Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Credeti ca se mananca bine in popasurile atasate la parcarile de tir?
Last Updated: Sep 26 2023 17:38, Started by
vanitty
, Sep 24 2023 16:27
·
9
#19
Posted 24 September 2023 - 19:42
EMPP, on 24 septembrie 2023 - 17:43, said:
tu crezi că nu trece mâncarea de-i veche?există mafia cumpărăturilor înainte de expirare cu câteva zile la prețuri bune.marile lanțuri de magazine așa scapă de marfa care expiră poimâine deci tot timpul vei fi expus la a mânca expirat deci cu cât este mai mare rulajul cu atât poți mânca mai mult expirat că trece Si eu cred ca toate fast food-urile fac asa dar ce or pune in mancare de nu ti dai seama? |
#20
Posted 24 September 2023 - 20:02
Fast foodurile cu rulaj mare putine produse nu cred ca au problema asta. Adica sansa e mai mica decat in restaurantele alea romanesti cu meniul cat cartea de telefon de la pui, oaie, peste, pizza pan la fructe de mare.
|
#21
Posted 24 September 2023 - 20:46
Am mancat martea trecuta la Visina, iesire din Bumbesti Jiu inspre Petrosani, foarte OK, adica jnitel cu cartofi prajiti comand in mai toate restaurantele dar de data asta a fost ceva deosebit.
|
#22
Posted 24 September 2023 - 21:09
pai trebuie sa intelegem cateva chestii universal valabile:
1.ce inseamna ca se mananca bine difera de la om la om. sunt unii care zic ca e ceva delicios si mie mi se pare ”mancare de animale”. eram cu cineva la cantina si efectiv omul imi spunea ca ce mancare buna e si manca paste cu bulion, deci efectiv paste peste care au pus bulion, nimic altceva, fiu-miu de 5 ani probabil poate sa faca asta, dar omul era super incantat. deci, sunt oameni si oameni, gusturi si gusturi. 2.restaurantele sunt aici sa faca profit. era un profesor de la Ase, care are o discutie de vreo ora despre economie si despre restaurante. in principiu, exista foarte rar mancare buna la restaurant. nevasta-mea lucreaza la supermarket, dar am vazut si eu, astia iau mereu ingredientele cele mai ieftine sau ii vezi la Metro cum cumpara de la ARO, deci ce e mai ieftin. 3.pe nea bucatarul, care e platit cu salariu mic, poate il doare de calitatea mancarii si daca o sa mai existe restaurantul peste un an. asa ca poate se mai scarpina undeva si nu se spala, mai pune asa la ochi ceva, oricum, in marea lor parte, oamenii au asteptari mici sau habar n-au cum trebuie sa fie mancarea adevarata. la subiect: -cu toate astea spuse, cand mai mananc la restaurant sau comand ceva, asteptarile sunt ca sa nu fac toxinfectie alimentara. daca trecem peste asta si are si un pic de gust, deja ma simt castigator. -la restaurantele astea de „tranzit” mananci o mancare ca orice mancare, cu gust mai mult sau mai putin. -multi o zic pe asta cu ”unde sunt multi”, dar asta nu a fost niciodata vreun criteriu in a alege ceva si nici nu inseamna neaparat ca e ”proaspat”. Edited by bobitad, 24 September 2023 - 21:10. |
#23
Posted 24 September 2023 - 21:20
se mananca tip meniul zilei. adica au doua - trei felul intai, la fel si felul doi, trei. dar asta are si niste avantaje: preturile sunt mai competitive de cat la à la carte, si probabilitatea sa mananci mancare expirata e mult mai mica. la à la carte sa zicem estimezi ca va fi un succes gordon ble-ul nou introdus in meniu si te aprovizionezi cu ingrediente. dupa care se intampla sa nu-l comande aproape nimeni si sta cu anii in congelator, mai prinde si doua caderi de curent care intrerup lantul de frig si dupa toata aceasta vreme se gaseste un client sa-l comande... cam ce credeti voi ca se va intampla? la meniul zilei se mai intampla ca a doua zi dupa ce a fost mancare de fasole in meniu la felul doi sa apara ciorba de fasole, dar asta nu-i asa grav...
bobitad, on 24 septembrie 2023 - 21:09, said:
.... daca trecem peste asta si are si un pic de gust, deja ma simt castigator.... |
#24
Posted 24 September 2023 - 21:45
vanitty, on 24 septembrie 2023 - 16:27, said:
se mananca sau nu bine in acele restaurante atasate parcarilor de tir? Ej nebun????? E locul demential pe care-l vanez in special cand sunt singur, in special cu motorul. Bun, repede, proaspat, ba mai o pui si d-o gluma, doua... Sa ceri specialitatea zilei si n-o sa dai gres! |
#25
Posted 24 September 2023 - 21:56
#26
Posted 24 September 2023 - 22:01
#27
Posted 24 September 2023 - 22:09
adrian_r5, on 24 septembrie 2023 - 22:01, said:
M-ai facut curios ... ce nu-ti place la "aia ardeleneasca" ? |
#28
Posted 24 September 2023 - 22:43
Sa stii ca au o chestie faina in ardeal, ciorba in paine.
|
|
#29
Posted 24 September 2023 - 22:58
Mancarea ca mancarea, dar cel mai bine e cand comanzi prin statie si te asteapta masa calda proaspat pusa...
Edited by tclau, 24 September 2023 - 22:58. |
#30
Posted 25 September 2023 - 01:02
Dedulești..."a fost o data"
Popas km 247 Valea Oltului inca se mănâncă bine.dar timp de așteptare mare. Popas Stana Costești..aici mi-a plăcut întotdeauna turta de pâine scoasă direct din cuptor Unde am mancat cel mai prost pe drumurile patriei si cum radeam toti colegi unul la altu de porțiile din farfurie. Si intrarea la Wc...mai rau ca la ,, pușcărie,, Attached Files |
#31
Posted 25 September 2023 - 04:58
maccip, on 24 septembrie 2023 - 22:09, said:
Smantana si lapte in ciorba si in toate sosurile, ciorbele de fasole sunt oribile in majoritatea locurilor, varza si conopida in orice, mancare grasa sau foarte grasa, condimente ciudate, mult porc, si alte lucruri pe care nu stiu sa le descriu acuma. Oricun, Ardealul e mare si nu-i peste tot lafel, dar de regula cand traversez muntii, tre sa fiu atent la ce cer de mancare de pe la restaurante ca am o multime de surprize neplacute. Mironositzo! Poti lua ciorba de vacuta fara smantana si fasole fara carne dar o data, de 2 ori pe an merita sa mananci ceva facut "la cazan"! |
#32
Posted 25 September 2023 - 07:57
maccip, on 24 septembrie 2023 - 22:09, said:
Smantana si lapte in ciorba si in toate sosurile, ciorbele de fasole sunt oribile in majoritatea locurilor, varza si conopida in orice, mancare grasa sau foarte grasa, condimente ciudate, mult porc, si alte lucruri pe care nu stiu sa le descriu acuma. Oricun, Ardealul e mare si nu-i peste tot lafel, dar de regula cand traversez muntii, tre sa fiu atent la ce cer de mancare de pe la restaurante ca am o multime de surprize neplacute. stii cum se spune, ardelenii pun smanatana si in ... smantana. si asta daca ai noroc de unii care sunt romani din ardeal. ca daca te intalnesti cu unii ai caror bunici au fost nemti, te pomenesti ca iti baga miere... atunci sa vezi distractie... si ai uitat rântașul.. face soacra-mea niste mancaruri cu rântașul... omoratoare... |
#33
Posted 25 September 2023 - 09:59
Pai faceti si voi o lista pe unde ati mancat.
"Eu am mancat acolo, am mancat pe dincolo, dar daca vreti mancare adevarata, luati-va statie!!" Pe bune?!?!?!?! |
|
#34
Posted 26 September 2023 - 08:13
#35
Posted 26 September 2023 - 09:15
Există o explicație intuitivă, se pare că e defect profesional, ideea e că nu se pot abține din gustatul mâncărurilor pe care le prepară, în sensul că trebuie verificată condimentarea, savoarea, textura și mai știu eu ce, lucruri care nu se pot regla doar olfactiv.
E dedicație și respect față de client și apărarea reputației pe care o are. Pe când ăia slabi, ce-și zic ei în cap, dă-i în spanac, că e bun așa, e conform rețetei, ce știu ăștia ce-i bun, lasă că merge. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users