Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consum ulei masina de tuns iarba...

"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni
 Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 

History HD

- - - - -
  • Please log in to reply
128 replies to this topic

#127
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Cele mai misterioase evenimente din istorie, în noul serial original HISTORY „Incredibil cu Dan Aykroyd“

Pe 14 martie, HISTORY Channel va începe difuzarea unui nou serial documentar intitulat „Incredibil cu Dan Aykroyd“, cu emisiuni programate în fiecare joi de la ora 21:00. Acest proiect este adus la viață de Dan Aykroyd, cunoscut actor, scriitor și producător canadian, care va ocupa atât rolul de producător cât și de prezentator al seriei, anunță HISTORY Channel România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Serialul, structurat în zece episoade, va explora o serie de subiecte fascinante, urmărind să răspundă la întrebări precum „cine?“, „de ce?“ și „cum?“ legate de unele dintre cele mai neobișnuite și uluitoare povești din istoria omenirii.

Dan Aykroyd împărtășește entuziasmul său pentru povestirile care sfidează logica obișnuită, promițând o selecție a unora dintre cele mai neobișnuite și fascinante povești cunoscute vreodată. De asemenea, exprimă aprecierea sa pentru echipa de cercetători și creatori de programe de la HISTORY Channel, evidențiind colaborarea lor în realizarea acestui proiect.

Serialul va oferi o incursiune în lumea celor mai bizare persoane, locuri, obiecte și evenimente, relatând povești cum ar fi Marea Inundație cu melasă din Boston din 1919 sau epidemia de dans din 1518.

Pe parcursul celor zece episoade, telespectatorii vor fi invitați în povești stranii, redate prin reconstituiri dinamice și documente de arhivă, comentate într-un mod amuzant și plin de înțelepciune. De asemenea, vor fi prezentate interviuri cu experți din diverse domenii, printre care Adam Richman, Austin Rogers, Jeff Musial și alții, care vor explora și vor oferi răspunsuri la întrebările esențiale legate de aceste povești.

„Incredibil cu Dan Aykroyd“ promite să fie o serie care aduce în prim plan unele dintre cele mai misterioase și neobișnuite povești din istorie, toate confirmând că realitatea poate fi uneori mai stranie decât ficțiunea.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/3S08kIB5dGk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Întrebări și răspunsuri cu Dan Aykroyd, legendarul actor, comic și scenarist, despre noul său show TV, „Inexplicabil”

„Incredibil cu Dan Aykroyd” dezvăluie cele mai stranii, și totuși adevărate, povești din istoria omenirii. Fiecare episod de o oră va deschide un dulap plin de curiozități, pentru a vă prezenta cele mai incredibile povești din istorie, aduse la viață prin reconstituire dinamică și imagini și documente de arhivă convingătoare.

Dan Aykroyd a vorbit cu HISTORY Channel despre noul serial, despre interesul său pentru spiritualism, și a dezvăluit care sunt riscurile ocupaționale ale rolului de vânător de fantome, după ce a jucat în franciza cult „Vânătorii de Comori - Ghostbusters”.

Poți să ne prezinți premisa emisiunii?

„Incredibil” este o un compendiu al celor mai stranii lucruri ce s-au întâmplat vreodată unor ființe umane. Sunt povești ce realmente îți forțează judecata, precum insula mexicană a păpușilor ce este atât de bântuită încât unii oameni au murit după ce au vizitat-o; Inundația cu Bere din Londra, în 1814, a ucis opt oameni atunci când 700 de tone de lichid au năvălit pe străzile din St. Giles; Marea Inundație cu Melasă din Boston, în 1919, când un val de sirop a demolat o întreagă vecinătate. Mai sunt apoi și povești pe care ni le amintim cu toții, precum cea a găinii fără cap Mike, povești despre supraviețuire, sau cele cu realizări sportive deosebite.

Serialul este plin de bizarerii, dar sunt evenimente adevărate. Asta mă convinge pe mine. Nu este fantezie ori ficțiune, totul s-a întâmplat, e adevărat.

Ai vrea să vizitezi vreunul dintre locurile unde s-a filmat și apar în serial?

Niciunul! Unele sunt absolut infernale. Cine ar vrea să se apropie de ele? Îmi place show-ul pentru că sunt instalat în fotoliul privitorului. Este făcut pentru telespectatorul din fotoliu și te face să spui „Uau, show-ul ăsta mă duce în locuri fascinante, dar pe care nu vreau să le vizitez vreodată“.

Care este lucrul cel mai incredibil pe care l-ai aflat participând la realizarea serialului?

Sunt o mulțime de lucruri minunate. De exemplu, am aflat că guvernele au un marte interes pentru neobișnuit și în incredibil. Guvernul japonez căuta șarpele ce hărțuia vasele lor de pescuit. Între 1946 și 1951, nou vase au dispărut în Marea Japoniei, și s-a întâmplat din cauza acestui șarpe marin cu pene, ce era asemenea unui Kraken.

Emisiunea explorează incidente paranormale, dar telespectatorii s-ar putea să nu știe că familia ta are legături cu spiritualismul și cu paranormalul.

Străbunicul meu a fost spiritualist, pe la 1900, iar la vechea casă de la țară se țineau frecvent ședințe de spiritism. Lucrul ăsta a rămas ca preocupare de familie.

Spiritualiștii cred că sufletul sau energia sufletului supraviețuiește după moarte, iar conștiința decedatului reușește să revină și să îi contacteze pe cei aflați în viață. Cred în lucrul ăsta.

Ai avut vreodată o experiență paranormală?

Nu am văzut niciodată o stafie, dar am văzut ceea ce cred că erau cilindri de lumină ectoplasmatică. Am o imagine cu tata și cu mine, în casa veche de la țară. Este o imagine vie a unui cilindru ectoplasmatic.

Apropo de ectoplasmă, în ce măsură experiența ta spiritualistă te-a influențat să scrii și să joci în „Vânătorii de fantome” (“Ghostbusters”)?

Cu siguranță m-a influențat. Provin dintr-o familie ce crede în viața de apoi și asta e ceea ce m-a făcut să scriu scenariul. Pot să-ți spun că lumea nu știa ce este ectoplasma până la apariția filmului. Ghostbusters a familiarizat pe toată lumea cu termenul „ectoplasmă“. Și doar pentru acel motiv, este grozav că filmul există.

Ce influență crezi că a avut Ghostbusters în conștientizarea fenomenului paranormal?

Cred că majoritatea societăților de vânători de fantome din America de Nord există grație faptului că noi am deschis ochii oamenilor la cercetarea profesionistă ce fusese realizată de-a lungul secolelor.

Anul acesta, se va lansa Ghostbusters: Frozen Empire. Ești nerăbdător să-ți pui din nou în spate echipamentul?

Nu, nu sunt. Cântărește 70 de kilograme! Este o experiență teribil de intensă purtatul acelui echipament. Aș fi preferat să mi se atribuie un rol ce presupune un pachet mai mic de dus. Mai am și ghetele de luptă în picioare, pe lângă echipamentul din spate. Acesta apasă pe coloană, dar sunt bucuros că oamenii sunt încă interesați de filmele Ghostbusters, cel vechi și cel nou. Nu mă voi plânge prea mult de purtarea costumului, dar mă vei auzi icnind dacă va trebui să-l mai îmbrac. E greu.

Care din poveștile prezentate în „Incredibil” ar fi un material bun pentru un lungmetraj?

Insula păpușilor. Aceea ar fi o poveste horror minunată. E înfiorătoare la culme. Mai există o poveste extraordinară și în „Supraviețuind imposibilului“, cu un tip care e captiv într-o navă răsturnată pe fundul oceanului, timp de trei zile.

Sursa: https://www.hdsateli...imente-din.html

#128
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018
Noutățile lunii aprilie la History Channel

În luna aprilie, la HISTORY Channel, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câștigarea titlului suprem de campion „Arme Născute din Foc”, scoatem la suprafață curiozitățile și comorile ascunse cândva în deșerturile planetei în emisiunea „Mistere în nisip”, și căutăm, alături de Darrell Miklos,„Submarinele pierdute ale naziștilor”.

1. Arme născute din foc,  Sezonul 10
Titlul original: Forged in Fire
Premiera sâmbătă, 4 aprilie, de la ora 22:00

În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câștigarea premiului de 10.000 de dolari și a titlului suprem de campion “Arme Născute din Foc”.
Cei mai buni armurieri din SUA, care se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene. Jurizată de experți renumiți în toată lumea, competiția este o incursiune în istoria armelor, desfășurată sub constrângerea timpului și cu un final exploziv.

Acest show transformă rigurozitatea, măiestria și entuziasmul construirii de noi arme într-o competiție contra-cronometru a inteligenței, inventivității și iscusinței. În fiecare episod, patru noi concurenți încearcă să dovedească faptul că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva. Cei patru trebuie să treacă printr-o serie de probe eliminatorii, în care vor folosi exclusiv uneltele puse la dispoziție de organizatori. Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocați să reproducă o armă legendară.

În acest sezon, echipa emisiunii „Arme născute din foc” pornește la drum, străbătând America în căutarea celor mai buni fierari din țară. Ne vom îndrepta spre inima Munților Apalași din Carolina de Nord, la atelierul de renume mondial Clay Spencer Blacksmith, unde vor fi testați trei dintre cei mai buni fierari. După două runde epuizante de competiție, doar unul va rămâne în picioare. Câștigătorul va avea șansa de a concura cu alți fierari din întreaga Americă pentru a determina cine va câștiga marele premiu final.

2. Mistere în nisip
Titlul original: Secrets in the Sand
Premiera luni, 29 aprilie, de la ora 22:00

Deșerturile sunt adesea lăsate în plan secundar atunci când vine vorba de schimbările climatice, însă, pe măsură ce temperaturile globale cresc, acestea se numără printre cele mai vulnerabile locuri de pe planetă. Furtunile de nisip violente și eroziunea își fac tot mai simțită prezența, remodelând regiunile aride ale pământului, iar odată cu acestea, se face descoperiri uimitoare.

De la orașe antice pierdute la formațiuni geologice misterioase, „Mistere în nisip” examinează curiozități extraordinare ascunse cândva în deșerturile planetei, pentru ca în cele din urmă să fie dezvăluite. Călătoriți prin vaste peisaje deșertice și dezlegați misterele acestor minuni ascunse cu ajutorul experților, al imaginilor de arhivă și al graficii computerizate.

3. Submarinele pierdute ale naziștilor
Titlul original: The Lost U-Boats of WWII
Premiera luni, 29 aprilie, de la ora 21:00

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, naziștii au furat miliarde de dolari în aur, bijuterii și obiecte de artă. În efortul de a păstra cât mai multe comori în ciuda pierderii războiului, naziștii au împrăștiat bunurile valoroase pe tot globul cu ajutorul submarinelor. Timp de aproape 80 de ani, submarinele încărcate cu comori au rămas în mormintele lor acvatice, până în prezent.

Celebrul vânător de comori Darrell Miklos pornește la drum pentru a-și duce la bun sfârșit misiunea de o viață, aceea de a găsi submarinele dispărute și încărcătura lor în valoare de miliarde de dolari.

După ce a văzut pentru prima dată unul dintre submarine în timp ce făcea scufundări în adolescență, Darrell a găsit acum dovezi semnificative care să susțină observația sa inițială de acum mulți ani, relansându-și căutările cu toată forța. Fiecare episod de o oră îi urmărește pe Darrell și echipa sa de experți în încercarea de a localiza și de a recupera submarinele naziste dispărute de pe fundul Mării Caraibilor.

Sursa: https://tinyurl.com/mee742rf

#129
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,837
  • Înscris: 06.11.2018

Vom avea un fel de Așii Amanetului de România! Cine sunt și cum va fi emisiunea de pe History


Emisiunea Așii Amanetului, de pe History, a inspirat un format produs de români, care va fi difuzat în România. Tot pe History. Cine sunt Așii amanetului de România (printre care este și o influenceriță)? Care este formatul emisiunii? Cu ce diferă de "original"? Detalii, în continuare.

Vânătorii de comori este numele emisiunii care va rula pe History în România. Și în emisiunea de la noi vânzătorii vor negocia cu "Așii". Și în varianta românească, vor fi chemați "experți" pentru a evalua obiectele.

Cum se va desfășura fiecare episod?

În fiecare episod, un client (persoane cunoscute, numele lor nu au fost făcute publice deocamdată) vine cu o "comandă" către "Vânătorii de comori". Urmează căutările: așii au la dispoziție 48 de ore pentru a satisface cererea. „Vânătorii” caută în piețe de vechituri, colecții personale și cheamă vânzători în magazinul lor, în speranța de a găsi cele mai interesante și profitabile obiecte care să se potrivească cererii clientului lor, escplică cei de la History.

Producătorii emisiunii spun că "se concentrează pe obiectele cu semnificație istorică, de colecție și de mare valoare tranzacțională dintr-o mare varietate de domenii. De la obiecte de artă deținute de Familia Regală la suveniruri din perioada comunistă"

Cine sunt "Așii Amanetului de România"?

Personajele principale au o casă de amanet în București, dar mai dețin un magazin de antichități în Sibiu. Pe lângă aceștia, în echipă a intrat și o influenceriță.

Liviu Andrei - antreprenor din Sibiu. A deținut un club în orașul transilvan - Liquid. A înființat apoi casa de amanet Liquid Money.

Gabi Badea - acum "vânător de comori", Badea a fost fost campion la lupte libere. În 2015, a obținut Locul I la Campionatul Național U23.

Dan Greere - este de profesie inginer. Lucrează în echipa casei de amanet, alături de Liviu Andrei și de Gabriel Badea.

Ștefana Micu - influencer. Are aproape 2.000 de urmăritori pe Instagram. Este pasionată de obiecte vechi antichități.

Când începe emisiunea?

Premiera Vânătorilor de comori va fi difuzată marți, 14 mai, de la ora 21.00, pe History Channel. Show-ul docu-reality românesc va avea șase episoade.

History nu este la prima producție locală în România. Postul de televiziune a produs și seriile "Misterul Aurului Dacic" și "Marcel Iureș - Enigmele României".

Sursa: https://www.paginade...istory-21554120

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate