Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
AUCHAN Romania
Last Updated: Jun 08 2011 10:59, Started by
scooby
, Nov 05 2006 18:31
·
0
#163
Posted 30 November 2010 - 10:25
Putin off-topic:daca vrei bere germana(adusa de la mama ei,nu facuta in Romania),este un magazin in Dumbravita.Dai un ban,da' stai in fata!
|
#164
Posted 18 December 2010 - 15:36
Va recomand pieptul de pui afumat , doar acolo gasiti ... Si carne de porc afumata .... Excelenta .
|
#165
Posted 18 December 2010 - 19:04
#166
Posted 18 December 2010 - 19:36
Na, de acolo vin dar nu le-am văzut până acum. Unde-s, la mezeluri, la carne sau la produse gata preparate?
Cu fum de-adevăratelea sau cu aromă? Știți ce-am văzut eu? Cârnați de urs, de mistreț, de căprioară și de cerb. Păreau destul de uscați. |
#167
Posted 18 December 2010 - 20:46
stlx, on 18th December 2010, 18:36, said: Na, de acolo vin dar nu le-am văzut până acum. Unde-s, la mezeluri, la carne sau la produse gata preparate? Cu fum de-adevăratelea sau cu aromă? Sunt afumate "pe bune",nu vopsite. Acum,poate in Cluj n-o fi,ca si eu am cautat in Auchan-ul de aici cascavalul ala Dobrogea,fara a reusi sa-l gasesc. Edited by zuv, 18 December 2010 - 20:55. |
#168
Posted 18 December 2010 - 21:12
De unde știi că-s afumate pe bune, că, mai nou, aproape toți producătorii le aromatizează cu fum?
Dacă ești în căutare de cașcaval sau "cașcaval" de oaie, vezi că este o Brânză tip Pecorino, tot în Auchan. Mi se pare că e de la 5 Continents, dar nu-s sigură, nu pot verifica, am terminat-o. E de consistență tare, ca și parmezanul. Edited by stlx, 18 December 2010 - 21:13. |
#169
Posted 18 December 2010 - 21:44
stlx, on 18th December 2010, 20:12, said: De unde știi că-s afumate pe bune, că, mai nou, aproape toți producătorii le aromatizează cu fum? Expert nu sunt,dar mie mi se par naturale.Au acelasi miros,gust si aspect cu cele facute in gospodarie. Dacă sunt "vopsite",jos cu pălaria pentru vopseaua folosită,e de calitate. :P stlx, on 18th December 2010, 20:12, said: Dacă ești în căutare de cașcaval sau "cașcaval" de oaie, vezi că este o Brânză tip Pecorino, tot în Auchan. Mi se pare că e de la 5 Continents, dar nu-s sigură, nu pot verifica, am terminat-o. E de consistență tare, ca și parmezanul. Edited by zuv, 18 December 2010 - 21:36. |
#170
Posted 20 December 2010 - 20:50
zuv, on 18th December 2010, 21:44, said: Mă făcusei curios cu "Dobrogea" ăla,aș fi vrut să-l gust,dar,cum spuneam,nu l-am găsit.Poate găsesc brânză de asta făcuta de(sau pe :) ) 5 continente. Am fost din nou la Auchan. Brânza Pecorino nu-i de unde credeam, e de la Lactitalia din Recaș. Am găsit de data asta și Horezu (ăsta-i de la Five Continents), numai bine că le încerc pe amandouă să simt diferența de gust. Era și Dobrogea(cașcaval), dar pe ăsta nu l-am mai luat. Dar, acum am văzut, subtitlul era "mai tare (Auchan) decât Carrefour". Hmmm...Carrefour și-au făcut și supermarketuri, au deschis două aici în Cluj și peste o lună mai deschid unul lângă mine, prin urmare o să merg mai rar la Auchan. De fapt și acum merg doar când mai am ceva de văzut, mirosit sau cumpărat din mall, că-i în Iulius Mall. Mie nu mi se par mari diferențe de preț sau produse între un hipermarket și altul. Mergi la cel care ți-e mai la îndemână sau care-ți satisface și alte nevoi, plăceri. Edited by stlx, 20 December 2010 - 20:52. |
#171
Posted 20 December 2010 - 21:57
stlx, on 20th December 2010, 19:50, said: Brânza Pecorino nu-i de unde credeam, e de la Lactitalia din Recaș. stlx, on 20th December 2010, 19:50, said: Am găsit de data asta și Horezu (ăsta-i de la Five Continents), numai bine că le încerc pe amandouă să simt diferența de gust. Era și Dobrogea(cașcaval), dar pe ăsta nu l-am mai luat. stlx, on 20th December 2010, 19:50, said: Dar, acum am văzut, subtitlul era "mai tare (Auchan) decât Carrefour". Hmmm...Carrefour și-au făcut și supermarketuri, au deschis două aici în Cluj și peste o lună mai deschid unul lângă mine, prin urmare o să merg mai rar la Auchan. De fapt și acum merg doar când mai am ceva de văzut, mirosit sau cumpărat din mall, că-i în Iulius Mall. Mie nu mi se par mari diferențe de preț sau produse între un hipermarket și altul. Mergi la cel care ți-e mai la îndemână sau care-ți satisface și alte nevoi, plăceri. În Carrefour Market am intrat o singura data și mi s-a părut sărăcuț(căutam niște "alcooale" mai deosebite,și e penurie mare...). Cum bine spui,și eu merg în cel care e mai la îndemână,în cazul meu,Auchan. Edited by zuv, 20 December 2010 - 22:00. |
#172
Posted 21 December 2010 - 11:35
Eu am luat anul trecut pui afumat din Auchan Titan. Dupa ce am ajuns acasa si am mancat un pic mi s-a facut scarba de gustul artificial de afumat (mi-a parut doar fiert si dat cu aroma indentic naturala de fum).
|
|
#175
Posted 30 December 2010 - 20:17
#177
Posted 01 January 2011 - 22:15
Si ? Ceva bun ati mai cumparat ? Recomandari ? Ca parca am pofta de ceva si nu stiu ce :) . Maine ma duc pe la Maxipet si vreau sa trec o tura si in Auch ...
|
|
#178
Posted 23 May 2011 - 10:26
- La congelate , produse varsate , e coada :) , ciuperci , fructe de padure , legume cu tot felul(mazare, fasole , varza de bruxelle , brocoli ) , porumb intreg congelat(foare bun) , capsuni , pateuri cu tot felul , hamburgeri vegetarieni ... etc ...
- la prajituri , tarte , cu pere, cu visine , caise , etc ... 14 lei :D In rest , ce e si in alta parte , mai putin aglomeratia . Edited by kifug, 23 May 2011 - 10:26. |
#179
Posted 08 June 2011 - 10:59
Stie cineva care sunt salariile angajatilor la Auchan ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users