Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Manere clasice mobila sau push to...

Contact pe piele cu sangele altei...

metoda constantelor de scurtcircuit

video file info
 Nu pot raspunde: Huawei P10

Cod cursor website

Cum se iese la pensie la munca di...

Inlocuire Tranzistor 4410 BA622T ...
 CASS pe veniturile din DOBANZI

Masina de spalat rufe Bosch

Spatiu prea mare inainte de titlu

Recomandare banca pentru firma
 Photoscape, unde?

Prima World HD

Recomandare bicicleta MTB copil 1...

Cum pot reda niște inregistr...
 

Prima Vizita si Hoteluri in Paris !

- - - - -
  • Please log in to reply
1844 replies to this topic

#127
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

 luli23, on 26th March 2010, 16:25, said:

am gasit ceva hoteluri in Paris cu preturi intre 40-60 euro pe noapte. pana la urma am optat pentru hipotel paris belleville cu 42 euro pe noapte. a mai fost cineva? stie cum este, detalii, pareri, ceva?

am uitat sa mentionez...perioada iunie - iulie

Se pare ca la Hipotel Paris Belleville sunt conditii indoielnice.
Chiar nu se poate gasi ceva pentru <luli23> la 40-60€/noapte?! Sigur ca da. Cam aici se incadreaza si cele mai recente rezolvari (cele prezentate de <Whiky> si <dianda>). Este limpede ca exista si <luli23> nu trebuie sa plece cu inima indoita de baie, toaleta.

Exista ceva:
- mic;
- ieftin;
- langa metrou;
- cu cat mai multi clienti (sunt si altii care vor sa vada Parisul si sa cheltuie cat mai putin);
- cu note mari (nu ca la Hipotel Belleville);
- liber la sfarsit de iunie-inceput de iulie ?

Ce am gasit:
36€ (14mp) http://www.homeliday...io150797fr1.htm
40€ (15mp) http://www.homeliday...io195605fr1.htm
40€ in iunie si 46€ in iulie (13mp) http://www.homeliday...io197984fr1.htm
44€ (20mp) http://www.homeliday...io279426fr1.htm
60€ (23mp) http://www.homeliday...io295704fr1.htm
60€ in iunie (16mp) http://www.homeliday...io138355fr1.htm

Si sunt convins ca nu sunt singurele variante de pus in balanta cu Hipotel.

#128
luli23

luli23

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.03.2010
MULTUMESC MULT PENTRU VARIANTELE OFERITE, O SA MA INTERESEZ UNDE M-AI REDIRECTIONAT TU, O_DOR SI O SA ANULEZ LA HIPOTEL. INTRE TIMP MAI GASISEM SI LA APPI HOTEL, CARE ESTE MAI SPRE CENTRU.

#129
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007
Un pas foarte important in pregatirea vacantei la Paris: sunteti convins/convinsa ca la Hipotel Paris Belleville sunt conditii indoielnice. Chiar daca dumneavoastra nu ati spus explicit asta. Deocamdata.
Belleville aparea in lista nu ca o recomandare, ci ca pret deosebit de mic. Apropos, cred ca stiti bancul care se termina cam asa: "Da' ce vrei de banii astia?! Viermi de matase?!"

#130
danamocanu

danamocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 16.02.2010

 angisz, on 12th March 2010, 14:44, said:

Buna tuturor ,
Am revenit dintr-o minunata vacanta la Paris si vreau sa va multumesc  pentru informatiile postate care au fost de ffff mare ajutor.De aceea recomand tuturor celor care merg pentru prima data la Paris sa citeasca subiectul "Paris".
Am zburat cu Wizz Air din Timisoara(140 lei dus-intors,bilete luate in iunie 2009,fara bagaj de cala) , fara intarzieri , fara probleme .Referitor la cazare , am facut (ca si in alte concedii) rezervare pe homelidays.com aici:http://www.homelidays.com/paris-02/appartement243461fr1.htm .Am fost 5 persoane (3 adulti si 2 adolescenti de 18 respectiv 15 ani)si am platit pe 7nopti 600 euro cu un avans de 150 euro in momentul rezervarii .La sosire am platit diferenta plus o garantie de 100 euro care ne-a fost returnata la plecare .Un apartament micut (pentru a cincea persoana proprietarul ne-a pus la dispozitie o saltea),bine utilat ,calduros,excelent situat , intr-o zona plina de magazine ,restaurante , cafenele,un market la nici 50 m(Coccinelle) , langa St.Eustache si f.aproape (mers pe jos 10,15 minute) de Louvre,Notre Dame ,Conciergerie,Saint Chapelle,Cartierul Latin etc.aproape de statia de metrou Chatelet-Les Halles.Proprietarul stie engleza a fost super Ok , ne-a dat 2 randuri de chei , ne-am vazut la sosire si la plecare.Eu il recomand cu caldura tuturor celor fara pretentii f.mari.
Despre obiectivele vizitate , nu vreau sa repet ceea ce au povestit poate cu mai mult talent altii , dar noi am ascultat sfaturile si am avut propriul nostru ritm , fara sa facem o cursa contracronometru de la un obiectiv la altul.Nu se poate vedea tot ceea ce ofera Parisul in 7 zile,asa ca vom avea ce vizita si in a doua , a treia vizita la Paris , pentru ca ele sigur vor mai fi.O alta recomandare pe care as face-o este achizitionarea pe net (ceea ce se poate ) a biletelor pentru a fi scutiti de cozi f.mari.Noi am cumparat bilete la Disneyland,Versailles,Tour Eiffel, Tour Montparnasse , Croaziera pe Sena si a fost o decizie f.buna.Am fost si in Marche aux Puces St.Ouen sambata , si cu masurile de siguranta recomandate de "o dor" (grija la acte,bani ptr ca este o zona mai "pestrita")am reusit sa achizitionam multe lucruri , pentru ca acolo este marfa pentru toate buzunarele.Pentru souveniruri, intr-adevar zona cu preturi bune si diversitate , mi s-a parut zona Sacre Coeur.
Vremea a fost frumoasa ,dar rece(un vant care ne-a facut sa simtim frigul mult mai tare).Am uitat sa spun ca la market-ul de langa apartamentul nostru (Coccinelle),preturi foarte bune ,unele produse chiar aveau preturi mai mici decat la noi , si totusi ne aflam in buricul Parisului . Si o ultima recomandare , evitati metroul in orele de dus si intors la servici a parizienilor .(in jur de 09 si 17).Ar mai fi multe de scris ,dar am incercat sa punctez anumite lucruri care nu s-au scris si care ma gandesc eu ca ar fi de folos.Pentru alte informatii , intrebari , va stau la dispozitie.
felicitari si deocamdata te invidiez. noi vrem sa mergem in paris in iunie (24.06-01.07). te rog sa-mi spui cum ai procedat cu transportul (abonament sau bilete) si cum ai facut rezervarile. in special disney si versailles. cineva care merge acum in paris m-ar putea ajuta in vreun fel din acest punct de vedere? multumesc mult pentru timpul acordat.

#131
Whiky

Whiky

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 357
  • Înscris: 11.02.2010

 danamocanu, on 31st March 2010, 10:16, said:

felicitari si deocamdata te invidiez. noi vrem sa mergem in paris in iunie (24.06-01.07). te rog sa-mi spui cum ai procedat cu transportul (abonament sau bilete) si cum ai facut rezervarile. in special disney si versailles. cineva care merge acum in paris m-ar putea ajuta in vreun fel din acest punct de vedere? multumesc mult pentru timpul acordat.

Eu deocamdata nu am plecat la Paris, voi merge intre 1-15 iunie dar pot incerca sa te lamuresc.
1. Disney. Poti lua biletele de aici: http://www.fnacspect...#a1270038170866 . Ai nevoie de un card cu care sa poti plati online. Biletele le ridici de la unul din magazinele lor, pe care le gasesti pe acelasi site mentionat mai sus.
2. Transportul in comun. http://forum.softped...p;#entry7158468 Nu mai e nevoie sa adaug nimic, excelent explicat de o_dor. Iti pot sugera tichetele t+, avand in vedere ca ajungi joia iar Navigo Decouverte este valabil de luni pana duminica. Pentru Disney si Versailles poti face o simulare pe http://www.ratp.info...cv/carterer.php pentru a vedea exact pretul calatoriei precum si durata acesteia.
3. Versailles. Avand in vedere ca stai o saptamana, ai putea avea in vedere achizitionarea unui Paris Museum Pass pe 4 sau 6 zile (depinde cate obiective vrei sa vizitezi si cat timp esti dispusa a-i acorda fiecaruia ). Nu este ieftin, dar daca oricum intentionai sa vizitezi mai multe obiective care sunt cuprinse in el, cumpara-l. Versailles-ul este unul dintre aceste obiective cuprinse in Paris Museum Pass. Daca vrei sa achizitionezi separat biletul uita-te aici: http://www.chateauve...llets-et-tarifs
Vacanta frumoasa si sa ne povestesti si noua cum a fost! :kisstogether:

#132
angisz

angisz

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 44
  • Înscris: 14.08.2009

 danamocanu, on 31st March 2010, 09:16, said:

felicitari si deocamdata te invidiez. noi vrem sa mergem in paris in iunie (24.06-01.07). te rog sa-mi spui cum ai procedat cu transportul (abonament sau bilete) si cum ai facut rezervarile. in special disney si versailles. cineva care merge acum in paris m-ar putea ajuta in vreun fel din acest punct de vedere? multumesc mult pentru timpul acordat.
Da , dupa cum spunea "Whiky",biletele pentru Disney le-am luat de pe site-ul fnac.com,am urmarit promotiile si am luat parc+studiouri la 29 euro.Tot de pe acest site am cumparat si biletele ptr Tour Montparnasse(promotie).Biletele le-am ridicat de la magazinul FNAC de pe Champs Elysees,care se afla pe partea stanga cum vii de la Arcul de Triumf spre Piata Concorde.Biletele la Versailles le-am luat de pe site-ul lor www.chateauversailles.fr, la fel o promotie , pe un bilet aveau acces doua persoane.De pe site-ul www.tour-eiffel.fr am cumparat biletele pentru turn,nu a fost nici o reducere,dar ne-a scutit de niste cozi mari,atentie insa trebuie precizata ziua si ora de vizitare.Pentru restul obiectivelor vizitate ,ne-am cumparat acolo biletele .
Despre transport pot sa spun doar ca a fost o decizie dificila , nu stiu daca noi am ales varianta cea mai ieftina , dar a fost cea mai comoda(din punctul meu de vedere).Vacanta noastra a inceput marti si totusi am ales un Navigo Decouverte pentru zonele 1-5 (ne-am facut poze de acasa),abonament pe care l-am facut cum am ajuns in prima statie de metrou(in cazul nostru Porte Maillot,ptr.ca am aterizat pe Beauvais).In aceasta saptamana de abonament am inclus Disney,Versailles si Defense.Iar pentru zilele de luni si marti care au ramas neacoperite, am cumparat 10 ticket T+ .
Vacanta placuta !

#133
danamocanu

danamocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 16.02.2010
[quote name='Whiky' post='8015464' date='31st March 2010, 15:36']Eu deocamdata nu am plecat la Paris, voi merge intre 1-15 iunie dar pot incerca sa te lamuresc.
1. Disney. Poti lua biletele de aici: [url="http://www.fnacspectacles.com/recherche/rechercheRapide.do?search=disney#a1270038170866"]http://www.fnacspectacles.com/recherche/re...#a1270038170866[/url] . Ai nevoie de un card cu care sa poti plati online. Biletele le ridici de la unul din magazinele lor, pe care le gasesti pe acelasi site mentionat mai sus.
2. Transportul in comun. [url="http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=67692&st=3060&p=7158468&#entry7158468"]http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry7158468[/url] Nu mai e nevoie sa adaug nimic, excelent explicat de o_dor. Iti pot sugera tichetele t+, avand in vedere ca ajungi joia iar Navigo Decouverte este valabil de luni pana duminica. Pentru Disney si Versailles poti face o simulare pe [url="http://www.ratp.info/orienter/cv/carterer.php"]http://www.ratp.info/orienter/cv/carterer.php[/url] pentru a vedea exact pretul calatoriei precum si durata acesteia.
3. Versailles. Avand in vedere ca stai o saptamana, ai putea avea in vedere achizitionarea unui Paris Museum Pass pe 4 sau 6 zile (depinde cate obiective vrei sa vizitezi si cat timp esti dispusa a-i acorda fiecaruia ). Nu este ieftin, dar daca oricum intentionai sa vizitezi mai multe obiective care sunt cuprinse in el, cumpara-l. Versailles-ul este unul dintre aceste obiective cuprinse in Paris Museum Pass. Daca vrei sa achizitionezi separat biletul uita-te aici: [url="http://www.chateauversailles.fr/preparer-visite-/individuels/billets-et-tarifs"]http://www.chateauversailles.fr/preparer-v...llets-et-tarifs[/url]
Vacanta frumoasa si sa ne povestesti si noua cum a fost! :kisstogether:[/quote]
multumesc mult. daca nu ma descurc poate te mai deranjez.

[quote name='angisz' date='31st March 2010, 22:33' post='8017355']
Da , dupa cum spunea "Whiky",biletele pentru Disney le-am luat de pe site-ul fnac.com,am urmarit promotiile si am luat parc+studiouri la 29 euro.Tot de pe acest site am cumparat si biletele ptr Tour Montparnasse(promotie).Biletele le-am ridicat de la magazinul FNAC de pe Champs Elysees,care se afla pe partea stanga cum vii de la Arcul de Triumf spre Piata Concorde.Biletele la Versailles le-am luat de pe site-ul lor www.chateauversailles.fr, la fel o promotie , pe un bilet aveau acces doua persoane.De pe site-ul www.tour-eiffel.fr am cumparat biletele pentru turn,nu a fost nici o reducere,dar ne-a scutit de niste cozi mari,atentie insa trebuie precizata ziua si ora de vizitare.Pentru restul obiectivelor vizitate ,ne-am cumparat acolo biletele .
Despre transport pot sa spun doar ca a fost o decizie dificila , nu stiu daca noi am ales varianta cea mai ieftina , dar a fost cea mai comoda(din punctul meu de vedere).Vacanta noastra a inceput marti si totusi am ales un Navigo Decouverte pentru zonele 1-5 (ne-am facut poze de acasa),abonament pe care l-am facut cum am ajuns in prima statie de metrou(in cazul nostru Porte Maillot,ptr.ca am aterizat pe Beauvais).In aceasta saptamana de abonament am inclus Disney,Versailles si Defense.Iar pentru zilele de luni si marti care au ramas neacoperite, am cumparat 10 ticket T+ .
Vacanta placuta !
[/quote
multumesc. studiem si ne mai ....citim

#134
Gabriela67

Gabriela67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 05.04.2010
Hristos a inviat!
Am citit informatiile de pe acest forum, sunt interesante, ajutatoare...
Eu am, insa, o alta intrebare: ma poate ajuta cineva cu informatii privind modul in care pot ajunge cel mai sigur (sa zicem si ieftin) din zona Porte Maillot, unde ajung de la aeroportul Beauvois, in zona Place de Clichy. Voi fi cazata la Hotel Camelia International.
Dar despre acest hotel imi puteti spune cate ceva?
Va multumesc!

#135
virgil67

virgil67

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 431
  • Înscris: 28.01.2006

 Gabriela67, on 5th April 2010, 15:16, said:

Hristos a inviat!
Am citit informatiile de pe acest forum, sunt interesante, ajutatoare...
Eu am, insa, o alta intrebare: ma poate ajuta cineva cu informatii privind modul in care pot ajunge cel mai sigur (sa zicem si ieftin) din zona Porte Maillot, unde ajung de la aeroportul Beauvois, in zona Place de Clichy. Voi fi cazata la Hotel Camelia International.
Dar despre acest hotel imi puteti spune cate ceva?
Va multumesc!
Cu metroul! Un set de 10 tichete era parca in jur de 11.50 euro, iei linia de metrou 1 pana la Charles de Gaulle-Etoile (2 statii), si schimbi apoi cu linia 2, pana la Place de Clichy (6 statii), sau daca vrei ramai in linia 1 5 statii, pana la Champs Elysees Clemenceau, unde schimbi cu linia 13, pana la Place de Clichy (4 statii)

Un sejur cat mai placut!

#136
Gabriela67

Gabriela67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 05.04.2010

 virgil67, on 5th April 2010, 14:31, said:

Cu metroul! Un set de 10 tichete era parca in jur de 11.50 euro, iei linia de metrou 1 pana la Charles de Gaulle-Etoile (2 statii), si schimbi apoi cu linia 2, pana la Place de Clichy (6 statii), sau daca vrei ramai in linia 1 5 statii, pana la Champs Elysees Clemenceau, unde schimbi cu linia 13, pana la Place de Clichy (4 statii)

Un sejur cat mai placut!


Multumesc!
Si inca ceva.
Am auzit ca este cam periculoasa zona place de clichy, unde o sa locuiesc eu.
Poti sa-mi mai spui cate ceva?
Asa in general. Mi-e teama ca nu o sa ma descurc Plec impreuna cu fiica mea.

#137
terner

terner

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,323
  • Înscris: 02.06.2009
Buna seara! Vreau si eu sa plec la Paris in perioada 10-14 octombrie. Nu stiu inca unde o sa ma cazez de aceea as dori niste sugestii.
M-ar interesa un spatiu de cazare (hotel, hostel, garsoniera etc.) undeva pana la 50 de euro/camera dubla/noapte si in apropierea unei statii de metrou. Cazarea poate sa fie si departe de centrul Paris-ului atata timp cat exista metrou. Nu o sa stau in camera decat aprox 7 ore noaptea, in rest vizite, asa ca nu ma intereseaza aspectul hotelului, doar sa aiba baie in camera.
Merci beaucoup!

#138
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

 terner, on 6th April 2010, 21:41, said:

Buna seara! Vreau si eu sa plec la Paris in perioada 10-14 octombrie. Nu stiu inca unde o sa ma cazez de aceea as dori niste sugestii.
M-ar interesa un spatiu de cazare (hotel, hostel, garsoniera etc.) undeva pana la 50 de euro/camera dubla/noapte si in apropierea unei statii de metrou. Cazarea poate sa fie si departe de centrul Paris-ului atata timp cat exista metrou. Nu o sa stau in camera decat aprox 7 ore noaptea, in rest vizite, asa ca nu ma intereseaza aspectul hotelului, doar sa aiba baie in camera.
Merci beaucoup!

Subiectul "Hoteluri Paris" are numai 4 pagini, le puteti parcurge cat beti o cafea. Sugestiile facute pentru alti viitori calatori sunt bune si pentru dumneavoastra, mai ales ca intre timp unii dintre acestia au rezolvat problema cazarii, asa ca puteti constata efectul sugestiilor.

Intamplator, ultima pagina cuprinde variante punctuale care ar putea raspunde cerintelor dumneavoastra. Am scris "punctuale" in ideea ca ele se refera la un hotel/apartament. Bineinteles ca dumneavoastra le puteti folosi pe acestea, dar si pe cele din paginile anterioare, ca baza de a incepe cautarile. Adica:

- din mesajul http://forum.softped...t...t&p=8005300 ati putea extrage http://www.homelidays.com/ pentru a extinde cautarile;
- din mesajul http://forum.softped...t...t&p=7937086 puteti foarte bine folosi link-ul hotel formula 1 pentru hotelurile F1;
- din mesajul http://forum.softped...t...t&p=7996761 , http://www.hostels.com pentru a cauta chiar dumneavoastra ceea ce doriti in materie de cazare "undeva pana la 50 de euro/camera dubla/noapte".

O alta sugestie. Exista si un subiect numit "Studio Paris" unde apar link-uri utile dumneavoastra in mesajele:
http://forum.softped...t...t&p=7703791
http://forum.softped...t...t&p=7799457
http://forum.softped...t...t&p=7800205

Edited by o_dor, 07 April 2010 - 08:52.


#139
danamocanu

danamocanu

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 58
  • Înscris: 16.02.2010
despre hotelul Best Western Bercy Rive Gauche imi poate spune cineva ceva? am facut o rezervare 7 nopti 560 euro. e putin cam departe dar...

Edited by danamocanu, 07 April 2010 - 18:01.


#140
panutacarmen

panutacarmen

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 113
  • Înscris: 27.10.2009

 luli23, on 26th March 2010, 14:25, said:

am gasit ceva hoteluri in Paris cu preturi intre 40-60 euro pe noapte. pana la urma am optat pentru hipotel paris belleville cu 42 euro pe noapte. a mai fost cineva? stie cum este, detalii, pareri, ceva?

am uitat sa mentionez...perioada iunie - iulie

Eu voi merge in acest hotel, Amarys Simart -in Montmartre in 3 iulie, am gasit pe acest site si o oferta la momentul respectiv :

http://wonderlandhot...archResult.aspx.


Oferta se pastreaza, patru nopti 180 euro 3-7 iulie.

Edited by panutacarmen, 10 April 2010 - 09:10.


#141
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

 panutacarmen, on 10th April 2010, 09:08, said:

Eu voi merge in acest hotel, Amarys Simart -in Montmartre in 3 iulie, am gasit pe acest site si o oferta la momentul respectiv :

http://wonderlandhot...archResult.aspx.


Oferta se pastreaza, patru nopti 180 euro 3-7 iulie.

Se poate spune ca norocul tine cu dumneavoastra. Este un pret ...

Referitor la pret. Diferenta intre wonderlandhotels.com (ales de dumneavoastra) si booking.com:
Attached File  WLH_HAS.JPG   66.88K   179 downloadsAttached File  B_HAS.JPG   51.38K   127 downloads
rezultata din oferta "Book 4 nights & pay 3" poate fi atragatoare si pentru altii.

#142
Gabriela67

Gabriela67

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 05.04.2010
A locuit cineva la Hotel Camelia International Paris?
In zona Place de Clichy.
Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre aceasta zona?
Va mutumesc!

#143
Louie-Anderson

Louie-Anderson

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,472
  • Înscris: 08.04.2010
Eu am stat in Paris intr-o periferie unde eram numai negri :| .
Sincer sa fiu nu mi-a placut de loc Parisul .
Nu vreau sa te descurajez , dar asa a fost .
Mai multi negri decat albi (sa nu credeti ca fac discriminare , doar spun adevarul :) ) .
La Tour Eiffel erau niste sobolani de vreo 30 de cm , aproximativ .
Totusi , Sacre Coeur mi-a placut cel mai mult .

#144
o_dor

o_dor

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,707
  • Înscris: 28.06.2007

 Gabriela67, on 10th April 2010, 20:01, said:

A locuit cineva la Hotel Camelia International Paris?
In zona Place de Clichy.
Puteti sa-mi spuneti cate ceva despre aceasta zona?
Va mutumesc!

Exista un subiect "Hoteluri Paris" si ar fi bine sa-l folositi pentru a pune intrebarile dumneavoastra acolo. Chiar nu-si are rostul un nou subiect.


Am facut o cautare pe "Clichy" in subiectul "Paris", care este foarte util, chiar daca este inchis. Cititi mesajele urmatoare si ceva in jurul lor pentru a afla cate ceva despre aceasta zona:

<fly_dream>
http://forum.softped...t...t&p=7381843
http://forum.softped...t...t&p=7040874
http://forum.softped...t...t&p=6041156
http://forum.softped...t...t&p=6023592
http://forum.softped...t...t&p=6036232

<virgil67>
http://forum.softped...t...t&p=6831039

<ulitia>
http://forum.softped...t...t&p=6146273

<spam.spam>
http://forum.softped...t...t&p=6040286

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate