Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 tavan fals rigips

Ce preferați: produse mai scumpe ...

Demagnetizare (minimala) ori ba?

Cum pot sa vad pe un proiector pr...
 

History HD

- - - - -
  • Please log in to reply
128 replies to this topic

#109
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii ianuarie 2023 la History Channel


În luna ianuarie, „Iarna Misterelor” se întoarce la History Channel cu noi mistere care așteaptă să fie dezlegate. William Shatner cercetează povești încă nesoluționate pentru a scoate la iveală inexplicabilul, frații Rick și Marty Lagina continuă ambițioasa explorare a insulei Oak pentru al zecelea an consecutiv, Giorgio Tsoukalos pătrunde în investigația globală a OZN-urilor, iar Lance Reddick analizează cele mai bine păzite secrete ale Americii, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Mai multe informații puteți găsi mai jos.

Iarna Misterelor

Din 3 ianuarie, marțea și miercurea, de la ora 21:00

În luna ianuarie, „Iarna Misterelor” se întoarce la HISTORY Channel cu noi mistere care așteaptă să fie dezlegate! William Shatner cercetează povești încă nesoluționate pentru a scoate la iveală inexplicabilul, frații Lagina continuă ambițioasa explorare a insulei Oak pentru al zecelea an consecutiv, Giorgio Tsoukalos pătrunde în investigația globală a OZN-urilor, iar Lance Reddick analizează cele mai bine păzite secrete ale Americii.

Inexplicabil cu William Shatner (parte din Iarna Misterelor)

Marțea, ora 21:00

Titlul original: The UnXplained with William Shatner

În emisiunea „Inexplicabil” bine-cunoscutul William Shatner explorează cele mai fascinante, ciudate și inexplicabile mistere ale lumii. De la întâlniri cu OZN-uri la dispariții misterioase și până la posedări malefice, William Shatner încearcă să afle adevărul din spatele celor mai bizare, misterioase și remarcabile evenimente relatate vreodată. Cu ajutorul savanților de top, cu mărturii de primă mână și reconstituiri dramatice, telespectatorii dobândesc o perspectivă șocantă asupra a ceea ce se întâmplă cu adevărat - și de ce.

Extratereștri Antici (parte din Iarna Misterelor)

Miercurea, ora 21:00

Titlul original: Ancient Aliens

Seria cult „Extratereștri Antici” continuă căutarea globală a dovezilor privind existența extratereștrilor și a vizitelor acestor forme de viață necunoscute pe Pământ în urmă cu mii de ani. De la știrile recente privind finanțarea de către guvernul american a activităților de investigare a OZN-urilor până la descoperirile recente din interiorul Marii Piramide din Egipt, în fiecare episod Giorgio Tsoukalos abordează diverse subiecte legate de extratereștri cu detalii istorice, stă de vorbă cu oameni de știință de rang mondial, arheologi și cercetători din toată lumea.

Statele Unite ale Americii: Cartea Secretelor cu Lance Reddick (parte din Iarna Misterelor)

Din 25 ianuarie, miercurea, de la ora 21:00

Titlul original: America’s Book of Secrets

Ce s-ar întâmpla dacă ar exista o carte în care sunt păstrate cele mai bine păzite secrete ale Americii? Povestea Statelor Unite poate fi spusă în multe feluri. În timp ce o mare parte din SUA este bine documentată și disponibilă publicului larg, există o altă istorie mai profundă, una care a fost învăluită în secrete și ascunsă de ochii publicului; acestea sunt poveștile pe care le va dezvălui actorul Lance Reddick.

Blestemul Insulei Oak | Sezonul 10

Premiera marți 10 ianuarie, de la ora 22:00

Titlul original: The Curse of Oak Island

În cel de-al zecelea sezon al serialului „Blestemul insulei Oak”, frații Rick și Marty Lagina, împreună cu echipa lor, se întorc pentru a face cel mai mare demers încercat vreodată pentru a rezolva misterul de 227 de ani al insulei Oak.

După ce, în urmă cu un an, au fost găsite urme mari de argint și aur în zona Gropii cu Bani, echipa va lucra cu geologul Dr. Ian Spooner pentru a stabili poziția exactă a posibilei comori. Între timp, o nouă operațiune de foraj va aduce progrese incredibile, inclusiv descoperirea unor tuneluri și camere artificiale care ar putea avea legătură cu un depozit de comori. Și, pentru prima dată în căutarea lor, frații vor coborî și vor explora un vechi puț care ar putea fi legat de Groapa cu Bani originală.

După ce, în urmă cu un an, a fost detectată prezența unor concentrații ridicate de argint și aur în zona Gropii cu Bani, echipa va lucra cu geologul Ian Spooner pentru a identifica poziția exactă a posibilei comori. Între timp, o nouă operațiune de foraj va face progrese incredibile, inclusiv descoperirea unor tuneluri și camere artificiale care ar putea avea legătură cu o rezervă de comori. Și, pentru prima dată în căutarea lor, frații Lagina vor coborî și vor explora un vechi puț care ar putea fi legat de Groapa cu Bani originală.

Marty și Alex Lagina vor călători în Anglia, unde vor face noi conexiuni uimitoare între misterul Insulei Oak și Cavalerii Templieri, care susțin teoria regretatei scriitoare Zena Halpern, conform căreia ordinul religios medieval ar fi putut într-adevăr să îngroape o comoară pe insulă acum mai bine de șapte secole.

Între timp, detectarea strategică a metalelor și scanarea nivelului subteran vor furniza indicii uimitoare și descoperiri valoroase pe loturile 4, 8 și 32, care vor servi la validarea unei hărți din secolul al XIV-lea despre care se crede că ar fi fost realizată de templieri.

În sezonul al zecelea vor fi cercetate noi puncte pe insulă: o posibilă structură din secolul al XII-lea va fi investigată pe Lotul 26. De asemenea, echipa va achiziționa mult râvnitul Lot 5, situat în centrul insulei. Anterior deținut de regretatul Robert Young, Lotul 5 a condus la numeroase descoperiri de-a lungul anilor pentru fostul partener al regretatului Fred Nolan, inclusiv monede vechi de secole și pietre sculptate de origine misterioasă. Pe măsură ce investigația continuă, echipa va face descoperiri care ar putea împinge cronologia misterului mai departe decât și-ar fi putut imagina cineva.

În cele din urmă, echipa va lucra cu autoritățile guvernamentale pentru a continua explorarea mlaștinii triunghiulare. Deși obținerea permiselor s-a dovedit a fi un proces care a necesitat mult timp din cauza artefactelor indigene antice care au fost descoperite anul trecut, echipa este hotărâtă să dezvăluie adevărul despre mlaștina presupusă a fi creată de om, unde au descoperit în ultimii ani figuri de piatră misterioase și dovezi ale unei nave îngropate. Din toate punctele de vedere, sezonul al zecelea se anunță a fi cel mai istoric, interesant și prosper de până acum pentru „Frăția săpăturilor”!

OZN-uri la Antipozi

Premiera marți, 24 ianuarie, de la ora 21:00


Titlul original: Close Encounters Down Under

Această serie în 6 episoade reprezintă cea mai cuprinzătoare investigație asupra întâlnirilor cu OZN-uri din Australia și Noua Zeelandă realizată vreodată.

Scoțând la iveală povești nemaivăzute despre apariții ale OZN-urilor, răpiri și alte evenimente paranormale, „OZN-uri la Antipozi” este o investigație a unora dintre cele mai bizare întâlniri cu extratereștrii din toate timpurile. Din Alpii Noii Zeelande până în accidentatul Outback australian, fiecare episod abundă de înregistrări rare, materiale de arhivă recent desecretizate și mărturii înfiorătoare de prima mână.

Martori oculari, experți și excentrici intervin cu privire la evenimente recente, mistere vechi de zeci de ani și legende străvechi, împărtășind povești stranii despre cel mai frecventat punct de atracție extraterestră de pe Pământ.

Despre HISTORY Channel®

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi.

HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...ie-2023-la.html

#110
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările lunii februarie la HISTORY Channel


În luna februarie, în „Iarna Misterelor” de la HISTORY Channel căutăm să dezlegăm secretele înfamului Triunghi al Bermudelor și facem descoperiri uimitoare în documentarul-eveniment „Triunghiul Bermudelor: În ape blestemate”. În premieră pentru România, în cadrul emisiunii telespectatorii vor putea urmări un moment istoric: o echipă de scafandri, care explora fundul oceanului în largul largul coastei statului american Florida, a descoperit un fragment din naveta spațială Challenger, care a explodat la scurt timp după lansare, în 1986, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Seria investigativă „Cum explici asta?” prezentată de jurnalistul veteran Tony Harris (CNN, Al Jazeera) revine la HISTORY Channel pentru un nou sezon în care sunt analizate dovezi despre cele mai misterioase fenomene și creaturi inexplicabile, în timp ce scena emisiunii-concurs „Arme Născute din Foc” este transformată într-o arenă a gladiatorilor pentru o competiție epică, cum nu s-a mai întâmplat până acum. „Arme Născute din Foc: Gladiatorii la Forjă” îi va provoca pe cei mai buni fierari din SUA în recrearea armelor emblematice din vremurile antice.

Așii Amanetului se întorc cu un nou sezon! Cele 10 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate

Premiera miercuri, 1 martie, de la ora 22:00 (parte din Iarna Misterelor)

Triunghiul Bermudelor este cea mai infamă zonă din Oceanul Atlantic, evocând teamă și o fascinație nesfârșită. Delimitate de Florida, Bermuda și Puerto Rico, aceste ape au înghițit nenumărate nave și avioane și echipajele acestora, unele dispărând fără urmă. În 1945, cinci avioane ale marinei americane au dispărut în aceeași noapte, împreună cu un avion de căutare și salvare trimis să le găsească. Nicio epavă nu a fost găsită vreodată. Reporterii au scos la iveală relatări despre alte avioane și nave dispărute, iar poveștile despre fenomene ciudate datează încă din timpul călătoriilor lui Columb. Acum, o echipă de elită investighează Triunghiul Bermudelor cu ajutorul unei arme secrete - o hartă, elaborată de zeci de ani, care marchează locația epavelor și anomaliilor submarine neidentificate.

În cadrul emisiunii a avut loc și un moment istoric: o echipă de scafandri, care explora fundul oceanului în largul largul coastei statului american Florida, a descoperit un fragment din naveta spațială Challenger, care a explodat la scurt timp după lansare, în 1986.

Scafandrii căutau epava unei aeronave din cel de-al Doilea Război Mondial care a dispărut fără urmă pe 5 decembrie 1945, în timp ce plecase în căutarea a cinci bombardiere ale Marinei SUA care au dispărut în aceeași zi.

Fragmentul din naveta spațială este foarte bine conservat, fiind unul dintre cele mai mari descoperite după această tragedie care a marcat istoria programului spațial american, a precizat NASA.

Pe 28 ianuarie 1986, naveta Challenger a explodat la 73 de secunde după decolarea de la Centrul spațial Kennedy din Florida, provocând moartea celor șapte membri ai echipajului. NASA a recuperat doar jumătate din resturile navetei spațiale Challenger.

Cum explici asta? Sezonul 3

Premiera miercuri, 15 februarie, de la ora 21:00 (Parte din Iarna Misterelor)

Seria investigativă revine la HISTORY Channel pentru un nou sezon în care sunt analizate dovezi despre cele mai misterioase fenomene și creaturi inexplicabile. Un dinozarur misterios în Congo, structuri extraterestre pe un asteroid, Yeti, conspirații. Dovezile sunt pretutindeni, dar veridicitatea lor este de multe ori una dubioasă.

Alături de gazda emisiunii, jurnalistul veteran Tony Harris, pornim în căutarea răspunsurilor, nu luăm nimic de-a gata și examinăm cu atenție fiecare detaliu. Căutăm sursa, de multe ori anonimă, a acestor înregistrărilor, demascăm falsurile și scoate în evidență dovezile credibile.

Așii Amanetului | Sezon nou

Premiera duminică, 19 februarie, de la ora 12:00

Așii Amanetului se întorc! Cu mult înainte de bănci și bancomate, au existat magazinele de amanet. Amanetul a fost prima formă a creditului de nevoi personale din Statele Unite până în anii ‘50, iar în zilele noastre, aceste magazine de amanet încă ajută oamenii să se întâlnească.

„Așii Amanetului” vă vor purta în lumea plina de culoare a afacerilor de amanet. La magazinul Gold & Silver Pawn Shop de la marginea orașului Las Vegas, trei generații ale familiei Harrison conduc la comun afacerea.

Cele 10 noi episoade vor aduce în prim-plan descoperiri ale unor articole cu valoare istorică, dar și momente autentice din viața celor trei bărbați supranumiți „Așii Amanetului”, respectiv tatăl Rick, fiul Corey și prietenul din copilărie Chumlee, care conduc împreună magazinul de amanet Gold & Silver, de la marginea orașului Las Vegas.

Arme Născute din Foc: Gladiatorii la Forjă

Premiera joi, 23 februarie, de la ora 20:00

În acest sezon-eveniment de cinci episoade, scena emisiunii-concurs „Arme Născute din Foc” este transformată este transformată într-o arenă a gladiatorilor pentru o competiție epică, cum nu s-a mai întâmplat până acum. În bătălia de deschidere, doi fierari trebuie să făurească un Falx feroce din epoca romană, dar numai unul dintre ei va ieși învingător în urma testelor. Apoi, fierarul câștigător se va confrunta cu un nou adversar pentru a avea șansa de a câștiga și mai mulți bani, inclusiv oportunitatea de a câștiga cel mai mare premiu acordat vreodată în cadrul competiției „Arme Născute din Foc”: 75.000 de dolari. Cine va deveni primul Gladiator al Forjei?

Despre HISTORY Channel

HISTORY Channel® este unul dintre cele mai cunoscute și îndrăgite branduri TV internaționale. HISTORY Channel® reprezintă o sursă de divertisment și informare pentru milioane de oameni de pe tot globul prin poveștile inspiraționale, uneori extravagante ale unor personaje extraordinare din viața reală ale căror experiențe sunt adesea mult mai spectaculoase decât ficțiunea.

HISTORY Channel® provoacă și duce mai departe noțiunea tradițională de „istorie”, oferind spectatorilor o perspectivă alternativă. Gama variată de emisiuni difuzate dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și adesea surprinzătoare.

HISTORY Channel® a fost lansat în 1995 și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, în peste 150 de teritorii, fiind tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel® reprezintă principala televiziune din portofoliul A+E Networks.

HISTORY Channel® este disponibil în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit din țară, inclusiv: Digi, Focus Sat, Orange TV, Vodafone.

Sursa: https://www.hdsateli...bruarie-la.html

#111
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii martie,  la History:
☆Triunghiul bermudelor: În ape blestemate-din 1 martie, ora 22:00;
☆OZN:fenomene inexplicabile-din 7 martie, ora 21:00;
☆Goana după submarine naziste-din 8 martie, ora 23:00;
☆Auropsie regală-din 23 martie, ora 21:00.

#112
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 15.11.2021
Au schimbat sigla.

#113
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

În luna aprilie, la HISTORY Channel



În luna aprilie, HISTORY Channel aduce noi producții ce explorează misterele istoriei cu ajutorul celebrului actor Laurence Fishburne într-un nou sezon al seriei "Cele mai mari mistere ale istoriei". De asemenea, se analizează fenomenul comerțului cu antichități și opere de artă furate în "Istorii Furate", se investighează efectele îngrijorătoare ale încălzirii globale în documentarul special "+2 grade Celsius: Fără cale de întoarcere" și se urmăresc cei mai buni sculptori cu drujba din lume în competiția inedită "Maeștrii lemnului". În plus, Rick Harrison și compania pornesc într-o nouă aventură în "Așii Amanetului cutreieră America" în căutarea de noi comori. Pentru mai multe detalii, consultați comunicatul remis către HD Satelit.


Serialul documentar "Cele mai mari mistere ale istoriei" găzduit și moderat de celebrul actor Laurence Fishburne, revine la HISTORY Channel cu sezonul 4, prezentând 10 episoade de investigații speciale care aduc în prim plan mistere istorice ale lumii. Prin dovezi, investigații și interviuri inedite, publicul va descoperi perspective noi și informații surprinzătoare despre evenimente istorice celebre. Printre întrebările la care se caută răspunsuri se numără: Ce s-a întâmplat cu Chivotul Legământului și ar putea noi indicii să ne ajute să-l găsim? Ce concluzii vor oferi documentele recent declasificate în cazul asasinării președintelui John F. Kennedy? Este posibil ca noile dovezi și tehnologii să descifreze codul ucigașului Zodiac și să ne dezvăluie identitatea acestuia? Unde se află comoara pierdută a lui Barbă Neagră? În cele din urmă, vom reuși să înțelegem adevăratul scop al piramidelor egiptene? Alături de experți, istorici și analiști, Laurence Fishburne va încerca să aducă lumină asupra acestor mistere istorice.

Serialul "Istorii furate" va debuta pe HISTORY Channel în data de 20 aprilie, la ora 22:00. Această serie investigativă analizează cum comerțul cu antichități și opere de artă furate a devenit o sursă importantă de venit pentru sindicatele crimei și organizațiile teroriste din întreaga lume. În fiecare episod, folosind diferite studii de caz, se va analiza modul în care organizațiile criminale, de la Statul Islamic la triadele chinezești, au intrat în acțiune și de ce autoritățile de aplicare a legii din toată lumea sunt adesea neputincioase în a le opri. Comori antice prețioase smulse din pământ și artă neprețuită smulsă de pe pereți reprezintă o tragedie modernă, în timp ce cele mai mărețe realizări ale omenirii sunt reduse la niște mărfuri obscene.


Cum ne apropiem tot mai mult de un punct de cotitură de 2 grade Celsius peste norma medie, specialiștii avertizează că lumea se confruntă cu o serie de dezastre naturale devastatoare. Această emisiune de o oră și două minute analizează impactul creșterii temperaturii medii a Pământului, inclusiv incendii violente, furtuni tot mai intense și frecvente, erupții vulcanice și creșterea nivelului mărilor. Va fi umanitatea capabilă să facă față acestor provocări? Premiera va fi sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 21:00.

Această serie de televiziune numită "Maeștrii Lemnului" prezintă competiția dintre cei mai buni 12 sculptori cu drujba din întreaga lume care vor concura pentru a demonstra creativitatea lor, forța și îndemânarea, transformând buștenii obișnuiți în opere de artă extraordinare. Emisiunea este găzduită de actorul canadian, Adam Beach, nominalizat la Globurile de Aur. În fiecare episod, concurenții trebuie să își dovedească abilitățile, evitând eliminarea săptămânală și concurând pentru premiul în bani și titlul de "Maestru al Lemnului". Premiera emisiunii este joi, 27 aprilie, de la ora 21:00, iar titlul original al seriei este "A Cut Above".

Noua serie "Așii Amanetului cutreieră America" de la HISTORY® Channel urmărește aventurile lui Rick Harrison, Corey Harrison și Austin „Chumlee” Russell de la faimoasa casă de amanet "Gold & Silver" din Las Vegas, care vizitează opt orașe din SUA în căutarea obiectelor de colecție și a descoperirilor istorice inedite. În fiecare episod, echipa interacționează cu fanii locali, evaluând obiectele prezentate și cumpărând cele mai interesante și valoroase. Cu ajutorul experților în istorie și evaluare de la emisiune, Așii Amanetului analizează și testează artefactele, printre care se numără o scrisoare a lui George Washington, un tun de câmp din perioada Revoluției Americane, un scut al lui Henric al II-lea al Franței și o fotografie semnată de Yousuf Karsh cu Ernest Hemingway. Această serie este o continuare a emisiunii "Așii Amanetului", care a avut premiera în 2009 și a devenit extrem de populară datorită personajelor sale colorate și obiectelor interesante prezentate în fiecare episod.

Sursa: https://www.hdsateli...ry-channel.html

#114
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

Premiere în luna mai la History Channel


HISTORY Channel va lansa în premieră noul serial „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”, prezentat de celebrul actor Pierce Brosnan, format din opt episoade, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.  De asemenea, în luna mai, HISTORY Channel va prezenta seria documentară „Misterele Morții”, precum și un nou sezon al seriei „Extratereștri Antici”.

„Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”

HISTORY Channel va lansa în premieră noul serial de opt episoade intitulat „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan”, prezentat de legendarul actor Pierce Brosnan. Fiecare episod de o oră va dezvălui planificarea meticuloasă, execuția îndrăzneață și urmările șocante ale unora dintre cele mai elaborate jafuri din istorie, printre care faimosul jaf de la Lufthansa din New York, furtul de opere de artă în valoare de jumătate de miliard de dolari de la Muzeul Gardner, jaful de diamante din Anvers, Belgia, și altele.

Serialul explorează fascinația oamenilor pentru bani și determinarea lor de a pune mâna pe o mare parte din aceștia, chiar și prin punerea la cale a unor planuri viclene și periculoase de jaf. Cu ajutorul reconstituirilor dramatice, povestirilor dinamice și efectelor vizuale de ultimă generație, alături de relatări ale martorilor oculari, seria „Cele mai mari jafuri din istorie cu Pierce Brosnan” aduce telespectatorii în mijlocul acțiunii, dezvăluind detalii despre geniile criminale implicate, complicii, țintele, planurile de execuție și, în cele din urmă, consecințele acestor infracțiuni.

Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră, Pierce Brosnan este „integrat” în fiecare jaf, oferind telespectatorilor o perspectivă inedită și detaliată asupra întregului proces. Serialul va avea premiera pe HISTORY Channel începând cu data de 14 mai, de la ora 22:00.

Sezonul 15 al serialului "Extratereștri Antici"

Sezonul 15 al serialului "Extratereștri Antici" cu 10 episoade a câte 60 de minute fiecare începe miercuri, 24 mai, de la ora 22:00, pe HISTORY Channel. Titlul original al serialului este "Ancient Aliens".

În acest nou sezon, Giorgio Tsoukalos și experți de renume explorează posibile conexiuni între fenomenele OZN și informațiile decodate din texte antice și artefacte, întrebându-se dacă ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă.

Fiecare episod al acestui serial cult aduce în discuție profunzimea istorică a întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă, pornind de la vremea dinozaurilor până la Egiptul antic și de la desenele rupestre din vechime până la aparițiile de azi.

Serialul "Misterele morții"

Serialul "Misterele morții" cu 6 episoade a câte 60 de minute fiecare începe marți, 16 mai, de la ora 21:00, având titlul original "Mysteries of the Ancient Dead".

Moartea, un mister ce a frământat omenirea încă de la începuturi. De-a lungul secolelor, acest mister a dat naștere la diverse ceremonii ciudate, ritualuri bizare și credințe complexe. Dar ce putem învăța de la strămoșii noștri, analizând indiciile pe care aceștia ni le-au lăsat despre ceea ce credeau despre moarte? Această emisiune aduce în prim-plan noi detalii despre secretele civilizațiilor antice și dezvăluie aspecte inedite despre modul în care au abordat și au înțeles moartea în trecut.

Despre HISTORY Channel

HISTORY Channel® este un brand TV internațional cunoscut și îndrăgit, oferind divertisment și informație pentru milioane de oameni din întreaga lume. Cu povești inspiraționale și adesea extravagante despre personaje reale, experiențele lor fiind uneori mai spectaculoase decât ficțiunea. HISTORY Channel® redefinește noțiunea tradițională de "istorie", oferind o perspectivă alternativă. Prin gama sa variată de emisiuni, dezvăluie modul în care poveștile umane sunt modelate de fapte fascinante și surprinzătoare. Lansat în 1995, HISTORY Channel® este disponibil în peste 150 de teritorii și ajunge la peste 300 de milioane de locuințe din întreaga lume, fiind tradus în 37 de limbi. Este parte din portofoliul A+E Networks și este prezent în România de peste 10 ani pe toate platformele majore de cablu, cablu și satelit, inclusiv Digi, Focus Sat, Orange TV și Vodafone. Pentru mai multe detalii, puteți accesa site-ul oficial HISTORY Channel România, pagina de Facebook HISTORY Channel România sau canalul local de YouTube.

Sursa: https://www.hdsateli...ry-channel.html

#115
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

În luna iulie, la HISTORY Channel


În luna iulie, pe HISTORY Channel, vă invităm să descoperiți mașini cu valoare ascunsă sub straturi de murdărie în seria "Mașini vechi restaurate", anunta televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România. Alături de actorul William Shatner, veți urmări episoade noi din seria "Inexplicabil", în care vor fi explorate povești inedite care au fascinat omenirea de-a lungul secolelor. De asemenea, veți afla informații inedite despre unele dintre cele mai celebre și enigmatice capitole ale istoriei alături de Laurence Fishburne în seria "Cele mai mari mistere ale istoriei". Detalii suplimentare pot fi găsite mai jos.

În luna iulie, HISTORY Channel aduce trei serii fascinante:

"Mașini vechi restaurate", difuzată începând cu duminică, 2 iulie, de la ora 18:05. Cu titlul original "Dirty Old Cars", seria urmărește pasionații de mașini și angajații din trei ateliere de restaurări din America: Unique Classic Cars din Mankato, Minnesota; Visual Perfection din Morganton, Carolina de Nord; și Red's Detail Co. din Marietta, Georgia. Aceștia caută mașini uitate sub straturi de praf, mucegai și noroi, pentru a le oferi o nouă viață prin restaurare. Fiecare episod prezintă transformarea a două mașini, de la starea lor originală până la strălucirea de altădată.

"Inexplicabil" cu William Shatner | Sezonul 3C, difuzată începând cu marți, 11 iulie, de la ora 21:00. Sub titlul original "The UnXplained with William Shatner", această serie explorează cele mai fascinante mistere ale lumii alături de legendarul actor William Shatner. Cu ajutorul oamenilor de știință, istoricilor și martorilor oculari, se încearcă explicarea unor evenimente aparent inexplicabile. De la identitatea lui Jack Spintecătorul la existența extratereștrilor și misterele structurilor monumentale, această serie va captiva telespectatorii cu subiectele sale intrigante.

"Cele mai mari mistere ale istoriei" cu Laurence Fishburne | Sezonul 4B, episoade noi difuzate începând cu miercuri, 19 iulie, de la ora 21:00. Laurence Fishburne prezintă și dezbat mistere istorice din întreaga lume, însoțit de experți, istorici și analiști. Fie că este vorba despre secretele Stonehenge-ului, existența lui Bigfoot sau căutarea lui El Dorado, seria investighează enigme care au captivat umanitatea de-a lungul timpului.

Sursa: https://www.hdsateli...ry-channel.html

#116
ioanradu

ioanradu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 941
  • Înscris: 14.11.2009
Destul de bun content-ul, mie imi place acest canal.

#117
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 15.11.2021
Noutățile lunii iulie, la History:
☆Mașini vechi restaurate-serie nouă, din 2 iulie, ora 18:05;
☆Inexplicabil cu William Shatner-episoade noi, din 11 iulie, ora 21:00;
☆Cele mai mari mistere ale istoriei cu Laurence Fishburne-episoade noi,din 19 iulie, ora 21:00.

#118
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018
CE SHOW-URI ȘI DOCUMENTARE SUNT DIFUZATE PE HISTORY CHANNEL ÎN AUGUST 2023

În luna august, la HISTORY Channel, descoperiți cele mai impresionante arme din istorie - de la securi vikinge la katane sau pumnale indiene - în noi episoade ale seriei „Arme Născute din Foc”, aflați mărturii ale foștilor membri ai armatei S.U.A. despre posibile contacte cu nave misterioase în noul serial documentar „OZN: Dosare secrete”, și explorați posibile conexiuni între fenomene OZN și informații decodate din texte antice și artefacte în „Extratereștri Antici” cu Giorgio Tsoukalos.Iată ce puteți vedea pe HISTORY Channel în august 2023.  

Recomandările lunii august 2023 la HISTORY Channel

Arme născute din foc Sezonul 9
Premiera sâmbătă, 12 august, de la ora 22:00


În acest show exploziv, cei mai buni armurieri se întrec în atelierul de fierărie pentru câștigarea premiului de 10.000 de dolari și a titlului suprem de campion “Arme Născute din Foc”.

Cei mai buni armurieri din SUA, care se întrec în construirea unor arme puternice și rezistente, de la securi vikinge la săbii de samurai și pumnale indiene. Jurizată de experți renumiți în toată lumea, competiția este o incursiune în istoria armelor, desfășurată sub constrângerea timpului și cu un final exploziv.

Acest show transformă rigurozitatea, măiestria și entuziasmul construirii de noi arme într-o competiție contra-cronometru a inteligenței, inventivității și iscusinței. În fiecare episod, patru noi concurenți încearcă să dovedească faptul că pot construi arme cu propriile mâini, mai bine decât oricine altcineva.

Cei patru trebuie să treacă printr-o serie de probe eliminatorii, în care vor folosi exclusiv uneltele puse la dispoziție de organizatori. Doar doi ajung în finala săptămânală, unde sunt provocați să reproducă o armă legendară.

În acest sezon, patru fierari vor trebui să creeze un cuțit din fiarele unui vehicul distrus. După o rundă intensă de teste, doi fierari supraviețuitori se vor întoarce la forjele lor de origine pentru a recrea două dintre cele mai unice arme din istorie – un set de pumnale indiene „katar” curbate. Concurenții se vor confrunta cu ceva probleme atunci când atelierul va suferi o pană de curent. Fără unelte electrice sau lumini, fierarii trebuie să se bazeze pe munca manuală și pe lanterne pentru a-și forja lamele.

OZN: Dosare secrete
Premiera marți, 22 august, de la ora 22:00
  

Titlul original: Mission Unexplained

Odată cu recentele doborâri ale unor nave misterioase deasupra spațiului aerian american și canadian, mania extratereștrilor și a obiectelor zburătoare neidentificate s-a relansat, toată lumea întrebându-se: ce se întâmplă acolo sus? Seria documentară „OZN: Dosare secrete” speră să ofere câteva răspunsuri prin intermediul unor mărturii de la ofițeri de poliție militară, sergenți, pușcași marini americani, caporali, medici ai Forțelor Aeriene americane și nu numai, care au ieșit în față pentru a împărtăși evenimentele terifiante și inexplicabile la care au fost martori pe front.  


Un moment culminant al seriei are loc atunci când veteranul Forțelor Aeriene Gary Kent Carroll, oficialul militar de cel mai înalt rang care și-a împărtășit vreodată povestea, rupe tăcerea după 55 de ani de tăcere.

Martorii oculari din această serie s-au simțit constrânși să vorbească și să schimbe prejudecățile care înconjoară OZN-urile datorită recentei declasificări a dosarelor militare. De la lumini misterioase la civili dispăruți, de la apariții înspăimântătoare la mistere mecanice, serialul oferă un loc în primul rând la acțiune, în timp ce veteranii își povestesc experiențele chinuitoare.

Extratereștri Antici – Sezonul 15
Premiera miercuri, 30 august, de la ora 22:00


Oare ființe inteligente din spațiu au vizitat Pământul cu mii de ani în urmă? Explorați posibile conexiuni între fenomene OZN și informații decodate din texte antice și artefacte cu Giorgio Tsoukalos și experți de renume, în noi episoade ale seriei cult „Extratereștri Antici”.


Din vremea dinozaurilor până în Egiptul antic, de la desenele rupestre din vechime la aparițiile de azi, fiecare episod din acest serial cult al HISTORY Channel conferă profunzime istorică întrebărilor, speculațiilor, mărturiilor și teoriilor care înconjoară această controversă perenă.  

Sursa: https://www.tvmania....ust-2023-428715

#119
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,068
  • Înscris: 15.11.2021
Locurile secrete ale lui Nicolae Ceaușescu, în noua serie documentară, Ascunzătorile dictatorilor, de la History.

A+E Networks EMEA, compania care deține History, anunță o nouă serie documentară. Producția se numește Ascunzătorile Dictatorilor (Dictator’s Hideouts) și va avea șase episoade. Unul dintre ele este dedicat șefului de stat al Republicii Socialiste România între anii 1967-1989, Nicolae Ceaușescu.


Acest serial documentar se va concentra asupra ascunzătorilor folosite de unii dintre cei mai cunoscuți dictatori din lume. Episodul cu numărul 2 este intitulat „Nicolae Ceaușescu”.

„Prin cercetări și interviuri cu experți, acest serial va oferi o perspectivă fără precedent asupra ascunzătorilor adesea sinistre folosite de unii dintre cei mai cunoscuți dictatori din lume, pentru a se sustrage de la capturare și pentru a exercita controlul asupra națiunilor lor", transmit cei de la History.


Seria Ascunzătorile dictatorilor va debuta în 2024 pe postul TV History, atât în România, cât și în Polonia și în alte țări din Europa Centrală și de Est. De asemenea, producția va fi disponibil și pe Sky HISTORY, în Marea Britanie, și pe NTV, în Germania.

Episoadele documentarului se vor concentra asupra refugiilor a șase dictatori europeni:

Enver Hoxha - cunoscut ca „Hitler” al Albaniei
Nicolae Ceaușescu (România)
Viktor Ianukovici (Ucraina)
Adolf Hitler (Germania)
Benito Mussolini - dictator al Italiei
Iosif Stalin - dictator al U.R.S.S.
Bartłomiej Major, directorul de Programe la A+E Networks EMEA:

„La A+E Networks suntem dornici să lucrăm cu parteneri locali care sunt experți în domeniul lor. Acesta este și cazul seriei Ascunzătorile dictatorilor. Programul este o coproducție A+E Networks și Inbornmedia, o companie poloneză specializată în documentare.

Ne-a adus împreună pasiunea comună pentru istorie, iar rezultatul este această producție care prezintă telespectatorilor un subiect din trecut din ce în ce mai relevant în perioada actuală.”

Maciej Pawełczyk, CEO Inbornmedia:

„Fiind o companie cu sediul în Europa Centrală și de Est, ne aflăm într-o poziție unică pentru a aprofunda temele celui de-al Doilea Război Mondial și ale Războiului Rece.

Nu este ușor să atragi rețele importante pentru un proiect de această natură, dar am avut succes datorită partenerilor noștri de la A+E Networks EMEA, NTV și Instrumental.

Credem că seria vine într-un moment bun, având în vedere revenirea liderilor autocrați din întreaga lume, și sperăm că telespectatorii vor fi interesați de această parte importantă a istoriei.”

Sursa: https://www.paginade...hannel-21271835

#120
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

„Enigmele României”, un nou serial documentar pe HISTORY Channel, prezentat de Marcel Iureș


HISTORY Channel a dezvăluit lansarea noii serii „Enigmele României”, marcând astfel a doua producție locală a postului în România. Acest serial cuprinde șase episoade, fiecare având durata de 30 de minute. Fiecare episod îl va avea pe talentatul Marcel Iureș în rolul de cercetător, în încercarea de a dezlega misterioase enigme legate de domenii variate precum istoria, geologia, castelele, enigme neelucidate, fenomenele cerești, aspecte legate de psihologie și ritualuri religioase secrete. Telespectatorii vor putea viziona premiera acestei serii în luna octombrie pe HISTORY Channel, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Marcel Iureș, cunoscut atât pe scenele de teatru, cât și în cinematografie, a colaborat cu regizori celebri, precum Brian De Palma și Francis Ford Coppola. De-a lungul carierei sale, el a apărut alături de nume mari de la Hollywood, printre care se numără Tom Cruise, Johnny Depp și alții. Filmografia sa internațională cuprinde pelicule ca „Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, „Misiune imposibilă” și „Pirații din Caraibe: La capătul lumii”, în timp ce în cinema-ul românesc, a jucat în filme notabile precum „Balanța”, „Stejarul” sau „Octav”.

Karol Bek de la A+E Networks Polonia & CEE a subliniat entuziasmul legat de lansarea acestei noi serii, menționând că publicul român este extrem de pasionat de combinația dintre istorie și mister: "Suntem încântați să anunțăm o nouă producție locală în România, «Enigmele României», unde HISTORY Channel își menține cu mândrie poziția nr. 1 în topul televiziunilor factuale pentru al zecelea an consecutiv și se plasează în top 15 televiziuni la nivel național. Observăm un apetit mare al publicului din România pentru programele care îmbină istoria cu misterul. Prin urmare, am decis să ne concentrăm pe unele dintre cele mai fascinante mistere ale României și nu ne-am putut gândi la o gazdă mai potrivită pentru această emisiune decât Marcel Iureș, care, cu personalitatea sa carismatică, ne va ghida dincolo de narațiunile oficiale ale istoriei, în căutarea răspunsurilor."

Marcel Iureș, în calitate de prezentator, va oferi o viziune unică și va ghida telespectatorii către unele dintre cele mai intrigante povești ale României. Marcel Iureș și-a exprimat de asemenea entuziasmul său privind proiectul, afirmând că serialul va oferi telespectatorilor perspective noi asupra personalităților și evenimentelor semnificative care au marcat istoria României.

John M. Florescu, producătorul executiv al serialului, a subliniat bogăția misterelor și enigmelor care caracterizează regiunea Transilvaniei, evidențiind legende, fenomene paranormale și multe altele care continuă să stârnească interesul oamenilor.

În această serie de 6 episoade vor fi abordate subiecte fascinante precum locația mormântului lui Vlad Țepeș, circumstanțele morții poetului Mihai Eminescu, căutarea operelor de artă furate de la muzeul Brukenthal din Sibiu, sau povestea misterioasă a iahtului Ostara, pe care s-a găsit o comoară de aur a unor nobili.

Despre A+E Networks EMEA

A+E Networks EMEA se poziționează ca lider în domeniul divertismentului factual și conținutul său premiat este vizionat de milioane de oameni din Marea Britanie, țările nordice, Benelux, Germania, Italia, Spania, Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa. Portofoliul companiei cuprinde branduri premium precum HISTORY, Crime+Investigation, HISTORY2, BLAZE și COSMO TV. Acestea inspiră și fascinează audiența cu francize de succes, precum „Arme Născute din Foc”, drame precum „Vikingii” și producții locale originale, dintre care se evidențiază „În Căutarea Chihlimbarului, Aurul Baltic” și „Vânătorii de Epave” avându-l în prim plan pe Ross Kemp. Poveștile produse de A+E Networks EMEA sunt atât globale, cât și locale, sunt prezentate în format liniar și digital și sunt mereu captivante. Compania are birouri în orașe precum Londra, Roma, Madrid, Varșovia, München și Johannesburg.

Sursa: https://www.hdsateli...nou-serial.html

#121
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

În septembrie, la televiziunea HISTORY Channel


În septembrie, la televiziunea HISTORY Channel, telespectatorii pot explora diferite aspecte ale istoriei. Ei pot aprofunda istoria unora dintre cele mai nemiloase invenții realizate de oameni într-o serie numită „Cele mai diabolice invenții”. În plus, pot descoperi secretele din spatele societăților secrete printr-o mini-serie intitulată „Secretele societăților secrete”. Vor fi și mărturii la fenomene neelucidate într-o continuare a seriei „Blestemul fermei Skinwalker”. De asemenea, telespectatorii sunt invitați să se aventureze în lumea vibrantă a afacerilor de amanet cu un nou sezon din „Așii Amanetului”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

„Cele mai diabolice invenții” are premiera pe 3 septembrie, începând cu ora 21:00. Seria se apleacă asupra invențiilor nemiloase omenirii de-a lungul istoriei. Prin intermediul unor interviuri, reconstituiri și grafică avansată, aceasta dezvăluie povești despre aceste inovații.

„Blestemul fermei Skinwalker” Sezonul 4, cunoscut și sub denumirea originală "Curse of Skinwalker Ranch", are premiera pe 11 septembrie la ora 22:00. Seria se concentrează pe ferma Skinwalker din Utah, care a atras atenția datorită fenomenelor inexplicabile timp de peste două secole. În acest sezon, astrofizicianul Travis Taylor și echipa sa se întorc cu tehnologie avansată pentru a dezlega misterul acestei proprietăți.

„Așii Amanetului” Sezonul 24 își face debutul pe 17 septembrie, de la ora 12:00. Înainte de apariția băncilor moderne, magazinele de amanet erau locul unde oamenii se împrumutau. În acest sezon, se urmărește activitatea din magazinul Gold & Silver Pawn Shop condus de trei generații ale familiei Harrison din Las Vegas.
Cele 10 episoade vor prezenta evaluarea diverselor obiecte, dar și momente din viața celor trei proprietari, Rick, Corey și Chumlee.

„Secretele societăților secrete” va avea premiera pe 24 septembrie, la ora 22:00. Seria explorează societățile secrete din întreaga lume și din toate timpurile. Se examinează istoria și misiunile societăților secrete, cercetând originea acestora, ritualurile practicate și posibila lor prezență în zilele noastre.

Sursa: https://www.hdsateli...ea-history.html

#122
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018
Noutățile lunii octombrie, la History
  • Războiul depozitelor - sezonul 15 - 2 episoade - din 1 octombrie - duminica  - ora 12:55
  • SEX: O istorie obraznică - un episod - din 10 octombrie - marti -  ora 21:00
  • Dincolo de ferma Skinwalker - un episod - din 16 octombrie - luni - ora 23:00
  • Marcel Iureș prezintă Enigmele României - un episod - din 29 octombrie - duminica - ora 21:00

Edited by IceCoolExtreme, 23 September 2023 - 00:43.


#123
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

Recomandările televiziunii HISTORY Channel pentru luna noiembrie


Televiziunea HISTORY Channel anunță printr-un comunicat remis către HD Stelit Romania că, în cadrul emisiunilor sale din noiembrie, telespectatorii vor putea urmări căutarea „Navelor fantomă” din „Cimitirul Atlanticului de Nord”. În plus, aceștia vor avea șansa de a descoperi poveștile a trei dintre cei mai reprezentativi, influenți și remarcabili lideri ai istoriei antice prin mini-seria „Imperii antice”. De asemenea, telespectatorii vor putea explora alături de actorul William Shatner unele dintre cele mai intrigante și neobișnuite enigme ale planetei în noile episoade ale serialului „Inexplicabil”. În sfârșit, se va prezenta modul în care anumiți indivizi își asigură traiul prin resursele oferite de natură pentru a-și alimenta familiile, în cel de-al 12-lea sezon al serialului „Muntenii”.


În luna noiembrie, la HISTORY Channel, se va difuza serialul documentar denumit "Nave fantomă". Sub titlul original "Ghost Ships", cu o durată de 4 episoade a câte 60 de minute fiecare, premiera va avea loc joi, 2 noiembrie, începând cu ora 21:00.
https://youtu.be/5-dyJM0Vf2o.
Serialul explorează adâncurile mării, unde există numeroase epave misterioase situate în "Cimitirul Atlanticului de Nord". Acest documentar urmărește aventurile scafandrului profesionist Tony Sampson, cunoscut din "Blestemul Insulei Oak", împreună cu echipa sa. În această călătorie, ei colaborează cu specialiști, arheologi și vânători de comori pentru a înfrunta curenții schimbători și pentru a dezvălui secretele legendelor înfiorătoare din Noua Scoție, în încercarea de a obține răspunsuri.

În continuare, un alt serial intitulat "Imperii antice", având denumirea originală "Ancient Empires", se va difuza pe același canal. Acesta constă în 3 episoade de câte 120 de minute fiecare, având premiera programată pentru miercuri, 8 noiembrie, de la ora 21:00.
https://youtu.be/-eo5NvrDue0.
Producția se concentrează pe viețile și moștenirile a trei dintre cei mai emblematici, puternici și străluciți lideri din istoria antică: Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra. Acești conducători ai imperiilor grec, roman și egiptean nu doar că și-au lăsat amprenta în istorie, dar acțiunile și deciziile lor continuă să influențeze lumea chiar și astăzi. Deși numele lor sunt bine cunoscute, poveștile lor nu au fost niciodată prezentate în acest mod. Pentru a se menține la putere și a obține succesul, acești lideri trebuiau să manifeste calități unice - să fie strategici, nemiloși și fermecători. Serialul oferă o privire detaliată asupra vieților lor epice, subliniind calitățile esențiale pe care le-au avut în conducerea unui imperiu antic.

În luna noiembrie, pe HISTORY Channel, se va difuza sezonul 3 din "Inexplicabil" cu titlul original "The UnXplained with William Shatner", având episoade noi de 60 de minute fiecare. Premiera este programată pentru marți, 14 noiembrie, începând cu ora 21:00.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/8Na_KO89NS0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Această emisiune este creată de producătorii cunoscuților show-uri „Extratereștri Antici” și „Blestemul Insulei Oak”. Prezentată de celebrul actor William Shatner, "Inexplicabil" se avântă în explorarea celor mai atrăgătoare, bizarde și neexplicate mistere ale lumii. Având contribuții notabile de la specialiști în știință, istorici și martori oculari, se urmărește elucidarea unor evenimente aparent imposibile. Se abordează teme precum observațiile OZN, orașele străvechi pierdute în negura timpului și viziunile indivizilor care susțin că pot prezice viitorul. Show-ul investighează, de asemenea, structuri misterioase, locații presupuse a fi malefice, creaturi neobișnuite și ritualuri neconvenționale.

Un alt serial difuzat pe HISTORY Channel este "Muntenii", ajuns la sezonul 12, cu titlul original "Mountain Men", având episoade de 60 de minute. Premiera acestui sezon va avea loc joi, 23 noiembrie, de la ora 22:00. Se prezintă povestea unor indivizi din America care trăiesc prin mijloacele oferite de natură pentru a-și alimenta familiile. Acești bărbați, numiți Muntenii, depind de aptitudini vechi, perfecționate de-a lungul a sute de ani. Serialul îi urmărește pe acești munteni, de la Munții Apalași până în Munții Stâncoși sau Alaska, în efortul lor de a face față iernii, obținând resursele necesare pentru a supraviețui în lunile cele mai reci ale anului. Acești experți, având abilități de supraviețuire în condiții grele și inospitaliere, și-au făcut drum prin sălbăticia Americii înainte de a apărea pandemia globală. Ei sunt determinați să își păstreze libertatea și modul tradițional de viață, bazându-se pe experiența, cunoștințele și determinarea lor.

Sursa: https://www.hdsateli...ii-history.html

#124
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

"Lumi străvechi" și "Sărbători extraterestre", în decembrie la History Channel


În decembrie 2023, pe canalul HISTORY Channel România, telespectatorii vor avea oportunitatea de a urmări o serie de programe sub titlul „Lumi străvechi”. Această serie îi va conduce pe vizionari într-o explorare a trecutului îndepărtat. Una dintre emisiunile cheie, „Imperii antice”, va examina detaliat viețile și influența unor figuri istorice marcante precum Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra. Totodată, emisiunea „Secretele construcțiilor romane” va oferi detalii despre ingineria romană, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

De asemenea, „Misterele Morții” va încerca să răspundă la întrebări legate de modul în care civilizațiile antice percepeau moartea și viața de apoi. În plus, „Legendele faraonilor” va analiza poveștile care stau în spatele piramidelor și Sfinxului din Egipt, precum și personalitățile faraonilor care le-au construit. În cadrul emisiunii „Blestemul Străbunilor”, se vor prezenta descoperirile științifice privind evenimente cataclismice din trecut și efectele lor asupra civilizațiilor.

Pe lângă acestea, în decembrie, pe parcursul sărbătorilor, HISTORY Channel România va difuza un maraton special numit „Sărbători extraterestre”, care va include emisiunile „Extratereștri antici” și „OZN-uri la Antipozi”. Aceste programe vor explora misterele cosmosului și secretele ascunse ale istoriei, combinând enigmele antice cu misterele moderne, în scopul de a aduce în fața telespectatorilor provocări ale percepției realității.

"Lumi străvechi"

Începând cu data de 7 decembrie, difuzarea săptămânală a seriei de programe "Lumi străvechi" va avea loc de joi până duminică, începând cu ora 21:00. Această serie va conduce telespectatorii înapoi în timp, pentru a explora epoca îndepărtată a istoriei antice. Un segment al acestei serii, intitulat "Imperii antice", se concentrează pe analiza și profilul unor figuri istorice de seamă, precum Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra, lideri marcanti ai imperiilor grec, roman și egiptean. În plus, documentarul "Secretele construcțiilor romane" va oferi o perspectivă asupra ingineriei romane. Alte aspecte ale vieții în antichitate, cum ar fi concepția despre moarte și viața de apoi, vor fi abordate în programul "Misterele Morții". "Legendele faraonilor" va explora poveștile din spatele piramidelor și Sfinxului din Egipt, precum și faraonii care le-au construit. Un alt aspect interesant este prezentat în "Blestemul Străbunilor", care dezvăluie cum oamenii de știință aduc la lumină dovezi ale unor catastrofe antice și ale efectelor lor devastatoare.

În cadrul aceluiași serial "Lumi străvechi", "Imperii antice", cu titlul original "Ancient Empires", explorează viața și impactul lui Alexandru cel Mare, Iulius Cezar și Cleopatra. Acest segment evidențiază calitățile unice, strategiile și abilitățile de leadership necesare pentru a conduce un imperiu în antichitate, prezentând povestea vieții lor impresionante și influența lor continuă asupra lumii moderne.

Un alt element al seriei este "Colosseumul", cu titlul original "Colosseum". Această serie în opt episoade urmărește ascensiunea și căderea Imperiului Roman prin prisma Colosseumului, una dintre cele mai cunoscute și brutale arene din istoria lumii. Serialul prezintă viața dificilă a gladiatorilor și modul în care împărații Romei au utilizat amfiteatrul pentru a-și demonstra puterea. Fiecare episod se concentrează pe unul dintre cele opt personaje principale, bazate pe figuri istorice reale, acoperind o perioadă de câteva sute de ani, de la inaugurarea arenei până la ultimele jocuri. Serialul combină secvențe dramatice și efecte speciale pentru a aduce emoție narațiunilor personajelor istorice și include comentarii de la experți renumiți și cercetători.

"Blestemul Străbunilor" (titlul original "Curse of the Ancients"), care face parte din seria "Lumi străvechi", este o mini-serie istorică structurată în cinci părți. Aceasta este prezentată de Alice Roberts, o specialistă în antropologie biologică. În această serie, Roberts explorează modul în care cercetătorii reușesc să identifice dovezi ale diverselor evenimente cataclismice care au avut loc în trecut și impactul lor devastator. Aceste evenimente, care includ războaie, cutremure, inundații și foamete, sunt prezentate ca fiind factorii care au modelat lumea modernă. În fiecare episod, telespectatorii sunt conduși de Roberts într-un tur prin Europa și Africa de Nord. Aici, ea dezvăluie locuri abandonate uimitoare, câmpuri de luptă uitate și civilizații avansate care s-au pierdut în istorie. Prin intermediul acestei serii, se evidențiază modul în care strămoșii noștri percepeau aceste evenimente catastrofale ca fiind blesteme, în timp ce știința modernă contrazice aceste credințe și rescrie istoria.

"Legendele faraonilor" (titlul original "Legends of the Pharaohs"), de asemenea parte a seriei "Lumi străvechi", este o serie care aduce în prim plan povești reale și remarcabile din timpul faraonilor. Această serie, bazată pe cercetări recente și cu secvențe dramatice filmate în locații autentice, redă energia unei lumi pline de viață, dramatismul vieților reale și splendoarea uneia dintre cele mai fascinante civilizații din istoria antică. Seria subliniază rolul constructorilor marii epoci a piramidelor egiptene și urmărește un secol de construcții grandioase, de la prima piramidă adevărată a lui Djoser până la ultima piramidă din Giza.Pentru prima dată, datorită noilor cercetări, povestea personală a celor implicați în construirea Piramidelor și a Marelui Sfinx din Giza este pusă într-o nouă lumină. Această narațiune captivantă dezvăluie modul în care dorința faraonilor antici de a accede în viața de apoi a influențat viețile a zeci de mii de oameni, a modificat fața Pământului și a contribuit la formarea primei națiuni din lume.

"Misterele morții" (titlul original "Mysteries of the Ancient Dead"), o altă componentă a "Lumilor străvechi", se concentrează pe misterul morții și pe impactul acestuia asupra omenirii de-a lungul secolelor. Seria explorează diferitele ceremonii, ritualuri și credințe complexe care au apărut în jurul morții și a vieții de după moarte. Prin această emisiune, sunt prezentate detalii noi despre secretele civilizațiilor antice și relația lor cu moartea.

"Secretele construcțiilor romane" (titlul original "The Secrets of The Roman Construction"), parte a aceleiași serii, este un documentar care reînvie magnificența ingineriei romane. Utilizând simulări computerizate și filmări aeriene și terestre spectaculoase, documentarul oferă telespectatorilor o incursiune în procesul de construcție a unor structuri romane remarcabile și ingineria din spatele unora dintre cele mai impresionante construcții din istorie.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_EsQB2ktXCE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
"Sărbători extraterestre"

Începând cu 18 decembrie, în fiecare zi de la ora 20:00, pe parcursul sărbătorilor, telespectatorii vor avea oportunitatea de a explora misterele cosmosului și de a descoperi secretele ascunse ale istoriei prin intermediul serialelor "Extratereștri Antici" și "OZN-uri la Antipozi", prezentate în cadrul programului "Sărbători extraterestre". Aceste emisiuni vor oferi o combinație de enigme istorice și fenomene moderne, menite să stimuleze curiozitatea telespectatorilor despre limitele realității.

"OZN-uri la Antipozi", care face parte din seria "Sărbători Extraterestre", cu titlul original "Close Encounters Down Under", este o serie formată din 6 episoade ce constituie o investigație amplă asupra întâlnirilor cu OZN-uri în Australia și Noua Zeelandă. Acest serial aduce în atenția publicului povești nerelevate anterior despre apariții ale OZN-urilor, răpiri și alte fenomene paranormale. "OZN-uri la Antipozi" explorează unele dintre cele mai neobișnuite întâlniri cu extratereștrii. Seria cuprinde o gamă largă de materiale, incluzând înregistrări rare, documente de arhivă recent desecretizate și relatări directe ale martorilor. Participă martori oculari, specialiști și persoane cu perspective unice, oferind insight-uri asupra unor evenimente recente, mistere vechi de decenii și legende ancestrale, toate acestea concentrându-se pe unele dintre cele mai intense zone de activitate extraterestră de pe planeta noastră.

"Extratereștri Antici", cu titlul original "Ancient Aliens", continuă să investigheze pe plan global dovezi ale existenței extratereștrilor și ale vizitelor acestora pe Pământ de-a lungul mileniilor. Acest serial tratează subiecte variate, de la noutăți despre finanțarea de către guvernul american a cercetărilor legate de OZN-uri, până la descoperiri recente în Marea Piramidă din Egipt. În fiecare episod, Giorgio Tsoukalos discută subiecte legate de extratereștri, integrând detalii istorice și conversații cu oameni de știință de renume mondial, arheologi și cercetători din diverse colțuri ale lumii.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/_EsQB2ktXCE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.hdsateli...-sarbatori.html

#125
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

"Iarna misterelor" din ianuarie, la HISTORY Channel


În ianuarie, pe HISTORY Channel se va difuza seria „Iarna Misterelor”, care explorează diverse mistere ale lumii. Seria include „Misterul Aurului Dacic”, unde actorul Paul Ipate și exploratoarea Simina Cernat pornesc în căutarea comorilor dacice pierdute. De asemenea, actorul Marcel Iureș va fi prezent în „Enigmele României”, unde investighează diverse enigme nerezolvate. În „Inexplicabil”, actorul William Shatner explorează aspecte neobișnuite ale lumii, în timp ce în „Blestemul Insulei Oak”, frații Lagina investighează o insulă misterioasă. Programul include și „Vânătorii de mistere”, un grup determinat să dezvăluie adevărul din spatele miturilor și legendelor. Informații suplimentare, remise printr-un comunicat de către History Channel pentru publicare pe HD Satelit România, sunt disponibile mai jos.

Seria documentară "Misterul Aurului Dacic" (Parte din 'Iarna Misterelor') va fi difuzată începând cu 1 ianuarie, în fiecare luni, de la ora 21:00. Această serie, compusă din trei episoade de câte 60 de minute fiecare, explorează istoria aurului din Dacia, regiune cucerită de romani acum aproximativ 2000 de ani. Această zonă era cunoscută pentru abundența aurului, care putea fi găsit în diverse locuri, de la râuri la defileuri și vârfuri de munte. Seria urmărește călătoria a doi exploratori, Paul și Simina, care călătoresc de la Roma antică la Munții Orăștie și râurile din jurul Sarmizegetusei. Ei se întâlnesc cu experți locali și căutători de aur, investigând terenurile unde astăzi se găsesc unele dintre cele mai mari rezerve de aur din Europa. În căutarea lor, Paul și Simina explorează grote, râuri, păduri, mine abandonate și folosesc tehnologie cu infraroșu. Documentarul include interviuri cu istorici care au studiat aurul, artefactele, bijuteriile, monedele și comorile dacice. Aceștia caută să răspundă la întrebări precum modul în care 160 de tone de aur au fost transportate pe o distanță de peste 1.000 de kilometri prin ținuturi sălbatice, în urmă cu 2000 de ani. Seria include și discuții cu experți internaționali despre tezaurul nedescoperit și despre istoria triburilor dacice. Reconstituirile istorice încearcă să readucă la viață evenimentele și mitologia Daciei Antice. Documentarul invită publicul să se alăture actorului Paul Ipate și aventurierei Simina Cernat în această călătorie documentară în trei părți, în căutarea comorilor dacice pierdute, a locurilor secrete și a legendelor despre blestemele care au lovit pe cei care au săpat prea adânc."

"Vânătorii de mistere", cunoscut original ca "Truthseekers", va fi difuzat din 1 ianuarie la ora 22:00, cu un format de 12 episoade a câte 60 de minute fiecare. Seria explorează civilizații, evenimente și obiecte istorice, analizând cum miturile și legendele au evoluat în timp și au devenit subiecte de interes pentru cei pasionați de descoperirea adevărului.

Începând cu 10 ianuarie, în fiecare miercuri la ora 23:00, va fi prezentat serialul "Enigmele României", parte a seriei "Iarna Misterelor", în care actorul Marcel Iureș investighează diverse enigme nerezolvate. Acesta se concentrează pe aspecte precum istorie, geologie, castele, crime, fenomene cerești, tulburări mentale și ritualuri religioase ascunse. Cele șase episoade de câte 30 de minute fiecare vor explora mistere din istoria României, precum căutarea unor tablouri furate și misterul iahtului Ostara.

"Mistere nedeslușite" (titlu original "Ultimate Mysteries") este un serial de televiziune ce se difuzează marți și miercuri, începând cu ora 22:00. Serialul, constând din 10 episoade de câte 60 de minute fiecare, examinează cazuri misterioase care nu au fost încă elucidate, oferind o analiză detaliată a poveștilor și teoriilor asociate. Se prezintă noi informații și descoperiri care aruncă o lumină nouă asupra acestor cazuri, acoperind subiecte precum disparițiile Ameliei Earhart și a lui D.B. Cooper, activitatea de la ferma Skinwalker, Zona 51 sau Triunghiul Bermudelor. Fiecare episod îmbină interviuri cu experți, imagini de arhivă și reconstituiri, prezentând și teorii contradictorii pentru a permite telespectatorilor să-și formeze propriile opinii.

"Blestemul insulei Oak", sezonul 11 (titlu original "The Curse of Oak Island"), va începe sa fie difuzat marți, 9 ianuarie, de la ora 22:00, și include 26 de episoade de 60 de minute fiecare. Seria urmărește legenda unei comori ascunse pe insula Oak, care datează din jurul anului 1700. De-a lungul a două secole, numeroși aventurieri, inclusiv președintele american Franklin D. Roosevelt și actorul John Wayne, au fost atrași de misterul comorii. În ciuda eforturilor și cheltuielilor mari, comorile insulei rămân ascunse, cu șase persoane pierzându-și viața în căutarea acestora. În noul sezon, Rick și Marty Lagina, împreună cu echipa lor, continuă să exploreze insula Oak, descoperind obiecte istorice importante pentru America de Nord.

Sezonul 4 al seriei "Cum explici asta?"("The Proof Is Out There"), format din 10 episoade a câte 60 de minute fiecare, va începe sa fie difuzat pe data de 17 ianuarie, începând cu ora 21:00. Această serie se concentrează pe investigarea unor fenomene misterioase și legende ale unor creaturi enigmatice, cum ar fi Bigfoot, OZN-uri, sunete apocaliptice, mutanți subacvatici și diverse teorii. Sub îndrumarea gazdei Tony Harris, un jurnalist experimentat, serialul urmărește să găsească răspunsuri prin cercetări aprofundate, fără a accepta informațiile la prima vedere. Echipa emisiunii se dedică identificării surselor, deseori anonime, ale acestor înregistrări, diferențiind între materialele autentice și cele neadevărate, punând accent pe prezentarea dovezilor.

Sursa: https://www.hdsateli...anuarie-la.html

#126
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,812
  • Înscris: 06.11.2018

HISTORY Channel România - recomandări februarie 2024


În luna februarie, pe HISTORY Channel România descoperim cum își duc viața oamenii în condiții dificile la granița Statelor Unite, în emisiunea „Muntenii: Alaska”. De asemenea, investigăm noi enigme în sezonul doi al „Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate”, călătorim prin SUA în căutarea unor piese de colecție remarcabile împreună cu Rick Harrison, Corey Harrison și Austin 'Chumlee' Russell, în noua serie „Așii Amanetului cutreieră America". În plus, explorăm cele mai captivante mistere ale planetei alături de actorul William Shatner în seria „Inexplicabil”, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Muntenii: Alaska" (7 episoade de 60 de minute fiecare)

Titlul original: Mountain Men: Alaska

Primul episod va fi difuzat luni, 1 februarie, începând cu ora 22:00.

"Muntenii: Alaska" este o extensie a seriei "Muntenii", axată pe indivizii suficient de îndrăzneți pentru a trăi în condițiile extreme ale ultimei frontiere a Americii - Alaska. Acest teritoriu inspiră admirație: fiind mai mare decât Texas, California și Montana combinate, aici totul este și mai periculos și mai extrem. Cu toate riscurile, un grup rar întâlnit de bărbați și femei răspunde chemării acestui pământ îndepărtat, lăsându-ne pe noi, cei din restul lumii moderne, uimiți de curajul, abilitățile și rezistența necesare pentru a supraviețui în marele nord îndepărtat al Alaskăi.

"Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate" | Sezonul 2 (12 episoade de 60 de minute fiecare)

Titlul original: The Bermuda Triangle: Into Cursed Waters

Primul episod va fi difuzat luni, 2 februarie, începând cu ora 21:00.

"Triunghiul Bermudelor: În Ape Blestemate" urmărește o echipă de istorici și scafandri specializați în epavele de mare adâncime care investighează misterele Triunghiului Bermudelor, încercând să explice disparițiile misterioase a sute de nave și avioane. În fiecare episod, echipa urmărește indicii și investighează epave misterioase, în speranța de a le identifica și de a descoperi cauzele disparițiilor. În 2022, echipa a ajuns în atenția presei internaționale după descoperirea unui fragment din naveta spațială Challenger, care s-a prăbușit la scurt timp după lansare, în 1986, un dezastru petrecut în afara Triunghiului Bermudelor. Acum, ei se concentrează pe noi epave, încercând să elucideze unele dintre cele mai mari mistere ale acestor ape.

„Așii Amanetului cutreieră America | Sezonul 2

Pawn Stars Do America (16 episoade x 60 minute)

Premiera duminică, 18 februarie, de la ora 12:00

„Așii Amanetului” încep o nouă călătorie pentru a explora unele dintre cele mai interesante locuri din Statele Unite ale Americii, în căutarea descoperirilor istorice și a obiectelor de colecție rar întâlnite. Fiecare episod îi prezintă pe Rick Harrison, Corey Harrison și Austin „Chumlee” Russell de la celebra casă de amanet „Gold & Silver” din Las Vegas, interacționând cu fanii din toată țara și achiziționând obiecte de colecție unice. Din 2009, de la premiera seriei, „Așii Amanetului” i-a urmărit pe membrii familiei Harrison și pe lumea diversă a afacerilor de amanet din magazinul lor din Las Vegas. Cu peste 600 de episoade și fani în întreaga lume, seria continuă să prezinte obiecte extraordinare, iar „Așii Amanetului”, alături de o echipă de evaluatori și experți experimentați, folosesc abilitățile lor pentru a estima valoarea obiectelor, de la cele comune la cele istoric semnificative. Fanii locali vor avea ocazia să-și prezinte obiectele valoroase pentru a primi o evaluare personală și pentru a încerca să facă o afacere profitabilă cu Așii. Experți de renume ai emisiunii se alătură evaluatorilor locali pentru a oferi opinii și analize istorice, precum și pentru a contribui la testarea practică a unor artefacte.

Inexplicabil | Sezonul 4

Titlu original: The UnXplained with William Shatner (10 episoade x 60 minute)

Premiera marți, 27 februarie, de la ora 21:00

Produs de aceeași echipă care a realizat „Extratereștri Antici” și „Blestemul Insulei Oak”, „Inexplicabil”, prezentat de legendarul actor William Shatner, explorează cele mai fascinante, stranii și de neînțeles mistere ale lumii. Cu ajutorul oamenilor de știință, istoricilor și martorilor, se încearcă clarificarea unor fenomene aparent imposibile. Mii de persoane susțin că au observat OZN-uri, majoritatea acestor incidente având loc în aceleași zone. Este posibil ca navele extraterestre să viziteze în mod repetat Pământul în aceste „hub-uri” pentru OZN-uri? De-a lungul secolelor, arheologii și exploratorii au fost fascinați de orașele antice pierdute. Cum a dispărut o comunitate prosperă? Și ce pot dezvălui ruinele descoperite despre istoria umanității? De-a lungul istoriei, unii oameni au pretins că pot vedea viitorul. Acești mistici, profeți și clarvăzători au avut viziuni despre evenimente care au schimbat cursul istoriei. Dar ce au dezvăluit profețiile lor? De la structuri misterioase și locuri considerate „malefice” până la creaturi bizare și ritualuri neobișnuite, „Inexplicabil” va explora subiecte care au intrigat omenirea timp de secole. În noile episoade, se va analiza mai amănunțit conceptul călătoriilor în timp. De mii de ani, omenirea a fost captivată de ideea călătoriilor în timp. Dar dacă acestea au avut loc deja? Unii dintre cei mai eminenți oameni de știință din lume consideră că acest fenomen este teoretic posibil.

Despre HISTORY Channel

HISTORY Channel este unul dintre cele mai recunoscute și apreciate branduri TV la nivel internațional. HISTORY Channel oferă divertisment și informație pentru milioane de oameni din întreaga lume prin intermediul poveștilor inspiraționale, uneori extravagante, ale unor personaje remarcabile din viața reală, a căror experiențe sunt adesea mai captivante decât ficțiunea. HISTORY Channel își propune să redefinească și să extindă conceptul tradițional de „istorie”, oferind telespectatorilor o viziune alternativă. Variația bogată a programelor difuzate arată cum poveștile umane sunt influențate de evenimente fascinante și deseori uimitoare. Lansat în 1995, HISTORY Channel ajunge la peste 300 de milioane de gospodării din toată lumea, în peste 150 de țări și este tradus în 37 de limbi. HISTORY Channel este postul principal din portofoliul A+E Networks. În România, HISTORY Channel este disponibil de peste 10 ani pe toate platformele majore de televiziune prin cablu și satelit, inclusiv Digi, Focus Sat, Orange TV și Vodafone."

Sursa: https://www.hdsateli...ecomandari.html

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate