Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Amenintat cu moartea de un numar ...

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 transport -tren

Platforma electronica de eviden&#...

Cot cu talpa montat stramb in per...

Sfat achizitie sistem audio pentr...
 

History HD

- - - - -
  • Please log in to reply
128 replies to this topic

#1
alexdromania

alexdromania

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 01.07.2006
Zonemedia Networks va lansa, în toamnă, televiziunile de nișă The History Channel și The History Channel HD, iar alte două posturi - Biography Channel și Crime&Investigation vor intra pe piața audiovizuală românească în 2009, a declarat pentru MEDIAFAX Andreea Dobrică, PR Manager Zonemedia Networks.


  "Momentan, suntem într-un proces de negociere cu operatorii de cablu pentru distribuția acestor 2 canale (The History Channel și The History Channel HD, n.red.)", a declarat pentru MEDIAFAX Andreea Dobrică, PR Manager Zonemedia Networks, refuzând însă să precizeze numele societăților de cablu implicate în procesul de negociere.

Grila de programe a The History Channel va cuprinde emisiuni cu un conținut variat - război, tehnologie, istoria antică și contemporană, istoria militară și a conflictelor, fenomene inexplicabile, evenimente speciale din lumea întreagă -, lungmetraje cu bugete echivalente celor ale unor filme și seriale de lungă durată, în care se folosesc construcții realizate cu ajutorul graficii computerizate.

La rândul său, The History Channel HD va difuza producții care vor aborda teme precum istoria antică și contemporană, război, tehnologie, inexplicabilul și evenimente speciale, în format High Definition.

Totodată, Zonemedia se află în negocieri avansate cu o serie de operatori de cablu pentru distribuția postului pentru preșcolari JimJam, lansat în România pe 3 decembrie 2007. Televiziunea se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 1 și 4 ani, dar și părinților și îngrijitorilor acestora și difuzează o selecție cu cele mai îndrăgite emisiuni de televiziune pentru copii, cântecele haioase, animații cu păpuși și povești.

Zonemedia Networks, care va prelua în curând denumirea de Chello Zone, face parte din Chellomedia, o companie internațională de media, și divizia europeană a Liberty Global, Inc.

Chellomedia este printre primele companii de media și distribuție de programe, conținut și servicii video din Europa. Companiile ce operează în cadrul diviziei conduc și organizează activitatea a 24 programe TV și, de asemenea, servicii digitale, broadband și "on demand" în toată Europa. Numărul total de gospodării care beneficiază de serviciile Chellomedia este de peste 188 de milioane. Chellomedia are în portofoliu compania de operațiuni aflată 100% în proprietatea sa, Zonemedia, prin intermediul programe lor sale Zone Reality, Zone Horror și Extreme Sports Channel, iar regional, în Peninsula Iberică, prin Multiprogram, în Benelux, unde Chellomedia operează programe le premium de sport și de filme, Sport1 și Film1, precum și în Europa Centrală și de Est, prin Minimax, Sport 1 și programul "joint venture" MGM Central Europe.

Liberty Global, Inc. este unul din cei mai importanți operatori de cablu de pe plan internațional, care oferă servicii avansate de video, voce, Internet, pentru a facilita accesul clienților săi către o lume a divertismentului, comunicării și informației. Începând din 30 iunie 2007, Liberty Global operează rețele de telecomunicații care acoperă aproximativ 16 milioane de clienți din 17 țări, printre care, Japonia, Chile, Australia și o mare parte din Europa. Operațiunile Liberty Global includ, de asemenea, divizii importante de media și programe, așa cum este și Chellomedia în Europa.

#2
a_d_y

a_d_y

    Hobby Telecom & Mass Media

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,380
  • Înscris: 05.09.2005
f bine. Problema ramane la distributie.

vezi cazu SCI FI SI Universal Ch

#3
softpedic

softpedic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,243
  • Înscris: 10.07.2007

View Posta_d_y, on Apr 17 2008, 12:40, said:

f bine. Problema ramane la distributie.

vezi cazu SCI FI SI Universal Ch
Corect. Foarte multe canale au declarat ca sint gata sa intre in Romania. Citeva canale HD asteapta acest lucru , dar iau pe loc repaos. De ce sa faca operatorii din Romania pachete HD, aici e de munca, sint cheltuieli mai mari, se aboneaza cam putini la inceput, nu ne scoatem repede banul...Si ce, noi avem "forta" Albaniei, care are pachet HD... se poate ?!  In Romania, daca-i intrebi de HD pe operatori, o sa spuna ca nu e cerere, dom'le. La ei cerere inseamna cind procentul e cel putin 50% din masa celor care solicita ceva.  In Occident, daca s-ar afla ca niste "nebuni", 2-3%, ar vrea prajituri cu mustar, peste o saptamina ar aparea un producator care s-ar lauda ca el este primul care ofera prajituri cu mustar.

#4
AcidMan

AcidMan

    Acid Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,650
  • Înscris: 08.09.2003
intr-un final. pana acum cautam pe net documentare facute de ei.
cand om avea History va recomand Life After People.
este beton. mai ales HD...

#5
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,834
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN DECEMBRIE 2016 LA HISTORY


Attached File  el chapo.jpg   111.78K   8 downloads

Evadări celebre PROGRAME TEMATICE
în fiecare sâmbătă, din 3, de la 21:00


Luna aceasta investigăm câteva dintre cele mai faimoase evadări dintre istorie, cu ajutorul a două documentare în premieră: „Mărirea și decăderea lui El Chapo” și „D.B. Cooper: Caz închis?”. Sâmbătă, 3 decembrie, la ora 21:00, HISTORY® aruncă o privire asupra măririi și decăderii ucigașului, traficantului de droguri și eroului popular Joaquin “El Chapo” Guzman. Povestea vieții lui este bine-cunoscută, dar acest documentar de două ore ne prezintă informații fără precedent despre omul din spatele mitului și despre influența cartelului său asupra Statelor Unite. Sâmbătă, 10 decembrie, la ora 21:00, HISTORY® prezintă în premieră documentarul “D.B. Cooper: Caz închis?”, în care examinăm povestea celebrului D.B. Cooper. Pe 24 noiembrie 1971, un bărbat la costum și cravată a deturnat un avion al companiei Northwest Orient Airlines cu destinația Seattle, Washington. Bărbatul a anunțat echipajul că are o bombă în valiză și a cerut 200.000 $ bani-gheață și patru parașute. La scurtă vreme după ce a primit răscumpărarea, a sărit din Boeingul 727 în noapte, undeva între Seattle și Reno, Nevada, și nu a mai fost văzut niciodată. În cei 45 de ani de la acest jaf celebru, FBI a investigat peste o mie de potențiali suspecți, dar întrebarea rămâne: cine a fost D.B. Cooper? A murit? A supraviețuit? Și mai trăiește oare și azi?

Attached File  pawn stars.jpg   284.8K   9 downloads

Seriale favorite la HISTORY® SUITA DE CRĂCIUN
în timpul săptămânii, din 19, între 10:00-18:00


Anul se apropie de final și HISTORY® vă aduce cele mai iubite zece episoade din cele mai populare seriale ale anului 2016! De Crăciun, deschideți televizorul pe HISTORY® în fiecare zi de la ora 10:00 la ora 18:00 pentru a urmări episoade din „Războiul depozitelor” (19 decembrie), „Vânătorii de antichități” (23 decembrie) și „Așii amanetului” (26 decembrie). Crăciunul acesta, nu pierdeți programele preferate, numai la HISTORY®!

Attached File  Zulu Siege_8_letter.jpg   381.25K   8 downloads

Războinicii NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
în fiecare luni, din 5 decembrie, de la 22:00


Serialul „Războinicii” examinează psihologia războinicilor, ritualurile de inițiere și alte ritualuri ale acestora, pentru a dezvălui ce îi face să se ridice deasupra restului omenirii, ce îi determină să lupte și, în unele cazuri, să moară. Fiecare episod se concentrează asupra activităților prezentatorului Terry Schappert, un aventurier dinamic care vrea să descopere de ce calități ai nevoie pentru a fi războinic. De la războinicii Maori la cavalerii medievali, de la William Wallace la Ginghis Han, de la arme la ritualurile dinaintea bătăliei și inițieri, prezentatorul serialului „Războinicii” va sonda culturile celor mai faimoși luptători din istorie.

Attached File  O_J_109-Virginia_190.jpg   310.76K   9 downloads

În jurul lumii cu Ozzy și Jack PREMIERĂ ÎN CONTINUARE
în fiecare marți, de la 21:00


Serialul „În jurul lumii cu Ozzy și Jack” continuă cu noi episoade în care zeul heavy-metal-ului, Ozzy Osbourne, și fiul lui, Jack, se bucură de călătoria vieții lor. Jack, mare iubitor de istorie, își duce tatăl în jurul lumii, într-o aventură care îi va îmbogăți spiritual pe amândoi. Nu vor avea fani, autobuze de turneu sau limite - doar o listă de locuri emblematice și cu semnificație istorică, printre care Muntele Rushmore, Stonehenge, Alamo, Roswell, Colonia Jamestown și Studiourile Sun. De la un depozit de rachete din timpul Războiului Rece la birourile criptografilor din Bletchley Park, de la visurile de aur ale minerului Randy „Șarpele-cu-clopoței” până la muzeul de tancuri funcționale de epocă al unui colecționar avid, Ozzy și Jack pun ochii - și mâinile - pe istorie.

Pentru programul TV și datele exacte ale premierelor, accesați pagina Program TV.

Sursa: http://zonadeteleviz...la-history.html

#6
crislacor

crislacor

    Cui îi pasă...?!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 23,052
  • Înscris: 20.06.2009
Ceva de istorie nu au...?

#7
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,834
  • Înscris: 07.07.2009
La noi acest serial o să fie difuzat de HBO :lol: http://www.history.com/shows/six

#8
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,834
  • Înscris: 07.07.2009

NOUTĂȚI ÎN MARTIE 2017 LA [ https://i.imgur.com/jVI6WgG.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]


Attached File  jb_AETN_History_Alfie Allen Football_146.jpg   371.24K   4 downloads

Alfie Allen și istoria fotbalului NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
din 18 martie, în fiecare sâmbătă, de la 22:00


Alfie Allen e nebun după fotbal. A jucat pentru echipa de tineret a Arsenal, a participat la numeroase meciuri de fotbal între celebrități și chiar a cântat la emisiuni. Alfie a crescut în epoca de glorie a Premier League și vrea să afle mai multe despre istoria acestui frumos sport. În acest serial, el călătorește de-a lungul și de-a latul Regatului Unit pentru a explora momentele definitorii din istoria fotbalului britanic. Pe parcursul călătoriei sale, Alfie întâlnește numeroase personalități sportive și ajunge în locuri neașteptate. Serialul cuprinde interviuri cu Sol Campbell, Andy Cole, Cyrille Regis, echipa feminină de fotbal a Angliei, Keith Allen și nu numai.

Attached File  38812534_20141009_GANGLAND_AZ_D2_FALCO_SCHIZO_DARKO_002.jpg   410.09K   4 downloads

Povestea adevărată a unei cârtițe (sezonul al doilea)
din 28 martie, în fiecare marți, de la 23:00


Bazat pe fapte reale, Povestea adevărată a unei cârtițe se întoarce la HISTORY® în martie cu un nou sezon. Charles Falco (Damon Runyan) e unul din cei trei oameni care s-au infiltrat în trei bande diferite de motocicliști. Cu bogata sa experiență și curajul extraordinar, Falco a ajutat poliția să aresteze membrii unora din cele mai temute bande din America. Prin intermediul unei combinații de interviuri și reconstituiri de înaltă calitate, fiecare episod al serialului dezvăluie un nou pas din investigația lui Falco asupra activităților ilegale ale bandelor. În urma colaborării cu forțele de ordine și cu ajutorul materialelor din cartea lui Falco și cercetărilor asupra rivalităților dintre bande, serialul surprinde realitățile contraculturii „proscrișilor pe motociclete”.

Attached File  39752027_FIF_HERO_06292016_KB_0049_1 (1).jpg   361.3K   4 downloads

Arme născute din foc (sezonul al treilea)
din 23 martie, în fiecare joi, de la 22:00


Arme născute din foc se întoarce la HISTORY® cu un nou sezon! Cei mai buni meșteri din Statele Unite se întrec să făurească arme de colecție. Fiecare episod ne aduce în atenție patru noi concurenți, care recreează cele mai impresionante arme din istorie, de la securi vikinge la katane sau pumnale indiene. Acestea trebuie apoi să facă față evaluării stricte și testelor dure impuse de experții noștri, printre care se numără J. Neilson, Doug Marcaida și David Baker,reveniți din sezoanele precedente, precum și nouvenitul Jason Knight. În noul sezon, forja se încinge cu noi și inedite provocări, care vor ridica standardele mai sus ca oricând. Campionii din sezoanele anterioare se întorc pentru a-și apăra titlul, iar preferații fanilor reapar pentru o a doua șansălavictorie.Șioseriedenoi concurenți vor vedea dacă au calitățile necesare pentru a deveni campioni. Cu toții sunt meșteri pricepuți, dar numai cel mai bun va fi încoronat campion la Arme născute din foc.

Attached File  American Pickers S6.jpg   501.51K   4 downloads

Pe urmele antichităților (sezonul al unsprezecelea)
din 6 martie, de la 20:00


Aici nu vorbim despre antichitățile bunicii! Colecționarii precum Mike Wolfe și Frank Fritz și-au propus să recicleze America, chiar dacă asta înseamnă să sondeze grămezi de gunoaie ruginite sau să fie fugăriți cu pușca de proprietari. Străbătând drumurile lăturalnice de-a lungul și de-a latul Statelor Unite, cei doi își câștigă existența readucând relicve uitate la frumusețea de odinioară și transformând gunoiul unora în comoara altora. Vânătorii de antichități îi prezintă scotocind după chilipiruri, garaje sau magazii, întâlnind personaje pitorești și ascultându-le poveștile uimitoare. Dacă credeați că antichitățilesunttranzacționateîn buticuri luxoase, de către snobi îmbrăcați la patru ace, acest serialvăvaschimbapărerea-șivă va învăța câte ceva despre istoria americană.

Sursa: http://zonadeteleviz...la-history.html

#9
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,834
  • Înscris: 07.07.2009

[ https://i.imgur.com/jVI6WgG.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] RECOMANDĂRILE LUNII IULIE 2017


Attached File  39823821_ALONE_S3_GALLERY_CANON_05202015_KW_0627.jpg   771.72K   2 downloads

Singuri: Pierduți În sălbăticie (primul sezon) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
duminica, din 30 iulie, la ora 22:00

În urma succesului serialului „Singuri”, cel mai curajos şi mai îndelungat experiment de supravieţuire surprins vreodată de camerele TV, HISTORY® vă aduce noul serial „Singuri: Pierduţi în sălbăticie”. La fel ca în „Singuri”, zece participanţi vor fi abandonaţi în sălbăticie în nord-vestul Americii... dar asemănările se încheie aici. Cei zece participanţi sunt grupaţi în cinci echipe, formate din doi fraţi, tată şi fiică sau doi prieteni de nedespărţit. Ceea ce nu ştiu concurenţii este că vor fi separaţi şi lăsaţi pe insulă individual, doar cu un rucsac şi echipamente de filmare. Pentru a câştiga,vor trebui să se mobilizeze, să se găsească unul pe altul şi să supravieţuiască pe insulă mai mult decât perechile rivale. Vor avea de luptat cu izolarea extremă şi cu teama, atât individual, cât şi împreună, avântându-se în necunoscut şi înregistrându-şi experienţele pe parcurs. Vor putea oare să colaboreze cu succes sau se va destrăma legătura dintre ei sub asaltul neiertător al Mamei Naturi?

Attached File  AF 2.jpg   59.36K   2 downloads

Dosarele extratereștrilor (sezoanele 2 și 3) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
vinerea, din 14 iulie, la ora 21:00


În 2011, numeroase dosare secrete au fost puse la dispoziţia publicului datorită Legea Libertatii de informare. Printre ele, şi Proiectul Planeta Albastră, care conţine mii de relatări despre OZN-uri şi activităţi extraterestre. Acum, „Dosarele extratereştrilor” analizează noile documente, reexaminează dovezi-cheie şi urmăreşte piste în desfăşurare. Investigăm apariţii publice de OZN-uri, răpiri, muşamalizări ale guvernelor şi noi relatări despre extratereştri de pe tot globul. Discutăm despre prelucrarea imaginilor, despre importanţa Wikileaks şi rolul jucat de platformele sociale în poveştile cu extratereştri. În final, analizăm documentele pentru a vedea cum ne-au influenţat vizitele extratereştrilor trecutul şi ce influenţă ar putea avea asupra viitorului. Dezvăluind cel mai important secret de pe Pământ, „Dosarele extratereştrilor” îi va captiva pe cei care cred şi îi va face pe sceptici să-şi pună la îndoială convingerile.

Attached File  American Pickers_cmyk.jpg   355.2K   2 downloads

Pe urmele antichităților (sezonul 12) NOU ȘI ÎN EXCLUSIVITATE
lunea, din 17 iulie, la ora 22:00


În orăşelele şi de-a lungul drumurilor lăturalnice ale Americii sunt comori ce aşteaptă să fie descoperite, vestigii preţioase ascunse în gunoaie, îngropate în hambare şi adunate în garaje. E nevoie de experţi care să găsească aceste artefacte pierdute şi să transforme rugina în bani. Pe urmele antichităţilor îi prezintă pe Mike Wolfe, proprietarul Antique Archaeology, şi pe partenerul său de afaceri, Frank Fritz, căutând obiecte de colecţie cu valoare istorică sau culturală, de care proprietarii lor au uitat. Pe parcurs, ei întâlnesc oameni ale căror poveşti ne oferă o perspectivă inedită asupra vieţii şi istoriei americane.

Attached File  KA_02_JFKDeclassified_S01.jpg   156.48K   2 downloads

Dosarele JFK: Pe urmele lui Oswald PREMIERĂ ÎN CONTINUARE
marţea, la ora 22:00


Anul acesta, CIA va desecretiza peste un milion de documente legate de asasinarea lui JFK. Pentru prima dată, aceste documente sunt puse cap la cap cu informaţiile existente, dezvăluind o poveste complexă despre personalitatea şi motivaţiile lui Lee Harvey Oswald şi planul său surprinzător post-asasinat. În acest serial în şase episoade, Bob Baer şi o echipă de investigaţie de elită (aceeaşi care a realizat documentarul HISTORY® „Pe urmele lui Hitler”) vor călători prin toată lumea pentru a afla întreaga poveste. Aceasta nu este o teorie a conspiraţiei, ci o investigaţie criminalistică. Dosarele guvernamentale desecretizate aduc la lumină relaţia complexă dintre SUA şi Rusia şi secretele Cubei.

PROMO:

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/xxPmKyaIkHk?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://zonadetelevi...iulie-2017.html

Edited by Kalman2007, 27 June 2017 - 12:47.


#10
George78910

George78910

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,593
  • Înscris: 14.11.2016
Serialul „Avioane la casat”, de săptămâna viitoare la Attached File  History.png   7.64K   1 downloads
Attached File  avioane-la-casat--1-_tb730.jpg   144.33K   2 downloads
Serialul Avioane la casat va fi lansat săptămâna viitoare la History. Astfel, acesta va fi difuzat începând de joi, 19 iulie, de la ora 22:00.
Producția urmărește drumul avioanelor după ce acestea sunt scoase din uz. De asemenea, prezintă munca unei echipe de șase operatori, în deșertul Californiei, care demontează unele dintre cele mai întrebuințate avioane din lume.
Ei lucrează într-un mediu în care sunt înconjurați de substanțe chimice toxice, pe o suprafață egală cu cea a unui stadion de fotbal, unde demontează avioanele până la ultima bucată de metal. Astfel, aceștia reciclează peste 450.000 kg de aluminiu în fiecare an.
Sursa: https://www.paginade...a-casat-history

#11
-koss-

-koss-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
Unul dintre posturile mele tv preferate. Sper ca in 2019 sa avem parte de content nou de calitate.. la nivel de Romania.

#12
dincadan78

dincadan78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,436
  • Înscris: 29.04.2010
E un post bun, degeaba il hulesc unii pe aici.

#13
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018
Povestea căutătorilor de „aur baltic”, într-un nou serial la Attached File  History.png   7.64K   0 downloads

History aduce un nou serial cu „căutători de aur”. Se numește „În cautarea chihlimbarului, aurul baltic”. Debutează marți, 25 iunie, de la ora 22:00.

Producția prezintă, în cinci episoade, povestea celor care trăiesc pentru a găsi chihlimbar, denumit și „aurul baltic”.

Este filmat în orașul Gdańsk și regiunea Pomerania, în zona mării Baltice. Îi surprinde pe căutătorii de chihlimbar în condiții dificile, pe malul mării noaptea, iar ziua prin noroaie.

Serialul prezintă metodele de extragere a chihlimbarului, dar și alte aspecte ale industriei de bijuterii din Polonia.

„De mii de ani, chihlimbarul continuă să fie motivația vânătorilor de pietre prețioase de a se deplasa prin noroi și imensitatea mării. Cele mai vechi încercări de a prelucra materialul prețios datează din epoca neolitică (4500 î.Hr.). Dovezile indică faptul că anticii numeau chihlimbarul „sucul Soarelui”.

În Polonia, cultul chihlimbarului datează din secolul al XV-lea, atunci când bijuteriile din chihlimbar, lucrate manual de artiști din orașul Gdańsk, au devenit cele mai râvnite cadouri la curți ale regilor, sultanilor și chiar ale papilor”, completează aceeași sursă.

VIDEO. În căutarea chihlimbarului, aurul baltic

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/T2pFypMPv2A?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://paginadeseriale.ro/cautatorilor-de-chihlimbar-serial-history/

#14
eddiesor

eddiesor

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 965
  • Înscris: 24.10.2004
De multe ori, subtitrarea rămâne pe ecran și pe pauza publicitară (ultima replică dinainte de pauză).

Este o defecțiune de la History Channel sau de la Telekom?

#15
-koss-

-koss-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,329
  • Înscris: 29.11.2017
Singura emisiune care ma enerveaza si m-a facut sa bag postul in coada listei langa antena 3 este politia in actiune fix noaptea cand ma uit eu pe history tv inainte sa adorm. Posted ImageNici nu m-am mai uitat pe history din cauza acestei emisiuni si din cauza reluarilor foarte dese.

Edited by -koss-, 24 June 2019 - 12:53.


#16
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018
Attached File  History.png   7.64K   0 downloadssărbătorește 50 de ani de la primul pas pe Lună, cu un documentar: „Conține înregistrări considerate pierdute sau fotografii rare”

[ https://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2019/07/asenelizarea_tb730.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Postul de televiziune History marchează 50 de ani de la primul pas pe lună, cu un documentar. Producția „Aselenizarea: Înregistrările pierdute” va fi difuzată miercuri, 17 iulie, de la ora 21:00.

De asemenea, pe 20 iulie, când se implinesc exact 50 de ani de când Neil Armstrong a pus piciorul pe Lună, documentarul va fi difuzat la ora 22:00.

Filmul, bazat pe înregistrările audio și video nemaivăzute până acum, prezintă călătoria omului pe Lună din 20 iulie 1969.

Documentarul va avea întâmplări și povești noi, care au fost descoperite între timp, menționează reprezentanții postului.

Vor exista interviuri audio cu astronauți și ingineri, înregistrări de pe Lună considerate pierdute sau fotografii rare.

Dumitru Prunariu, singurul român care a zburat în spațiul cosmic:

„A fost o zi interesantă. În primul rând, nu știam exact ce se va întâmpla. Televiziunea Română anunțase că va transmite aselenizarea, aveam 17 ani, eram la Brașov, în casa părinților și așteptam cu sufletul la gură ce se va transmite.

Îmi aduc aminte că astronauții americani au ajuns pe Lună cândva înainte de miezul nopții, dar coborârea din modulul lunar s-a făcut după ora 4 dimineața.

Simțeam că este un moment unic în istoria noastră în general, în cucerirea spațiului cosmic în mod deosebit, și am așteptat până când am văzut la televizor, într-o imagine tremurată, alb-negru, cum omul a pus piciorul pe Lună, Neil Armstrong, desigur.”

VIDEO. Trailer-ul producției - „Aselenizarea: Înregistrările pierdute”

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/Zh6jI74uMFM?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://www.paginade...mul-pas-pe-luna

#17
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,816
  • Înscris: 06.11.2018
Povestea lui Trump, într-un serial documentar, la History

Povestea lui Donald Trump și a familiei sale se vede la postul History. Un documentar despre actualul președinte al Statelor Unite ale Americii va fi difuzat din 11 august, anunță reprezentanții postului.

„Dinastia Donald Trump” are trei episoade, care vor fi difuzate în fiecare duminică, de la ora 21:00.

Producția prezintă o imagine completă a familiei Trump și analizează în detaliu viața celui de-al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii.

Cele trei episode ale documentarului aduc detalii despre parcursul lui Trump spre Casa Albă, de la oamenii și evenimentele cheie care și-au pus amprenta asupra omului de afaceri.

Producția va arăta și materiale de arhivă din viața președintelui american, menționează sursa citată.

Trump provine dintr-o familie puternică, iar documentarul analizează arborele genealogic al familiei sale și urmărește traseul către putere al acesteia.

Totul pornește de la sosirea în America a bunicului lui Donald Trump, Friedrich Trump, până la originile unui imperiu imobiliar din New York condus de tatăl lui Donald, Fred.

Serialul continuă cu periplul generațiilor din dinastia Trump și prezintă copilăria lui Donald Trump, inclusiv lecțiile pe care acesta le-a învățat de la tatăl său.

Episoadele aduc mărturii directe ale unor aliați de-ai lui Donald Trump, precum Sean Hannity (Fox News), Ann Coulter, Roger Stone, Anthony Scaramucci, dar și ale unor foști colegi de clasă, asociați de afaceri, prieteni și strategi politici.

VIDEO. Trailer-ul documentarului despre Donal Trump

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/MXLsvX3gMTs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: ttps://paginadeseriale.ro/donald-trump-documentar-history/

#18
KLM2009

KLM2009

    The Punish3r

  • Grup: Moderators
  • Posts: 25,834
  • Înscris: 07.07.2009
Din ianuarie intră în grila Telekom Ungaria History 2. Poate se lansează și în România.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate