Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni

Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...
 Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...

Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București
 nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...

Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin
 MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam

Mini server - VMware

betano.ro
 

Țuica de prune

  • Please log in to reply
2250 replies to this topic

#2251
sebybastian

sebybastian

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,213
  • Înscris: 08.09.2010
Revin cu ale mele curiozitati legate de tuica de pruna care are gust amarui.

Am tras o plamada fermentata in toamna tarziu dar care nu reusisem atunci din lipsa de timp, frig,etc.
Am inchis-o ermetic, butoaiele pline ochi, etc.
Iarasi mi-a iesit amaruie.
Ma macina faptul ca nu-mi dau seama de la ce ar putea fi?

Nu este cazanul deoarece am tras intre timp si altceva si nu are gust amarui.
Ma gandesc ca ar putea fi de la coaja/pielita de pruna zdrobita?
Sa bage asa un gust de amarui? Seamana cu gustul de migdal dar pare e mai accentuat de ceva, parca nu e doar aroma de miez/sambure de pruna, mai e ceva acolo... care doar cu putina vanilie se aplaneaza... dar e acolo
Vorbesc de prima distilare, si e un iz care se regaseste la toate fractiile, de la inceput si pana spre final...

Stima.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate