Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Resoftare camera supraveghere

Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?
 Exista vreun plan de terorizare p...

Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024
 Suprasolicitare sistem electric

CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...
 Magnet in loc de clește pent...

Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over
 

LISTA CANDIDAȚILOR PĂTAȚI

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
186 replies to this topic

#127
dreaQ

dreaQ

    I'm too old for this shit

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,382
  • Înscris: 02.06.2005
Spotul interzis de CNA. referitor la lista candidatilor patati.  :)

#128
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
21. GALAȚI


Florin Costin Pâslaru (PSD)
Televiziunea locală la care Pâslaru, consilier local PSD, este acționar majoritar, a beneficiat, în anii 2003 și 2004, de contracte dubioase de publicitate din partea Administrației Fluviale a Dunării de Jos și a Zonei Libere Galați, unde era și membru în CA. În calitate de director al TV Galați a oprit difuzarea a două emisiuni de dezbatere, sugerând că acestea prejudiciază aportul de publicitate. Fundația unui imobil, pe care a construit-o în vara aceasta la Galați a distrus o clădire veche de peste o sută de ani, din patrimoniul Primăriei, fără ca instanțele abilitate să ia măsuri.
În anul 2004 a fost găsit ca fiind incompatibil cu funcția de consilier.

Dan Nica (PSD)
În calitate de ministru al Comunicațiilor, a luat decizii prin care a creat avantaje unor companii private în detrimentul intereselor statului și, totodată, al liberei concurențe. Ministerul condus de Nica a atribuit unei firme IT mai multe contracte pe bani publici, unele prin încredințare directă, altele prin diverse artificii menite să evite organizarea de licitații. Fostul ministru, în prezent de­putat PSD, face parte și din „lotul“ chiriașilor de lux ai RAAPPS.


Viorel Ștefan (PSD)
A deținut, o vreme, concomitent funcția de sena­tor și cea de președinte al CA la compania NAVROM, fiind, în același timp, și membru în CA al SIF Mun­tenia.


Bogdan Ciucă (PC)
Este unul dintre parlamentarii care au primit bani de chirie deși aveau case în București. Îna­inte de a intra în PUR, a fost membru ApR. Prin cabinetul său notarial au fost legalizate acte într-o tranzacție imobiliară controversată, operată de consi­lierul județean PC Eugen Durbacă, „baronul local“ al Galaților.


Doruleț Resmeriță (PD-L)
Este administratorul unei firme patronate de frații Herăscu, acuzați de fraudarea unor fonduri europene, asocieri de tip mafiot și devalizări. Res­me­­riță a înregis­trat la OSIM peste o mie de mărci și a devenit celebru confiscând denumirea „Divizia A“.


Mihail Boldea (PD-L)
Avocatul baronului local Durbacă în cîteva afa­ceri duioase cu terenuri, unele ajunse și în vizorul DNA.


Viorel Cristovici (PNL)
Consilier județean și acționar majoritar la o fir­mă, SC Majestic Comexim SRL, care desfășoară lucrări publice, în urma unui contract cu Primăria din Brăhășești, finanțate de Consiliul Județean. Primarul și viceprimarul au fost arestați de DNA, în decembrie 2007, sub acuzația de luare de mită. Firma liderului PNL Tecuci a derulat contracte pentru reabilitarea unor școli și grădinițe, ca și pentru dotarea primăriei din Tecuci cu aparate de aer con­diționat, la acest din urmă contract ajungînd în urma unei licitații la care a concurat singură. Majestic Comexim a cîștigat și o licitație organizată în 2006 de UM02542 din Focșani.


Sandu Traian (PNL)
Om de afaceri apropiat fostului ministru al Mun­cii Paul Păcuraru, antreprenor în turism, dar și cu afaceri cu tablă derulate, sub semnul întrebării, cu SIDEX, Sandu Traian este fratele unui procuror gă­lățean luat în colimator de DIICOT pentru dosirea, în schimbul unor șpăgi, dosarelor unor oameni de afaceri locali aflați sub supraveghere pe motiv de legături economice ilegale la scară națională. Presa locală și centrală a scris atunci că procurorul a ope­rat la umbra autorității politice a fratelui său. Doi ani mai tîrziu, nu cu mult timp înainte ca Sandu Traian să devină candidat PNL, fratele procuror avea să fie numit șef teritorial al DIICOT.


Mihai Bucatanschi (PNL)
În calitate de consilier local a votat o hotărîre de consiliu ce favoriza propria firmă.


Mihai Manoliu (PNL)
Numele consilierului local liberal apare într-o serie de acuzații de mită în jurul unei concesionări ilegale de teren în folosul uneia dintre firmele clanu­lui Durbacă. Manoliu a înotat contra curentului: a fost în PD, a continuat o vreme ca independent, acum este PNL.


Vlad Vladimir Galin Corini (PRM)
A fost consilier prezidențial în echipa lui Ion Iliescu, în mandatul 1992-1996. Emil Constantinescu a cerut schimbarea lui, Corini a atacat decizia în instanță și a cîștigat daune în valoare de 400 de mili­oane de lei vechi. În schimbul acestei sume, a solicitat și a primit, la întoarcerea PSD la putere, postul de ambasador în Senegal. Rechemat de la post de Traian Băsescu, în 20 aprilie 2006. Înainte de a deveni candidat PRM a făcut parte din PDSR (actual­mente PSD), fiind inclusiv deputat de Ialomița. A pu­blicat, în 1980, volumul Tînăra generație – prezență activă pe șantierele construcției socialiste.


Dorin Meran (PRM)
A făcut subiecul unor acuzații legate de afaceri dubioase finanțate de Consiliul Județean Galați și bancrută frauduloasă. Pe rol se află, după doi ani de anchetă DNA, un dosar penal de 5.142 de pagini des­chis pe numele unei firme a lui Meran pentru deturnare de fonduri Phare și fals în înscrisuri. În urma unor dispute cu șeful politic local direct, Dan Nica, genera­te de ocuparea unui post de consilier județean, a pă­răsit PSD pentru PRM. Înainte și după aceste epi­soa­de a mai fost membru în PSM, PD-L, PIN și PNȚCD. A revenit în PRM înaintea actualelor alegeri. Numele lui mai apare și în contextul unor atribuiri ilegale de spații de activitate pentru o firmă la care este asociat cu unul dintre locotenenții Miha­e­lei Geoană la Cru­cea Roșie. În același context se vor­bește și despre afaceri necurate purtate sub paravanul unor fundații. Un fost angajat îl acuză de vio­lență verbală și fizică.


Marin Costel (PRM)
A fost prim-secretar al Comitetului Județean UTC Galați (1984-1989) și ziarist la oficiosul local de partid Viață Nouă – „Tovarășul Nicolae Ceau­șescu, ctitor de țară nouă, marele îndrumător al ti­nerei generații“ – dar a îmbrățișat repede pluripartitismul, aplicîndu-l pe propria piele: a circulat pe traseul PRM-PNL (unde a trecut cu tot cu mandat de consilier județean în urma unei răfuieli cu președintele Corneliu Vadim Tudor pentru tema unor parașutați de la centru înaintea alegerilor parlamentare din 2004) – independent – PC-PRM.


Călin Nestor (PRM)
Avocat, traseist: PSDR-PSD Constantin Titel Petrescu-PNȚ-PRM.

--


22. GIURGIU


Valentin Adrian Iliescu (PD-L)
Traseist politic: PUNR, PSD, acum PD-L.


Victor Boiangiu (PD-L)
În calitate de președinte al Consiliului Județean (CJ) Giurgiu, Boiangiu a finanțat (indirect) firme ale unor rude (care au avut contracte cu Direcția de Asistență Socială Giurgiu, subordonată CJ), dar și firme deținute de familiile altor înalți funcționari giurgiuveni.


Dan Pasat (PNL)
Afacerist cunoscut pentru apucăturile sale violente. Reclamat pentru agresiuni asupra unor giur­giuveni cărora le-a încălcat proprietățile, dar și pentru că ar fi violentat niște membri ai PD-L la o mani­festare politică.


Daniel Chițoiu (PNL)
Este șef al Fiscului (ANAF), calitate în care s-a aflat în conflict de interese: a cerut modificarea Codului de Procedură Fiscală, astfel încît decla­rațiile fiscale anuale ale firmelor să fie certificate de către un consultant fiscal.
Or, tocmai Chițoiu este consul­tant fiscal. Deci, dacă modificările ar fi trecut, modi­ficarea cerută de Chițoiu ar fi avut efect și asupra lui (financiar și pozitiv). Pe de altă parte, Chi­țoiu a cumulat multe funcții în comisii și comitete de stat, reușind să adune, pe lîngă salariul de la ANAF, peste 300.000 de lei noi.


Dragoș Ujeniuc (PNL)
În dubla sa calitate, de deputat și avocat, Uje­niuc s-a aflat în mai multe rînduri în conflict de interese. Conform unei declarații a fostului procu­ror gene­ral al României, Ilie Botoș, Ujeniuc avea un dosar penal în lucru, despre care nu au mai apărut alte date. Avînd în vedere notorietatea și importanța date de statutul de deputat, avocatul Ujeniuc a pri­mit contracte fără licitație de la instituții de stat, dar și multe comenzi de reprezen­tare a unor interlopi pe care i-a scăpat de dosare penale grele.


Adică ungurii sînt cinstiți. Sau, dacă nu sînt cinstiți, sînt orbi (vorbim despre orbire față de fapte de corupție) ziariștii – pentru că, repetăm, informațile negative despre candidați au fost recoltate din presă. Dar cît de orbi pot fi ziariștii? Și, mai ales, cîți ziariști pot suferi de cecitatea asta selectivă în două județe în care există vreo 15 publicații, radiouri și televiziuni? Pentru a încerca să răspundem acestor nedumeriri, am făcut o analiză a structurii proprietății mass media de limbă maghiară. Și iată ce am găsit:


-
23. HARGHITA ȘI COVASNA


Hodgyai Geza, deputat UDMR
Este proprietar al ziarului Új Kelet, al televiziunilor Feny TV, K-TV și al Extra Radio.


Borbely Laszlo, deputat UDMR
Este soțul Melindei Borbely, redactor-șef al redacției maghiare a radioului public Tg. Mureș.


Kelemen Hunor, deputat UDMR
Este asociat în societatea Medianet SRL. Medianet este proprietar al paginii www.transindex.ro – cea mai populară publicație web de limbă maghiară din Transilvania, Fundația Communitas, fundație a UDMR, este proprietarul radioului Erdely FM și în Consiliul Local Miercurea Ciuc, este editorul cotidianului Hargita Nepe.


Verestoy Attila, senator UDMR
Este proprietarul Editurii Scripta care are în proprietate cotidianul național Új Magyar Szo și săptămînalul Erdely Riport.


Cu o asemenea concentrare a proprietății UDMR și a administrației locale asupra mass media de limbă maghiară devine clar de ce nu răzbesc în presă informații critice despre candidații UDMR din cele două județe. Practic, Harghita și Covasna sînt azi condamnate la monopolul informațional UDMR. Un asemenea control al accesului la informația de interes public este precursor al unei societăți totalitare. O societate închisă, de limbă maghiară. O societate care, totuși, produce bunăstare.
Pentru ilustrare, alegem un exemplu la întîmplare: Verestoy Attila, senator UDMR, este posesorul unei averi estimate la 53 milioane de euro – în conturi bancare, plasamente la bursă, terenuri, case, bijuterii etc. În ultimul an de mandat, conform declarației de avere, a reușit sa cumpere un teren, să construiască 4 (patru) apartamente în București și a primit moștenire un apartament.

Edited by Domnu_Gadea, 25 November 2008 - 13:31.


#129
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003

 Domnu_Gadea, on Nov 24 2008, 15:09, said:

2. scopul topicului nu e să recomand să votați pe cineva, ci să-i vedeți pe CEI CORUPȚI, FAȚĂ DE CARE EXISTĂ PROBE CLARE ȘI DOCUMENTATE.

 Domnu_Gadea, on Nov 20 2008, 13:31, said:

Victor Ponta (PSD)
Conform raportului Coaliției pentru un Parlament Curat (2004), „Victor Ponta este președintele Fundației Secolul XXI, din al cărei consiliu director mai face parte și ministrul Ioan Mircea Pașcu. În decembrie 2001, Fundația a achiziționat în urma unei licitații organizate de Ministerul Finanțelor complexul Astoria din Mamaia (fostul hotel PCR), pentru suma de 10 miliarde lei, la numai un an hotelul fiind vîndut PSD pentru suma de 7,5 miliarde lei. Fundația Secolul XXI este acționar majoritar la Radio 21, beneficiară a multor programe cu bani din fonduri europene“. În mandatul parlamentar 2004-2008, Ponta a făcut afaceri cu statul: a reprezentat complexele energetice Turceni și Rovinari, ca avocat, în asociere cu firma de avocatură Șova & Partners.

Am incercat sa le acord hamsiilor care au intocmit lista asta amarata, precum si AGRAMATULUI CLONAC & VOTAC, PUPINBASELULUI, care a deschis thread-ul respectiv, o oarecare bunavointa.

Am luat ceea ce scrie gasca asta cacanie despre Victor Ponta si am incercat sa suprapun ceea ce-i bantuie mintea pupinbaselui agramat, adica "probe clare si documentate", peste asa zisa caracterizare a lui Victor Ponta...si a iesit cam asa"

Conform hamsiilor de la Catavencu, a oengeurilor respective, si a Pupinbaselului Agramat, urmatoarele chestii reprezinta probe clare si documentate:

1. Este presedinte de fundatie. Grav.
2. Fundatia are un consiliu director. Si mai grav.
3. Din consiliul director mai fac parte si altii. Periculos de-a dreptul.
4. Fundatia cumpara si vinde. Astea sunt actiuni menite a destabiliza statul democratic si bazele economiei de piata functionale, statut dobandit inca de pe vremea lui Nastase.
5. Fundatia este actionar majoritar la Radio 21, care CULMEA, beneficiaza de programe finantate din fonduri europene. Asta deja intra la subminarea economiei nationale.
6. Numitul Ponta are si marea vina de a fi avocat, si de a fi reprezentat, asociat fiind cu un cabinet de avocatura, complexele Turceni si Rovinari. Merita impuscat pentru asta.

Avand in vedere cele de mai sus, va propun sa votati pd si Baselu, deoarece:

1. La basei nu este nimeni presedinte de fundatie. Pentru ca nu au fundatie.
2. Daca nu au fundatii, n-au nici macar un consiliu director.
3. Daca n-au fundatii, nici nu exista hartii din care sa reiasa ca vand si/sau cumpara diverse chestii; ei, baseii, vin cu banii in sacose de plastic, le desarta pe masa, si vor cheile de la Range Rover in maxim 5 minute.
4. Luxten de exemplu n-are alti actionari, majoritari sau minoritari, in afara de cei care apar in hartii. Sac.
5. Avocatii din partidul baseilor nu fac afaceri cu statul, deoarece Nutzi Spaima Putzii nu a avut niciodata legaturi cu Secretariatul General al Guvernului, sau alta institutie care sa aiba legatura cu guvernul.
Nici Valeriu Stoica, nici altii.

#130
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
Fanarule, mergi de te tratează, ai niște doze serioase de Tourette la mansardă, bașca simptome de obsesiv-compulsiv grave. :console:
Iar acum vorbesc serios.

#131
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003

 Domnu_Gadea, on Nov 25 2008, 14:06, said:

Fanarule, mergi de te tratează, ai niște doze serioase de Tourette la mansardă, bașca simptome de obsesiv-compulsiv grave. :console:
Iar acum vorbesc serios.
Partea proasta la tine este ca mai tot timpul esti serios, si uite ce tampenii scrii !  :D

Incearca sa fii si neserios, poate atunci iti iese; stii doar ca voi ganditi altfel.  :lol:

Doar in mintea unui frustrat bolnav cu nervii, aburelile alea pot fi numite "probe clare si documentate"; daca o sa ajungi vreodata in fata unui judecator sper sa fii condamnat pe baza unor asemenea "probe clare si documentate" la maximum prevazut de lege.  :thumbup:

Edited by fanariotul, 25 November 2008 - 14:17.


#132
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
Alege de pe AICI ceva, mergi la medic și spune-i de descoperire.
O să te-ajute. :console:

#133
kopu

kopu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,672
  • Înscris: 09.02.2004
Apropo, Nutzi e pe lista aia ?  :huh:
Sau la ea mita data pe parcari si restul nu se pune pentru ca a fost data in natura?

Edited by kopu, 25 November 2008 - 14:58.


#134
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003

 Domnu_Gadea, on Nov 25 2008, 14:35, said:

Xanax - med for u !  :thumbup:

#135
tihomir

tihomir

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,229
  • Înscris: 29.09.2006

Quote

Apropo, Nutzi e pe lista aia ?

E ba chiorule, citeste si pe urma da-ti cu parerea, lasati omu` in pace otrepelor comuniste ce sunteti. Din cauza unora ca voi si a celor din conducere pe care ii sprijiniti (ca cine se seamana se aduna) suntem unde suntem.

#136
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003
Kopule, ai belit-o.  :D

Scuza-ma ca ti-o spun direct, dar daca te-a pus chilotaru' asta verde si mic, legionaru' asta, pe lista, esti gata.  :lol:  

Vezi ca astia fac liste cand stau buluc, unii peste altii, in cuiburile alea ale lor. Mai ales atunci cand cuiburile duc lipsa de cetatui si li se ridica tensiunea... :D

#137
kopu

kopu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,672
  • Înscris: 09.02.2004

 tihomir, on Nov 25 2008, 15:03, said:

E ba chiorule, citeste si pe urma da-ti cu parerea, lasati omu` in pace otrepelor comuniste ce sunteti. Din cauza unora ca voi si a celor din conducere pe care ii sprijiniti (ca cine se seamana se aduna) suntem unde suntem.


Bre, sincer n-am citit lista aia - de aia am si intrebat.
Nu citesc listele astea publicate inainte de alegeri pentru ca intotdeauna sunt partinitoare cu o parte sau alta.
Cat despre faza aia cu sprijinitul celor din conducere, ma confunzi - cei care-l sustin pe Basel si pe altii "din conducere" nu prea fac parte din grupul meu.
Daca si tu te-ai lua dupa liste din astea ar trebui sa sustii ca Basel sa nu mai candideze la anu' , la naiba dar este asociat in cele mai mari magarii din anii 90'.  
Dar stii ceva ? Pun pariu ca tu n-o sa apari la anu' sustinand ca Base sa nu candideze...
Sau ar trebui sa sustii ca Stolo nici sa nu se gandeasca la functia de PM ca doar in timpul mandatului sau din 91' i-a facut nevestii cadou un teren for free. Stiu, nu e dovedit - dar si la juma' din lista asta tot supozitii sunt....

Ma rog...

Edited by kopu, 25 November 2008 - 15:23.


#138
romaximusro

romaximusro

    ↑↑ Fiabilitate by Fauve :D ↑↑

  • Grup: Banned
  • Posts: 40,874
  • Înscris: 16.05.2005

 fanariotul, on Nov 25 2008, 14:01, said:

Am incercat sa le acord hamsiilor care au intocmit lista asta amarata, precum si AGRAMATULUI CLONAC & VOTAC, PUPINBASELULUI, care a deschis thread-ul respectiv, o oarecare bunavointa.

Am luat ceea ce scrie gasca asta cacanie despre Victor Ponta si am incercat sa suprapun ceea ce-i bantuie mintea pupinbaselui agramat, adica "probe clare si documentate", peste asa zisa caracterizare a lui Victor Ponta...si a iesit cam asa"

Conform hamsiilor de la Catavencu, a oengeurilor respective, si a Pupinbaselului Agramat, urmatoarele chestii reprezinta probe clare si documentate:

1. Este presedinte de fundatie. Grav.
2. Fundatia are un consiliu director. Si mai grav.
3. Din consiliul director mai fac parte si altii. Periculos de-a dreptul.
4. Fundatia cumpara si vinde. Astea sunt actiuni menite a destabiliza statul democratic si bazele economiei de piata functionale, statut dobandit inca de pe vremea lui Nastase.
5. Fundatia este actionar majoritar la Radio 21, care CULMEA, beneficiaza de programe finantate din fonduri europene. Asta deja intra la subminarea economiei nationale.
6. Numitul Ponta are si marea vina de a fi avocat, si de a fi reprezentat, asociat fiind cu un cabinet de avocatura, complexele Turceni si Rovinari. Merita impuscat pentru asta.

Avand in vedere cele de mai sus, va propun sa votati pd si Baselu, deoarece:

1. La basei nu este nimeni presedinte de fundatie. Pentru ca nu au fundatie.
2. Daca nu au fundatii, n-au nici macar un consiliu director.
3. Daca n-au fundatii, nici nu exista hartii din care sa reiasa ca vand si/sau cumpara diverse chestii; ei, baseii, vin cu banii in sacose de plastic, le desarta pe masa, si vor cheile de la Range Rover in maxim 5 minute.
4. Luxten de exemplu n-are alti actionari, majoritari sau minoritari, in afara de cei care apar in hartii. Sac.
5. Avocatii din partidul baseilor nu fac afaceri cu statul, deoarece Nutzi Spaima Putzii nu a avut niciodata legaturi cu Secretariatul General al Guvernului, sau alta institutie care sa aiba legatura cu guvernul.
Nici Valeriu Stoica, nici altii.


ce inseamna sa fii pupincurist. Aia de la psd de fapt nu au furat nici un sfant, ponta e curat ca lacrima, el de fapt facea actiuni de caritate, a scos de la el milioane de euro pentru binele poporului roman..

#139
kopu

kopu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,672
  • Înscris: 09.02.2004

 romaximusro, on Nov 25 2008, 20:38, said:

ce inseamna sa fii pupincurist.

Lasa, nu mai fi suparat si nu te mai acuza singur atata... :console:   Fruntea sus ca viata e scurta si greselile se mai pot si indrepta...

Mai pun o intrebare ca sa supar legionaru': bre, da Blaga e pe lista aia ? Nu de alta dar chiar Catavencii au scris vreo 3 numere mai in primavara despre shmenurile lui cat a fost ministru....

#140
fanariotul

fanariotul

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 22,138
  • Înscris: 27.03.2003
Pupinbaseii, rom ax, sexu' neterminat, hobby, goppo, baiatul asta de mai jos apare in lista aia ?  :D

Doi proiectanti in constructii il acuza pe deputatul PD-L Gabriel Sandu de inselaciune.
http://www.gardianul...ri-s125054.html

Sa nu-mi spuneti ca proiectantii aia sunt niste cleptocrati, masoni & stuff.  :D

#141
Condolitsa

Condolitsa

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 08.09.2008
Candidați la alegerile parlamentare văzuți din punctul de vedere al revoluției din 1989: Sergiu Nicolaescu (PSD), Vasile Blaga (PDL), Răzvan Theodorescu (PSD), Dănuț Ioan Fleacă (PNL), Petre Roman (PNL), Ioan Talpeș (PDL), Constantin Dudu Ionescu (PDL), Eugen Bădălan (PDL), Viorel Oancea (PDL), Pompiliu Alămorean (Partidul Verde), Tudorin Burlacu (Partidul Verde), Nicu Mihoc (PDL)

Edited by Condolitsa, 26 November 2008 - 13:16.


#142
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008

 kopu, on Nov 26 2008, 09:55, said:

bre, da Blaga e pe lista aia ? Nu de alta dar chiar Catavencii au scris vreo 3 numere mai in primavara despre shmenurile lui cat a fost ministru....
Este.

Benoclează cepele alea bine pe thread înainte să te mai bagi în seamă.
Dacă nu te interesează să citești - adică să parcurgi cuvintele înlănțuite în propoziții/fraze - poate te reținem și nu-ți dai seama.

SUNT DE LA TOATE PARTIDELE.

Am scris cu majuscule să le dau o șansă și pesedacilor să rețină propoziția.
De priceput nu cred că e vorba, e mult peste IQ-ul lor.

#143
danut21

danut21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 971
  • Înscris: 30.12.2007
numai prostii spune catavencu. cica unii au fost activi in perioda comunista, si unu a scris o carte in vremea aia :). restul sunt mici gainarii. daca oamenii aia ajung la putere atunci sa vezi ce "gainarii" vor face. oare de ce catavencu nu publica despre fraudele mari de acum si se ocupa de lucruri marunte?

#144
Domnu_Gadea

Domnu_Gadea

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 587
  • Înscris: 21.04.2008
24. HUNEDOARA


Tiberiu-Ioan Balint (PNL)
S-a aflat în conflict de interese: consilier județean și, totodată, director al Registrului Auto Român (RAR) din județul Hunedoara, a fost și președinte al CA al Apaserv, societate aflată în subordinea Consiliului Local Deva; în aceste condiții, firmele în care Balint este administrator sau acționar au cîștigat contracte cu mai multe primării din județ. Balint putea cunoaște bugetele primăriilor înainte de licitații și putea, totodată, influența dirijarea fondurilor către comune, fonduri din care, o parte, s-a întors la firmele lui.


Mihail Nicolae Rudeanu (PSD+PC)
Fost subprefect al județului Hunedoara, fost președinte al CJ Hunedoara; a fost implicat într-un scandal de corupție în legătură cu ajutorul dat la primirea finanțării pentru amenajarea unui drum județean; Consiliul Superior al Magistraturii a impus redeschiderea unui dosar penal de corupție care fusese închis (abuziv) de un procuror local; în dosar a fost investigat ca făptaș și M.N.Rudeanu.


Ioan Timiș (PNL)
Migrator: înainte de a deveni membru PNL, a trecut prin FSN, PD, ApR si PSD.


Cornel Cristian Resmeriță (PSD+PC)
A contribuit la extinderea migrațiunii de la cea politică la cea geografică: Primăria Lupeni, în care el este consilier, iar tatăl – Cornel Resmeriță – primar, a organizat un program de vizite din bani publici extrem de ambițios: SUA, Austria, Portugalia, Spania, Andorra, Danemarca, Norvegia, Suedia, Ungaria, Germania, Franța, Elveția, Cehia.


--

25. IALOMIȚA


Tinel Gheorghe (PD-L)
Fost șef al Corpului de Control al Ministrului Agriculturii în perioada Gheorghe Flutur. În 2006 s-a opus instituirii prohibiției la sturioni. Declarațiile de avere ale lui Tinel Gheorghe sunt cel putin interesante. Dacă pînă în 2008 singura sa avere era reprezentă de veniturile încasate în calitate de consilier la minister și era proprietarul unui automobil Dacia 1310, în 2008 lucrurile se schimbă radical. În 2008, averea lui Tinel Gheorghe număra două terenuri, o casă de vacanță, o casă de locuit și două apartamente. Ca venituri declară leafa de la Ministerul Agriculturii în cuantum de 35.000 lei pe an și venituri de 840.000 de lei realizate de soția sa, Iulia­na Gheorghe.
Aceasta a fost angajată la Inspectoratul pentru Siguranța Construcțiilor, pentru ca apoi să ajungă subit notar public în comuna Tunari, județul Ilfov, activitate care i-a adus venituri de peste 8 miliarde declarate de soț. Tinel Gheorghe declară credite totalizînd 127.382 (contractat în 2005) de lei și 400.000 de euro, luate în 2008.


Dan Mircea Popescu (PSD)
Pachetul de legi anticorupție al premierului Năstase a debutat cu o excepție: senatorului Dan Mircea Popescu i-a fost permis (în mod ilegal) să cumuleze funcția de senator cu cea de președinte al Consiliului de Administrație al Eximbank.


--

26. MARAMUREȘ


Nicolae Bud (PD-L)
Migrator politic: PUNR-PSD-PD-L. A trecut și prin PNR, atunci cînd o aripă a PUNR a fuzionat cu partidul lui Virgil Măgureanu. Președintele echipei de handbal HCM Baia Mare, a activat ca deputat PUNR de Maramureș în perioada 1992-1999 și independent pînă în 2000. A fost implicat în „Scandalul pașapoartelor diplomatice“. I s-a întocmit dosar, iar în 1997 i s-a ridicat imunitatea parlamentară (ancheta s-a încheiat cu NUP).


Gheorghe Zoicaș (PSD)
Migrator politic: Partidul Republican (1996)-PNL-PLD-PSD.


Vasile Bodnar (PD-L)
Fost liberal, s-a înscris în PD-L înaintea alegerilor locale, pentru a candida la primăria orașului Sighet (unde a fost directorul Spitalulului Municipal).
A fost acuzat de îndatorarea spitalului, de angajări de personal fără concursuri (fiind promovate, în general, rude sau persoane din Săpînța, localitatea sa natală) și de management defectuos: contracte preferențiale cu furnizori de alimente, aprovizionări cu 800 kg de ciuperci Champignon, care nu s-au regăsit în meniul bolnavilor. A mai fost acuzat că acorda concedii medicale localnicilor care lucrau în străinătate. A permis experimentarea în spital a unei metode neomologate de operare a varicelor, aplicată pe 13 pacienți de o echipă de medici francezi, președintele Colegiului Național al Medicilor apreciind că cei 13 au fost folosiți pe post de cobai. A fost schimbat din funcție în 10 iulie 2008, dar și-a recîștigat postul în instanță.


Alexandru Cosma (PSD)
A fost președintele Consiliului Județean Maramureș în perioada 2000-2004, desemnat din partea PD dar a încheiat mandatul ca membru PSD. Firma CIMP Baia Mare, la care a fost acționar înainte de a-și transfera participațiunile către fiica sa, a cîștigat marea majoritate a licitațiilor pentru lucrări din bani publici (drumuri, poduri, consolidări de maluri, aducțiuni de apă, introducere de gaz metan), subcontractînd, ulterior, lucrările. În 2000 CIMP a achiziționat 87,82 ha luciu de apă la o pescărie din Ariniș în detrimentul moștenitorului legal. Figurează, în declarația de avere, ca cel mai bogat candidat maramureșean, cu importante posesiuni moștenite sau donate. Anul acesta a vîndut acțiunile pe care le deținea soția sa la CIMP, dar cumpărătorul a descoperit ulterior că are de plătit datorii nerelevate în momentul tranzacției.


Cătălin Cherecheș (PSD)
În ciuda veniturilor mici relevate în declarația de avere, conduce un Porsche Cayenne. Economist la Direcția Silvică, fiu al fostului director al direcției, care i-a lăsat moștenire o avere considerabilă. Asistent universitar și președintele unei fundații, este prezent în trei firme ca administrator și într-una în calitate de cenzor, cu venituri totale din aceste activități de 571 RON (la fel cît obține din chirii). Are aprobat un PUZ pentru un proiect imobiliar în centrul Băii Mari. Anul trecut a primit de la mama sa un credit de 2.883.938 RON. În campania electorală a finanțat zugrăvirea a 70 de scări de bloc, a asfaltat o stradă dintr-un cartier mărginaș al orașului și a investit foarte mulți bani în promovarea în media locală.


Emil Ambruș (PNG-CD)
Înainte de 1989 a fost condamnat pentru furt de la locul de muncă. Lucra la Avicola Baia Mare și susține că a furat pentru a pune carne pe masa familiei.


Augustin Chira (PPPS)
Prin anii ’50 a lucrat o vreme (mai puțin de doi ani) în Securitate, după ce absolvise o școală de profil. Deși a fost suspectat că a colaborat și după aceea cu Securitatea, CNSAS a certificat faptul că nu a făcut poliție politică.


Dumitru Morhan (independent)
Dat afară din Uniunea Ucrainenilor din România (al cărei vicepreședinte a fost), a devenit apoi președinte Uniunii Democrate a Ucrainenilor din România (UDUR). Deși locuiește și are afaceri în județul Suceava, candidează într-un colegiu maramureșan cu electorat ucrainean. Este cercetat în mai multe dosare la Parchetul Suceava și a fost trimis în judecată pentru înșelăciune, uz de fals, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

--


27. MEHEDINȚI


Mihai Demian (PSD)
Cercetat penal pentru că a aprobat, ca viceprimar la Drobeta Turnu Severin, vînzarea unui apartament al Primăriei cu 4.000 de lei, cînd, pe piață, un astfel de apartament costă 100.000 de lei. Tot ca viceprimar, Demian a aprobat concesionarea serviciului de salubritate al orașului către o firmă austriacă, deși aceasta avea ofertă mai slabă decît a celorlalți candidați, dar oferea bonus o excursie în Austria pentru consilierii Primăriei. Perdanții licitației au contestat atribuirea în instanță.


Tudor Paul (PNL)
Afacerist care aproape a falimentat (după o privatizare nereușită) fostul CUG (combinat de utilaj greu) Iași, actualul Fortus, pe care intenționa să-l transforme într-o afacere imobiliară de succes.
A avut sprijinul șefului AVAS, liberalul Teodor Atanasiu, care, în cele din urmă, a dres busuiocul renaționalizînd Fortus, adică trecîndu-l din nou în portofoliul AVAS. În anii ’90, Paul Tudor a falimentat și Suprem SA, singura fabrică din Europa de Est care fabrica bile și blindaje pentru fabrici de ciment. Este asociat, într-o firmă de imobiliare, cu Fulger, soțul Noricăi Nicolai.


Doinița Mariana Chircu (PD-L)
Ca inspector general al Inspectoratului Școlar Mehedinți, Chircu este în concediu medical de doi ani, dar fără să aducă certificate medicale pentru toată perioada.


Vasile Burcu (PRM)
Fost șef al Penitenciarului Mehedinți, funcție din care a fost revocat după ce s-a constatat că l-a favorizat pe Gabriel Bivolaru în detenție.


Cristian Cazanacli (independent)
Fost director al Hidrocentralei Porțile de Fier, Cazanacli e cel care „a tăiat factura“ retehnologizărilor penale de la
Porțile de Fier pentru Va Tech (primul partener al Energy Holding). Scos de la Porțile de Fier după guvernarea PSD, Cazanacli a devenit director la Buzzman Industries, o companie din „constelația“ lui Bogdan Buzăianu, și consultant la Energy Holding. În același timp, Hidrocentrala Porțile de Fier cumpăra flori de sute de milioane de lei vechi de la firma soției lui Cazanacli.


Eugen Nicolicea (PSD)
O avere impresionantă: teren intravilan, o garsonieră, un apartament și o casă în București, o barcă cu motor, autoturism Chrysler C 300, un altul Audi TT, conturi de 80.000 de euro și împrumuturi acordate de 12.000 de euro, dividende de 135.000 de lei. Totul din salariul de parlamentar și un SRL (Galaxy).

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate