Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis

Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...
 Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire

Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...
 Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...

Subscriptii

Cat ar costa acest poster, se poa...
 Cum sa scapam de sobolani?

Alser Forest SA a dat teapa de 1,...

COD Eroare ABS ( Ford Mondeo MK5 )

Implanturi dentare clinici Consta...
 

De ce se inghesuie unii oameni?

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
68 replies to this topic

#37
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

View Postblacktiti89, on 2nd September 2011, 15:03, said:

multi aduc saracia ca argument.Dar totusi,de ce sa iti cumperi masini de gaurit,si nu in primul rand mancare
ca sa te lamuresti, iti propun sa devii intai sarac, batran si bolnav. ca al patrulea element il ai deja.

Edited by criztu, 25 November 2011 - 19:34.


#38
Kint

Kint

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,926
  • Înscris: 24.12.2009
si la MOASTE tot din cauza foamei se inghesuie?
daca pupi niste oase clar devii bogat si sanatos

:rolleyes:

http://stirileprotv....aste?type=video

Edited by Kint, 25 November 2011 - 19:39.


#39
danny

danny

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,023
  • Înscris: 27.03.2002

View PostKokoshmare, on 2nd September 2011, 15:43, said:

Cred ca lipsurile anilor '80 au marcat fara putinta de vindecare trasaturile generatiei care avea atunci 30-40 de ani. Atat de adanc este impregnata ideea LIPSEI, ca lucrurile nu vor ajunge si vei ajunge intr-o situatie fara iesire incat s-au format niste automatisme greu de eliminat mai ales acum la 50-60 de ani. A mea mama (la aproape 60 de ani) are un ritual respectat cu sfintenie. Este prima la Cora (Pantelimon) chiar atunci cand se ridica grilajele. NU e singura intotdeauna mai sunt oameni care efectiv se napustesc catre standuri. O intreb intotdeauna de ce face asta si raspunsul invariabil este sa vada ce mai e, sa fie proaspete etc. Ideea abundentei este inca straina mamei mele si a vecinelor ei de aceeasi varsta. Cumparatul pe net este o chestie absolut SF pe care nu o intelege mai ales cand este vorba de cumparat din alte tari. Mi-am luat de curand o pereche de pantaloni 5.11 din SUA care mi-au venit acasa si mama efectiv nu putea asimila procesul. Cum  adica distantele sa nu insemne nimic, sa nu mai aiba sens actiunea de a se baga marfa care era constanta vietii in anii 80 .
Si atunci americanii de ce se inghesuie, ca aia n-au trecut prin comunism si lipsuri in anii 80?
Nu cred ca inghesuiala la promotii e ceva specific romanilor, si nici cu comunismul nu are legatura.

#40
criztu

criztu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,298
  • Înscris: 03.09.2002

View PostKint, on 25th November 2011, 20:37, said:

si la MOASTE tot din cauza foamei se inghesuie?
daca pupi niste oase clar devii bogat si sanatos
daca esti sarac batran si bolnav o iei razna, io ma rog la thuamne thuamne sa descopere astiea pilule geriatrice inainte sa ies la pensie.

sau, ai vazut tu vreo gagicutza buna buna, sanatoasa tanara si bogata, sa senghesuie la vreo moashta sau pe undeva oriunde?

Edited by criztu, 25 November 2011 - 19:49.


#41
turcoctonul

turcoctonul

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,867
  • Înscris: 07.12.2006
Pe cand un topic intitulat "de ce se scarpina in nas unii oameni"?  :ciocan:

#42
Uncle_Leo

Uncle_Leo

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 214
  • Înscris: 27.01.2010

View Postevon, on 2nd September 2011, 14:12, said:

Romania e o tara foarte crestina,cand e vorba de sarmale moca la biserica,se vezi pumni picioare biserici si morti....


urasc tara asta din tot sufletul.

View Postturcoctonul, on 25th November 2011, 17:47, said:

De ce o urasti, cumva pentru ca esti un taran complexat si nu te impaci cu gandul ca esti doar la prima generatie in pantofi si ca stramosii tai veneau de la coada vacii? Ia mai vezi-ti lungul nasului bai parvenitule. O gramada de fatalai, toti cu tot felul de basini in cap, ca de ce se inghesuie lumea, de ce nu miroase a parfum pe strada si nu ai cainii covrigi in coada, in realitate daca ii cauti la arborele genealogic vezi ca sunt niste toparlani parveniti, cea mai dezgustatoare specie.... Astia merita trimisi la sapa sa le vina mintea la cap si sa isi redescopere adevarata natura de care acum cica le e sila.  :lol:

Huoo ba!

@turcoctonul Esti prea dur cu el, omul a zis o chestie care nu-i place in tara asta: faptul ca unii se inghesuie ca pe vreamea lui Ceasca, atunci cand se dadeau "tacamuri" sau butelii. Numai ca atunci macar aveau motiv (bine, ca daca erai copil, cum am patit eu, te striveau, asta-i alta treaba), acum se inghesuie de-anpulea. Nu vad de unde rezulta ca ar fi parvenit, toparlan etc. Si-apoi, scuza-ma, me dezgusta treaba asta cu inghesuielile la biserica pentru moaste (sau pe oriunde). Ajung sa se calce in picioare la propriu. Ori suntem oameni, ori animale. Eu unul nu ma inghesui pe unde ma duc, nu dau din coate si nu calc pe nimeni pe picioare. Tine de bunul simt si de controlul instinctelor animalice, eu asa zic. Cat despre mirosul de parfum de pe strada, odata am petrecut niste ore bune intr-o noapte de iarna afara, langa sala de asteptare a garii pentru ca inauntru putzea a picioare nespalate si alte alea (rezist de obicei mirosuri mai nasoale, dar atunci am simtit ca ma sufoc si am preferat sa stau in frig cateva ore).

#43
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,188
  • Înscris: 03.07.2008

Quote

Bătălia la rafturi: americanii s-au călcat în picioare

Românii nu sunt nici pe departe campioni la buluceala pentru tigăi, ulei sau prăjitoare de pâine reduse la preț. Americanii s-au călcat în picioare la modul cât se poate de propriu, pentru a ajunge în primele rânduri cu acces la produse. Cozile s-au format în fața magazinelor încă de ieri noapte.

O femeie dintr-un magazin Walmart din California i-a dat cu spray paralizant în ochi unei alte cliente, în lupta lor pentru un joc de Xbox 360. Justificarea femeii a fost că, însoțită de cei doi copii ai săi, a fost deranjată de cum se împingeau ceilalți clienți, conform Poliției din Los Angeles, citată de Huffington Post. "Este shopping competitiv", au explicat polițiștii.

...

Clienții americani au depus eforturi fizice susținute pentru a pune mâna pe cât mai multe jocuri electronice.

...

Nu doar electronicele au fost însă la mare preț, ci și prosoapele sau alte obiecte textile...

http://www.gandul.in...nternet-9007092

#44
turcoctonul

turcoctonul

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,867
  • Înscris: 07.12.2006

View PostUncle_Leo, on 25th November 2011, 23:12, said:

@turcoctonul Esti prea dur cu el, omul a zis o chestie care nu-i place in tara asta: faptul ca unii se inghesuie ca pe vreamea lui Ceasca

Aha, si americanii se inghesuie ca pe vremea cui? Si musulmanii la Meca se inghesuie tot din vina lu` Ceasca sau din cauza ca sunt cumva romani sau aia la concertele rock sau diverse promotii in toate colturile lumii? Si tu te-ai inghesui daca te-ar interesa ce se intampla acolo si ai vrea sa nu ramai pe dinafara, e un comportament uman normal acolo unde exista o competitie in multime. Ce naiba va mirati de parca ati veni de pe Marte, parca numai la noi ar fi cozi, numai la noi ar fi promotii sau numai la noi ar fi nesimtiti care isi fac loc cu coatele. Conteaza poate la ce te inghesui dar nu va mai dati aere de parca pana acum ati fi trait intr-un glob de sticla si abia acum luati contact cu lumea reala. Inghesuiala e ultimul lucru de care ar trebui sa ne preocupam in tara asta.
Tara arde si baba se pieptena.

View PostUncle_Leo, on 25th November 2011, 23:12, said:

Nu vad de unde rezulta ca ar fi parvenit, toparlan etc.

Ai sa vezi mai jos.

View PostUncle_Leo, on 25th November 2011, 23:12, said:

Si-apoi, scuza-ma, me dezgusta treaba asta cu inghesuielile la biserica pentru moaste (sau pe oriunde). Ajung sa se calce in picioare la propriu.

E grija ta? Ce treaba ai tu cu tabieturile altora? Majoritatea stau frumos la rand, sunt cativa nesimtiti dar cand te duci iti asumi riscul sa ii suporti si pe aia, nu iti place, nu te duce nimeni cu forta. Pe mine ma dezgusta aia care merg la discoteca de le bubuie in cap zgomotul ala pe care ei il numesc muzica, aia mi se pare mult mai necivilizat decat statul la coada in ploaie si frig dar nu ma apuc sa deschid topicuri tembele cu "de ce fac unii ca toti draci". :deadtongue:

View PostUncle_Leo, on 25th November 2011, 23:12, said:

Cat despre mirosul de parfum de pe strada, odata am petrecut niste ore bune intr-o noapte de iarna afara, langa sala de asteptare a garii pentru ca inauntru putzea a picioare nespalate si alte alea (rezist de obicei mirosuri mai nasoale, dar atunci am simtit ca ma sufoc si am preferat sa stau in frig cateva ore).

Si in alte tari nu le put picioarele? Ba voi sunteti normali la cap? Ia intreaba-ti bunicii daca aveau curent electric, masina de spalat sau macar apa in curte, daca aveau tot timpul ce pune pe masa. Pana acum 50 de ani 80% dintre romani nu stiau ce e ala WC, apa curent sau bec electric iar acum ii deranjaza inghesuiala si mirosurile grele, acum pricepi de ce mi se pare topicul asta desprins din Caragiale?

Sunteti ridicoli si absurzi, exact niste parveniti care vrand sa acopere orice urma a umilei lor origini isi dau aere mai ceva ca aia de la Paris sau mai stiu eu ce capitala renumita. Cine? Taranii carora le curge tarana din buletin. :lol:

#45
paintx05

paintx05

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,080
  • Înscris: 26.05.2007
http://www.viatabrai...-shaormerii_479
Asta e cea mai buna din toate.

#46
djl

djl

    Smrt fačizmu, sloboda narodu! Îmi cresc amprenta de Carbon

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 112,784
  • Înscris: 13.06.2004
Pentru că au devenit parte a unei turme umane.

#47
paulone

paulone

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,917
  • Înscris: 10.06.2010

View Postevon, on 2nd September 2011, 14:12, said:

urasc tara asta din tot sufletul.
eu nu urasc tara ci doar neamul prost din ea :console:

View Postpaintx05, on 26th November 2011, 00:45, said:

http://www.viatabrai...-shaormerii_479
Asta e cea mai buna din toate.
daca nu s-ar vb.in romaneste AS JURA ca actiunea se petrece undeva in Pakistan ori Etiopia :puke:

#48
Kint

Kint

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,926
  • Înscris: 24.12.2009
una de la americani, cu strigate: http://gawker.com/58...n-riot?autoplay

mai multe aici: http://gawker.com/58...rowds/gallery/1

Edited by Kint, 26 November 2011 - 02:43.


#49
Auxentiu

Auxentiu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 555
  • Înscris: 10.11.2011

View PostMig VWFan, on 2nd September 2011, 14:29, said:

Indobitocirea continua din timpul comunismului.

View PostEeros, on 2nd September 2011, 14:22, said:

Anii de comunism

--------------

Si astia?

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BT-DxomHQeo?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/BPub7bb0mzs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#50
Cutzu

Cutzu

    SefuLaUrati

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,103
  • Înscris: 06.07.2006
adica ce vrei sa zici ma//// ca tu nuu te sinuuucideai pentru uun xbox la 90 de dolari bucata?
afara ii mai intelegi, reducerile chiar sunt substantiale

la noi e prosteala pe fata, pentru 20 de lei reducere nu se justifica deranjul

#51
rbruma

rbruma

    Active Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1,218
  • Înscris: 19.10.2010
Incerc si eu:

1. La "promotii" : la noi mi se pare un reflex comunistoid -- ca in bancul ala cu evreii: - Daca vreti sa fiti poporul ales, trebuie sa va dau doua porunci! Sunt gratis, Doamne? - Da. - Atunci da-ne zece. :) La americani mi se pare ca e o traditie, cam cum e la noi sa se bata unii cu altii cand joaca Steaua cu Dinamo.

2. La moaste -- lipsa de educatie (explicatia simpla) si un soi de religiozitate populara (pre-crestina) care nu s-a vindecat inca. E ca babele care isi pun fularul in fata preotului cand oficiaza slujba, crezand ca daca o sa calce peste el si apoi l-au pus la gat, scapa de galci. Daca le intrebi chestii minore de teologie, stramba din nas si te cred avocatul diavolului. Partea proasta e ca tinerii oficianti, pana capata experienta, mai-mai sa-si franga gatul incercand sa sara peste fulare, caciuli, papornite, in timp ce tin slujba :)

-- II inteleg pe cei care au o problema in familie, care ii poate impinge la gesturi aparent fara sens, dar marea majoritate n-au nici pe dracu' - sau doar pe el :)

3. Si pe mine ma enerveaza un tip de inghesuiala -- la iesirea/urcarea in mijloacele de transport in comun. Asta nu pot sa o justific, mi se pare doar prostie.

4. Inghesuiala din discoteci e fascinanta -- toti imberbii de acolo, topaind in aburi de alcool (care alminteri e bun, dar poti sa bei si mai in liniste), convinsi dupa aia ca au facut rahatu praf. Fascinant, dar insipid.

My $0.02

#52
stalnet1

stalnet1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,508
  • Înscris: 10.01.2007

View Postblacktiti89, on 2nd September 2011, 14:03, said:

Am vazut de multe ori la televizor scene cu imbulzeala,aglomeratie si violenta.Am observat doua tipuri de inghesuiala:
1)la promotii:Aici este mai delicat,deoarece multi aduc saracia ca argument.Dar totusi,de ce sa iti cumperi masini de gaurit,si nu in primul rand mancare?
2)la moaste si sarbatori:Lumea se inghesuie la racla cu moaste,se creeaza o imagine care cred ca nu are nimic crestinesc:imbranceli,injuraturi,strigate(odata,am auzit in direct o batrana cum chiar a injurat pomenind de dracu...ironic nu?)..
   In orice caz,care sunt motivele psihologice si sociale pentru care oamenii recurg la astfel de gesturi?Ce explicatii avem pentru astfel de comportamente violente,nepasatoare fata de cei din jur si in general oferind o imagine inspaimantatoare a multimii?

este jenant sa aducem pe forum subiectele dezbatute de antena 3
ca un facut cum a3 scoate ceva pe tapet cum imediat deschidem un thread ...

#53
Kint

Kint

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,926
  • Înscris: 24.12.2009
iar s-au inghesuit romanii la pupat oase: http://stirileprotv....reotii/60531053

DE FOAME ???

:rolleyes:

#54
rbruma

rbruma

    Active Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1,218
  • Înscris: 19.10.2010

View Poststalnet1, on 27th November 2011, 10:19, said:

este jenant sa aducem pe forum subiectele dezbatute de antena 3
ca un facut cum a3 scoate ceva pe tapet cum imediat deschidem un thread ...

Asta e o problema care ne macina dinainte de al doilea razboi mondial. Las-o usurel cu antena saptispe

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate