Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rulment pt diferential 4motion

Lipire filtru la baterie ikea

Meserias nu mai vine sa termine l...

Soferii prinsi bauti sau drogati ...
 geometrie autorulota

Sfat achiziție laptop ~4500 ...

A fost adoptata legea privind alc...

La multi ani Costi
 Vreau sa ofer imprumut pentru con...

Usa de garaj la o magazie existenta

The worst of evil (2023)

Proiect de lege: Romanii vor achi...
 Dopuri / casti amortizare zgomot ...

Ce componente trebuie sa schimb d...

2 job-uri de 8 ore simultan.

VW e-Up second hand sau alternati...
 

Despre vulgaritate

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
26 replies to this topic

#1
Phenomenon

Phenomenon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 31.01.2005
Salutare la toata lumea, eu sint Phenomenon, unica clona a lui Mosotti, care a fost casapit miseleste. Acum ca Mosotti e mort si ingropat, inainte de a se scufunda in bezna, m-a rugat sa incerc sa clarific unele aspecte privind motivul principal al executiei sale: vulgaritatea.

Ca sa avem un punct de pornire, haideti sa vedem ce scrie in DEX:

VULGARITÁTE, vulgarități, s.f. Caracterul a ceea ce este vulgar (1), lipsit de distincție; trivialitate, grosolănie. ♦  (Concr.; la pl.) Expresie vulgară (1), lucru, faptă vulgară. – Din fr. vulgaritĂ©, lat. vulgaritas, -atis.

Mi se pare atit de clara aceasta definitie, incit imi vine sa ma casapesc si eu, pentru ca incerc sa-l disculp. Totusi, inainte de a ne arunca cenusa in cap, trebuie sa mentionam ca vulgaritatea nu are un nivel batut in cuie, exista vulgaritate de neam prost, vulgaritate prost inteleasa, vulgaritate inchipuita etc. etc. etc.

Luind in considerare faptul ca nimeni nu poate fi injunghiat in spate pentru vulgaritate prost inteleasa si vulgaritate inchipuita, inseamna ca Mosotti s-a facut vinovat de vulgaritate de neam prost. Prin vulgaritate de neam prost se intelege folosirea unor cuvinte cum ar fi: pulla, pyzda, coaie, cacat si derivate de aceeasi natura. Aceste cuvinte insa nu vor putea fi gasite prin posturile lui Mosotti decit poate incidental, acolo unde era absolut necesara folosirea lor pentru a sublinia gravitatea unor afirmatii imbecile. Aceste cuvinte mortal de vulgare pot fi observate si in presa scrisa, in anumite articole, si reprezinta doar un mijloc de comunicare mai dur a mesajului transmis.

Totusi, presupunind ca aceasta vulgaritate este absolut de nesuportat pe un forum de bun simt cum este acesta, iar cei care folosesc asemenea limbaj trebuie impuscati, Mosotti se intreaba, retoric ca de obicei: ce este mai vulgar si mai vulgar in acest univers? Si sa le luam pe rind:

pulla

sau

elucubratiile homofobe

Grave Land, on Apr 26 2005, 14:53, said:

Sustin pedeapsa capitala in cazul :bandit:  homolailor!

<{POST_SNAPBACK}>


calandrin, on Apr 27 2005, 15:00, said:

1. homosexualii sunt alieni. Sunt straini, cu alte obiceiuri, cu alta sensibilitate, alta gandire, etc.

<{POST_SNAPBACK}>


calandrin, on May 2 2005, 15:05, said:

Intrebarea mea a fost daca esti homosexual, nu daca esti ignorant. Asadar nu stiu ce vrei sa spui.
La misto nu te-am luat si nu te voi lua nici daca voi afla ca ai mintit si esti homosexual.
Te-am intrebat pentru ca in caz ca esti homosexual, trebuie sa ma raportez la persoana ta in alt mod decat as face-o atunci cand discut cu un om normal.

<{POST_SNAPBACK}>


Grave Land, on May 3 2005, 11:14, said:

Krumel acuma esti convins ca parintii tai mai bine plantau niste pomi decat sa-ti dea nastere?Ar fi fost un bine neconditionat facut Naturii.
Faptul ca esti un homolau spurcat deja nu mai e o noutate,sunt curios daca vei incepe sa-ti expui si eventuale tendinte

pedofilice :puke:
Asemenea exemplare ca tine merita sa moara inecate cu propriile organe sexuale in gat,ca sa va mai saturati de astfel de lucruri.
Mesajul meu catre tine,si catre toti cei ca tine este unul singur: M O R I !

<{POST_SNAPBACK}>


Grave Land, on May 3 2005, 11:31, said:

Vezi tu,cunostintele pe care le ai iti permit sa vorbesti doar de o grupare de oameni,pentru ca atata cunosti.Restul

reprezinta rodul imaginatiei tale homosexuale.

Concluzia mea,ca si in cazul oricarui post de-al tau este:

Atat te duce capul,atat poti face.E atat de simplu....si iar ai sa zici ca te duce capul mai mult decat media homolailor...

:raygun: :puke: :bicycle:

<{POST_SNAPBACK}>



pyzda

sau

antisemitismul

dixy, on Sep 16 2004, 01:08, said:

Fa tu o liga pro-jidaneasca, si faceti intruniri conspirative in care sa-i pupati in fund pe jidani, ca tare va plac..
Cat despre partea cu cretinismul ma simt prea superior tie ca sa-ti raspund.
BTW: ti-au taiat ai tai o felie de preput cand erai mic?

Shalom!

<{POST_SNAPBACK}>


dixy, on Sep 16 2004, 11:45, said:

Hai sa nu mancam rahat, nemtii au au gazat si "sapunit" si tigani si homosexuali. Ce ar fi acuma ca tiganii si homosexualii sa-si faca si ei holocaustul lor personal si sa ne f*ta la cap cu el cum fac jidanii?
Eu personal doresc intrarea tiganilor si homosexualilor in monumentul holocaustului de la Washington.Voi aia care militati pentru drepturile homosexualilior poate reflectati si la asta.Nea Madalin Voicu, ai auzit?

<{POST_SNAPBACK}>


dixy, on Sep 16 2004, 11:55, said:

Din alt punct de vedere nu am nimic cu evreii atat timp cat stau in banca lor si sunt corecti.Dar cand sunt jidani imputiti parca i-as baga intre garduri de sarma ghimpata si nu i-as gaza dar i-as pune la munca pana "arbeit macht frei".

<{POST_SNAPBACK}>


dixy, on Sep 16 2004, 14:15, said:

Bai daca va plac, n-aveti decat sa va duceti voi la ei nu sa-i chemati pe ei la voi, nu de alta dar nu e numai tara voastra.Si cand va vine ausweis-ul din Israel luati si homosexualii si tiganii cu voi, ca poate va simtiti mai bine intre voi minoritatile (etnice, penale, pshihice, sexuale, religioase).O sa fiti one free and happy nation si o sa va ciorditi unul altuia portofelul in autobuz cand veti avea chef si veti putea sa va ardeti in fund cand veti avea chef si unde veti avea chef (in public, de ce nu?) si sa va laudati cat sunteti voi de mari si sa scrieti pe forumuri .il cat veti avea chef.
In incheiere: Crosma in tuhas!

<{POST_SNAPBACK}>


korkolea, on Sep 16 2004, 17:58, said:

Mai devreme amicu jidan Mossoti, s-a gandit sa intervina in aceasta discutie direct ca un pitbull, sarind la gatul saracului forumist. Stimabile, daca sunteti asa de inocenti si nevinovati de unde limbajul asta pe tine.

Domnul Mossoti, fara sa vrea ne-a oferit un indiciu de mare valoare pentru a incerca sa aflam de ce au murit evreii respectivi atunci. El dupa parerea mea poate fi considerat un prototip de evreu. Intr-adevar, mie sincer nu-mi vine sa-i trag un glont in cap, pentru ca in primul rand e om (deci creatie a lui Dumnezeu, nefiind proprietatea mea), da macar o batuta zdravana ca sa invetze macar sa vorbeasca politicos tot i-ash administra.

<{POST_SNAPBACK}>



cacat

sau

rasismul de neam prost

Grave Land, on Apr 24 2005, 16:52, said:

Sunt impotriva oricaror mixturi rasiale.

Sustin in totalitate separatia rasiala.

<{POST_SNAPBACK}>



Ninja, on Apr 30 2005, 08:27, said:

Pentru ca el adera la concepte total diferitede ale tale(bine ca mai sint si de-astia pe la noi). De ce? Pai hai sa vedem:

blablabla

Inter-Breeding of The Races Destroys Civilization

  It is an historical fact that every nation in the history of the world in which the White population mixed its gene pool with that of the lower races lost its civilization. Prime examples are India, (where the Aryans interbred with the dark skinned Dravidians of the South), Egypt (where the Caucasian builders of the Pyramids inter-bred with their Nubian / Sudanese slaves) and Brazil, a nation far richer in natural resources than the U.S.   Brazil's teeming, poverty wracked northern half has self destucted due to massive racial inter-breeding. In sharp contrast, only the southern part of Brazil, with a White majority in Sao Paulo, maintains a productive society.
   Carthage and the other great White civilizations of North Africa all vanished due to inter-breeding with the Negro. The great explorer Stanley stated that black history in Africa did not begin until they came in contact with the White colonial powers, who built modern civilization for them.
  Today, with the withdrawal of the Whites, "African Civilization" has collapsed as brutal, superstitious and illiterate chiefs, generals and witch doctors struggle for power and a brief but violent reign as "president for life". There is not one truly freely elected leader in all of Africa.
  A reknowned historian. Sir Arthur Reith, wrote: "In our brief experience of the world we have never found that Negro people are gifted with inventiveness or have ever manifested a strong desire to improve their material culture." Prof. Arthur De Gobineau, in his book, The Inequality of Human Races, writes: "We look at all of the achievements of the European people and then try and find some semblance of a civilization in black Africa. We are unable to find any advanced art, science,
religion, morality,  philosophy,  history  or  even  one  single civilization"  

Eu as tacea din gura daca as fi in locul tau.

<{POST_SNAPBACK}>


Dan, on Apr 30 2005, 22:13, said:

mda... la asta nu m-am gandit. ai dreptate.
in concluzie: tradare sa fie, dar s--o stim si noi !!!!!!!!!!!
in concluzie 2 : hai sa dam mana cu mana sa ducem pamantul pe luna, sa ne inmultim fiecare cu fiecare, chiar barbati intre barbati, ca suntem "open-minded"
Sincer nu ar fi acelasi lucru daca copii mei fi negri sau indieni..pocahontas d'astia......daca ar avea ochii migdalati da.
Nu am inca copii, dar acum asa ma gandesc...

<{POST_SNAPBACK}>


Grave Land, on May 1 2005, 12:36, said:

Care "voi"?

E si greu cand vezi un mulatru sa-ti dai seama,nu?

Este cat se poate de evident ca segregatia rasiala reprezinta singura cale de a stapani disensiunile inter-rase.Conflicte ce apar in mod natural...

Ca sa nu mai vorbim de prezervarea culturii si a habitudinilor...

<{POST_SNAPBACK}>


Grave Land, on May 1 2005, 20:36, said:

Orice sistem politic conceput de evrei isi are baza in exploatarea umana.Cu asta sunt de acord,chiar daca nu ai spus-o fatis.Este cazul comunismului.

Lucrurile spuse de tine mai sus sunt invalide,nimeni nu doreste moartea nimanui atata timp cat nici una din tabere nu calca stramb.

<{POST_SNAPBACK}>



Si exemplele pot continua la nesfirstit, deoarece ne aflam pe un forum in care libertatea de expresie este la rang de lege.

Un lucru este sigur: cuvintele pulla si pyzda nu le veti gasi in posturile lui Mosotti. Veti gasi in schimb in multe locuri cuvintul cacat care defineste cel mai bine toate spurcaciunile debitate de anumiti retarzi. Si nu, Mosotti nu este nici jidan, nici homalau, nici cioroi...

#2
Skodaru

Skodaru

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,058
  • Înscris: 02.02.2005
imi place ca eu nu am fost citat mai sus de clona maestrului mosotti :D

#3
Zazie

Zazie

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,741
  • Înscris: 20.09.2003
N-am avut rabdare sa citesc. Poate un moderator.

#4
mesteru

mesteru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 256
  • Înscris: 13.01.2005
Da de curiozitate ce a patit mosotti ? I-au dat ban pe viata sau ce ?Ca daca i-au dat ban atunci e naspa ca sunt o gramada pe aici care debiteaza niste prostii de ar trebui exilati in alta galaxie si tot nu au primit ban .

#5
toyomi

toyomi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,118
  • Înscris: 05.09.2004

mesteru, on May 5 2005, 18:41, said:

Da de curiozitate ce a patit mosotti ? I-au dat ban pe viata sau ce ?Ca daca i-au dat ban atunci e naspa ca sunt o gramada pe aici care debiteaza niste prostii de ar trebui exilati in alta galaxie si tot nu au primit ban .

<{POST_SNAPBACK}>


asa ziceam si eu . :coolspeak:

#6
raiiar

raiiar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,568
  • Înscris: 30.11.2002
poate ca ar trebui ca moderatorii sa se uite si peste tampeniile debitate de altii. exemple sunt mai sus.

#7
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004
Nu stiam nici eu ce s-a intamplat, dar dupa ce m-am uitat la niste posturi cred ca m-am lamurit... de data asta Mosotti a cam sarit calul...

Iata cateva fragmente din ultimele sale posturi(de pe thread-ul "Homosexualii si muzica"):

Quote

***io sint homalau. sa mi-o sugeti :P

***calandrin, asa te-a invatat dzeul ala cretin al tau sa-ti urasti aproapele daca si-o trage la buci?

***oricit ai freca dantura rinjita cu o maciuca de piele tinuta in formol, tot a cacat o sa miroase, asta spune clar asociatia medicilor stomatologi care ii urasc pe legionari si ii iubesc pe homosexuali. m-am intins cu argumentele, concluzia si apelul meu este: legioanari din toate mormintele si de-aiurea, lasati vrajeala cu homosexualii si falusul din formol care va inspira si recunoasteti pe fata ce faceti voi acolo, la voi in legiune: va fubipteti in fund, dupa care va sugeti... altfel nu se poate explica aroma de fecale ce va insoteste discursorile...

***dead land, te pierdusi? ia pune mata poza aici ca sa te recunosc pe strada. vreau sa te fut in kur pina iti sare rasismul si intoleranta din capatina aia proasta 

***grave land, singura satisfactie a alora care nu-s in stare sa futa este sa-i eticheteze pe altii drept homalai, sa intre in noua dreapta & shit si sa isi puna in semnatura simboluri fasciste, sub pretextul ca nu-s... si sa asculte black ca sa para interesanti. I say fuck 'em. in the ass 

... etc.

cred ca asta i-a adus suspendarea ... sa fie vorba de alte posturi/thread-uri?

Edited by gtk, 05 May 2005 - 12:47.


#8
Grave Land

Grave Land

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,835
  • Înscris: 28.03.2005
Mossoti,tu esti un fel de vadimutz al acestui forum.
Faptul ca ai scos din context niste cuvinte nu reprezinta nimic.
Consider ca fiecare randulet este valoros doar in ansamblul topicului respectiv.
Am vazut ca-ti place sa te legi de mai multi useri,dar vulgaritatea ta extrema te-a propulsat afara,si nu posturile lor.
Uite-te mai bine in posturile mele,totul se desfasoara intr-o absoluta disciplina lingvistica.

Edit: pot sa-mi justific fiecare randulet,fiecare litera.Doar ca asta ar insemna on OFFtopic imens,plus probabil noi flameuri pornite (de ce nu ma mir) de tine.N-am sa-ti dau satisfactia asta.

Edited by Grave Land, 05 May 2005 - 14:15.


#9
Grave Land

Grave Land

    Active Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 1,835
  • Înscris: 28.03.2005
gtk a enumerat doar CATEVA din lucrurile care au determinat suspendarea ta.Problema ta e ca nu stii cand sa te opresti,iar bunul simt pe care aparent il ai se pierde undeva in aburii Andrei-Gheorgismului de care dai dovada.
Eu?Am respectat fiecare user,mai putin pe tine.
De ce?Pentru ca asta ai meritat.

Edit: consider ca subiectul <mossoti> este incheiat (pentru mine) si n-am sa mai raspund niciunui post in acest sens.Voi lasa moderatorii sa decida.

Edited by Grave Land, 05 May 2005 - 14:20.


#10
Phenomenon

Phenomenon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 31.01.2005
Mosotti nu se impotriveste suspendarii, ci modului parsiv si selectiv in care s-a facut  aceasta. Mosotti nu este o fiinta vulgara, ci dimpotriva, insa anumite lucruri nu pot fi tolerate. Se poate spune ca Mosotti nu are toleranta la intoleranta.

Cine sta si se gindeste putin, poate ca se intreaba de ce Mosotti trebuie sa se ia in gura cu toti imbecilii? Raspunsul are 2 componente si anume:

- este un forum de discutii
- butonul Report Post este inutil

Mosotti a folosit acest buton de 2 ori, prima data in cazul postului

odastramosilor, on Jun 17 2004, 11:02, said:

Device & Mossotti, iata o stire de ultima ora: SUNTETI NISTE IDIOTI.

<{POST_SNAPBACK}>


si a doua oara in cazul posturilor lui dixy de pe threadul "9000 de evrei omoriti la Iasi"

Utilitatea acelui buton se poate vedea tocmai din citatele de mai sus care nu trebuiau sa mai existe, conform regulamentului atit de mult invocat aiurea:

"- Sa NU posteze informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale pe teritoriul Romaniei! "

Mosotti considera ca inainte de a fi considerat cel mai prost baiat de cartier care jigneste in stinga si-n dreapta de placere, ar trebui ca acei moderatori "cu discernamint" sa-si scoata birna din ochi, sa clipeasca de doua ori ca sa-si revina si sa nu mai dea ocazia si altui om normal la cap sa protesteze impotriva scursorilor prin unicul mijloc avut la dispozite, adica cuvintul, in cele mai dure ipostaze ale sale

Mosotti considera ca cei care au inteles din tot ceea ce a spus el, doar ca a vrut sa fie popular/genial/vulgar/jignitor/gica contra/blabla sint retarzi...

#11
shumilica

shumilica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,011
  • Înscris: 05.02.2004
ok, eu am inteles un singur lucru...
dupa ce va deschideti calculatorul si intrati pe net, pe peretele de la voi din camera apar instant o diploma de psiholog, una de educator si alta de doctorant in limba ( romana )!
lasati omul in exprimarea lui, are grija un moderator admin etc de limbajul sau, tu, ca user, ocupate de ideea exprimata de post, si combateo cu argumente. asta e atributul tau principal pe un forum !
grave land, pe forum precum si in viata de zi cu zi, nu cred ca faci ore de educatie civica, de gramatica si de exprimare!
cred ca atuul principal al unui forum e acela ca strange in acelasi loc toate tipurile de oameni si ii lasa sa discute intre ei, sa discute idei, date, stiri "chestii", orice parere expusa venind,cred eu, obligatoriu cu un argument, lucru imposibil in realitatea societatii unde te asigur ca nu poti pune la aceeasi masa un tip de genul lui moso cu un tip de genul lui grave land si altu de tipul etc etc !
si acest avantaj ar trebui exploatat la maxim, caci neputand discuta acesti oameni in societate, pe forum se nasc diferite opinii contradictorii, care de cele mai multe ori ar trebui sa fie constructive, dar aceasta este doar ceva ideal..., iar in realitate toata lumea e indoctrinata cu propriile pareri anti-pareri ale altora !
ceea ce e de tot dodoul !
cuvantul reprezinta un mijloc
sunt oameni care se ascund dupa cuvinte si sunt alti oameni care folosesc cuvintele pentru a exprima ceea ce simte, indiferent de domeniu ( eu simt ca teorema lui pitagora e corecta, deci se aplica si in stiinta exacta.. ) !

#12
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004
mosotti, eu nu inteleg de ce te agiti in halul asta cand vine vorba de discriminari... mai ales pe tema homo... oricum, nimeni nu da nimanui in cap... e vorba de opinii...
doar daca faci parte dintr-o minoritate  :naughty: ar avea oarece logica, altfel nu-mi explic...

#13
Alan`dala

Alan`dala

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 985
  • Înscris: 12.04.2005
Mossoti....daca zeii forumului iti permit sa postezi sub forma de clona atunci inseamna ca singurul lucru care sufera este orgoliul tau ... nu merita ... parerea mea

Edited by Alan`dala, 05 May 2005 - 14:58.


#14
Invisigoth

Invisigoth

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 283
  • Înscris: 11.08.2003
Bai nene, ce atata tam-tam iscat de suspendarea unui user? Cade forumul daca nu-si mai posteaza mosoti off-topic-urile si injuriile la adresa altor membrii? A calculat cineva cat la suta din posturile lui au fost on-topic? Eu personal gasesc mult mai folositoare functia informativa a acestui forum, decat cea de divertisment. Probabil ca mosoti nu ar fi trebuit suspendat, ci restrictionat la aria Fun, subaria 4th dimension. Asa nu ar mai fi deranjat pe nimeni si posturile lui si-ar fi gasit o oarecare logica intr-o arie de caterinca. Otherwise, R.I.P. Mossoti!

@fenomenu/mosoti: faptul ca si alti membrii ar trebui suspendati nu poate veni ca un argument in favoarea nesuspendarii tale; vino cu argumente in favoarea ta, nu in defavoarea altora (sa moara si capra vecinului...).

#15
Phenomenon

Phenomenon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 31.01.2005
Apropo de ultimul post a lui gtk, Mosotti face o lista cu diferitele sale etichete primite de-a lungul timpului:

- ungur (bozgor)
- evreu (jidan)
- tigan
- homosexual (homalau, popoanar)
- pesedist (jigodie)
- lingator al lui basescu
- intoxicat de-al lui iliescu

Mai exista:
- dobitoc
- idiot
- cretin
- prost
- nesimtit
...

Mosotti n-a putut dormi noaptea din cauza unor asemenea aberatii...

#16
evilone

evilone

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,521
  • Înscris: 14.12.2003

gtk, on May 5 2005, 15:49, said:

mosotti, eu nu inteleg de ce te agiti in halul asta cand vine vorba de discriminari... mai ales pe tema homo... oricum, nimeni nu da nimanui in cap... e vorba de opinii...
doar daca faci parte dintr-o minoritate  :naughty: ar avea oarece logica, altfel nu-mi explic...

<{POST_SNAPBACK}>


Cred ca regulamentul forumului este destul de explicit pe tema asta.

P.S. Eu fac parte doar din minoritatea celor care stiu sa citeasca.

#17
Phenomenon

Phenomenon

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 31.01.2005
Mosotti crede ca vorbeste cu peretii si mai repeta pentru a mia oara ca nu e suspendarea lui e in discutie ci rasismul, antisemitismul, xenofobia si in general ura care razbate din anumite posturi. Mosotti are tot respectul pentru Krumel care a fost printre putinii care au luat atitudine pe threadul cu homosexualii. Evident ca a fost etichetat homalau. Mosotti crede ca intr-adevar sintem un popor de tot cacatul si ne meritam soarta de inapoiati ai Europei...

#18
shumilica

shumilica

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,011
  • Înscris: 05.02.2004
istoria omenirii a fost destul de mult zbuciumata si afectata de aceste convingeri discriminatorii, de aceea si eu consider ca orice opinie oricat de mica din care se deduce o discriminare rasiala sau de orice fel trebuie pedepsita cu un warn !
Daca as vrea ca societatea asta sa aiba vreo limita, as vrea sa aiba limita discriminarii, dar ceea ce as vrea eu e ceva ideal, ca si mine...

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate