Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tomate in ghiveci la curte?

Idei cale de actiune recuperare g...

Intoleranța lactoza- vegan v...

Tobe acustice insonorizare in blo...
 Cine canta? Fragment din melodie...

Tablou sigurante Dacia Sandero 2012

Baby Reindeer - 2024

Hotii voteaza hoti?!
 Camera video masina

Zilele emailului din gospodaria n...

Best gaming laptop?

Humane (2024)
 Recomandare casti 100-150 lei

Schimbare bec far VW Touran 1T3

Plata impozit PF

Ce parere aveti de viteza/ modul ...
 

Copiatul la bac !

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
232 replies to this topic

#37
Chemi-patara

Chemi-patara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 26.03.2009

View PostDida, on 9th June 2009, 21:53, said:

O să strângeți în timp ce așteptați să intrați, nu vei fi cu clasa ta în sală, asta e clar.
Nu, am dat.

Stiu ca nu voi fi cu clasa...dar cum sa dam banii dupa ce ii strangem? Cel care ii da risca sa fie poate eliminat din bac pt tentativa de mituire...sau nu?  Iar daca sunt camere de filmat si pe hol si in sali, se va putea observa actiunea... Pfff...ce ghinion ca nu m-am nascut mai repede, sa dau in 2008 cand a fost floare la ureche...

Edited by Chemi-patara, 09 June 2009 - 21:46.


#38
sherban_net

sherban_net

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 71
  • Înscris: 17.01.2008

View Postastrixz, on 9th June 2009, 13:33, said:

Uite, de exemplu eu vreau sa merg la Facultate la Cluj, la Electronica, unde "domnii" au scos admiterea la Matematica, acum se face pe baza de dosar. Mi-e o ciuda de mor, pentru ca imi cere media la Matematica din liceu 50% si 50% BAC-ul.
Dacă vrei examen de admitere încearcă la București sau la Timișoara. :P

Edited by sherban_net, 10 June 2009 - 00:15.


#39
fairymarjalis

fairymarjalis

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,234
  • Înscris: 07.02.2008
Mda, si iti imaginezi ca in Anglia se trec examenele la fel?

#40
Al1

Al1

    tata balamuc

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 01.09.2005

View PostChemi-patara, on 8th June 2009, 22:53, said:

Voi ce ati face in locul meu?

Prigoană încă mai angajează pe vidanjă. Eu n-aș face asta în locul tău, că-s băiat deștept, da-ți recomand ție treaba asta.

View PostChemi-patara, on 9th June 2009, 12:19, said:

De ar auzit/citi cei care imi vor da bursa ce lucruri fara sens trebuie sa invatam....Niciuna dintre materiile din care dau bac, nu ma va ajuta la facultate,doar proba de specialitate unde nu imi fac probleme.

Măi, să fie ei ai dracului. Totul e inutil pe planeta asta, nu-i așa?
Aici nu e vorba de fix ceea ce te învață materia respectivă, e vorba de cum te formezi intelectual în viață. Nici în facultate nu se schimbă. Tot nu te alegi cu mai nimic practic, tot o grămadă de bălării diferite față de profilul ales vei face. Dar înveți să gândești, să asimilezi, să judeci. Iar cu bruma aia de cunoștințe care rămân, plus diploma, poți numi asta un start.
Lasă-i pe ăia de merită burse să le ia. Altfel, ca și parlamentarii ăștia de la noi, sunteți niște mici hoți care încercați să luați ce nu vă aparține.
Ce-i drept, în majoritatea cazurilor vă triază viața, așa că putem sta liniștiți.
Nici eu n-am fost elev model sau student model. Dar când era vorba de făcut treabă, aveam sau n-aveam chef, puneam mâna pe carte și aia e. Înjuram, mă chinuiam, nu aveam stare, dar o luam de coadă.

Speranța mea e să vă prindă și să vă pice bac-ul.

#41
sfcandrey

sfcandrey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 30.03.2006
Si eu dau bacul anul acesta. Din cate am inteles se va face o perchezie la intrare in incinta scolii pentru electronice( cred ca te va controla cum controleaza jandarmeria pe stadion, adica doar la buzunare). Am auzit ca cine trece de acest control si va fi prins in incinta scolii sau in clasa cu aparat electronic la el, indiferent daca a apucat sau nu sa copieze cu ajutorul lui, va fi automat dat afara din bac. fara drept de a mai putea da in toamna, ci abia anul viitor. La oral romana e super simplu, daca-ti inveti cateva chestii iei peste 9, la limba straina, depinde de nivelul fiecaruia, nu prea cred ca se poate copia cu handsfree-ul aici. La romana scris, nu mi-e frica, decat daca-mi pica la partea a3-a ceva nasol, gen variantele 85-100. La Matematica daca ai o minte rasarita la capatul firului poti copia, dar merg pe ideea ca trebuie sa sti si tu ceva mai mult pentru a fi in stare sa duci la sfarsit acest fapt. Eu am facut greseala de a-mi alege biologia, ca a ultima proba, regret si acum ca nu mi-am ales fizica. Pana acum nu am citit decat o data sinteza de bac IX-X. Ma tenta sa-mi iau un handsfree bluetooth si sa-l introduc intr-o cravata, si in ureche o microcasca cu vibratii. Momentan inca sunt pe ganduri, cel mai tare imi este frica sa nu ma controleze si sa-mi gaseasca aparatura. Nu ma voi risca sa o folosesc la toate probele, pentru ca probabilitatea este mai mare de a fi prins.Anul trecut, la etajele, parter, 1 si 2, nu a fost semnal la telefon.Dar am inteles ca Zapp-ul are semnal si ca la Vodafone daca vorbesti prin 3g, ai semnal.  Personal, sunt constient ca incerc sa driblez sistemul, dar sincer cred ca toti ati fost in situatia mea, asa ca cei care au dat bac-ul si fac acum pe grozavii si vin cu niste comment-uri gen:" pe vremea mea nu se copia", " puneti ma amaratilor mana si invatati" ii rog sa se abtina. Apropo, pe noi ne-a pus sa semnam un proces verbal, ca nu vom strange "protocol".

#42
DiXu

DiXu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 410
  • Înscris: 05.04.2008

View PostChemi-patara, on 9th June 2009, 10:40, said:

@ Dida : De ce intrebi ?



Eu ma gandeam in felul urmator. Din cate am inteles, nu se vor mai publica subiectele la tv ora 9:00 pe realitatea, ca si pana acum.Si daca se vor publica, nr variantei nu va coincide cu nr.variantei pe care o gasim pe net.Cica.Sincer, nu mai inteleg nimic.  Asa, si cand voi primi subiectele, voi studia terenul; 'se poate?' 'nu se poate?'. Oricum voi stiu sa scriu de un 7-8. Daca e lejer, apas tasta de  apelare a numarului (persoana pregatita sa dicteze) si zic ceva de genul :"Directia modernista" sau "Incipit-final-roman-al-experientei".Ma gandeam sa scurtez cerintele la maximum, sa am cat mai putin de zis, fac cate un documente word cu aceste titluri, si il dau persoanei respective.  Totul va fi super nasol daca voi sta in primele banci sau in randul din mijloc, ca daca sta la perete, imi pun microfonul pe umarul dinspre perete, si inclin capul subtil si zic acele 3-4 cuvinte.Dupa ce zic codul respectiv, persoana imi va citi enuntul intreg, pt siguranta ( sa nu cumva sa dicteze altceva si sa nu il pot opri) si daca enuntul e corect, tusesc/stranut o data, daca nu e bine, tusesc de 2 ori. :)) stiu ca suna amuzant.  So, la fel pot proceda si la Subiectul 1 sa fiu sigura ca scriu de 10 (ex: Geo Bogza ceasul).


Va rog, cei care sunteti impotriva a ceea ce am scris mai sus, sa nu ma condamnati.Fiecare traieste dupa propriile sale principii, principii ce nu pot fi schimbate de cateva posturi ale celor contra-copiatului.


Sau te duci la baie , nu ?
Astepti o ora , faci textul argumentativ , 1-2 puncte de la S 1  si dupa baia :P .

View Postsfcandrey, on 10th June 2009, 08:25, said:

Si eu dau bacul anul acesta. Din cate am inteles se va face o perchezie la intrare in incinta scolii pentru electronice( cred ca te va controla cum controleaza jandarmeria pe stadion, adica doar la buzunare). Am auzit ca cine trece de acest control si va fi prins in incinta scolii sau in clasa cu aparat electronic la el, indiferent daca a apucat sau nu sa copieze cu ajutorul lui, va fi automat dat afara din bac. fara drept de a mai putea da in toamna, ci abia anul viitor.
Unde ai auzit tu asta ?

Din cate stiu nu pune nimeni mana pe tn .
Si daca se face asta , se va face doar in orasele mari ... Bucuresti etc.

Iti dai seama cata organizare trebuie si cati jandarmi , plus ca dureaza ... asta ar insemana sa fie chemati elevii mai devreme sau ceva de genu sa aiba timp  pentru cati elevi sunt ... de exemplu la mn mai vin 2 licee

#43
Chemi-patara

Chemi-patara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 26.03.2009

View Postfairymarjalis, on 10th June 2009, 02:30, said:

Mda, si iti imaginezi ca in Anglia se trec examenele la fel?

Aia e alta treaba. Voi face exact ce imi place.De aceea si merg acolo, la cursul respectiv.

@ Al1: Mersi de urare. Sa ai o zi buna!

#44
sfcandrey

sfcandrey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 30.03.2006

View PostDiXu, on 10th June 2009, 19:21, said:

Unde ai auzit tu asta ?

Din cate stiu nu pune nimeni mana pe tn .
Si daca se face asta , se va face doar in orasele mari ... Bucuresti etc.

Iti dai seama cata organizare trebuie si cati jandarmi , plus ca dureaza ... asta ar insemana sa fie chemati elevii mai devreme sau ceva de genu sa aiba timp  pentru cati elevi sunt ... de exemplu la mn mai vin 2 licee
Nu cred ca e vorba de timp, la un meci de fotbal de exemplu in 30 de min verifica pe toata lumea, oricum o sa fie 2 politisti in incinta centrului de examinare(eu asa stiu ca fost in anii trecuti), pentru a preveni orice fel de incidente. Faza nasoala e ca sunt intr-un liceu mai cu pretentii din Bucuresti si cred ca masurile luate "anti-copiat" vor fi drastice, ceea ce nu mi se pare corect, macar daca se luau, sa se fi luat in toata tara nu numai in capitala. Cel mai nasol e sa dai bacu' cand se schimba guvernul, fiecare vine cu cate o idee idioata. Oricum eu cred ca va iesi bine, si va urez succes tuturor.

Edited by sfcandrey, 10 June 2009 - 19:26.


#45
Pazvante

Pazvante

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 31.10.2008
eu cred ca nu ne intelegem: la BAC se copiaza cu ajutorul profesorilor! daca o faci pe barba ta, s-ar putea sa ai surprize...

#46
Chemi-patara

Chemi-patara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 26.03.2009

View PostPazvante, on 10th June 2009, 20:31, said:

eu cred ca nu ne intelegem: la BAC se copiaza cu ajutorul profesorilor! daca o faci pe barba ta, s-ar putea sa ai surprize...

Bine mai pazvante, dar la noi nu s-au strans bani. si atunci pe loc...e nasol sa ii dai. cum stii care profesor te supravegehaza ?

#47
December

December

    Liberate te ex inferis !

  • Grup: Super Moderators
  • Posts: 20,334
  • Înscris: 14.06.2006
Tineret mandria tarii......

#48
maltese

maltese

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,847
  • Înscris: 16.04.2006

View PostPazvante, on 10th June 2009, 20:31, said:

eu cred ca nu ne intelegem: la BAC se copiaza cu ajutorul profesorilor! daca o faci pe barba ta, s-ar putea sa ai surprize...
Corect. Se face cheta si se dau banii. Dupa aia trebuie doar sa fiti atenti la momentul cand trece comisia sa stampileze foile.

Eu am avut emotii mari la bac la mate, stateam in ultima banca si cand a intrat comisia foaia mea era la un coleg de pe alt rand din prima sau a doua banca, nu copiam evident, eu terminasem si i-am dat si bietului coleg sa scrie de la mine. :lol:

#49
Dida

Dida

    Passion for rings.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,033
  • Înscris: 25.07.2006

View PostChemi-patara, on 10th June 2009, 20:40, said:

Bine mai pazvante, dar la noi nu s-au strans bani. si atunci pe loc...e nasol sa ii dai. cum stii care profesor te supravegehaza ?
Nu aveai cum să strângi bani din moment ce dai cu alții de la  alte licee. Tre să vezi atunci cu cine ești în clasă, atunci vă cunoașteți, atunci puneți țara la cale.  :deadtongue:

View Postmaltese, on 10th June 2009, 20:41, said:

Eu am avut emotii mari la bac la mate, stateam in ultima banca si cand a intrat comisia foaia mea era la un coleg de pe alt rand din prima sau a doua banca, nu copiam evident, eu terminasem si i-am dat si bietului coleg sa scrie de la mine. :lol:
Mate a fost singura materie comodă pentru bacul meu (fiind situația cu mama atunci), am fost ca un robot.

#50
Pazvante

Pazvante

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,938
  • Înscris: 31.10.2008

View PostDida, on 10th June 2009, 20:45, said:

Nu aveai cum să strângi bani din moment ce dai cu alții de la  alte licee. Tre să vezi atunci cu cine ești în clasă, atunci vă cunoașteți, atunci puneți țara la cale.  :deadtongue:
zau? supraveghetorii erau de la alt liceu si presedintele comisiei era "universitar". s-a facut cheta, s-au spaguit toti profii universitari sau neuniversitari si s-a miscat in front. comisia din liceul nostru a luat si ea spaga pe unde a fost, asa ca nu vad de ce nu s-ar ajuta "ca intre colegi"...

#51
Chemi-patara

Chemi-patara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 26.03.2009
[quote name='Dida' date='10th June 2009, 20:45' post='6615626']
Nu aveai cum să strângi bani din moment ce dai cu alții de la  alte licee. Tre să vezi atunci cu cine ești în clasă, atunci vă cunoașteți, atunci puneți țara la cale.  :deadtongue:


De unde stiu care profesori ne supravegheaza si cum le dam banii? In afara de metoda revistei...

Ma gandeam eventual, daca stim profesorul, sa ii zicem discret ca la baie il asteapta o mamica cu o 'atentie'.

Edited by Chemi-patara, 10 June 2009 - 19:50.


#52
Dida

Dida

    Passion for rings.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,033
  • Înscris: 25.07.2006

View PostPazvante, on 10th June 2009, 20:47, said:

zau? supraveghetorii erau de la alt liceu si presedintele comisiei era "universitar". s-a facut cheta, s-au spaguit toti profii universitari sau neuniversitari si s-a miscat in front. comisia din liceul nostru a luat si ea spaga pe unde a fost, asa ca nu vad de ce nu s-ar ajuta "ca intre colegi"...
Păi așa, dar când s-au șpăguit profii? Nu în ziua bacului?
Ea se plânge acum că nu s-au strâns bani, mai e până la bac.

View PostChemi-patara, on 10th June 2009, 20:48, said:

De unde stiu care profesori ne supravegheaza si cum le dam banii? In afara de metoda revistei...

Ma gandeam eventual, daca stim profesorul, sa ii zicem discret ca la baie il asteapta o mamica cu o 'atentie'.
Păi de asta spun că rezolvați afară, în fiecare zi de examen, când știi cu cine ești în sală, în ce sală, ce profi sunt în sala aia etc.

Merge o persoană cu plicul, intră singur în sală, discută problema, apoi intră restul.

Edited by Dida, 10 June 2009 - 19:52.


#53
Chemi-patara

Chemi-patara

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 126
  • Înscris: 26.03.2009

View PostDida, on 10th June 2009, 20:50, said:

Păi așa, dar când s-au șpăguit profii? Nu în ziua bacului?
Ea se plânge acum că nu s-au strâns bani, mai e până la bac.

Eu ma refeream la 'protocol'. Alte scoli strang pt toate probele de bac, si un parinte mai tupeist/cu pile ii da cui trebuie.

#54
Dida

Dida

    Passion for rings.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,033
  • Înscris: 25.07.2006
A, da, cred. Aia o fi pentru președintele comisiei. La aia nu știu, părinții/profii se descurcă.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate