Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Masina paine
#6805
Posted 16 March 2015 - 09:44
Pentru cei interesati de urmarit aici din 23 martie.
Doritorii sa-si ia scaunelul si sa pazeasca usa de cu seara, ca pe vremuri. Greu de inteles politica acestui magazin pentru ca din cate am inteles exista cerere pentru produs, in schimb ei il aduc de vreo doua ori pe an. Edited by radudd, 16 March 2015 - 09:51. |
#6806
Posted 16 March 2015 - 13:39
GEORGE1976, on 25 ianuarie 2015 - 00:15, said:
Chiar nu am chef de contre , am pus si eu poza cu reteta, hai sa incheiem subiectul ca e aiurea. Se poate ca reteta mea se refera la greutatea finala si a ta cum scrie la cea a ingredientelor dar nu si a painii finale. Fiecare pe calea lui. Numai bine! PS De curiozitate, cat are painea ta dupa copt? A mea chiar are in jur de 700g. lalea, on 16 martie 2015 - 09:32, said:
3 g la cata faina? Eu pun 7 -9 grame drojdie proaspata, depinde cum tai din cub, la jumatate de kg de faina... Iese fain, imi crapa painea deasupra... Cred ca am trecut de perioada in care umiditatea din casa mi-a afectat fericirea, respiratia si painea, ca vad ca iar creste dupa aceleasi retete din vara. Am pus saptamana asta 300 ml de apa si am fost nevoita sa mai torn, asa incat inteleg ca ma intorc spre 340 de ml ca in vara. Nu pot pricepe ce-a fost in iarna asta! Cred ca foloseste aceiasi reteta : Si poate a mai "furat" cate ceva de la @batranelul si nu ne spune! Sfat : -foloseste faina pastrata la racoare , intuneric, si in mediu uscat indicat intrun sac de hartie sau panza naturala si nu mai mult de 1/2 ani -cand vrei sa faci ceva cu faina in MP trebuie sa aiba aproximativ aceiasi temperatura ca celelalte ingrediente ideal ~ 22 gradC deci cam toate ingredintele trebuiesc aduse la aceiasi temperatura (si MP "va suferi" daca sunt temp. ambientale mult mai mici sau mai mari!) -pastreaza proportia faina/lichid ~1,85 la faina (si sub, inclusiv integrala, neagra, cu dif. tarate) tip 650.. la faina tip 000 raportul e ~2,00 -drojdia proaspata se dozeaza 1,8- 2,0g /100g de faina; drojdia uscata 0.9-1,0g / 100g faina evident sa fie de calitate Edited by mihaiC1, 16 March 2015 - 14:08. |
#6807
Posted 16 March 2015 - 14:22
PS @lalea foloseste cu incredere un cantar digital de 30lei.. "ochiometric " ai sa dai gres de 100x mai mult
O gresela de > +/- 15% va duce la "dezastre" .. cantarul "greseste" cam 2%, iar "ochiometric" sari de 20% eroare, asa ca.. Cred ca folosesti cantar ,dar cu retetele cum stai? Edited by mihaiC1, 16 March 2015 - 14:29. |
#6808
Posted 16 March 2015 - 14:43
radudd, on 16 martie 2015 - 09:44, said:
Pentru cei interesati de urmarit aici din 23 martie. Doritorii sa-si ia scaunelul si sa pazeasca usa de cu seara, ca pe vremuri. Greu de inteles politica acestui magazin pentru ca din cate am inteles exista cerere pentru produs, in schimb ei il aduc de vreo doua ori pe an. Pai ce sunt fraieri sa aduca mai multe... nu de alta dar Dumpingul face sa intre mai multi clienti in "sandrama" si poate-poate vor mai cumpara si altceva.. si in viitor! Si inca sunt muuulte produse in mai toate "sandramalele"! PS ai sa gasesti acelasi produs cu alta denumire dar mai scump ... la orice ora. Edited by mihaiC1, 16 March 2015 - 14:53. |
#6809
Posted 16 March 2015 - 15:45
lalea, on 16 martie 2015 - 09:32, said:
3 g la cata faina? Eu pun 7 -9 grame drojdie proaspata, depinde cum tai din cub, la jumatate de kg de faina... Iese fain, imi crapa painea deasupra... Cred ca am trecut de perioada in care umiditatea din casa mi-a afectat fericirea, respiratia si painea, ca vad ca iar creste dupa aceleasi retete din vara. Am pus saptamana asta 300 ml de apa si am fost nevoita sa mai torn, asa incat inteleg ca ma intorc spre 340 de ml ca in vara. Nu pot pricepe ce-a fost in iarna asta! 3g la 530 g faina dar folosesc un mix care are in compozitie si ceva drojdie. lalea, on 16 martie 2015 - 09:32, said:
3 g la cata faina? Eu pun 7 -9 grame drojdie proaspata, depinde cum tai din cub, la jumatate de kg de faina... Iese fain, imi crapa painea deasupra... Cred ca am trecut de perioada in care umiditatea din casa mi-a afectat fericirea, respiratia si painea, ca vad ca iar creste dupa aceleasi retete din vara. Am pus saptamana asta 300 ml de apa si am fost nevoita sa mai torn, asa incat inteleg ca ma intorc spre 340 de ml ca in vara. Nu pot pricepe ce-a fost in iarna asta! 3g la 530 g faina dar folosesc un mix care are in compozitie si ceva drojdie. |
#6810
Posted 16 March 2015 - 18:11
Zi-ne de "faina mix minune".. cam cate si ce chemecale' are ?? Macar cele scrise pe ambalaj, ca restul "nu e scrise" ! ?
Nu ma astept sa raspuzi... Cum observasem: f. multe "bule", crestere si afanare "impecabile", stabilizare, culoare, aroma (poate e cea "buna" pt. tine!) si conservanti ("prezervative") ..."la greu".. . rumenirea am dat o parere.. Ce de Eeeeeuri! Edited by mihaiC1, 16 March 2015 - 18:38. |
#6811
Posted 16 March 2015 - 19:31
radudd, on 16 martie 2015 - 09:44, said:
Pentru cei interesati de urmarit aici din 23 martie. Doritorii sa-si ia scaunelul si sa pazeasca usa de cu seara, ca pe vremuri. Greu de inteles politica acestui magazin pentru ca din cate am inteles exista cerere pentru produs, in schimb ei il aduc de vreo doua ori pe an. http://www.compari.r...1401-p40301188/ |
#6813
Posted 17 March 2015 - 14:17
O MP nu prea se strica mai repede de 2 ani.. doar daca are hiba din fabricatie (poti avea "noroc" si la MP "de firma")
Ar mai fi si diferenta de tara asiatica care o produce: Thailanda versus China. Sa amintesc de branduri care fac produsele in China ? Sau pe vapor chinezesc? Edited by mihaiC1, 17 March 2015 - 14:20. |
#6814
Posted 17 March 2015 - 14:33
Inteleg din poze ca masina minune e responsabila pentru coaja asa de coapta deasupra... Nu pricep cum sa iasa asa o paine care, deasupra, are un geam sigur mai putin izolant decat restul carcasei.
Oricum, pentru 200 de lei, e super masina! |
|
#6815
Posted 17 March 2015 - 17:03
O alta paine dar amestec de faina alba cu-n mix de alta faina cu 5 cereale.
Masina nu-i un secret m.shopmania.ro/masini-de-paine/p-ariete-131-70533281 poate sa o incerce cine doreste. Attached Files |
#6816
Posted 17 March 2015 - 19:21
lalea, on 17 martie 2015 - 14:33, said:
Inteleg din poze ca masina minune e responsabila pentru coaja asa de coapta deasupra... Nu pricep cum sa iasa asa o paine care, deasupra, are un geam sigur mai putin izolant decat restul carcasei. Oricum, pentru 200 de lei, e super masina! Mai pune 1-2h pe programul de copt MP tau si ai o paine la fel de arsa . Ca idee are un PRET nesimtit de mare (2-3X .. tot o chinazarie.. ca si respectiva "de firma ariete"!) pt. ce stie, cum, cat... sa faca ! NU'ma @georgica se crede mai "istet" ca a cumparat-o din F si vrea sa ne "demonstreze" ca a dat un ban da' face PS vezi pozele, reactualizate de mine, facute de @georgica acum 1/2 ani Edited by mihaiC1, 17 March 2015 - 19:44. |
#6817
Posted 17 March 2015 - 19:51
GEORGE1976, on 17 martie 2015 - 17:03, said:
O alta paine dar amestec de faina alba cu-n mix de alta faina cu 5 cereale. Masina nu-i un secret m.shopmania.ro/masini-de-paine/p-ariete-131-70533281 poate sa o incerce cine doreste. PS chiar ma intereseaza O PAINE facuta cu FAINA FARA CEREALE la MP!! Edited by mihaiC1, 17 March 2015 - 20:02. |
#6818
Posted 17 March 2015 - 20:30
mi am luat si eu o masina de paine, da nu-mi place cum iese
mai bine la cuptor |
#6819
Posted 17 March 2015 - 22:20
|
#6820
Posted 18 March 2015 - 09:24
Neata
Inca o paine facuta azi dimineata! Pofta buna! Attached FilesEdited by GEORGE1976, 18 March 2015 - 09:25. |
#6822
Posted 18 March 2015 - 11:16
Nu am incercat niciodata varianta de a coace aluatul in cuptor. Singurul aluat care ajunge in cuptor este cel pentru pizza.
Ar fi un moment acum, cat este racoare, pentru ca la vara sigur, sigur nu va ajunge in cuptor. Pana la urma de asta am luat masinuta, sa isi faca treaba pana la capat. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users