Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Care-i treaba cu Reddit-ul? (nu m...

Google Maps-directie

Diferente diferentiale

Finala Eurovision 2024
 De ce nu protestati?

Etanșare intre cada perete b...

Back-up box Fronius ?

Router de la Digi nu face fata la...
 Magnolii

Achizitie LG OLED evo 55C31LA - e...

Aplicatii PV Huawei Sun

Istoric deplasari - GPS
 Surub autoforant-metric mixt

Lipsa semnal - strategie de marke...

One week meal plan - Pachet

Apometru defect?
 

Impozitarea tranzactiilor peste 5000 lei

  • Please log in to reply
211 replies to this topic

#181
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,826
  • Înscris: 15.06.2007

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 00:37, said:

asuma-ti taxele din tara asta care te-a scolit si nu muta firme prin paradisuri fiscale doar ca nu esti de acord cu taxele tarii de rezidenta. Foarte bine, vrei sa pleci? Pleaca si traieste in alta tara daca vrei sa fentezi statul ca suntem satuli de patroni de firme care fenteaza statul si are omul de rand de suferit. Sunt curios daca tot va dati asa mari ca plecati in alte tari si va faceti firme, daca si acolo ati fenta statul cum incercati in Romania insa banuiesc ca nu ca acolo legile sunt drastice.

Dar deh, cine sa isi mai ia Huracane
care voi sunteti aia satui?

Sunt o gramada de bugetari platiti bine de tot care au si firme puse pe numele amantelor, soacrelor ca sa faca afaceri cu dedicatie. Crezi ca firmele alea aflate in conflict de interese platesc si taxe? Din contra, ele exista pentru a da tunuri la buget. De astia ti-e foame?

Cand unul se imbogateste  rapid, acolo sunt sanse mari sa fie evaziune fiscala .  
Nu trebuie taxe  suplimentare. E sufiecient sa fie taxati toti egal.

Dar avem o problema: statul este reprezentat de niste corupti care au fost acaparati demult de cei cu bani, si carora le apara interesele.
Cum sa deranjeze ANAF un patron de firma dupa ce inspectorii au primit cadourile prestabilite?


Tocmai ca din taxele statului se imbogatesc unii: prin deturnarea banilor sub firma de spaga: se stie cazul din vami, unde in loc sa se plateasca o taxa legala de 1000 de euro, se da o spaga de 500 catre vames.

Edited by tfmercedez, 17 November 2023 - 08:16.


#182
smoke

smoke

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,765
  • Înscris: 08.10.2004

View PostAndyM, on 17 noiembrie 2023 - 00:57, said:

Nu stiu daca ai zis-o din coincidenta sau nu, dar iti prezint jurnalul meu de bord la Huracan numa asa ca sa mori de ciuda Posted Image  https://forum.softpe...spyder-lp610-4/

cu asta ai inchis subiectu  :))))))))))

#183
tclau

tclau

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,086
  • Înscris: 19.03.2007

View PostAlltrack, on 16 noiembrie 2023 - 18:48, said:

DOAR DACA e macar unul LA STAT sau cu pensie ! LA PRIVAT , DE CE ? Daca eu vreau sa muncesc 12 - 16 ore pe zi LA PRIVAT , pentru o viata mai buna DE CE ???

Pentru ca 8 ore pe zi ar trebui sa-ti asigure traiul, pentru ca unii or sa considere ca te-ai nascut numai ca sa lucrezi, pentru ca poate ai uitat dar ai copii, nevasta, amanta, pisica, soacra, etc., pentru ca ai nevoie de timp sa cheltuiesti banii aia si pentru ca... am mai zis... unii o sa considere ca daca un angajat vrea sa lucreze 14 ore, e normal ca si ceilalti sa faca la fel, iar la final salarul ala o sa fie la fel de neindestulator ca inainte sa faci ore suplimentare.

#184
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,060
  • Înscris: 09.08.2005

View PostAlltrack, on 16 noiembrie 2023 - 18:48, said:

DOAR DACA e ... cu pensie !
Discutabil de la caz la caz.

View Postsdf8923jfsd, on 16 noiembrie 2023 - 17:53, said:

@bibolu, scuze daca am omis raspunsul tau la intrebarea de mai sus?...
Foarte probabil nu ai omis nimic. Dacă nu-i place întrebarea, nu răspunde.

View Postclaudiu1, on 16 noiembrie 2023 - 19:15, said:

Pana la urma care este legatura dintre limitarea platilor cash la 5.000 lei/zi si impozitarea introdusa in discutie de autorul postarii, ca o presupusa impozitare pe bogatie?
Ca inteligentul de Caciu nu a spus asa ceva.

Eu nu vad rostul unei polemici pe o tema inexistenta.
Well... două posibilități:
1. se plictisește și face flame
2. e careva din guvern care a cugetat o astfel de idee și acum încearcă apa cu deștu' să vadă reacțiile.

View Posttytysor, on 16 noiembrie 2023 - 23:10, said:

  Deci o activitate total inutila, a carei lipsa nu se va observa,
O să observe dom' ministru cu bugetul în momentul în care omul își va lua catrafusele și va plăti impozitele într-o țară mai prietenoasă. Și la ce sume se vehiculează în domeniul ăla fii sigur că se va simți.
Scoateți-vă nasul din țărînă și uitați-vă la consecințele de mîine, nu doar la alea de peste cinci minute...

#185
loren2

loren2

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 550
  • Înscris: 08.11.2023

View Postflorinel, on 17 noiembrie 2023 - 05:32, said:

Eu m-am mai gandit. Am o idee....geniala. Serios!
Sa impoziteze statu` degresiv (adica opusu` lui progresiv). 40% pentru venituri pana la 3000. 20% venituri intre 3000 si 5000. 10% pentru gama 5000-10000. 5% peste 10000.
Avantaje:
- daca 80-90% din romani au venituri pana in 5000 - imaginati-va numai ce bani s-ar strange la buget ! Sa iei mult, de la multi....
- stimularea muncii. Fiecare o sa se straduiasca sa isi creasca salariul chiar si numai ca sa intre intr-o grila de impozitare redusa.
Sper ca ai fost doar sarcastic, daca nu, esti chiar mai odios decat cel de mai sus.

View Posttfmercedez, on 17 noiembrie 2023 - 08:15, said:

  
Nu trebuie taxe  suplimentare. E sufiecient sa fie taxati toti egal.
Exact. Taxarea egala e solutia, dar societatea e divizata, saracii vor ca bogatii sa fie supraimpozitati, iar bogatii vor ca saracii sa fie supraimpozitati ca sa fie fortati sa munceasca pentru ei.
E doar o mica minoritate care gandesc rational si corect si in concordanta cu principiile drepturilor omului si constitutiei care spune ca cetatenii ar trebui sa fie egali.
Deasemenea munca pentru sine ar trebui sa fie cel mai putin taxata, iar taxe/contributii suplimentare sa se faca la entitatile ce exploateaza munca altora. E anormal ca o frizerita ce munceste pe cont propriu sa plateasca taxe si contributii la fel (ba chiar mai mult) ca un "patron" de salon care exploateaza munca unei frizerite ce nu are posibilitatea materiala sa administreze propria frizerie.
Din pacate trendul e invers, sa fie suprataxati cei ce muncesc pentru sine, daca cresti un porc in curtea proprie ajungi sa fii dator la stat mai mult decat daca ai o ferma cu 10.000 de porci.

View Posttfmercedez, on 17 noiembrie 2023 - 08:15, said:

Cand unul se imbogateste  rapid, acolo sunt sanse mari sa fie evaziune fiscala .
Cand taxele devin atat de mari incat sa te motiveze sa cauti metode sa traiesti ocolind asta, ar trebui sa le dea de gandit astora care vor taxare mai mare dar care sa nu li se aplice lor, ci celor ce au mai mult ca ei, pe sistemul sa moara capra vecinului.
Ce nu inteleg astia saraci care viseaza suprataxari ale bogatilor e ca de la un nivel de avere nici nu te intereseaza cat de mult se maresc taxele pentru ca intotdeauna exista o tara care sa iti gazduiasca averea fara sa iti ceara taxe care sa te arda.

#186
george_alexandru

george_alexandru

    Mwe Austria

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 32,649
  • Înscris: 30.08.2017

View Postradunic, on 17 noiembrie 2023 - 09:06, said:


Scoateți-vă nasul din țărînă și uitați-vă la consecințele de mîine, nu doar la alea de peste cinci minute...

Ceri prea multe. Mulți încă au rămas cu mentalitatea în ani 90, sau chiar mai in spate.

View PostAndyM, on 17 noiembrie 2023 - 00:57, said:


Nu stiu daca ai zis-o din coincidenta sau nu, dar iti prezint jurnalul meu de bord la Huracan numa asa ca sa mori de ciuda Posted Image  https://forum.softpe...spyder-lp610-4/

L-ai terminat :lol:

Edited by george_alexandru, 17 November 2023 - 09:20.


#187
Nenea Zap

Nenea Zap

    Zuperman

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,101
  • Înscris: 10.04.2006
Finish him!

#188
Toymachine

Toymachine

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 17.12.2019
Conversatie cu un prieten care castiga cu mult peste media nationala ( nu dau sume exacte, ca desi nu-i pe forum nu se stie niciodata ) din tara unde locuieste

-Deci, eu platesc aprox de 6 ori taxele unui om care castiga mediu de economie, dar ma duc la privat cand am o treaba la spital, am pilonul 3 de pensie, contract cu firma privata pt securitate ( sta intr-un cartier rezidential, ceva gated comuniti )
Nu ma pot retrage "voluntar" din sistemul asta, de platit trebuie sa platesc, desi nu folosesc jumatate din facilitatile pentru care dau bani. Dar nu-mi vine politia de 6 ori mai repede daca am o problema, nu vin 6 masini de pompieri daca-mi ia foc casa....Iar acum, mai nou, aflu ca platesc si pentru emigrantii ilegali, care sunt tratati in sistemul public de sanatate fara a contribui cu nimic. Si desigur, tot spre oamenii ca mine tipa stangacii ( se refera la extrema de stanga, dar el le zice stangaci ) ca trebuie sa-mi ia statul mai multi bani
- Pai ( ca roman ce sunt ) dc platesti atata ? Adica nu-s modalitati s-o scoti la cifre mai mici ? Gen, nuj, faci o firma prin Cipru sau ceva ? Dubai ? Ca cica sunt metode..
- Evident ca se poate, dar daca cei care isi permit se retrag din sistem , prin "metode" si colapseaza , cine va fi mancat primul in furia proletara care n-a vazut paine  de 3 luni ?

Mno, m-a inchis. Adica , in cuvintele lui, el e de acord sa plateasca taxe ( evident ca infrastructura unde locuieste e ceva nivele peste RO, si profita cel putin indirect din asta, deci e constient ca si primeste ceva de banii dati la stat )  fiidnca asta ii permite sa traiasca intr-o societate care la randul ei ii ofera toate oportunitatile sa faca "o caruta de bani".

PS: ce zice initiatorul : " sounds like comunism with extra steps" :)

#189
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,109
  • Înscris: 29.01.2016

View Posttytysor, on 16 noiembrie 2023 - 20:52, said:

povesti cu baubauri! de la medic unde ai ajuns cu trimitere de la MF nu ai primit reteta compensata?

Nicio poveste, draga, am fost la URGENTE, duminica la 9 seara. De unde atata medic de familie ?
Lasam copilul sa urle de durere pana cand venea medicul de familie ziua urmatoare ?
Ideea era de cat de mult tine statul roman la cetateni si mai ales la copii (cica viitorul) si cum platesti degeaba taxe la sanatate & co.

#190
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,826
  • Înscris: 15.06.2007

View Postloren2, on 17 noiembrie 2023 - 09:15, said:

Ce nu inteleg astia saraci care viseaza suprataxari ale bogatilor e ca de la un nivel de avere nici nu te intereseaza cat de mult se maresc taxele pentru ca intotdeauna exista o tara care sa iti gazduiasca averea fara sa iti ceara taxe care sa te arda.
si mai tot saracii sunt aia care se bucura de un "presupus rau" facut bogatilor, in timp ce foamea tot in mațele săracilor rămâne. Adica nu e ca la povestile cu Robin Hood, ca se ia de la bogati si se da la saraci. Nop, staul ia de la cine are, si nu da la nimeni.. lol, o sa joace klaus golf, si o sa se plimbe cu caricioplanul de lux inchiriat ca un meltean parvenit ce este.

View PostMagicwisewolf, on 17 noiembrie 2023 - 10:08, said:


Nicio poveste, draga, am fost la URGENTE, duminica la 9 seara. De unde atata medic de familie ?
Lasam copilul sa urle de durere pana cand venea medicul de familie ziua urmatoare ?
Ideea era de cat de mult tine statul roman la cetateni si mai ales la copii (cica viitorul) si cum platesti degeaba taxe la sanatate & co.
sarcastic vorbind..  aia bogati au medic particular. Si kaus johanis are pe unu, care il verifica sa nu-i cada ceva.

Edited by tfmercedez, 17 November 2023 - 10:11.


#191
bibolu

bibolu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 29.06.2023

View PostAndyM, on 17 noiembrie 2023 - 00:57, said:

Tara care m-a scolit? Ma faci sa rad. Nu ai habar despre ce vorbesti legat de subiectul asta, nu-l deschid ca nu are rost.
Cu ce anume are omul de suferit din cauza mea? Posted Image  Cum am zis, prin natura activitatii mele nu deranjez pe nimeni. Nici macar nu am angajati ca sa te legi de faptul ca am eu profit fiindca dau salarii mici. Cate taxe am platit eu la stat prin impozit pe venit, dividende, cas, cass, impozit pe proprietati, doar impozitul de la masini e cateva mii de euro pe an... cand tragi linie la final nu castigi tu toata viata ta suma asta. Nu stiu cat castigi dar din frustrarea pe care o ai sunt 100% convins ca nu ajungi intr-o viata la suma asta.
Deci prin asta au oamenii ca tine de suferit, nu? Ca nu platesc defapt dublu doar pentru simplul fapt ca imi permit lucruri scumpe? Posted Image
Vezi? Fix din cauza celor ca tine, care nu se satura si vor pielea de pe oamenii care muncesc voi muta firma in alta parte. Felicitari! Cresterea de taxe se pare ca are chiar un efect benefic unui stat falimentar.


Amice, eu nu fentez nimic... Am dreptul sa imi deschid firma oriunde doresc eu? Am... si atunci care este problema? Chiar daca as fi cetatean Danez ca tot ii pupi atat in fund, as avea dreptul sa imi deschid firma in alt stat. (Apropo, ca tot ii pupi in fund atat, nu discuta doar despre taxele lor, discuta si despre beneficiile si infrastructura pe care o ofera statul danez, hai sa facem o comparatie pana la capat)

Apoi... am dreptul sa imi infiintez si in UAE o alta societate comerciala, sa obtin automat viza de sedere si sa schimb rezidenta fiscala acolo daca traiesc minim 6 luni in statul respectiv? Am... inclusiv cetateanul danez are acelasi drept.... si atunci iarasi, ce fenta am facut?
Ah, ca pur si simplu tu, un nerealizat financiar doresti sa nu impart acelasi aer cu tine, asta e fix frustrarea ta.

Singura ta grija este ca eu trebuie sa fiu pedepsit fiindca muncesc sa duc o viata mai buna decat cei care stau la tv cu semintele si berea in mana, dar nu o sa fac asta atata timp cat exista asistati sociali care pot munci dar pur si simplu nu vor si asteapta sa le dea statul bani gratis fara sa-i scoata in suturi la munca.



Nu stiu daca ai zis-o din coincidenta sau nu, dar iti prezint jurnalul meu de bord la Huracan numa asa ca sa mori de ciuda Posted Image  https://forum.softpe...spyder-lp610-4/
scoala romaneasca care te-a scolit ca doar esti roman si ai facut o scoala romaneasca, ai profitat de invatamantul din aceasta tara. Nu ai tu de unde sa stii ce meserie am eu si doar iti dai cu presupusul ca as fi asistat social care mananca seminte si bea bere. In Danemarca statul nu lasa sa existe diferente mari intre oameni, statul prin taxare nu lasa ca unul ajuns bogatan peste noapte sa zica ca are nu stiu ce masina smechera si altul un harb, sau sa zica unul ca el a facut atat de multi bani cat nu o sa faca altul toata viata. Discrepante sociale care nu ar trebui sa existe insa in Romania ca patronakke ajungi smecher in cateva luni de iti iei de toate. Nu conteaza ca, calci pe cadavre sau ceva (nu e vorba de tine) ca patron si vrei in jumatate de an sa iti iei GLE , pai in alte tari afacerile sunt din tata-n fiu si nu vad sa epateze masini scumpe, telefoane de lux, proprietati sau sa vina ala la amarastenii cu 4000 lei sa le zica ca el sa facut mai multi bani decat ei toata viata lor. Lasati-ne si cu munca asta a voastra, ati fost buni doar de un singur lucru in viata si atat, aia nu e munca cand toti patronakke au beneficii din partea familiei ca sa ajunga sa aiba firme pe mana si o gramada de bani.

View Posttfmercedez, on 17 noiembrie 2023 - 08:15, said:

care voi sunteti aia satui?

Sunt o gramada de bugetari platiti bine de tot care au si firme puse pe numele amantelor, soacrelor ca sa faca afaceri cu dedicatie. Crezi ca firmele alea aflate in conflict de interese platesc si taxe? Din contra, ele exista pentru a da tunuri la buget. De astia ti-e foame?

Cand unul se imbogateste  rapid, acolo sunt sanse mari sa fie evaziune fiscala .  
Nu trebuie taxe  suplimentare. E sufiecient sa fie taxati toti egal.

Dar avem o problema: statul este reprezentat de niste corupti care au fost acaparati demult de cei cu bani, si carora le apara interesele.
Cum sa deranjeze ANAF un patron de firma dupa ce inspectorii au primit cadourile prestabilite?


Tocmai ca din taxele statului se imbogatesc unii: prin deturnarea banilor sub firma de spaga: se stie cazul din vami, unde in loc sa se plateasca o taxa legala de 1000 de euro, se da o spaga de 500 catre vames.
ia zi si tu cati bugetari cunosti care au firme pe numele amantelor, soacrelor etc?  Foarte putini si aia care au salarii mari ca bugetari nu alde astia care au 4000 lei si bonuri de vacanta de 1400 lei, care au casa luata in rate si harb de masina din Germania la 3 4 mii de euro.

In Romania ca sa te imbogatesti rapid poti doar prin fentarea statului, evaziunea fiscala este in floare aici in tara, firme care ofera discounturi de 3-4% daca platesti cash si nu cu cardul ca sa fenteze statul. Ar trebui o noua reforma a statului in care sa fie taiat in carne vie si toti acesti inspectori sa plateasca furtisagurile facute cu patronii de firme

View PostMagicwisewolf, on 17 noiembrie 2023 - 10:08, said:

Nicio poveste, draga, am fost la URGENTE, duminica la 9 seara. De unde atata medic de familie ?
Lasam copilul sa urle de durere pana cand venea medicul de familie ziua urmatoare ?
Ideea era de cat de mult tine statul roman la cetateni si mai ales la copii (cica viitorul) si cum platesti degeaba taxe la sanatate & co.
hai lasa si nu mai da in clasa bugetara, daca te duci iti da reteta compensata mai ales fiind copil. Probabil ai fost pe la pediatru pe suma de 300-400-500 lei si ti-a dat aia reteta de medicamente cu pret intreg.

View Postloren2, on 17 noiembrie 2023 - 09:15, said:

Ce nu inteleg astia saraci care viseaza suprataxari ale bogatilor e ca de la un nivel de avere nici nu te intereseaza cat de mult se maresc taxele pentru ca intotdeauna exista o tara care sa iti gazduiasca averea fara sa iti ceara taxe care sa te arda.
statul ar trebui sa dea o lege ca daca esti cetatean roman atunci nu poti sa iti muti afacerea din Romania in alta tara doar ca sa fentezi taxele aferente pe care le platesti in Romania. Aia e, ne vin frantuzii si germanii si alte neamuri de pe glob sa deschida afaceri. Nu imi trebuie romanasi ajunsi peste noapte chiaburi care fenteaza statul, prefer sa dau la strain bani decat la patronakke roman. De asta si cumpar de la supermarket si nu de la bisnitarii din pietele autohtone

Edited by bibolu, 17 November 2023 - 11:24.


#192
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,109
  • Înscris: 29.01.2016
Ai un soi de intarziere sau probleme de intelegere ?
Nu intelegi ca am fost la spital de stat, la urgente ? Nu am fost la niciun pediatru, am fost la ORL, unde nu exista pediatrii. Nu mi-a dat reteta compensata. Vrei sa intelegi bine, daca nu poti, o sa inteleg ca nu poti mai mult...
Cam asta e atitudinea statului cand ai nevoie sa apelezi la serviciile pe care le platesti lunar...cand trebuie sa ti se intoarca serviciile platite luna de luna, te fute in gura, efectiv...
Hai, am inteles, adultii contributori ii tratezi cu sictir, dar sa tratezi si copiii cu sictir, aici ma apuca dracii si nu doar pentru copilul meu, ci pentru cum sunt tratati majoritatea copiilor in multe sectoare.

#193
bibolu

bibolu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 29.06.2023
pai si de ce nu te-ai dus la privat daca tot ai bani ca vad ca le tii partea astora bogatani de pe aici. Pentru ce va duceti bogatilor la spitalele de stat?

Edited by bibolu, 17 November 2023 - 11:46.


#194
Magicwisewolf

Magicwisewolf

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,109
  • Înscris: 29.01.2016
In primul rand, nu pot sa zic ca am bani. Nu stiu de unde aceasta idee. Castig peste aia 90% dintre romani (aia ai tai, ca ai un clasament aparte), dar nu mii si mii de euro. Asta nu inseamna ca pot fi de acord cu ceea ce face statul, si anume sa bage mana si mai adanc in buzunarele noastre, a tuturor care muncim cinstit si platim la fel de cinstit (chiar ca niste prosti) absolut tot.
Cei care castiga si traiesc necinstit, stai linistit, ca la aia 0 lei care ii dau ei la stat, se mai aduna tot...0 lei, exact. A se vedea interlopi cu Haudi, BMW-u fa, manelisti, fii de parlamentari si diverse alte capuse.
Revenind, veniturile familiei mele sunt APROAPE decente, dar asta si pentru ca muncim amandoi in plus, tocmai, ca sa castigam in plus, ca sa dam si la stat bani in plus (totul impozitat), ca sa primim acelasi nimic inapoi, atunci cand e nevoie sau ne lovim de infrastructura statului.
In al doilea rand, pt ca platesc ma duc la stat.
Sau la stat trebuie doar sa platesti fara sa ceri nimic inapoi, cand ai nevoie ?

Edited by Magicwisewolf, 17 November 2023 - 12:09.


#195
radunic

radunic

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,060
  • Înscris: 09.08.2005

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 11:21, said:

scoala romaneasca care te-a scolit ca doar esti roman si ai facut o scoala romaneasca, ai profitat de invatamantul din aceasta tara.
Pentru aia au plătit părinții lui taxe și impozite.

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 11:21, said:

In Danemarca statul nu lasa sa existe diferente mari intre oameni, statul prin taxare nu lasa ca unul ajuns bogatan peste noapte sa zica ca are nu stiu ce masina smechera si altul un harb, sau sa zica unul ca el a facut atat de multi bani cat nu o sa faca altul toata viata.
Mai las-o că habar nu ai de ce percepe statul danez taxele alea și ce face cu ele.

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 11:21, said:

statul ar trebui sa dea o lege ca daca esti cetatean roman atunci nu poti sa iti muti afacerea din Romania in alta tara doar ca sa fentezi taxele aferente pe care le platesti in Romania.
E o idee bună să rămîi nu doar fără bani ci și fără cetățeni. Mai ai multe din astea?

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 11:45, said:

pai si de ce nu te-ai dus la privat daca tot ai bani ca vad ca le tii partea astora bogatani de pe aici. Pentru ce va duceti bogatilor la spitalele de stat?
Fiindcă au plătit taxe pentru spitalele alea.

#196
tfmercedez

tfmercedez

    BUFU

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 72,826
  • Înscris: 15.06.2007

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 11:21, said:



Irelevant cati cunosc eu personal. Daca se vorbeste la radio pe statici oficiale, cum au crescut in ultima vreme numarul contractelor de consultanta la primarii si milioanele de euro platite.

Cunosteam pe cineva care s-a insurat cu fiica presedintelui consiliului judetean. A fost printre primii din gasca cu touareg, acum 20 de ani. Ulterior, socrul a fost si condamnat, dar nu m-au interesat detaliile. Afacerile firmei infloreau in campania electorala, fiind nisata pe panouri publicitare electorale.

Repet, daca s-ar elimina coruptia, am putea fi in situatia de a scadea din taxe si impozite.

La noi mafia este insusi guvernul.


https://renasterea.r...erdictul-final/


"După ce a fost condamnat de Curtea de Apel Timișoara la opt luni de închisoare cu suspendare într-un dosar în care a fost judecat pentru conflict de interese, fiind acuzat că a atribuit în mod ilegal un contract de concesiune firmei Ornella Design, administrată de fiica și ginerele acestuia"

Daca ai avea niste milioane de euro, sa zicem, castigate la loto, mostenite etc, si ai vrea sa iti faci o firma de constructii de drumuri si poduri, crezi ca ai castiga vreodata o licitatie publica, fara sa dai spaga in stanga si in dreapta, fara sa ai pile si relatii politice? Nici o sansa.

Edited by tfmercedez, 17 November 2023 - 12:15.


#197
johndoes

johndoes

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 716
  • Înscris: 02.04.2009

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 11:45, said:

pai si de ce nu te-ai dus la privat daca tot ai bani ca vad ca le tii partea astora bogatani de pe aici. Pentru ce va duceti bogatilor la spitalele de stat?
Până la urmă discuția s-a dus la ura lui "bugetakke" contra "patronakke". Eu n-aș mai alimenta trollul și l-aș lăsa să-și mănânce nervii că viața merge înainte. Life sucks and then you die :)

#198
Fane

Fane

    cipat

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,313
  • Înscris: 05.06.2002

View Postbibolu, on 17 noiembrie 2023 - 11:21, said:

scoala romaneasca care te-a scolit ca doar esti roman si ai facut o scoala romaneasca, ai profitat de invatamantul din aceasta tara.
tu de ce n-ai profitat?

solutia e legatul de glie?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate