si am instalat boot.img.ul - fastboot flash boot boot.img
fastboot reboot    si a ramas la logoul htc....am instalat dupa android revolution hd si tot nu merge...va rog ajutor

#915
ovidiufgs

ovidiufgs

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 689
  • Înscris: 17.04.2007
Salut.
Boot.img e extras din arhiva android revolution hd sau e luat din acelasi topic?
Sa nu fie cumva un boot.img de la alt rom.

#916
stefanxxx2

stefanxxx2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 173
  • Înscris: 01.02.2015
Cine doreste un htc one x...problema la el ..ar fi sursa de alimentare .ecranul,bateria, camera si cam tot ce se poate lua dupa el functioneaza perfect.

Attached Files


Edited by stefanxxx2, 12 August 2015 - 13:21.


#917
1hhgabriel

1hhgabriel

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 322
  • Înscris: 01.11.2011
Salut,
Dupa nenumeratele probleme cu htc-ul meu, peste care am trecut oarecum astazi a aparut inca una, mi-am lasat telefonul acasa si-am plecat, cand m-am intors, in 3 ore, nimeni nu umblase cu telefonul, dar se tot restarta la infinit.
N-am avut incotro, decat sa-l desfac, si scotand cate-o mufa cate-o mufa, am realizat ca daca deconectez mufa de langa difuzor (cel care este utilizat in convorbirile telefonice) %20http://prntscr.com/83udee http://prntscr.com/83udee .
Nu l-am mai desfacut vreodata, ultimul meu telefon pe care l-am desfacut singur a fost un se c905, deci nu ma pricep, dar se pare ca a afectat difuzorul principal, singura defectiune, n-am o cartela la indemana sa verific si asta, dar imediat dupa recuplarea mufei, primesc un mesaj care sta 3 secunde, ceva "to rebot your sistem please hold..." sau ceva asemanator. In schimb castile-mi functioneaza.

Am zis pe langa multe altele, pai hai sa le zic si pe alea aici, desi sunt sigur ca-mi veti zice sa-l sparg.
- butoanele principale "home, back, recent app" functioneaza "cand vrea el", foarte rar, am instalat o aplicatie "back button" trecusem peste;
- nu pot sa stau pe internet sau sa ma joc vreun joc mai mult de 30min, se incinge si nu ii mai pot face nimic, se blocheaza si se stinge singur;
- il incarc de doua ori pe zi cel putin, datorita supraincalzirii despre care am vorbit mai sus;
- uneori se stinge singur, daca-l aprind, sta 10 sec si se stinge automat, ca sa-l aprind sa ramana aprins trebuie sa il tin putin la incarcat;
- nu pot sa scad sub 14% baterie deoarece se stinge ca si cum ar fi 0%;
- uneori, tot "cand vrea el" o linie aproape pe mijlocul ecranului, orizontala de grosimea a 1cm, nu functioneaza touchscreenul.

-parerea mea e ca e dus totul la el, placa, baterie, touch.

ce sa folosesc ciocanul sau piatra?
ideea e sa-l mai tin putin pana-mi iau altul pentru ca nu-mi permit momentan, dar mai mult ca sigur o sa ma intorc la un telefon clasic, fara touchscreen sau altele.
I s-a mai intamplat cuiva treaba asta cu restartarea continua ?

Edited by 1hhgabriel, 12 August 2015 - 19:26.


#918
bobalex18

bobalex18

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,500
  • Înscris: 18.06.2007
mi s-au întâmplat mie o mie de probleme printre care și această problemă. telefonul stă foarte frumos aruncat. pasul următor a fost htc one (2 bucăți arse în 6 luni) în condițiile în care nu joc jocuri pe telefon. de atunci nu am mai vrut să aud de htc și am trecut pe nokia

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate