Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Tatuator handpoke

Plaja de nudisti in Grecia?

Mufa microusb a telefonului mobil...

"Ciudatenii" control pasa...
 Impamantare

Apple maps pe Windows 10

Sfarsitul woke-ismului si al core...

Renovare completa + pompa de cald...
 Libre Office nu vad liniile

Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...

Mancarea e scumpa
 Parere achiziționare BMW G20

Schimbarea bateriei moderne la VA...

Rostschreck Lidl

Si noi suntem Florin Piersic? / J...
 

AUCHAN Romania

- - - - -
  • Please log in to reply
178 replies to this topic

#91
alexmohora

alexmohora

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 991
  • Înscris: 25.05.2005
Am fost și eu acum vreo 2 săptămâni.

Nașpa, șantier, depozit, marfă aruncată alandala - nici nu ar fi trebuit să primească autorizație de funcționare. Dar asta merităm că suntem ”topiți” după lucruri ieftine și la propriu și la figurat.

Am fost dezamăgit mai ales de numărul mare de oameni.... adică după ce ai Cora, Carfur, Metro, Selgros, Bila care au impus oarecum un nivel de civilizație te duci în jeg-ul ăla de la Auchan? Sper să fi fost curioși ca mine și să nu mai calce a doua oară.

Iar pentru cei care vor și mai ieftin ca la auchan și nu-i interesează altceva să se ducă în Europa, Niro, Piața de la Obor. Sunt și țigani care vând casetofoane sau diverse electronice foarte ieftine. De asemenea electrocasnice foarte ieftine se găsesc în Bucur Obor unele sunt SH (TV) dar ce contează atâta timp cât sunt ieftine nimic nu mai contează.

#92
Mario1

Mario1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 29.12.2005
...chiar atat de naspa nu e...

K, au deschis magazinul fara sa fie terminat, in santier, praf, etc., dar de la lansare tot se schimba in bine lucrurile, nu mai arata la fel.
Parcarea e terminata vreo 2/3, toate intrarile sunt accesibile, magazinele din galerie sunt aproape toate deschise, cimentul ala  ;) e a fost slefuit serios, produsele sunt mai aranjate si scoase de prin cutii.

Probleme mai au cu stocurile de marfa si cu prezentarea comerciala a produselor, in special cele din zona IT.

Partea naspa e ca primele 2 saptamani de la lansare s-au dus, asa ca, dupa cum francezul stie ca romanul e mai "naiv", hopa... au lucrat ceva si la preturi. In sus.. :angry:  Promotiile de craciun din Cora, comparate cu aceleasi din Auchan au o diferenta de -10%. Deci cam gata cu preturile bomba de la lansare.
Nu au inca vanzari mari sa poata negocia preturi bune, cum fac Cora si Carrefour, de aici si diferentele de pret la promotii.
Totusi majoritatea produselor au inca preturi cel putin comparabile cu cele din Cora.

#93
C##

C##

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 63
  • Înscris: 01.03.2006
Am fost si eu in Auchan si mi-a placut faptul ca nu am stat 99 de ore la casa,organizarea magazinului e interesanta iar spatiul mare...preturile sunt acceptabile...parcarea subterana e o utilitate.
Mie mi s-a parut mai bine organizar in comparatie cu  Carrefour

#94
moonchild11

moonchild11

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 04.07.2006
Am fost si eu de 2 ori, pe 5 si pe 6. Da, e ciment pe jos si nu arata prea grozav, si rafturile sunt asa, mai ca la depozit, dar in fine, pt a cumpara nu e esential. Parti bune sunt 3, dpdv-ul meu: mai putina lume, ca e nou si e si situat prost, printre blocuri departe de transportul in comun si artere principale; maxi-taxi gratuit (precis legat de prima), care merge la Statuie - Grigorescu colt cu Ressu - chiar langa mine, si mai trece si prin Titan/Rebreanu/1 Dec/Macaralei, si preturile putin mai mici ca in alte parti, dar f putin, 1000-2000 ROL, asa ca daca n-ar fi punctul 2 n-as mai calca pe-acolo si as merge in continuare numai la Cora. A, si spatiul mai mare intre rafturi care usureaza mersul cu caruciorul printre ele, spre deosebire de Billa/Cora unde cand e plin tb sa stai la coada sa treci ca sa ajungi si tu la un raft sa iei ceva.
Negativ mi s-a parut selectia - e cam ca la Billa, si sensibil mai mica decat la Cora - nu prea sunt multe varietati din care sa alegi - de ex, un singur suc fara zahar (Santal de grepfruit), raionul de legume/fructe ff restrans, etc. La electronice nu m-am uitat, ca nu ma intereseaza momentan si nici n-am avut mult timp.
PS: cea mai buna chestie din excursiile mele acolo, nelegata direct, a fost ca mi-am luat cizme de la Leonardo din mall - mai liber si cu oferta mai mare parca in segmentul de preturi medii decat cele din Cora si Unirea (cel putin momentan, ca e proaspat deschis)  :lol: .
Deci e OK, da' nu e a opta minune a lumii. Poate in timp sa va mai imbunatati, macar la varietatea de produse.

#95
PepsiMan

PepsiMan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 11.06.2005
Am fost si eu de doua ori acolo.

Prima oara am fost super dezamagit (asta a doua zi dupa deschidere) ma asteptam la altceva din descrierile lor (internet si alte reclame)

Dezavantaje:
-Se ajunge destul de greu acolo in conditiile in care nu ai masina disponibila
-Intrarea principala catre Auchan este nesemnalizata corespunzator si neterminata, decat cativa angajati dezorientati cu un fluier in gura dirijau traficul in parcare
-Spatiu in jurul magazinului arata ca dupa bombardament
-Galeria nefinalizata, multe spatii comerciale neamenajate
-Mult praf
-Lipsa gresiei (cum exista in celelalte marketuri similare)
-Toaleta nefinisata
-Lipsa unui catalog de produse sau oferte
-Angajatii de la rotiserie neinstruiti si aerieni, am stat pt doua shaorma 30 de minute, le-am repetat de 4 ori     ca le vreau la pachet si tot in mana mi le-au dat, intr-un final mi-au dat doua pungi  <_<
-Unele produse la preturi mici erau exact produse care le gasesti in  Europa, Niro (cele importate de ei)
-Lume dezmetica (atat cumparatori cat si angajati)
-Pungi transparente (nu am nevoie sa vada toti pe strada ce am cumparat eu)


Avantaje:
-Multe case de marcat si majoritatea goale
-La unele raioane gasesti produse mai ieftine decat la concurenta
-Transportul gratuit pe o distanta cateva statii de tramvai
-Spatiu in magazin destul de generos
-Iesiri de urgenta in cadrul magazinului, iesiri ce dau in parcarea subterana

Sambata am fost a doua oara...
-Praful a mai disparut
-S-au mai deschis cateva magazine in galerie
-Ornamentele de Craciun (cele cu Ursuleti) ii schimba fata


Fiind la inceput, pe parcurs cred se vor remedia bubele de mai sus.

Sa nu uitam ca si Cora Lujerului in primele doua zile arata cam la fel si acum dupa ceva timp arata mult mai bine

Edited by PepsiMan, 08 December 2006 - 23:47.


#96
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,986
  • Înscris: 06.09.2004

View PostPepsiMan, on Dec 8 2006, 23:41, said:

Dezavantaje:
-Lipsa gresiei (cum exista in celelalte marketuri similare)
Nu numai tu, multi au notat acest "dezavantaj".
Nu pot sa inteleg: v-ati nascut cu gresie sub picioare?? Ce mare dezavantaj e asta? Sau mai bine zis ce mare avantaj ar fi?

#97
Mario1

Mario1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 29.12.2005
Gresia, psihologic, iti creeaza impresia de loc familiar, asa cum e acasa, si astfel esti "constrans" sa revii si altadata. Alte hypermarketuri, cum e Cora Militari, au umblat si mai mult la aspectul asta, plantand si lampadare, totul ca sa te simti cat mai bine... Cimentul si restul mobilierului din Auchan iti dau impresia de hala, loc in care vei reveni nu ca te simti bine, ci ca "trebuie"(e aproape).
Romanasii incep sa aibe pretentii, deh...nascuti europeni :) , si astfel modelul de succes al Auchan in Rusia-preturi cat mai mici, restul nu conteaza- nu prinde la fel aici, pt ca noi suntem mai latini, gandim cu inima, suntem un popor cu o gandire mai vizuala, iar in perioadele astea, chiar si putin "superficiala".

Le lipseste o minima de viziune in ceea ce priveste prezentarea comerciala a produselor, de ex, camp vizual deschis, nu standuri de promotii inalte pana la 2 m. Prezentarea produselor audio-video este sub orice critica, mai rau ca-n OBOR, etc..

Una peste alta, daca pe viitor va ramane la fel de aerisit in ceea ce priveste vizitatorii, mie imi convine. Te simti mai bine in Carrefour Orhideea, e ca un mall, dar si cand stai 1h la caserie, iti vine sa injuri de toti sfintii... :notangel:

#98
zuppy

zuppy

    elbonian

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,247
  • Înscris: 12.10.2002

View Postisr2002, on Dec 9 2006, 10:27, said:

Nu pot sa inteleg: v-ati nascut cu gresie sub picioare?? Ce mare dezavantaj e asta? Sau mai bine zis ce mare avantaj ar fi?
atat timp cat sunt banii nostri si putem alege intre gresie si fara gresie, evident ca vom alege locul mai frumos mai ales ca nu exista nici un alt avantaj pentru auchan.

#99
Tuliman

Tuliman

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,690
  • Înscris: 27.10.2004
M-ati facut curios: am sa ma duc la Auchan numai pentru cimentul ala slefuit!

#100
blu26

blu26

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 91
  • Înscris: 05.09.2006
deja sunteti plictisitori cu gresia aia. si de un snobism tipic rominesc. pe mine ma intereseaza sa gasesc produsele care imi trebuie la un pret bun (ceea ce se si intimpla deocamdata acolo)si sa stau putin la casa in asa fel incit sa nu imi pierd vremea aiurea la cumparaturi. in rest sunt detalii tehnice neinteresante. poate daca nu as avea ce face si as pierde o zi intreaga sa studiez toate prostiile poate in final as observa ca e gresie sau nu.

#101
aeon

aeon

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,487
  • Înscris: 05.08.2002
pana una alta eu m-am mutat la Auchan pentru ca este mai aerisit decat Cora; produse sunt destule, preturile nu prea le-am comparat, dar la prima vedere sunt ceva mai mici, dar nu la toate produsele

nu am bagat de seama cimentul ala slefuit pana nu am vazut aici pe forul :), dar fata de Cora nu mai patinez pe podea cu pantofii
si nu sunt cozi mai mari de 1-2 persoane la case :)

dar nu au KFK si McDonalds, in schimb sunt alte chestii interesante  la gratar pe acolo

#102
Mario1

Mario1

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 105
  • Înscris: 29.12.2005
Cimentul ala era singurul lucru cert de care ne puteam lega sa stam si noi lejer la cumparaturi. Acuma, iote, toata lumea migreaza la Auchan.  :death:   :P

Sa stiti ca Cora e mai misto, au fidelizare...La Carrefour deja e lux...Asa ca ce rost mai are sa vii la cucuietii din deal, unde e Auchan...  ?:naughty:

Pai ce mai fac astia ce stau p-aproape de Auchan, iarasi cozi si ore pierdute aiurea... Ofof, maimai...  :kisstogether:

Mesaju' e la misto... :D

#103
LL13G

LL13G

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,520
  • Înscris: 08.08.2006
Parca e mai aerisit la Oşan, erm Auchan, unele preţuri sunt mai mici, cum ar fi la zahărul brun, altele la fel ca în piaţa de la 2 paşi... e plăcut că este mai liber decât celelalte magazine mari

ah, iar în ceea ce priveşte pardoseala din magazin...cateva plăcuţe de gresie sunt deja sparte :photo: asta pentru cei interesaţi de soarta pardoselii din Auchan :P

#104
taiko

taiko

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 26.05.2005
Auchan mai are de cizelat pana sa ajunga la nivelul Cora Lujerului si nu prea are cu cine.

Cat despre pungi, cam asta se cere pentru ca sunt mai ecologice, cica, decat cele albe. In vest majoritatea sunt transparente.

#105
sonya

sonya

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 177
  • Înscris: 16.11.2005

View Posttaiko, on Dec 13 2006, 15:43, said:

Auchan mai are de cizelat pana sa ajunga la nivelul Cora Lujerului si nu prea are cu cine.
Perfect de acord! Dupa o luna de la deschidere inca imi murdaresc pantofii dupa ce plec de la Auchan :deadtongue:
Iar despre personalul angajat pentru constructiile aferente magazinului  am impresia ca au recrutat toti retardatii din Bucuresti, care in loc sa munceasca stau " sa fluiere gagicele" :death:

Edited by sonya, 15 December 2006 - 00:23.


#106
carman

carman

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,583
  • Înscris: 06.02.2006

View Postsonya, on Dec 15 2006, 00:21, said:

Perfect de acord! Dupa o luna de la deschidere inca imi murdaresc pantofii dupa ce plec de la Auchan :deadtongue:

parca ai iesi din Auchan direct pe strazile din Amsterdam...numai in magazin "se murdaresc pantofii"!strazile din Bucursti nu au pic de praf si sunt spalate de doua ori pe zi cu Ariel!

am fost o singura data in acest magazin si mi-a placut pentru ca este spatios si pentru ca are o multime de produse din aceeasi gama, cel putin la electrocasnice.in rest,nimic impresionant...
sunt curios ce "LUX" reprezinta pentru unii cumparaturile in Cora-Lujerului!sau ce LUX trebuie sa aiba  un hypermarket...

#107
draku

draku

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,259
  • Înscris: 22.11.2003
io am observat ca vestita gresie deja s-a spart prin anumite locuri
nu numai ca s-a spart, ci au disparut si bucatile, asa incat au ramas gauri
:)

#108
H725

H725

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,587
  • Înscris: 19.03.2005

View Postdraku, on Dec 15 2006, 01:39, said:

io am observat ca vestita gresie deja s-a spart prin anumite locuri
nu numai ca s-a spart, ci au disparut si bucatile, asa incat au ramas gauri
:)

Magazinul a fost finalizat in graba, ca si mall-ul din TM. In TM placile de granit erau puse strimb, cu un boloboc beat...  :death:

Bucatile lipsa s-au gasit in sacul aspiratorului...  :P

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate