Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum sterg mails din Promotions

Vanzare cumparare fara transfer b...

Receptie ciudata, in functie de t...

Dupa 20 ani de facultate, am uita...
 Mobile.de ofera imprumut de bani ...

problema test grila

Digi24 a disparut de pe TV Lg

Drept de proprietate intelectuala...
 Jante noi shitbox

Trinitas TV 4K

Dacia 1316 cu 6 usi ...

Frecventa modificata radio
 Un nou pericol pt batrani

Ar trebui sa vindem imobiliarele ...

Dupa renuntarea la aparat dentar

pelerinaj in Balcik
 

LISTA CANDIDAȚILOR PĂTAȚI

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
186 replies to this topic

#109
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003

View PostDomnu_Gadea, on Nov 21 2008, 14:43, said:

Bă, penibilule, într-o enumerare de adjective legate prin conjuncția "și" NU SE FOLOSEȘTE VIRGULA, că e greșit, AGRAMATULE !

Te-ai făcut de toată bafta, filobombonică AGRAMAT ce ești.

Pune, bă, mâna pe gramatica aia de-a 5-a, că și la profesională la tine tre' să știi română corect, pesedac penibil ce ești.

Io-te cine-mi dă mie lecții de gramatică, un pesedolimbist agramat ...


View Postbrigazile_martirilor, on Nov 21 2008, 14:46, said:

cine sa dea lectii de gramatica, decat dl Fanel Agramitza Pesedache, celebru pentru "Vin-o" si "Vazan-d"

AGRAMATILOR CLONACI & VOTACI, cititi mai jos:

1. Ca regulă generală, rețineți că virgula e necesară atunci cînd avem de-a face cu propoziții incidente, cu idei intercalate, unde virgula joacă un fel de rol de paranteză; ex.:
Eu i-am spus, și tu erai de față, să nu se ducă...
2. De asemenea, cînd sunt mai multe propoziții coordonate în șirag; ex.:
Și frații lui l-au rugat, și prietenii au încercat să-l convingă, și profesorii au intervenit - degeaba...
3. Sau în cazul unor enumerări retorice; ex.:
S-au dus la tribunal, să-l susțină, și președintele, și secretarul, și adjunctul, și trezorierul... GP, 7.03.05
http://www.pruteanu....ef.php?id=14557

Se vede ca sunteti din neamul lui Baselu/Succesuri & Videanu/v-a castiga. :D

Hai , Sa Invatati Bine !


View Postfracture, on Nov 21 2008, 15:43, said:

Fanarioate, mi te-au cam prins ăștia la-nghesuială, le faci față singur?  :)

Altfel, unul dintre cei mai periculoși candidați este Șerban Nicolae. Câte ceva din realizările pupilului iliescian:

a votat amendamentele la legea Agentiei Nationale de Integritate care i-au limitat prerogativele
a propus amendamentul care le interzice inspectorilor ANI sa faca publice rezultatele verificarilor
a propus amendamentul care i-a scapat pe reprezentantii cultelor religioase de verificarea averilor
a propus amendamentul care a largit caile de atac impotriva adeverintelor de colaborare emise de CNSAS, ajungandu-se pana la Curtea de Apela
a votat amendamentele care elimina din randul faptelor penale acordarea creditelor cu incalcarea normelor de creditare si folosirea acestora in alt scop decat cel declarat;

La ce inghesuiala sa ma prinda votacii aia doi ?!  :huh:

Aia nu sunt in stare sa numere pana la 20 fara sa se descalte, si ar trebui sa ne fie recunoscatori pentru fiecare secunda pe care o traiesc; niste clonaci care fac munca de partid in campania electorala, la fel ca antonel betonel, si alti militanti aparuti pe aici de curand.  :D

Cat despre Serban Nicolae...mie mi se pare erou !  :P  O sa iasa din prima.  :D

Macar in ceea priveste ANI si CNSAS. De restul nu stiu...mi se pare cam stupid ca o banca sa dea credit prin incalcarea normelor proprii de creditare, sau ale BNR. La fel si cu folosirea banilor din credit; prosti sunt ei ca-ti dau fara sa verifice daca sunt pentru ce-ai contractat imprumutul.

Edited by fanariotul, 24 November 2008 - 13:00.


#110
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
Analfabetul pesedac nerușinat tot analfabet pesedac nerușinat rămâne, până moare. :lol:

Bă, trompetuță, în enumerarea de adjective legate prin conjuncția "și" din speța noastră NU SE PUNE VIRGULĂ, AGRAMAT PENIBIL CE EȘTI !!

PUNE MÂNA PE CARTE, AGRAMATULE PESEDAC !

Caută-te, bă, în buletin, cred că ești rudă cu maneliștii analfabeți din pesede, bă ! :lol:

Termină clasa a cincea și mai treci pe-aici, penibilule ! :lol:

View Postfanariotul, on Nov 24 2008, 12:59, said:

Cat despre Serban Nicolae...mie mi se pare erou !  :P  O sa iasa din prima.  :D
Priviți un admirator înfocat al scursurii ăleia pesedace de Șerban  Nicolae. :lol:

No further comment ...

Edited by Domnu_Gadea, 24 November 2008 - 14:32.


#111
Vyck

Vyck

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 17.04.2007

View Postsexterminator, on Nov 19 2008, 13:01, said:

Amintește-ți, după ce parcurgi numele, că dacă pui ștampila pe vreunul din ei, ÎL TRIMIȚI SĂ TE FURE DIN NOU.

Zi tu unul de care esti sigur 1000% ca nu a furat.

Edited by Vyck, 24 November 2008 - 14:35.


#112
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
--

Continuăm


18. CĂLĂRAȘI


Adela Alexe (PSD)
Cercetată penal mai bine de trei ani pentru abuz în serviciu, după ce modernizarea Complexului Perla din Călărași (aflat în proprietatea Clubului Sportiv Municipal, condus în 2005 de Alexe) s-a sfîr­­șit cu o clădire ruinată și o gaură financiară de șap­te miliarde de lei vechi, candidata PSD la Camera Deputaților a primit NUP (neînceperea urmăririi penale) la începutul lunii noiembrie a acestui an.


Dumitru Boabeș (PSD)
În calitate de deputat în mandatul 2000-2004, Boabeș a cerut (și primit) permisiunea conducerii Camerei Deputaților ca, în paralel cu funcția de de­putat, să poată fi și director al unei societăți co­merciale (cumul de funcții interzis expres de lege).


Stelian Fuia (PD-L)
Agenția Națională de Integritate a făcut o plîn­gere penală împotriva lui Fuia la Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru fals în declarații. Conform dosarului ANI, Fuia a decla­rat în fals că ar deține acțiuni la cîteva companii private. Care, de fapt, aparțin unor firme străine, suspectate de a-i aparține lui Fuia, dar nerecunoscute de acesta din urmă. Deputatul PD-L mai este acuzat că, prin manevre contabile, și-a transferat în patrimonial propriilor firme terenuri de sute de hectare ale unor societăți de stat din Fundulea.


Marian Dinulescu (PD-L)
Platforma siderurgică Siderca din Călărași a fost tăiată la fier vechi de către firma privată a unui afacerist local, Constantin Bercaru, și asta în dauna bugetului de stat, care nu a putut să recupereze datoriile istorice ale Siderca. În calitatea sa de vice­președinte al Consiliului Județean Călărași, Dinu­lescu l-a acoperit pe Bercaru și chiar a profitat de pe urma afacerilor acestuia de la Siderca, avînd în vedere că soția lui Dinulescu era asociată cu Ber­caru în unele firme.


Constantin Tudor (PD-L)
Traseist politic: PSD, PC, acum PD-L.


Vasile Iliuță (PD-L)
Conform unui memoriu trimis mai multor instituții ale statului (și chiar la Cotroceni) de către un călărășean, Iliuță a putut cumpăra la prețuri derizorii mai multe active foste de stat (în special foste ferme zootehnice, avicole și foste CAP-uri, cu tere­nurile aferente) cu prețuri derizorii. Ca urmare a acestor achiziții, Iliuță a intrat în conflict cu cîțiva foști proprietari de terenuri agricole, pe care i-a amenințat și chiar agresat. Pe numele lui Iliuță s-au făcut numeroase plîngeri penale, dar cercetă­rile continuă.


Dan Motreanu (PNL)
A fost implicat în scandalul „Chiriile parlamentarilor“: deși deținea o locuință proprietate personală în București, încasa lunar de la Parlament o mie de dolari pentru cheltuieli de chirie. A renunțat la suma pentru chirie după ce situația a fost dez­văluită de presă.


Eugen Nicolăescu (PNL)
Ca ministru al Sănătății, Nicolăescu s-a înconjurat de (adică a angajat în minister) asociați din firmele sale personale, dar și de rude ale acestor asociați. Asociații ministrului au cîștigat contracte de milioane de euro cu Ministerul Sănătății, pentru livrarea de medicamente, ceea ce îl pune pe Nicolăescu într-un major conflict de interese. Tot ca ministru, Nicolăescu a demarat programul de construire a spitalelor regionale. Numai pentru servi­ciile de proiectare, ministerul a plătit peste zece milioane de euro unei firme austriece, după o licitație „cu dedicație“. Liberalul este cercetat de DNA în dosarul „Loteria“, pentru că a semnat, în calitate de membru al Consiliului de Administrație al acestei instituții, acte care ar fi prejudiciat compania de stat.


Nicolae Șerbu (PNȚCD)
Afacerist controversat, lui Șerbu i se poate reține scandalul „vilei RAAPPS“(o clădire din centrul Bucureștiului) pe care a folosit-o ani la rînd fără a plăti chirie.


Aurelian Pavelescu (PNȚCD)
Traseist politic: PD, PIN, acum PNȚCD (dar candidează pe listele PNL, după ce a fost foarte aproape de o nominalizare din partea PNG-CD la candidatura de primar al Bucureștiului).

--


19. CONSTANȚA


Antoanela Marinescu (PSD)
Este fiica Paraschivei Barbu, nume ce se regă­sește constant în încrengătura de afaceri derulate prin parteneriate public-private cu Primăria Constanța. Mama candidatei este intermediar al unor afaceri de anvergură care ajung în portofoliul apropiaților lui Radu Mazăre. Cea mai notorie este Aqualand-ul din Mamaia. Marinescu este acționară în firmele mamei sale.


Manuela Mitrea (PSD)
Soția-deputat a lui Miron Mitrea a devenit notar, deși nu întrunea condițiile prevăzute de lege. Cînd era ministru al Justiției, Monica Macovei a dat-o în judecată pentru a-i retrage calitatea de notar.


Eduard Martin (PSD)
Deputat. Fiu al fostului prefect de Constanța și piesă de bază în gruparea Mazăre, Martin junior a fost menționat în raportul „ContraBanda Litorală“, realizat de Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație. A fost filmat de jurnaliștii de la Academia Cațavencu, pe 9 octombrie 2007, votînd la două mîini, de două ori în 20 minute. Ziariștii constăn­țeni au găsit discrepanțe între declarațiile succesive de avere ale deputatului.


Zanfir Iorguș (PD-L)
Fost, timp de 12 ani, primar al Mangaliei. Trase­ist: înainte de PD-L a trecut prin PNȚCD și PSD, în funcție de culoarea dominantă din Parlament. În timpul mandatelor sale de primar, pădurea Comorova a devenit cartier rezidențial. Presa a scris că Iorguș a cumpărat zece suprafețe de teren în pădu­rea Comorova, netrecute în declarația de avere. Cru­cea Roșie a făcut plîngere penală împotriva sa pentru abuz în serviciu, deoarece a permis, ca primar, vînzarea terenului din curtea Spitalului Municipal Mangalia, care era revendicat de Crucea Roșie.


Laurențiu Mironescu (PD-L)
Deputat, fost director al Administrației Porturilor Maritime (APM) Constanța, coacționar, îm­pre­ună cu senatorul Banias, la o firmă beneficiară a unor contracte cu APM în perioada în care aceasta era condusă de Banias; unul dintre parlamentarii care au solicitat bani de chirie, deși aveau locuințe în București.

Gheorghe Dragomir (PNL)
Deputatul se află pe lista CNSAS ca avînd dosar de rețea în Securitate. A omis din declarația de ave­re două firme. Presa locală a relatat că familia deputatului, parteneră de afaceri cu alt candidat liberal, Constantin Matei, dezvoltă afaceri „preferen­țiale“ în zona de nord a litoralului, unde primarii provin din PNL.


Gheorghe Albu (PNL)
Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii a fost acuzat că a intrat, prin inginerii funciare, în po­sesia a 560 de hectare de podgorie în zona Aliman din județul Constanța, în detrimentul foștilor proprietari, țăranii. Albu a sponsorizat, sub egida Ministerului Agriculturii, Ziua Recoltei în colegiul unde candidează, cu puțin timp înainte de începerea campaniei electorale.


Constantin Matei (PNL)
Director al Administrației Porturilor Maritime Constanța, face parte dintr-un grup liberal implicat în afacerile turistice din zona Histria.


Andrian Mihei (PNL)
Deputat, face parte din grupul parlamentar al proprietarilor de reședințe în București care au primit bani de chirie de la Camera Deputaților.


Florentin Scalețchi (PNG-CD)
Președintele Organizației pentru Apărarea Drepturilor Omului, din conducerea căreia fac parte foști colonei de Securitate, de Armată și Poliție, a fost sur­prins în flagrant de procurorii DNA, în noiembrie 2006, primind mită în schimbul unor intervenții promise la autorități judiciare. Judecat și condamnat pentru luare de mită, trafic de influ­ență (în formă continuată) și fals intelectual.


Stelian Duțu (independent)
Deputat traseist, fost lider al filialelor Constanța ale PD, PNL, PUR, PD-L. Pe bunurile sale DNA a de­pus sechestru asigurator, după ce fostul președinte al Consiliului Județean a adus instituției, prin abuz în serviciu, prejudicii de peste trei milioane de euro. A fost acuzat că a decis, tot în acea perioadă, transformarea Costineștilor în comună, în schimbul titlu­lui de cetățean de onoare al noii comune și, mai ales, al unui teren de 5.000 mp lîngă faleză.

Edited by Domnu_Gadea, 24 November 2008 - 14:43.


#113
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003

View PostDomnu_Gadea, on Nov 24 2008, 14:33, said:

Analfabetul pesedac nerușinat tot analfabet pesedac nerușinat rămâne, până moare. :lol:

Bă, trompetuță, în enumerarea de adjective legate prin conjuncția "și" din speța noastră NU SE PUNE VIRGULĂ, AGRAMAT PENIBIL CE EȘTI !!

PUNE MÂNA PE CARTE, AGRAMATULE PESEDAC !

Caută-te, bă, în buletin, cred că ești rudă cu maneliștii analfabeți din pesede, bă ! :lol:

Termină clasa a cincea și mai treci pe-aici, penibilule !


Priviți un admirator înfocat al scursurii ăleia pesedace de Șerban  Nicolae. :lol:

No further comment ...

VOTACULE AGRAMAT, care esti agramat si clonac pe deasupra; du-te baiiii si taie porcu' la tine la tara.

Du-te baiii si Invata Bine, neamu' lui Baselu si Videanu ce esti ! :thumbup:

Au ajuns toti analfabetii sa ne conduca, iar astia care colinda forumurile cu misiunea de a strange voturi cu Sarmaua si Maneaua sunt cei mai rai !  :lol:

Succesuri Canci, bai militantule votac care esti agramat si clonac. :harhar:

#114
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
--

20. DÂMBOVIȚA


Aurel Cucu (PD-L)
Ales deputat PDSR în 2000, renunță la mandat, în ianuarie 2001, pentru a deveni președinte al Consiliului Județean, poziție din care a reușit să ofere firmelor pe care le deținea sau administra o covîrși­toare parte din contractele cu bani publici și fonduri europene din județ. Corpul de Control al Guvernului a verificat și confirmat, în 2004, modul partinic în care erau cheltuiți banii publici. A fost exclus din partid la marea cosmetizare din 2004, dar a revenit, după două luni, în Consiliul Județean din partea PD, reușind, astfel, să cîștige și încrederea Justiției, PNA dîndu-i NUP în cazurile de utilizare dubioasă a fondurilor europene.


Jean Popescu (PD-L)
În ciuda faptului că, în 2005, județul al cărui prefect era fusese diagnosticat ca suspect de inundații, medicul Popescu și-a lăsat pacientul în plata viiturilor și a plecat într-o delegație a Crucii Roșii dîmbovițene în China.


Bogdan Cantaragiu (PD-L)
Traseist politic și parașutist electoral de profesie: deși născut în București, unde a și lucrat ca director în Primăria sectorului 1, a fost ales, în 2004, deputat PRM în Arad, a părăsit formațiunea cu grupul Ciontea, a intrat în PP și a trecut, doi ani mai tîrziu, în PD (ulterior PD-L), din partea căruia candidează pentru un colegiu în Dîmbovița, la Titu.


Ion Dumitru (PSD)
Deputatul PSD este primul parlamentar trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte de corupție, fiind judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru prejudicii de sute de mii de euro adu­se Regiei Romsilva în perioada în care ocupa funcția de director al instituției. Dumitru a fost deferit Justiției în mai multe dosare pentru corup­ție, abuz în serviciu contra intereselor publice, atribuirea ilegală a unor achiziții publice și măs­luirea licitațiilor. Cel mai mare tun al deputatului a fost dat cu tancul – primul cumpărat de o instituție civilă din România (opt miliarde de lei), după un șir de vînzări între firme-fantomă și fără declarație va­mală de import. Presa a scris că Dumitru ar fi sponsorizat construirea fermei de la Cornu a fostului premier Adrian Năstase, alături de care obișnuia să participe la partide de vînă­toare. Procesul lui Ion Dumitru a fost suspendat în luna iunie a anului 2008, după ce avocații parla­mentarului au invocat o serie de excepții de neconstituționalitate.


Victor Sanda (PSD)
Fostul prefect de Dîmbovița și deputat face parte din grupul (identificat de DNA) demnitarilor locali care au contribuit la retrocedarea, prin transferuri ilegale, a 1.000 de hectare de pădure, din care 366 hectare în platoul Bucegi, unele în zone exceptate de lege, altele în rezervații naturale, strict protejate, în perioada guvernării Adrian Năstase. Printre beneficiarii pădurilor împărțite, deveniți proprietari prin cumpărare ulterioară (ceea ce le atrage calitatea de „cumpărători de bună-credință“) se nu­mără generalul Toma Zaharia și omul de afaceri Ale­xandru Bittner, apropiați ai ex-premierului Adrian Năstase, originar din Dîmbovița.


Ion Stan (PSD)
Fost președinte al comisiei parlamentare de control al SRI, ulterior secretar al acesteia, deputatul este „fericitul cîștigător“ al unei plîngeri penale depuse de un fost ofițer SRI pentru trafic de influență, asociere în vederea comiterii de infrac­țiuni și transmiterea de informații cu caracter secret ori confidențial în afara cadrului legal. A fost acuzat că, folosindu-se de poziția parlamentară pe care o ocupă, a pus, printr-o scrisoare deschisă adresată structurilor de securitate, presiune politică asupra serviciilor secrete. A mai fost acuzat că a dat dispoziție unor procurori să stopeze o anchetă derulată în baza unei acuzații de fals aduse unui lector de la Universitatea „Valahia“.


Gheorghe Ana (PSD)
Numele lui Ana apare în acționariatul unei fir­me PSD implicată în diverse afaceri imobiliare și beneficiară a unor lucrări cîștigate în licitații organizate de Consiliul Județean, condus pe atunci chiar de candidatul PSD. De semnătura lui a beneficiat și controversatul Fathi Taher, cînd a fost aprobată mărirea de capital care i-a permis omului de afaceri iordanian să devină stăpînul parcului industrial din zona fostei fabrici de armament de la Mija.


Sache Neculaescu (PSD)
În anul 1991, avocatul pesedist (anterior activist PCR) a fost arestat pentru implicare în trafic și vînzare de copii, ulterior revenind în atenție cînd, aflat în poziție de cadru universitar, a fost descoperit ca plagiator. A fost acuzat că ar fi cumpărat jude­cători dîmbovițeni cu titluri doctorale.


Gabriel Plăiașu (PNL)
În declarația de interese a deputatului liberal fi­gurează, în perioada în care era consilier jude­țean, beneficii obținute în calitate de membru în CA al parcului industrial Mija, aparținînd controversatului om de afaceri Fathi Taher în urma unei suspecte majorări de capital și a unor presupuse tranzacții cu terenuri.


Maria Cristea (PNL)
Site-ul de campanie al candidatei liberale a fost găzduit, o vreme, pe domeniul Casei Corpului Didac­tic Dîmbovița (instituție pe care a condus-o pînă la plecarea PD de la guvernare și numirea ei în fruntea inspectoratului școlar), iar în afișele electorale pe care le-a distribuit cu o lună înaintea începerii campaniei a folosit însemne interzise prin lege. Tot în campanie, ajunsă între timp inspector școlar general, a organizat, în Tîrgoviște, o mică paradă a microbuzelor școlare, pozînd alături de acestea în scop electoral.

--

Fanariotule, s'il te plait, olimpicule :w00t:, pesedacule, marș acasă, te-ai făcut de toată bafta.  :lol:

A, da:
ÎNCĂ O DATĂ.

:lol:

Edited by Domnu_Gadea, 24 November 2008 - 14:53.


#115
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003
Votati orice altceva in afara de basei; astia vor sa schimbe gramatica astfel incat "succesurile" si "v-a castiga" sa intre in legalitate.  :thumbup:

Maneaua o sa devina imnul de stat al Romaniei daca ies astia.  B)

Agramatilor, care sunteti clonaci si votaci !  :thumbup:

#116
Vyck

Vyck

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 462
  • Înscris: 17.04.2007

View PostDomnu_Gadea, on Nov 24 2008, 14:52, said:

--

20. DÂMBOVIȚA


Aurel Cucu (PD-L)
Ales deputat PDSR în 2000, renunță la mandat, în ianuarie 2001, pentru a deveni președinte al Consiliului Județean, poziție din care a reușit să ofere firmelor pe care le deținea sau administra o covîrși­toare parte din contractele cu bani publici și fonduri europene din județ. Corpul de Control al Guvernului a verificat și confirmat, în 2004, modul partinic în care erau cheltuiți banii publici. A fost exclus din partid la marea cosmetizare din 2004, dar a revenit, după două luni, în Consiliul Județean din partea PD, reușind, astfel, să cîștige și încrederea Justiției, PNA dîndu-i NUP în cazurile de utilizare dubioasă a fondurilor europene.


Jean Popescu (PD-L)
În ciuda faptului că, în 2005, județul al cărui prefect era fusese diagnosticat ca suspect de inundații, medicul Popescu și-a lăsat pacientul în plata viiturilor și a plecat într-o delegație a Crucii Roșii dîmbovițene în China.


Bogdan Cantaragiu (PD-L)
Traseist politic și parașutist electoral de profesie: deși născut în București, unde a și lucrat ca director în Primăria sectorului 1, a fost ales, în 2004, deputat PRM în Arad, a părăsit formațiunea cu grupul Ciontea, a intrat în PP și a trecut, doi ani mai tîrziu, în PD (ulterior PD-L), din partea căruia candidează pentru un colegiu în Dîmbovița, la Titu.


Ion Dumitru (PSD)
Deputatul PSD este primul parlamentar trimis în judecată de procurorii DNA pentru fapte de corupție, fiind judecat de Înalta Curte de Casație și Justiție pentru prejudicii de sute de mii de euro adu­se Regiei Romsilva în perioada în care ocupa funcția de director al instituției. Dumitru a fost deferit Justiției în mai multe dosare pentru corup­ție, abuz în serviciu contra intereselor publice, atribuirea ilegală a unor achiziții publice și măs­luirea licitațiilor. Cel mai mare tun al deputatului a fost dat cu tancul – primul cumpărat de o instituție civilă din România (opt miliarde de lei), după un șir de vînzări între firme-fantomă și fără declarație va­mală de import. Presa a scris că Dumitru ar fi sponsorizat construirea fermei de la Cornu a fostului premier Adrian Năstase, alături de care obișnuia să participe la partide de vînă­toare. Procesul lui Ion Dumitru a fost suspendat în luna iunie a anului 2008, după ce avocații parla­mentarului au invocat o serie de excepții de neconstituționalitate.


Victor Sanda (PSD)
Fostul prefect de Dîmbovița și deputat face parte din grupul (identificat de DNA) demnitarilor locali care au contribuit la retrocedarea, prin transferuri ilegale, a 1.000 de hectare de pădure, din care 366 hectare în platoul Bucegi, unele în zone exceptate de lege, altele în rezervații naturale, strict protejate, în perioada guvernării Adrian Năstase. Printre beneficiarii pădurilor împărțite, deveniți proprietari prin cumpărare ulterioară (ceea ce le atrage calitatea de „cumpărători de bună-credință“) se nu­mără generalul Toma Zaharia și omul de afaceri Ale­xandru Bittner, apropiați ai ex-premierului Adrian Năstase, originar din Dîmbovița.


Ion Stan (PSD)
Fost președinte al comisiei parlamentare de control al SRI, ulterior secretar al acesteia, deputatul este „fericitul cîștigător“ al unei plîngeri penale depuse de un fost ofițer SRI pentru trafic de influență, asociere în vederea comiterii de infrac­țiuni și transmiterea de informații cu caracter secret ori confidențial în afara cadrului legal. A fost acuzat că, folosindu-se de poziția parlamentară pe care o ocupă, a pus, printr-o scrisoare deschisă adresată structurilor de securitate, presiune politică asupra serviciilor secrete. A mai fost acuzat că a dat dispoziție unor procurori să stopeze o anchetă derulată în baza unei acuzații de fals aduse unui lector de la Universitatea „Valahia“.


Gheorghe Ana (PSD)
Numele lui Ana apare în acționariatul unei fir­me PSD implicată în diverse afaceri imobiliare și beneficiară a unor lucrări cîștigate în licitații organizate de Consiliul Județean, condus pe atunci chiar de candidatul PSD. De semnătura lui a beneficiat și controversatul Fathi Taher, cînd a fost aprobată mărirea de capital care i-a permis omului de afaceri iordanian să devină stăpînul parcului industrial din zona fostei fabrici de armament de la Mija.


Sache Neculaescu (PSD)
În anul 1991, avocatul pesedist (anterior activist PCR) a fost arestat pentru implicare în trafic și vînzare de copii, ulterior revenind în atenție cînd, aflat în poziție de cadru universitar, a fost descoperit ca plagiator. A fost acuzat că ar fi cumpărat jude­cători dîmbovițeni cu titluri doctorale.


Gabriel Plăiașu (PNL)
În declarația de interese a deputatului liberal fi­gurează, în perioada în care era consilier jude­țean, beneficii obținute în calitate de membru în CA al parcului industrial Mija, aparținînd controversatului om de afaceri Fathi Taher în urma unei suspecte majorări de capital și a unor presupuse tranzacții cu terenuri.


Maria Cristea (PNL)
Site-ul de campanie al candidatei liberale a fost găzduit, o vreme, pe domeniul Casei Corpului Didac­tic Dîmbovița (instituție pe care a condus-o pînă la plecarea PD de la guvernare și numirea ei în fruntea inspectoratului școlar), iar în afișele electorale pe care le-a distribuit cu o lună înaintea începerii campaniei a folosit însemne interzise prin lege. Tot în campanie, ajunsă între timp inspector școlar general, a organizat, în Tîrgoviște, o mică paradă a microbuzelor școlare, pozînd alături de acestea în scop electoral.

--

Fanariotule, s'il te plait, olimpicule :w00t: , pesedacule, marș acasă, te-ai făcut de toată bafta.  :lol:

A, da:
ÎNCĂ O DATĂ.

:lol:

Decat sa mai scri 10 pagini de forum mai bine treci la subiect. Da toti au furat
Treci la subiect pe cine vrei sa votam?
Candidezi? :thumbup:

Edited by Vyck, 24 November 2008 - 15:06.


#117
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
O să fii șocat, incultule agramat care ești, dar e chiar gramatica ACTUALĂ a limbii române, bă, penibilitate cu ochi ! :lol:

Țâncii de-a patra râd și cu cu*ul de tine, pesedacule agramat ! :lol:

View PostVyck, on Nov 24 2008, 15:05, said:

Decat sa mai scri 10 pagini de forum mai bine treci la subiect. Da toti au furat
Treci la subiect pe cine vrei sa votam?
Candidezi? :thumbup:
Pentru tine, care ai deschis televizorul mai târziu, o să repet:
1. e o listă ce conține corupți DIN TOATE PARTIDELE
2. scopul topicului nu e să recomand să votați pe cineva, ci să-i vedeți pe CEI CORUPȚI, FAȚĂ DE CARE EXISTĂ PROBE CLARE ȘI DOCUMENTATE.

Edited by Domnu_Gadea, 24 November 2008 - 15:10.


#118
ticodriver

ticodriver

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 02.09.2005

View Postfanariotul, on Nov 24 2008, 14:59, said:

Votati orice altceva in afara de basei; astia vor sa schimbe gramatica astfel incat "succesurile" si "v-a castiga" sa intre in legalitate.  :thumbup:

Maneaua o sa devina imnul de stat al Romaniei daca ies astia.  B)

Agramatilor, care sunteti clonaci si votaci !  :thumbup:

Imn manea zici? Ai uitat cand in 2005, la televiziunea finului lu' prostanacu' s-a cantat imnul manelizat:
http://www.euractiv....-la-Pro-TV.html
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wr-drjTqpLg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#119
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005

View Postfanariotul, on Nov 24 2008, 14:59, said:

Votati orice altceva in afara de basei; astia vor sa schimbe gramatica astfel incat "succesurile" si "v-a castiga" sa intre in legalitate.  :thumbup:

Maneaua o sa devina imnul de stat al Romaniei daca ies astia.  B)

Agramatilor, care sunteti clonaci si votaci !  :thumbup:

inteligent sfat, adica nu votati un om k ce vine de la pdl, in schimb votati agramatii gen vanghelie de la psd. Catre restul: incercati sa votati omul si nu partidul. INdiferent de la ce partid ar fi. macar asa mai putem pune acolo oameni mai putini periculosi (in teorie si in speranta noastra) decat rahaturile cu ochi impuse de multe dintre partide. Ati vazut vreunu care dormea in parlament pus ca si candidat la voi in colegiu? Sleamp! Stergeti-i una si uitati-l ca exista pe lista aia ce o ve-ti stampila duminica. La fel cu aia ce au furat pana au stins ... etc etc etc

#120
Millena

Millena

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 24.08.2008
Degeaba votezi omul nu partidul. In parlament tot partidul il va reprezenta, tot in functie de partide se vor face grupurile parlamentare, tot cum dicteaza partidul va vota. Si nu, nu ii poti trage de maneca, pentru ca nu tu ii bagi in parlament, ci partidul, care daca nu face 5% adio mandat chiar daca el are 90 %.

#121
kopu

kopu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,672
  • Înscris: 09.02.2004
Apropo de agramati sinistri : ce mai face organizatia de tineret de la pedeu' in frunte cu secretarul general Elena, nu mai ies in fata cu piepturile goale sa apere partidul ?  :huh:
Imi lipsesc discursurile Baselei alea mici, ne mai distram si noi un pic....  
Ce este cert este ca Videanu n-a mai fost lasat de colegi sa scrie texte prin talk-show-uri, altfel iar apareau cartoane cu "Pedeu' v-a castiga alegerile"

Edited by kopu, 25 November 2008 - 10:13.


#122
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,117
  • Înscris: 03.07.2008

View Postkopu, on Nov 25 2008, 10:12, said:

... secretarul general Elena, nu mai ies in fata cu piepturile goale sa apere partidul ?  ...
Unde? Unde? Vrea sa vaza si ochiu' meu... :huh:  :w00t:

#123
Delano

Delano

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,187
  • Înscris: 05.11.2006

View PostMillena, on Nov 25 2008, 05:21, said:

Degeaba votezi omul nu partidul. In parlament tot partidul il va reprezenta, tot in functie de partide se vor face grupurile parlamentare, tot cum dicteaza partidul va vota.
Este adevarat, dar daca pornim de la premisa ( corecta din punctul meu de vedere) ca toate partidele sunt intesate de "fosti " parca merita macar sa trimiti oameni noi in parlament .

#124
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,117
  • Înscris: 03.07.2008
Am intrat de enspe ori pe topicul asta si de fiecare data am vazut:

Quote

LISTA CANDIDAȚILOR PĂTRAȚI

Se pare ca abuzul de politichie dauneaza grav sanatatii (oculare).

#125
Millena

Millena

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,613
  • Înscris: 24.08.2008

View PostDelano, on Nov 25 2008, 11:57, said:

Este adevarat, dar daca pornim de la premisa ( corecta din punctul meu de vedere) ca toate partidele sunt intesate de "fosti " parca merita macar sa trimiti oameni noi in parlament .


De ce? Crezi ca ei sunt ai nimanui? Nu fi naiv.

#126
Imperathor

Imperathor

    Dictator perpetuu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 31,117
  • Înscris: 03.07.2008
Am putea vota Partidul cu doar cinci candidați (al șaselea a fost arestat)  :down:

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate