Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Divorț la notar

Vechime vs km reali

Android 12 : "Yahoo Mail s-a ...

Bloc Favorit cu RS2
 Ce extractor audio (analogic) pen...

Cine suporta cheltuielile de jude...

Apartament Grecia - Kavala

obtinere venituri PFA / PFI in ti...
 Recomandare Volvo

Diferenta suprafata teren

Plafonare preturi energie

Vanzari foto - CIPA 2023
 Recomandare perdele sau draperii ...

Invertor Victron Easysolar-II 48/...

"Militarizarea" Antifraudei

Washington DC in 1940 - secvente ...
 

router TRENDnet TEW-432brp

- - - - -
  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#91
atupi

atupi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,530
  • Înscris: 17.08.2007
S-a discutat de zeci de ori. Acel router are o viteza limitata de transfer si e mai mica decat viteza ta de transfer in cazul conectarii directe a calculatorului. Si eu si altii patim la fel dar asta e tehnologia deocamdata. Mai sunt standarde noi de wireless pe piata implementate insa costa destul de mult si cateodata nu fac ceea ce ar trebui sa faca.

#92
biagiv2004

biagiv2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 18.04.2006

View Postatupi, on 25th February 2010, 22:51, said:

Mie inainte imi mergea bine dupa router...dascarcam cu 5MB si mergea bine de tot...iar dintr-o data ...mi-a scazut la 2,2MB cand descarc dupa torent...Eu zic ca dak el nu suporta o viteza mai mare nu imi mai mergea atea luni cu 5MB cand descarcam dupa torent.

Edited by Ravy, 26 February 2010 - 11:49.


#93
Shoby26

Shoby26

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 8
  • Înscris: 18.10.2009
Am router TrendNet TEW 432-BRP, si as dori sa stiu daca gasesc antene pt el, care sa aiba distanta de emisie internet mai mare decat cea care mi-a dat-o la cumpararea routerului ..
Am citit pe net si scria ca raza maxima ar fi de 200 m , daca l-as tine afara.

#94
dan_mesterel

dan_mesterel

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,652
  • Înscris: 06.02.2008
salut,

  Am cumparat un rooter TEW-432 brp cu scopul de a-l folosi ca AP (sa preiau internet wireless cu el). Permite aparatul asa ceva? Am mai folosit alte rootere cu succes pt treaba asta, dar la acesta nu prea ii dau de cap. Un sfat, o idee? Merci!


    Stima,

#95
anonimul4all

anonimul4all

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 27.12.2008
Salutare,
Exista cumva un firmware custom pentru acest model de trendnet? cu ultimul update de firmware nu sta mai mult de 1 min si se reseteaza

#96
zelphp

zelphp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 09.02.2010
Router Trendnet TEW-432BRP - Wireless G Broadband Router, 54Mbps, IEEE802.11g/b, 1x10/100 AUTO MDIX WAN, 4x10/100 AUTO MDIX LAN, DHCP, 13dBm

Avem aceasta descriere a routerului, ca un exemplu da? Imi poate explica cineva dupa Wireless G BRoadBand router, ce reprezinta toate caracteristicile alea?
In special 54mbps, am vazut altele cu 100mbps. Vreau sa achizitionez un router pana in 100 de lei pentru o conexiune rds pppoe. E vreo diferenta intre 54mbps si 100 la routere? Imi poate detalia cineva putin problema  asta? Mersi !

*Nu stiu de ce mi-a fost mutat topicul aici  in contextul in care eu am dat doar un exemplu, nu ma refer la routerul acesta in mod special.

Edited by zelphp, 12 April 2010 - 18:49.


#97
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,638
  • Înscris: 26.11.2001
54 este 802.11g, adica standadul wireless, iar 100 este viteza standard pe fir.

E un router simplu, nu exceleaza prin nimic.

http://www.trendnet....i...2BRP&cat=41

O alternativa ar fi Router Linksys Wireless-G WRT54GH

http://www.emag.ro/r...st--pWRT54GH-EU

#98
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

View Postzelphp, on 12th April 2010, 19:42, said:

Router Trendnet TEW-432BRP - Wireless G Broadband Router, 54Mbps, IEEE802.11g/b, 1x10/100 AUTO MDIX WAN, 4x10/100 AUTO MDIX LAN, DHCP, 13dBm

Avem aceasta descriere a routerului, ca un exemplu da? Imi poate explica cineva dupa Wireless G BRoadBand router, ce reprezinta toate caracteristicile alea?
In special 54mbps, am vazut altele cu 100mbps. Vreau sa achizitionez un router pana in 100 de lei pentru o conexiune rds pppoe. E vreo diferenta intre 54mbps si 100 la routere? Imi poate detalia cineva putin problema  asta? Mersi !

*Nu stiu de ce mi-a fost mutat topicul aici  in contextul in care eu am dat doar un exemplu, nu ma refer la routerul acesta in mod special.

La ce foloseseti internetul, de regula?

#99
zelphp

zelphp

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 09.02.2010

View PostTIC, on 12th April 2010, 19:58, said:

La ce foloseseti internetul, de regula?
Browsing, ascult un radio, citesc un mail, joc un heroes of newerth.:)

#100
COJO

COJO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 29.03.2005
Sper ca ma puteti ajuta in ceea ce vreau sa fac. Deci...,  momentan am un adaptor wifi usb cu ajutorul caruia prind internet de la un vecin (vecin care se afla la o distanta apreciabila de mine si de la care se pare... doar cu acest adaptor wifi (alfa 1000mw) prind cel mai bine reteaua wireless, laptop-ul nici macar nu o vede) si de care sunt f multumit. Acum ce vreau sa fac... este sa impart conexiunea mea la internet PRIN WIFI catre laptop-ul meu sotiei ( care are laptop), ficei mele ( iphone) si pe un alt smartphone android. as putea f simplu sa fac o retea ad-hoc cu ajutorul placii de retea wifi integrata din laptop-ul meu, dar problema este ca telefoanele android nu vad retele ad hoc fir-ar sa fie! Zilele trecute am incercat sa folosesc un router  wireless Trendnet 432-brp; am activat ICS pe  placa LAN a laptopului din care am tras fir la router in portul de wan dar, problema este ca nu stiu sa configurez router-ul. Ce tip de conexiune ar trebui sa aleg pe router si ce fel de setari ar trebui sa fac  astfel incat laptop-ul sotiei, iphone-ul si android-ul sa aibe acces la internet

Edited by dani.user, 13 June 2010 - 12:36.


#101
hiperionx

hiperionx

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 305
  • Înscris: 06.01.2009
Daca vecinul are router si AP atunci tu trebuie sa fi client al routerului si statie wi-fi al AP-ului.Dupa cum vezi sunt doua chestii diferite.Daca TEW-432brp nu stie sa lucreze ca statie wi-fi nu-l poti folosi.
Poti sa setezi internet sharing pe laptopul tau si iesirea ethernet a lui sa o legi la TEW-432brp pe un LAN,nu ianainte sa dezactivezi functia de router pe care o preia laptopul tau.

Edited by hiperionx, 13 June 2010 - 14:10.


#102
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,128
  • Înscris: 05.01.2006
Adica:
-activezi ICS pe calculatorul care ai net
-legi un cablu intre calc si router -- pe unul dintre porturile LAN ale routerului
-nu setezi pe wan nimica sau setezi orice altceva decat clasa de ipuri de pe placa de retea prin care dai net
-setezi pentru clasa de pe LAN-router sau ai aceeasi ca ip-ul de pe placa de retea ce transmite netul mai departe (ATENTIE: ipul de conectare LAN a routerului sa fie ALTUL decat ipul placii de retea care "ii da" net [+/-1])
-setezi pe calculatoarele legate la router (prin wireless sau pe cablu) un ip din aceeasi clasa cu gateway -> ipul placi de pe calculatorul care da net mai departe, dns -> ipul providerului sau cel de la gateway sau dns-urile de la open dns

Bafta!

#103
COJO

COJO

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 158
  • Înscris: 29.03.2005
S-a rezolvat! Multumesc...

Edited by Ravy, 15 June 2010 - 16:25.


#104
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007
acum cateva luni am incercat sa-mi fac si eu conexiunea prin routeru trendnet 432brp; n-am reusit atunci, apoi am fost prins cu altele si m-am lasat pagubas.

acum insa vreau sa-l fac sa mearga; ma tot chinui si nu stiu de ce, conectat fiind la router, nu pot accesa netu.

atasez 2 printscreenuri, poate ma ajuta si pe mine cineva.

mersi!

Attached Files



#105
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
seteaza always on + verifica corectitudinea usernameului.   scriel exact asa cum e trecut pe foaia de la rds inclusiv cu majuscule

#106
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007

View Postcarmenclara1, on 10th August 2010, 18:06, said:

seteaza always on + verifica corectitudinea usernameului.   scriel exact asa cum e trecut pe foaia de la rds inclusiv cu majuscule

mersi, functioneaza ! era o litera gresita.....

multam fain! :D

#107
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,171
  • Înscris: 15.07.2005

View Postbluesky_c3, on 11th August 2010, 06:26, said:

mersi, functioneaza ! era o litera gresita.....

multam fain! :D


am si eu un ruter din acesta mai nou ..care imi da mari batai de cap si anume : daca bag cablu de la netul de cartier la care sunt abonat  pe torent imi ajunge la 11mb /s si prin ruter nu depasesc 2mb/s .
mentionez ca prin ruter am conectat un calc si un laptop wirelles . chiar daca e aprins doar unul viteza nu sare mai mult de 2mb/s
am dat si factory reset degeaba..nu stiu ce sertari sa ii mai fac sa imi de-a viteza mai mare..
stie cineva ce as putea sa mai fac ? sau e limitat el si mai mult de 2mb/s nu se poate?

#108
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,365
  • Înscris: 08.12.2008
pe wireless e normala viteza. pe cablu ar trebui sa atingi totusi o valoare mai mare undeva intre 4-5MB/s

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate