![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
tractiuni
Last Updated: Mar 12 2011 20:31, Started by
den100
, Mar 06 2011 17:13
·
0

Posted 06 March 2011 - 17:13

Salve',
am 15 ani si sunt din Rm valcea,am nevoie ca in 2 luni si jumatate sa pot sa fac 15 tractiuni,eu momentan nu pot sa fac decat 2 ...credeti ca se poate? .. cam de cate ori pe saptamana trbuie sa ma duc la sala si ce muschi sa imi lucrez? Multumesc. |
Posted 06 March 2011 - 17:19

Se poate, si nu ai nevoie de nicio sala.
De fiecare data cand treci pe langa o bara de care te poti agata, baga tractiuni. |
Posted 06 March 2011 - 17:47

Pai nu vad rostu ca sa te duci la sala ca sa poti face tractiuni.
Ca sa poti face tractiuni trebuie sa te antrenezi la bara pentru tractiuni. Incearca sa faci din ce in ce mai multe. Acum faci 2 din cate am inteles. Fa cateva zile tot asa si dupa aia incearca sa faci 3, dupa cateva zile 4 si tot asa. Bafta! ![]() |
Posted 06 March 2011 - 18:26

Posted 06 March 2011 - 21:18

Multumesc pentru sfaturi.
De maine o sa incep sa fac si o sa adaug cate una in fiecare zi si sper ca intr-o luna sa pot sa fac 15 tractiuni. |
Posted 07 March 2011 - 10:58

E cam multa una pe zi sa adaugi.
Incearca cu una la 2-3 zile. |
Posted 09 March 2011 - 19:20

Ai destul timp, pacat ca nu te ajuta vremea, eu faceam 15/20 prin generala, apoi nu am mai avut unde sa fac, bara de covoare era scoasa din discutie, acuma cāteva zile am gasit o locatie linistita, sa īti zic cāte am mai facut: 3, apoi 1, m-a bufnit rāsul, adica pot sa fac altele mai grele, dar nu am putut sa fac o tractiune corecta.
Astept sa se mai īncalzeasca putin, acuma am facut proba cu echipament de iarna, īn aer liber, pozitie total incomoda, doar echipamentul de iarna + cea ce aveam prin buzunare m-au sleit de putere, afara un ger, am zis sa nu īntind coarda, eram la alergare, pe gerul ala = sigur probleme. Asa ca acuma ma apuc si eu, plec de la 0 corecte, 3 facute gresit, sper sa prind vreme ceva mai buna, frigul asta nu ma ajuta deloc (am probleme cu inima, o sa scriu cu alta ocazie mai detaliat, īn ce masura m-a ajutat Sportul). Am vrut sa īncep sa fac mai devreme, dar nu am avut bara la dispozitie, o sa vedem ce progrese facem. Edited by Aether, 09 March 2011 - 19:21. |
Posted 12 March 2011 - 09:10

scuze ca ma bag peste topicul tau @den100 dar am si eu o intrebare si este legata tot de tractiuni.
Ce grupe de muschi dezvolta tractiunile? |
Posted 12 March 2011 - 09:15

Da,frigul e o problema dar indata ce incepi sa faci tractiuni te incalzesti putin.
Pana acum pot sa fac 4. |
Posted 12 March 2011 - 12:04

|
Posted 12 March 2011 - 20:31

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users