Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Consum ulei masina de tuns iarba...

"Moda" tinerilor care se ...

E.on energie aplicație intre...

Masina de tuns... buruieni
 Recomandare drona

Exista un soft care sa reia autom...

Identificare plante

Cum declari o variabila care nu s...
 Schimbare certificat de inmatricu...

Poligon auto București

nelamurire legata de pret la mode...

Hotel cu restaurant si Demipensiu...
 Croaziera in Mediterana de Vest 1...

Copilot are pica pe Vladimir Putin

MicroSoft Edge: Cum pun Google in...

Dashcam
 

Numai aici despre C.C.C. Blue Telecom.

- - - - -
  • Please log in to reply
81 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006
[ http://www.curierulnational.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  

    

A luat 62 de mil. de euro pe C.C.C. Blue Telecom. :P

-  Controversatul om de afaceri Catalin Chelu i-a vandut asociatei sale,  Doina Rimar, pachetul majoritar de actiuni al firmei de transmisie prin  cablu, multumindu-se cu numai 8,56 la suta din titluri
  - Amendata de C.N.A. de mai multe ori, cu licenta de emisie suspendata pe  5 ani de A.N.R.C., Blue Telecom a fost acuzata ca foloseste "mijloace  neconcurentiale"
  - La sfarsitul anului trecut, societatea se situa pe locul IV in topul  serviciilor de televiziune prin cablu, detinand aproximativ 6 la suta  dintre abonati. Acum se afla pe locul III, dupa U.P.C.-Astral si  R.C.S.&R.D.S.. Omul de afaceri Catalin Chelu i-a vandut asociatei sale pachetul  majoritar de actiuni al C.C.C. Blue Telecom, multumindu-se cu numai 8,56  la suta din titluri. Societatea de retransmisie prin cablu a  programelor TV a facut la un moment dat obiectul mai multor plangeri  inaintate institutiilor abilitate sa cerceteze bunul mers al  companiilor cu astfel de obiect de activitate, ajungand chiar sa se  judece cu A.N.R.C. pentru ca i-a ridicat licenta pentru cinci ani din cauza  unor restante.
  Pachetul majoritar de actiuni al societatii de cablu C.C.C .Blue Telecom  S.A., detinut de omul de afaceri Catalin Chelu, a ajuns la asociata sa -  Doina Lilioara Rimar, in schimbul sumei de 219,192 milioane de lei  (aproximativ 62 de milioane de euro). Astfel, Doina Rimar devine  actionarul majoritar, controland 61,24 la suta din titluri, in timp ce  lui Catalin Chelu ii revin doar 8,56 la suta dintre actiunile  societatii. Alti actionari sunt firmele Zorder Big, cu 26,82%, si  Galgros, cu 3,02%.
  Anterior fuziunii dintre R.C.S. si R.D.S., societatea C.C.C. Blue se afla pe  locul patru in topul serviciilor de televiziune prin cablu, detinand,  la sfarsitul anului trecut, aproximativ 6 la suta dintre abonamentele  la serviciile de retransmisie prin cablu a programelor audiovizuale.
  La inceputul acestui an, patronul C.C.C. Blue anuntase ca intentioneaza sa  listeze actiunile sale la Bursa de Valori Bucuresti, prospectul  preliminar fiind aprobat de Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare in  luna iulie. Omul de afaceri Catalin Chelu este actionar la cateva zeci  de societati comerciale din Oltenia, Muntenia si Moldova, printre cele  mai cunoscute numarandu-se Mecanica Rotes Targoviste, Vulturul  Comarnic, Vitimas Tecuci si Portelanul Dorohoi, fiind printre cei mai  mari proprietari de spatii comerciale din Galati. Chelu controleaza si  o parte din actiunile SIF Moldova, SIF Oltenia si S.I.F. Muntenia.
  Cu o avere estimata la 65-70 milioane de dolari, Catalin Chelu este un  important jucator pe piata de cablu din Romania, unde detine C.C.C. Blue  Telecom, Cony Sat, Mega Construct si Lidas Prod.
  C.C.C. Blue Telecom a realizat in 2005 un profit de aproape 500.000 euro, la o cifra de afaceri de 6,74 milioane euro.
  
  "Mijloace neconcurentiale"
  
  C.C.C. Blue Telecom a facut insa obiectul mai multor plangeri inaintate  atat Parchetului de pe langa Judecatoria Moinesti, cat si Politiei  municipale, Consiliului Concurentei, Presedintiei, A.N.A.F., Ministerului  Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor, C.N.A. si multor altor  institutii abilitate sa cerceteze bunul mers al companiilor al caror  obiect de activitate este legat de comunicatii sau sa ancheteze  posibilele fapte penale savarsite in activitatea acestora.
  Una dintre ele, inregistrata sub numarul 112/1.08.2006, face referire  la faptul ca salariati ai C.C.C. Blue Telecom si chiar "asociatul unic al  societatii" dau telefoane prin care ameninta societatile concurente ca  li se vor prelua firmele si angajatii "cu sau fara acordul vostru" -  cum spun semnatarii, deteriorand sau furand echipamentele din reteaua  CATV.
  "Dincolo de mijloacele neconcurentiale pe care le foloseste in vederea  construirii de retele de slaba calitate care nu respecta standardele  tehnologice cerute de lege, societatea C.C.C. Blue Telecom (fosta Cony Sat  S.A. Galati) practica preturi de ruinare, vanzand sub costuri programele  contractate spre retransmitere, pentru a acapara piata si a inlatura  concurentii. Aceste practici ale firmei amintite incalca dispozitiile  art. 6, lit. c si f din Legea 21/1996, ceea ce duce implicit la  prejudicierea bugetului local prin neefectuarea varsamintelor", se  arata in plangere, cu precizarea ca societatea functioneaza, in mai  multe localitati, "fara a detine acorduri de retransmisie pentru  canalele care sunt in grila", fiind somata si amendata in nenumarate  randuri de catre Consiliul National al Audiovizualului (25 aprilie 2006  - 5.000 RON; 7 februarie 2006 - 5.000 RON; 19 iulie 2005 - 50.000 RON  etc.), pentru incalcarea dispozitiilor art. 74, alin. 3 din Legea  504/2002 cu privire la retransmiterea in grila societatii de canale TV  cu care nu aveau contracte sau acorduri de retransmitere.
  
  Amendat de C.N.A.
  
  Catalin Chelu a fost obligat, de catre C.N.A., sa plateasca numeroase amenzi si pentru alte firme ale sale.
  Astfel, A.S.C. Cony Sat S.A. a fost sanctionata, la 27 septembrie 2005,  cu suma de 5.000 RON, pentru retransmiterea fara aviz a nu mai putin de  16 programe, in localitatea valceana Babeni; cu 100 milioane lei in 26  mai 2005 pentru retransmiterea ilegala a unor programe in localitatea  Nehoiu, Buzau; 50 milioane lei in 16 decembrie 2003 pentru  retransmiterea ilegala a unor programe in localitatea Ghergheasa,  judetul Buzau, alte 50 milioane in octombrie 2003, pentru  retransmiterea ilegala a unor programe in Giurgiu si Targu Buzau; 150  milioane in 22 iulie 2003 pentru retransmiterea ilegala a unor programe  in Braila etc. La fel a fost amendata si S.C. Lidas Prod S.R.L., despre care  se spune ca ar apartine aceluiasi om de afaceri.
  Astfel, prin decizia din 6 aprilie 2006, S.C. Lidas Prod S.R.L. din  localitatea Deva, judetul Hunedoara, a fost somata sa nu mai  retransmita cele 13 programe care nu sunt inscrise in structura ofertei  de servicii aprobata de C.N.A., dupa ce, anterior, la 16 martie 2004,  Lidas Prod din Zimnicea fusese amendata cu 50 de milioane pentru  transmiterea altor 8 programe pentru care nu avea aviz si al unuia cu  continut pornografic...
  
  Drept de difuzare retras pentru 5 ani
  
  Conflicte au existat si cu Autoritatea Nationala de Reglementare a  Comunicatiilor: la sfarsitul anului trecut, societatii C.C.C. Blue Telecom  S.A. i s-a retras, pentru neplata, pentru o perioada de cinci ani,  dreptul de a mai furniza retele publice de comunicatii electronice si  servicii de comunicatii electronice.
  In urma solicitarii noastre, conform Legii 544/2001, A.N.R.C. ne-a informat  asupra motivelor luarii deciziei nr. 1372/2005. Redam partial  informarea:
  "Compania CONY SAT (actuala C.C.C. Blue Telecom) a fost autorizata la A.N.R.C.  si a primit dreptul de a furniza, incepand cu data de 16 ianuarie 2003,  anumite tipuri de retele publice de comunicatii electronice si servicii  de comunicatii electronice destinate publicului, precum si retele si  servicii private de comunicatii electronice.
  Ca urmare a calitatii astfel obtinute, compania avea obligatia de a plati, in fiecare an, un tarif de monitorizare.
  De asemenea, conform Deciziei presedintelui A.N.R.C. nr. 1074/2004,  compania mai avea si obligatia de a contribui la fondul de serviciu  universal, fond realizat prin contributia fiecarui furnizor de retele  publice de comunicatii electronice sau de servicii de telefonie  destinate publicului, cu o cifra de afaceri mai mare sau egala cu  3.000.000 euro.
  Deoarece compania nu a achitat integral tariful de monitorizare pentru  anul 2004 si contributia pentru fondul de serviciu universal, la data  de 19 august 2005, A.N.R.C. a notificat aceasta companie cu privire la  intentia retragerii dreptului de a mai furniza retele sau servicii de  comunicatii electronice daca in termen de 30 de zile de la primirea  notificarii nu achita debitele restante. Intrucat compania nu a dat  curs notificarii respective, in sensul ca nu a achitat debitele  restante, la data de 14 octombrie 2005 companiei i s-a comunicat  decizia prin care i se retragea dreptul de a mai furniza retele publice  de comunicatii electronice si servicii de comunicatii electronice (prin  Decizia presedintelui A.N.R.C. nr. 1372/2005), nemaiavand, pentru o  perioada de cinci ani, dreptul de a furniza serviciile pentru care se  autorizase la A.N.R.C. in anul 2003.
  Cony Sat a contestat in justitie decizia A.N.R.C., solicitand anularea  acesteia. Instanta de fond (Curtea de Apel Bucuresti) s-a pronuntat in  favoarea companiei in ceea ce priveste cererea acesteia de anulare a  deciziei. A.N.R.C. a facut recurs, procesul aflandu-se in acest moment in  derulare inaintea Inaltei Curti de Casatie si Justitie", se arata in  informarea remisa redactiei noastre.  
   [ http://www.curierulnational.ro/images/spacer.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ][ http://www.curierulnational.ro/foto/1277_82795.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]Sursa: http://www.curieruln...c...7&art=82795

Edited by megafanro, 06 October 2006 - 14:46.


#2
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
cred ca se putea lua si mai mult

#3
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

View Postgumball3000, on Oct 6 2006, 15:51, said:

cred ca se putea lua si mai mult
Corect. :D Dar se pare că diferenţa este secretă... :naughty:  :photo:

#4
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Pachetul majoritar de acţiuni al C.C.C. Blue Telecom - vândut pentru 62 milioane euro.

    Ziarul Gândul | 04 octombrie 2006.
  
  • Omul de afaceri Catalin Chelu, din Galati, a vandut pachetul majoritar de actiuni la compania de cablu C.C.C. Blue Telecom asociatei sale Doina Lilioara Rimar, pentru 219,192 milioane de lei (circa 62 de milioane de euro). In urma tranzactiei, Chelu va mai detine 8,56% din actiunile firmei, iar Doina Rimar va controla 61,24% din titluri, potrivit unui anunt al companiei publicat in Monitorul Oficial. Printre ceilalti actionari se numara firmele Zorder Big, cu 26,82%, si Galgros, cu 3,02%.
  • Catalin Chelu a avut anterior peste 90% din actiunile companiei de cablu, care detine, potrivit celor mai recente date, circa 6% din piata serviciilor de retransmisie prin cablu a programelor audiovizuale, cu 3,6 milioane de abonati la finele anului trecut.
  • C.C.C. Blue a anuntat, la inceputul anului, ca intentioneaza sa se listeze la Bursa de Valori Bucuresti, prospectul preliminar fiind aprobat de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare in luna iulie.
  • Catalin Chelu este actionar la cateva zeci de societati, fiind printre cei mai mari proprietari de spatii comerciale din Galati.
  • Piata serviciilor de televiziune prin cablu este dominata de U.P.C.-Astral, cu circa 1,3 milioane de clienti, si R.C.S.&R.D.S., cu aproximativ 1,2 milioane. Sursa: http://www.gandul.in...ioane_euro.html
-----------------------------------------------
Attached File  drunk.gif   13.76K   9 downloadsAttached File  duel.gif   5.75K   7 downloadsAttached File  gossip.gif   36.52K   7 downloadstachment]  Attached File  icon_rolleyes.gif   485bytes   7 downloads

Edited by megafanro, 06 October 2006 - 15:15.


#5
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,753
  • Înscris: 07.04.2006

Omul lui Vântu, Catalin Chelu, si-a vandut mamei sale pachetul majoritar de la "C.C.C. Blue Telecom".

  • Anuntata ca tranzactia anului pe piata de cablu din Romania, operatiunea prin care omul de afaceri galatean Catalin Chelu a vandut pachetul majoritar de actiuni de la "C.C.C. Blue Telecom" contra sumei record de 219 milioane lei, adica peste 60 milioane euro, este de fapt o tranzactie de familie.
  • Cumparatorul pachetului majoritar, care devine astfel asociat principal, cu 61,24%, Doina Liliana Rimar, este chiar mama lui Catalin Chelu. Scopul operatiunii - spalarea imaginii afacerilor dubioase realizate de-a lungul timpului prin firma de cablu aflata in discutie. De fapt, "C.C.C. Blue Telecom" este o forma cosmetizata a Companiei Cony Sat, firma renumita pentru proastele servicii in domeniul televiziunii prin cablu si a celor private de comunicatii electronice.
  • La momentul tranzactiei, firma de cablu era cotata cu pozitia a treia, dupa Astral si R.C.S., cu aproximativ 6% din piata interna. Noul actionariat al "C.C.C. Blue Telecom" este: Doina Liliana Rimar - cu 61,24%, Zorder Big - cu 26,82%, Catalin Chelu - cu 8,56% si Galgros (firma a lui Chelu) - cu 3,38%. Firma ale carei actiuni au fost tranzactionate de curand este intr-un litigiu, aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (I.C.C.J.), cu Autoritatea Nationala de Reglementare a Comunicatiilor (A.N.R.C.), care i-a si retras dreptul de a furniza, pentru 5 ani, servicii de retele publice de comunicatii electronice si servicii private de comunicatii electronice, pentru neplata tarifului de monitorizare si a altor contributii. De altfel, Catalin Chelu, interpus al lui Sorin Ovidiu.
  • Vantu in afacerea cu S.I.F. Oltenia, este unul dintre afaceristii cu probleme in respectarea legalitatii. In urma cu cateva luni, Garda Financiara Galati a descoperit la firmele sale o evaziune fiscala de peste 16 miliarde lei vechi. Pe langa serviciile de cablu, firmele lui Chelu au privatizat o serie de unitati cu capital de stat, pe care apoi le-au distrus, cum sunt "Rotes"-Targoviste sau "Galgros"-Galati.
  • Sursa: http://www.gandul.in...ecom_quot_.html

Edited by megafanro, 09 October 2006 - 23:45.


#6
gainusa_virusata

gainusa_virusata

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 01.03.2007

View Postmegafanro, on Oct 9 2006, 23:44, said:

Omul lui Vântu, Catalin Chelu, si-a vandut mamei sale pachetul majoritar de la "C.C.C. Blue Telecom".

  • Anuntata ca tranzactia anului pe piata de cablu din Romania, operatiunea prin care omul de afaceri galatean Catalin Chelu a vandut pachetul majoritar de actiuni de la "C.C.C. Blue Telecom" contra sumei record de 219 milioane lei, adica peste 60 milioane euro, este de fapt o tranzactie de familie.
  • Cumparatorul pachetului majoritar, care devine astfel asociat principal, cu 61,24%, Doina Liliana Rimar, este chiar mama lui Catalin Chelu. Scopul operatiunii - spalarea imaginii afacerilor dubioase realizate de-a lungul timpului prin firma de cablu aflata in discutie. De fapt, "C.C.C. Blue Telecom" este o forma cosmetizata a Companiei Cony Sat, firma renumita pentru proastele servicii in domeniul televiziunii prin cablu si a celor private de comunicatii electronice.
  • La momentul tranzactiei, firma de cablu era cotata cu pozitia a treia, dupa Astral si R.C.S., cu aproximativ 6% din piata interna. Noul actionariat al "C.C.C. Blue Telecom" este: Doina Liliana Rimar - cu 61,24%, Zorder Big - cu 26,82%, Catalin Chelu - cu 8,56% si Galgros (firma a lui Chelu) - cu 3,38%. Firma ale carei actiuni au fost tranzactionate de curand este intr-un litigiu, aflat pe rolul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (I.C.C.J.), cu Autoritatea Nationala de Reglementare a Comunicatiilor (A.N.R.C.), care i-a si retras dreptul de a furniza, pentru 5 ani, servicii de retele publice de comunicatii electronice si servicii private de comunicatii electronice, pentru neplata tarifului de monitorizare si a altor contributii. De altfel, Catalin Chelu, interpus al lui Sorin Ovidiu.
  • Vantu in afacerea cu S.I.F. Oltenia, este unul dintre afaceristii cu probleme in respectarea legalitatii. In urma cu cateva luni, Garda Financiara Galati a descoperit la firmele sale o evaziune fiscala de peste 16 miliarde lei vechi. Pe langa serviciile de cablu, firmele lui Chelu au privatizat o serie de unitati cu capital de stat, pe care apoi le-au distrus, cum sunt "Rotes"-Targoviste sau "Galgros"-Galati.
  • Sursa: http://www.gandul.in...ecom_quot_.html
Nu inteleg de ce te framanta pe tine chestiile astea ??
Eu beneficiez de serviciile lor (internet si cablu TV) de 5 ani si nu am nici o nemultumire legata de calitate. Fata de UPC, CCC BLUE TELECOM e de 10 ori mai tare!! :naughty:

#7
cretacic

cretacic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 04.02.2006
^^  imi place numele tau. virusarea o fi legata de faptul ca nu vezi tocmai realitatea?  blue telecom e un fel de avorton cinic al defunctei mega tv sau mega construct sau cony sat, ca niciodata nu au stiut exact cum se numesc ca firma, cea mai rusinoasa societate de cablu care a activat vreodata! pe langa faptul ca au doar 25 sau 28 de programe, niciunul de calitate, nu au pachete, nu au site, se mai si lauda pe videotextul ala amarat ca ofera nu stiu ce internet super pe fibra optica!  niste incompetenti!  daca ar oferi marea cu sarea, nu si-ar face si ei popularizare serioasa? eu inca mai sper sa-i absoarba rds-rcs si sa avem si noi in Braila alternativa catv la upc

#8
sailorriver

sailorriver

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 24
  • Înscris: 13.06.2006

View Postcretacic, on Apr 11 2007, 17:17, said:

^^  imi place numele tau. virusarea o fi legata de faptul ca nu vezi tocmai realitatea?  blue telecom e un fel de avorton cinic al defunctei mega tv sau mega construct sau cony sat, ca niciodata nu au stiut exact cum se numesc ca firma, cea mai rusinoasa societate de cablu care a activat vreodata! pe langa faptul ca au doar 25 sau 28 de programe, niciunul de calitate, nu au pachete, nu au site, se mai si lauda pe videotextul ala amarat ca ofera nu stiu ce internet super pe fibra optica!  niste incompetenti!  daca ar oferi marea cu sarea, nu si-ar face si ei popularizare serioasa? eu inca mai sper sa-i absoarba rds-rcs si sa avem si noi in Braila alternativa catv la upc

Subscriu.O firma de tot rahatul,un internet in bataie de joc dar banu e ban,nu conteaza ca nu merge cu orele in fiecare zi.Pote da bunul D-zeu sa vina si ale firme in oras ,sa se duca dracului cu serviciile lor de doi bani.NESIMTITI.

#9
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,478
  • Înscris: 04.05.2006
Am aflat saptamana trecuta (auzisem ceva zvonuri si inainte) la conventia ACC, ca CCC Blue Telecom a intrat serios in vizorul reprezentantilor unor posturi de televiziune, in special straine. L-au dat cam multi in judecata pentru frauda...sincer din chestia asta se poate lasa cu represalii grave asupra lor. Astia te pot falimenta scurt. Nu stiu cat timp CCC-ul le-a raportat cam 20.000 de abonati si pe urma, a facut cea mai idioata chestie posibila: S-au cotat la bursa, cu peste 300.000 de abonati declarati. Chestia asta i-a infuriat la culme pe reprezentantii televiziunilor, care si-au dat seama cat de mult au pierdut in ultimul timp. Oricum, declararea unui numar mai mic de abonati, intra la penal, deci bine nu poate fi. Pana la urma, dintr-o parte sau alta, CCC-ul si-o va fura rau de tot.

#10
cretacic

cretacic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,447
  • Înscris: 04.02.2006
^^ tu ai privit vreodata "grila" de programe a blue telecoma?  ei nu difuzeaza niciun post strain, aproape....asa ca nu stiu cine si de ce sa se fi sesizat!?
ma mir ca nu se sesizeaza abonatii lor cu privire la numarul si calitatea programelor pe care le retransmit acesti blue telecom-isti

#11
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,478
  • Înscris: 04.05.2006
Pai...depinde de ce zona vorbesti. CCC Blue are retele in toata tara si grilele difera de la un head end la altul. Bineinteles ca m-am uitat in grilele lor, in doua zone ale tarii in care suntem concurenti directi. Si crede-ma...au Discovery, Animal Planet, National Geographic si multe altele pentru care ori nu au contract (pirateaza la greu) ori au declarat un numar foarte mic de abonati (adica furt).

#12
gainusa_virusata

gainusa_virusata

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 01.03.2007
Din cele spuse de voi imi dau seama ca incercati sa le faceti o publicitate negativa.... Banuiesc ca aveti interese in sensul asta asa ca nu mai insist. Oricum informatiile pe care le-ati postat nu pot fi verificate asa ca nu prezinta nici o garantie si nu cred ca au vreo legatura cu realitatea, mai ales daca sunteti reprezentanti ai firmelor concurente. Daca vreti parerea unui utilizator, va spun ca serviciile oferite de CCC Blue Telecom sunt de o calitate incomparabila cu cele ale UPC-ului sau altor firme pe care le laudati voi.  B)

#13
gainusa_virusata

gainusa_virusata

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 01.03.2007
Apropo de site www.bluetelecom.ro, www.blueadjud.ro ;)

#14
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,478
  • Înscris: 04.05.2006
Poate acolo unde esti tu abonatul lor, au cea mai buna calitate ever. Dar ala e clar un caz particular. In 95% din retelele lor isi bat joc de abonati. Mai ales acolo unde au monopol. Oare de ce crezi ca, in timp ce ei m-au "concurat" cu un abonament de 2 Ron!!!! la 20 de canale, atata timp cat eu aveam abonament de 17 Ron, la 45 de canale, (acum vreo 2 ani) au trecut toti abonatii lor la mine intr-o luna? Iti dai seama ce calitate aveau...nu? Si nu vreau sa le fac reclama negativa. Expun doar niste realitati. Reclama negativa isi fac singuri.

#15
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005
SI eu sunt la CCC Blue Telcom Galati. Se vede ok, insa asta doar pentru ca au reteaua pusa la punct. Grila am expus-o in topicul dedicat. Pe scurt la Galati se prinde: Hbo, Cinemax, Cinemax 2, HBO Comedy (MaxPack), AXN, AXN SCI Fi, Viasat Explorer, Viva insa au si bile negre, lipsesc: Pro Cinema, Mtv, Eurosport...

#16
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,478
  • Înscris: 04.05.2006
Sincer, Pro Cinema lipseste si din grila mea intr-un oras mai mare. Sunt nesimtiti pana la cretinatate. Mi-au cerut 6000 USD/luna sa-i retransmit. Chiar nu merita....In Galati e normal sa mearga bine. Au concurenta serioasa. Si-au upgradat reteaua ca lumea. In plus, pe pachetele de care zici tu (nu stiu daca toate programele mentionate) au bagat deja digital.

#17
zero_blue

zero_blue

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 04.06.2007
Eu sunt din Calafat si am net de la Blue Telecom , merge excelent ,mi se intrerupe odata pe luna dar si atunci pt cel mult o jumatate de ora . De calitatea canalelor Tv emise sunt la fel de multumit , chiar nu mi se pare firma rea Blue Telecom , cel putzin la mine in oras .

#18
zero_blue

zero_blue

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 04.06.2007
Am uitat sa va spun ca grila de canale Blue Telecom transmisa in Calafat cuprinde si Pro Cinema , National geographic , Hbo etc

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate