Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamant

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Credeti ca se mananca bine in popasurile atasate la parcarile de tir?

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
44 replies to this topic

vanitty

vanitty

Ala negru de respira greu

• Grup: Senior Members
Venind zilele trecute de la caransebes pana la iasi (via targu-jiu-sibiu-targu mures - iasi), si fiind ca tot omul flamand la un moment dat, ma tot intrebam unde o sa opresc ca sa mananc (si fara sa intru aiurea prin localitati mari , care sa ma devieze foarte tare de la traseu). Stiti si voi.. ca tot romanul calator.. fara extravagante (adica meniuri  de peste 400-500 lei pentru 4 persoane). Si pe parcurs am intalnit niste parcari de tiruri care aveau restaurante atasate. Eu unul nu am mancat in asemenea locuri (am mancat pana la urma la https://www.facebook...gerendaspanzio/ ) , insa mi-a ramas in gand intrebarea: se mananca sau nu bine in acele restaurante atasate parcarilor de tir? Ca ma gandesc ca in teorie mancarea ar trebui sa fie decenta (altfel ar da faliment, tinand cont ca li s-ar duce buhul in comunitatile de tir-isti) , insa .. poti sa stii?

Care e experienta voastra in acest aspect?

dragosh82

dragosh82

Member

• Grup: Members
Nu numai ca se mananca bine, dar fiind rulaj nu mananci vechituri congelate cu anii cum se intampla la majoritatea restaurantelor plus ca in caz de ceva imediat se duce vestea printre tiristi si locatia nu mai e recomandata prin statie.

Valy_User

Valy_User

Senior Member

Foarte bine.
Știu unul pe DN2, in Ramnicu Sărat, La Paulino, au meniuri, undeva la 30-40 de lei, felul 1 si 2 inclus.
Servire foarte rapidă și e deschis non-stop.

Edited by Valy_User, 24 September 2023 - 16:38.

Leo2006

Leo2006

Senior Member

Candva in drumurile mele mai opream pe la cantinele petromului ( Schela si Oprisenesti). Aveau mancare ieftina si destula.

Edited by Leo2006, 24 September 2023 - 16:44.

Phobos

Phobos

Guru Member

Mie mi-a zis un prieten care are sofer pe tir.

Acela l-a invatat ca daca vrea sa manance bine cand merge prin tara, sa manance acolo unde vede ca opresc multi soferi de tir, astia au incercat cam toate locurile de pe ruta lor si stiu unde se mananca bine.

maccip

maccip

45 ani

Se mananca ieftin, bine si repede.

dark

dark

HELLO BOYS! I'm Cozbi, your HOTTEST midianite chick!

Deja îmi plouă în gură! [ https://forum.vivaldi.net/assets/uploads/files/1606663539874-icon_sad.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

PiticVerde

PiticVerde

Senior Member

Opreste si mananca cu incredere in locatiile unde vezi dube,camioane si tir-uri.Vei servi masa ieftin,bun si portii mari.

EMPP

EMPP

Guru Member

Vizualizare mesajdragosh82, pe 24 septembrie 2023 - 16:36, a scris:

congelate cu anii cum se intampla la majoritatea restaurantelor
tu crezi că nu trece mâncarea de-i veche?există mafia cumpărăturilor înainte de expirare cu câteva zile la prețuri bune.marile lanțuri de magazine așa scapă de marfa care expiră poimâine deci tot timpul vei fi expus la a mânca expirat

deci cu cât este mai mare rulajul cu atât poți mânca mai mult expirat că trece

Tarzy

Tarzy

Senior Member

EMPP, pe 24 septembrie 2023 - 17:43, a scris:

tu crezi că nu trece mâncarea de-i veche?există mafia cumpărăturilor înainte de expirare cu câteva zile la prețuri bune.marile lanțuri de magazine așa scapă de marfa care expiră poimâine deci tot timpul vei fi expus la a mânca expirat

deci cu cât este mai mare rulajul cu atât poți mânca mai mult expirat că trece

Faptul ca mananci manacare gatita din ingrediente la limita expirarii este una ... dar la restaurantele fara rulaj mananci mancarea gatita de mai multe zile (chiar saptamani) care este ceva (mult) mai grav.
Oricum .... unitatile de alimentatie cu vad mare nu au interes sa se expuna ... o data dusa vorba ca mancarea este cu probleme cu greu si dupa ceva timp se reabiliteaza.
Eu, pe vremea cand facem multe calatorii, intrebam pe statia radio informatii despre unde este recomandat de luat masa ... "colegii" ma serveau cu informatii "la zi" .... niciodata nu am fost dezamagit. Dar nici prea mari pretentii nu poti avea (la popasuri de tiristi nu e cazul sa te astepti la fructe de mare, salate simandicoase sau etc ...., in schimb o ciorba, un ciolan cu fasole, etc nu prea gresesti.

Edited by Tarzy, 24 September 2023 - 17:53.

TehCube

TehCube

Railgun user

View PostPiticVerde, on 24 septembrie 2023 - 17:27, said:

Vei servi masa ieftin,bun si portii mari.
Decent, nu chiar 'bun'. Am mancat de cateva ori si nu a fost niciodata nimic impresionant, pentru ca primeaza celelalte doua calitati, adica sa fie ieftin si mult.
Nu zic, asta se intampla la foarte multe restaurante de prin tara, deci nu e ceva special la popasuri, dar sa nu se astepte omu' sa fie impresionat de calitatea mancarii. :)

TamtamTicaticaPiupiu

TamtamTicaticaPiupiu

Senior Member

În primul rând trebuie să observați dacă bucătarii, bucătăresele sunt grăsulii. Dacă sunt slăbănogi, fugiți!

ldpe

ldpe

Guru Member

Se mananca bine dar sa fi atent la parcare sa fie cat de cat plina de masini mari , inseamna ca e renumit localul, daca ai statie poti cere rapid la "colegul" o indrumare . Nu opri unde vezi 1 logan, o roaba si un sant .

vanitty

vanitty

Ala negru de respira greu

Vizualizare mesajldpe, pe 24 septembrie 2023 - 18:34, a scris:

Se mananca bine dar sa fi atent la parcare sa fie cat de cat plina de masini mari , inseamna ca e renumit localul, daca ai statie poti cere rapid la "colegul" o indrumare . Nu opri unde vezi 1 logan, o roaba si un sant .

speram sa nu fie nevoie de statie pentru asta, ma gandesc ca in timpul zilei nu prea gasesti tiruri parcate foarte multe pentru ca trebuie sa isi respecte programul de condus, deci in general in timpul zilei ( sa zicem pana in ora 17.00) cred ca aia care is parcati is in general acolo sa manance..

ldpe

ldpe

Guru Member

In general sunt clienti pe tot parcursul zilei , nu numai masini mari , turisme, motociclete . Clar in acel local nu vei manca ceva vechi , nimeni nu-si strica reputatia care posibil a fost facuta in ani .

terratec

terratec

Troll hunter

• Grup: Moderators

View PostTarzy, on 24 septembrie 2023 - 17:51, said:

...
Eu, pe vremea cand facem multe calatorii, intrebam pe statia radio informatii despre unde este recomandat de luat masa ... "colegii" ma serveau cu informatii "la zi" .... niciodata nu am fost dezamagit. Dar nici prea mari pretentii nu poti avea (la popasuri de tiristi nu e cazul sa te astepti la fructe de mare, salate simandicoase sau etc ...., in schimb o ciorba, un ciolan cu fasole, etc nu prea gresesti.

Exact aceste idei doream să le scriu eu.
@Tarzy cred că participa şi el la discuţiile de acest gen din vremea CB-ului.

Staţia este de bază pentru a cere informaţii şi ajutorul în caz de nevoie.

maccip

maccip

45 ani

Inca un avantaj la restaurantele alea de tiristi e ca au "mancare generica", mai mult decat specifica locului. Daca nu-ti place mancarea locului, ca exemplu aia ardeleneasca care nu-mi place mie, un restaurant de tiristi e ca o oaza in desert. In unele zone, e greu sa gasesti de exemplu o ciorba fara smantana/zer/varza/warever. La tiristi gasesti ciorba de vacuta clasica, cu knorr/fuchs, ca peste tot, ciorba de fasole fara varza sau conopida. Mancare generica de tiristi, ceea ce e minunat. Fara dichis, dar buna, comestibila, ieftina si mai ales rapida. Ca nu te duci in vacante sa mananci la tiristi, te duci ca ti-e foame si vrei sa mananci repede sa pleci.

slai

slai

User Incredibil

View Postvanitty, on 24 septembrie 2023 - 18:37, said:

speram sa nu fie nevoie de statie pentru asta, ma gandesc ca in timpul zilei nu prea gasesti tiruri parcate foarte multe pentru ca trebuie sa isi respecte programul de condus, deci in general in timpul zilei ( sa zicem pana in ora 17.00) cred ca aia care is parcati is in general acolo sa manance..
o statie e buna pe masina, nu numai pentru gasit mancarea.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate