![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Vacanta Antalya
Last Updated: May 13 2023 11:07, Started by
robpetrache
, Apr 19 2011 13:33
·
2

Posted 19 April 2011 - 23:29

Posted 20 April 2011 - 09:37

rezultate:
Conditii: 28-august plecare, 3 adulti si un copil, merg cu masina proprie Dorinte: camere cu vedere la mare nisip fin pe plaja tobogane cu apa pt copii+adulti distractii seara oferte gasite: Turan Prince Residence, Side - Family Large Room Land/Sea View , [All Inclusive Bronze] 1000eur Club Turan Prince World Hotel, Side - Twin Club sau Club Dublex sau Twin Room (nu inteleg diferentele) , [All Inclusive Bronze] 1072-1120eur Crystal Paraiso Verde Resort Belek - Family Room Garden View - [All Inclusive Silver] 1150eur Crystal Family Resort & Spa Belek, Belek - Family Room Sea View - [All Inclusive Gold] 1500eur Long Beach Resort & Spa Hotel, Alanya - Standard Twin Room sau Family Duplex Room [All Inclusive Bronze] 1120-1244eur Mukarnas Spa Resort Hotel, Alanya - Junior Suite Sea View - [All Inclusive Bronze] 1000eur Ce recomandati ? |
Posted 20 April 2011 - 10:47

Salut. Eu zic sa iei intai o harta a Turciei, recomand Google maps ca poti avea si street view, sa vezi cam pe unde se afla Belek, Alanya, Lara, Antalya, Istanbul, Kusadasi sau Bodrum pt a-ti face o idee. Eu prefer avion pt rapiditate si confort. Altii vor masina, dar eu unul prefer sa ajung in 3-4 ore din Otopeni pe plaja decat in 2 zile. ![]() Nu e cu mult mai ieftin cu masina decat cu avionul? 4 persoane maxim 200 euro . Poate pui in calcul si cumparatul masinii cand zici ca e mai ieftin cu masina dar nu cu mult, e cu muuuuuuult mai ieftin si mai obositor cu masina. ![]() ROb- am fost acum 2 ani in Antalya cu masina prin Istanbul in luna octombrie la inceput, anul acesta merg tot acolo in aceeasi luna, la intoarcere ma opresc 2 nopti prin Istanbul, a fost extraordinar. Am facut 25 ore condus non stop cu masina mers foarte incet din care 4 ore au fost rataciri prin BG ![]() ![]() Edited by meghidoo, 20 April 2011 - 11:12. |
Posted 20 April 2011 - 11:11

Nu e cu mult mai ieftin cu masina decat cu avionul? 4 persoane maxim 200 euro cu masina. Poate pui in calcul si cumparatul masinii cand zici ca e mai ieftin cu masina dar nu cu mult, e cu muuuuuuult mai ieftin si mai obositor cu masina. ![]() |
Posted 20 April 2011 - 11:21

rezultate: oferte gasite: Turan Prince Residence, Side - Family Large Room Land/Sea View , [All Inclusive Bronze] 1000eur Club Turan Prince World Hotel, Side - Twin Club sau Club Dublex sau Twin Room (nu inteleg diferentele) , [All Inclusive Bronze] 1072-1120eur ... Long Beach Resort & Spa Hotel, Alanya - Standard Twin Room sau Family Duplex Room [All Inclusive Bronze] 1120-1244eur Mukarnas Spa Resort Hotel, Alanya - Junior Suite Sea View - [All Inclusive Bronze] 1000eur Edited by w140, 20 April 2011 - 11:23. |
Posted 20 April 2011 - 20:36

Atentie!!! la tot ce scrie in anumite oferte pe unele site-uri. Multumesc mult pentru atentie, Mukarnas pica de pe lista, raman doar 3 de pe lista de mai sus, restul nu sunt de vanzare pt cetateni romani. Va rog sa mai postati oferte despre care stiti ca sunt bune, in aceiasi parametri . Multumesc. |
Posted 21 April 2011 - 14:25

Multumesc mult pentru atentie, Mukarnas pica de pe lista, raman doar 3 de pe lista de mai sus, restul nu sunt de vanzare pt cetateni romani. Va rog sa mai postati oferte despre care stiti ca sunt bune, in aceiasi parametri . Multumesc. Vb cu cei care au agentii si care te pot ajuta cu preturi. La ce cauti tu pe net si la ce ai gasit......Mai bine iei din RO, mai ales ca pleci pentru prima oara si e bine sa vb cu cineva care te poate lamurii. Daca iei din prima de pe net, sansele sa iei ceva naspa sunt destul de mari. |
Posted 22 April 2011 - 00:12

Vb cu cei care au agentii si care te pot ajuta cu preturi. La ce cauti tu pe net si la ce ai gasit......Mai bine iei din RO, mai ales ca pleci pentru prima oara si e bine sa vb cu cineva care te poate lamurii. Daca iei din prima de pe net, sansele sa iei ceva naspa sunt destul de mari. Ok, multumesc pt sfat, sunt in tratative cu agenti din RO. Postez cand am ceva sigur. |
Posted 27 April 2011 - 21:37

Buna seara, Hristos a Inviat !
va rog mult un sondaj de opinie, intre urmatoarele 2 hoteluri: 1. Fame residence Lara & Spa (LARA) 2. Otium Eco Club (SIDE) Astept pareri si opinii, La Otium Eco pot beneficia de cazare in Villa cu 2 camere, iar la Fame Lara pot beneficia de camera Dubla standard cu pat suplimentar. Fame Lara este pe plaja, Otium este la 450m de plaja. In rest nu stiu f multe., si va rog sa-mi spuneti ce stiti, bune si rele, despre ambele. Multumesc
Ok, multumesc pt sfat, sunt in tratative cu agenti din RO. Postez cand am ceva sigur. |
|
Posted 27 April 2011 - 22:07

Lara de obicei se umple cu rusi, ucraineni, belorusi. Are plaja nisipoasa, viata de noapte bogata.
Side e mai departe de Antalya (60 km), mai linistita, incarcata de istorie. Chiar daca e departe de plaja, accesul la piscina face totul. Nici plaja de aici nu e rea. Acum, depinde unde inclini. Nu cunosc aceste unitati de cazare, nu pot oferi mai multe informatii. Edited by Selam, 27 April 2011 - 22:11. |
Posted 28 April 2011 - 15:08

Va rog sa postati pareri, mai am 2 zile la dispozitie sa fac rezervarea.
|
Posted 28 April 2011 - 19:17

Posted 29 April 2011 - 01:00

1. Fame residence Lara & Spa (LARA)
2. Otium Eco Club (SIDE) Otium Eco Club Side, este mai pe gustul meu Edited by w140, 29 April 2011 - 01:29. |
Posted 29 April 2011 - 20:51

Eu as alege Otium Eco. Nu am fost acolo, cum nu am fost nici la Fame Residence Lara. Dar as alege Otium Eco.
Edited by chrismo, 29 April 2011 - 20:52. |
|
Posted 30 April 2011 - 07:47

Scuze ca postez aici, vreau sa plec in mai cu masina (2 adulti+1 copill 3,5ani) dar avem o problema majora fumatorii pasionali nu au loc in Turcia?
Pentru cei care au mai fost si stiu unde as putea sa merg desigur in Antalya . |
Posted 30 April 2011 - 09:13

Scuze ca postez aici, vreau sa plec in mai cu masina (2 adulti+1 copill 3,5ani) dar avem o problema majora fumatorii pasionali nu au loc in Turcia? Pentru cei care au mai fost si stiu unde as putea sa merg desigur in Antalya . Anul trecut nu am avut probleme cu fumatul in zona Antalya. |
Posted 30 April 2011 - 10:58

Scuze ca postez aici, vreau sa plec in mai cu masina (2 adulti+1 copill 3,5ani) dar avem o problema majora fumatorii pasionali nu au loc in Turcia? Pentru cei care au mai fost si stiu unde as putea sa merg desigur in Antalya . daca 'fumez ca Turcii' nu cred ca ai o problema in Turcia ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users