Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 Motorola Edge 50 Ultra

Gaura perete apartament cu evitar...

Orientare antena prime focus

Problema conectare mail yahoo
 comisioane asociatie proprietari

Primul sistem de televiziune cu p...

Internetul este neutilizabil fara...

Eroare cloud burn icopy face id
 DermaRoller ce este ?

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...

Avem sanse sa avem energie electr...
 

router TRENDnet TEW-432brp

- - - - -
  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#73
alamic05

alamic05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 31.12.2008
eventual sa te uiti la Status > Device Information > sa vezi daca s-a conectat la internet.

#74
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007

 alamic05, on 23rd January 2010, 17:20, said:

eventual sa te uiti la Status > Device Information > sa vezi daca s-a conectat la internet.

salutare, nu stiti dece nu vrea sa mearga si la mine?

Attached Files

  • Attached File  3.JPG   148.26K   22 downloads
  • Attached File  2.JPG   171.98K   22 downloads


#75
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,231
  • Înscris: 24.02.2007
Da-i connect la PPPoE

#76
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007

 dani.user, on 24th January 2010, 12:28, said:

Da-i connect la PPPoE

i-am dat decateva ori si nu se intampla nimic...

#77
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,231
  • Înscris: 24.02.2007
Arata-ne logul atunci

#78
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007

 dani.user, on 24th January 2010, 12:53, said:

Arata-ne logul atunci

scuze, nu ma pricep grozav si nu stiu la ce te referi, ce log sa arat?

#79
v99

v99

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.03.2009
salutare am configurat si eu un WEP-432brp d'asta si merge dar....  daca opresti calculatorul pe care e configurat routerul ... dupa un timp pierzi netul pe laptop si ramane "local only"..... stie cineva de ce   si la ce e bun butonul ala  WPS, are vreo legatura ?   pls !

#80
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007

 dani.user, on 24th January 2010, 12:53, said:

Arata-ne logul atunci

uite logul aici (in caz ca la asta te referi)

ce poate fi de nu vrea sa mearga?

Attached Files

  • Attached File  4.JPG   155.75K   34 downloads

Edited by bluesky_c3, 24 January 2010 - 17:05.


#81
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,213
  • Înscris: 05.01.2006
La setarile wan (unde ai pus userul/parola) sterge orice ai scris in dreptul la Service Name si lasa liber.

Bafta!

#82
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007
nu am nimic scris la service name. si tot nu vrea...

Edited by Ravy, 25 January 2010 - 00:04.


#83
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,213
  • Înscris: 05.01.2006
Pune print screenuri te rog cu:
-setarile wan de pe router
-sectiunea status de pe router
-rezultatul comenzii ipconfig /all de pe un calculator legat la router.

Bafta!
p.s. expresia "si tot nu vrea" spune ca ai facut o modificare ceva... ce anume? Sau, te-ai exprimat gresit?

Edited by Ravy, 25 January 2010 - 00:05.


#84
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007
ok, o sa revin cu print-screen-urile de care zici, deseara cand ma-ntorc de la serviciu.

mersi deocamdata

Edited by Ravy, 25 January 2010 - 10:00.


#85
bluesky_c3

bluesky_c3

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 549
  • Înscris: 24.01.2007
asa cum am promis, am revenit cu print-screen-urile cerute.

imi doresc sa-l fac odata sa mearga....

Attached Files


Edited by Ravy, 25 January 2010 - 22:55.


#86
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,213
  • Înscris: 05.01.2006
Reset to factory defaults si refa toate setarile MANUAL pe el.
Practic in prima faza doar setarile pppoe - user/parola... si vezi daca merge.

Bafta!
p.s. daca revii ca nu merge refa aceleasi print screenuri + o poza cu telefonul ceva la router sa vedem cablurile unde intra

Edited by Ravy, 25 January 2010 - 22:56.


#87
biagiv2004

biagiv2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 18.04.2006
SAlutare .....Am si eu un router TrendNet 432BRP...si decateva zile viteza netului mi scazut...Iam chemat pe cei de la RDS sa vinsa sa vada ..crezand k este din vina lor.....si am constata ca nu este (. Am facut proba fara sa ma conectez prin router....si am observat ca viteza de descarcare dupa warez_spam este de 5MB iar prin router dak depaseste 2MB. Am facut si upgrade la router dupa net...si tot degeaba..Stie cineva de cum sa remediez problema...Va multumes ...Inainte mergea pe acelasi ruter cu viteza de 5MB iar de cateva zile am scazut la jumate

#88
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
vezi daca faci port firwarding, poate ajuta la viteza.

#89
biagiv2004

biagiv2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 18.04.2006
SAlutare .....Am si eu un router TrendNet 432BRP...si decateva zile viteza netului mi scazut(descarc acum cu maxim 2 MB iar inainte cu 5MB)...Iam chemat pe cei de la RDS sa vinsa sa vada ..crezand k este din vina lor.....si am constata ca nu este (. Am facut proba fara sa ma conectez prin router....si am observat ca viteza de descarcare dupa net este de 5MB iar prin router dak il conectez nu depaseste 2MB. Am facut si upgrade la router dupa net...si tot degeaba..Stie cineva de cum sa remediez problema...Va multumes

#90
biagiv2004

biagiv2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 18.04.2006
SAlutare .....Am si eu un router TrendNet 432BRP...si decateva zile viteza netului mi scazut(descarc acum cu maxim 2 MB iar inainte cu 5MB)...Iam chemat pe cei de la RDS sa vinsa sa vada ..crezand k este din vina lor.....si am constata ca nu este (. Am facut proba fara sa ma conectez prin router....si am observat ca viteza de descarcare dupa net este de 5MB iar prin router dak il conectez nu depaseste 2MB. Am facut si upgrade la router dupa net...si tot degeaba..Stie cineva de cum sa remediez problema...Va multumes

 worm, on 23rd February 2010, 23:13, said:

vezi daca faci port firwarding, poate ajuta la viteza.


cum si de unde :D? din setarile routerului?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate