Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Renovare completa + pompa de cald...

Libre Office nu vad liniile

Modalitați amuzante și ...

O disparitie de ani buni, Acces D...
 Mancarea e scumpa

Parere achiziționare BMW G20

Schimbarea bateriei moderne la VA...

Rostschreck Lidl
 Si noi suntem Florin Piersic? / J...

Rascumparare euroobligatiuni (pri...

Detartraj partial slatina

Cu ce pot izola fonic peretii pen...
 Telefon cu senzor compass BUN

Blocare google chrome cu master p...

Instalare Siemens NX pe macbook

sfat achizitie telefon pana in 20...
 

Croaziera in Europa de Nord cu Euribia, 5 August 2023

* * * - - 4 votes
  • Please log in to reply
101 replies to this topic

#73
mccrya

mccrya

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,363
  • Înscris: 05.03.2005
ia sa vedem cat de bun e netul de pe vas :D

#74
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,284
  • Înscris: 22.07.2005
Croaziera - Trip report #1

Inainte de toate, e bine pana acum…
dar hai sa zicem si de bine si de rele, ca sa nu fim chiar aplaudaci, nu?!

Am ajuns cu ceva intarziere la nava, pentru ca zborul Lufthansa din Frankfurt a avut o ora intarziere. Lucrurile au mers excelent, pentru ca avem insotitor. El a condus grupul prin aeroport, apoi agentia a asigurat transfer pana la barca, totul foarte lejer, serviciu perfect.

Enervanta situatie cu Lufthansa, le-am solicitat sa ridice temperatura in avion, insa nu am avut nicio sansa sa ma inteleg cu ei. Am zburat de la Bucuresti la Frankfurt intr-in frig crunt, copii in pantaloni scurti, maneca scurta o treaba facuta absolut prosteste... le spui ca au o problema, nici nu te baga in seama, politici tampite. Cam la fel a fost si cu al doilea zbor dar acolo am fost antrenati si imbracati bine.

Imbarcarea s-a facut foarte usor, niciun fel de sincope.
Vasul arata foarte bine, totul functioneaza perfect, nu bate, nu troncane.

Attached File  IMG_8875.jpg   380.44K   29 downloadsAttached File  IMG_8877.jpg   450.6K   28 downloadsAttached File  IMG_8889.jpg   422.9K   29 downloadsAttached File  IMG_8899.jpg   462.27K   35 downloads

Cabina noastra este destul de incapatoare, insa prea departe. Atat am de reprosat, distanta fata de lifturi. Dar e liniste perfecta la noi, nu e niciun restaurant in apropiere, teatru sau mai stiu eu ce altceva. Spre deosebire de altii, avem o cabina buna. Unii colegi de grup au primit ceva exact sub un restaurant si e destul zgomot, mai ales dupa ce se termina programul, cand ospatarii aranjeaza mesele si scaunele pentru dimineata. Cred ca avem cabina asta, pentru ca am platit Fantastica... optiune care de altfel nu prea iti ofera mare lucru. Poate ca micul dejun in camera ar fi ceva interesant, dar asta ar insemna sa luam masa pe balcon, lucru putin posibil pe vremea de afara. Deci daca poti alege cabina, da skip la chestiile astea si mergi pe default - bella.

Attached File  IMG_8811.jpg   450.59K   39 downloadsAttached File  IMG_8815.jpg   172.21K   35 downloadsAttached File  IMG_8816.jpg   317.69K   35 downloadsAttached File  IMG_8817.jpg   389.7K   34 downloads
Attached File  IMG_8818.jpg   441.75K   31 downloadsAttached File  IMG_8819.jpg   319.1K   30 downloadsAttached File  IMG_8820.jpg   370.71K   32 downloadsAttached File  IMG_8829.jpg   593.91K   37 downloads

O mare nebunie cu pachetele rezervate in cont.
Intri pe net la MSC, iti faci cont cu ajutorul numarului de booking, dupa care poti selecta pachetele de care ai nevoie, insa nu le poti achita direct, nu ai optiunea asta. Primesti un vocher cu numere, agentia de asemenea iti furnizeaza biletul, care cuprinde voucherele tale, dar la receptie nimeni nu stie nimic despre pre-booked packages, decat daca le-ai platit deja inainte.

Ma duc eu la receptie, hai ca am venit sa platesc. Pai ce sa platesti, ca noi nu prea dam vreun fuck pe ce ai luat tu acolo din cont, aici platesti tu cu 25% mai mult. Dupa discutii largi, explicatii, lamentari mi s-a promis ca se vor rezolva lucrurile mai tarziu, dar nu prea am vazut sa se intample ceva. Totusi am inceput sa ma gandesc la toata treaba asta, cum ar putea totusi sa aiba sens si am cautat un aparat, care sa ma ajute sa fac link intre contul meu si cardul de credit. In momentul in care am introdus numarul cabinei, am vazut soldul corect calculat pentru pachetele mele. Am scanat cu ceasul si s-au luat banii din cont instantaneu.

Totusi cardurile deja printate nu accesau aceste pachete.
Am asteptat cateva ore. La receptie era full si nu prea puteam vorbi cu nimeni, asa ca am consumat pe bani (recuperati ulterior), care au fost luati din cont, apoi de pe cardul de credit. Abia a doua zi am reusit sa vorbesc cu cei de la receptie, care mi-a listat carduri noi, cu nr de pachete pe fiecare, dar acestea nu puteau sa deschida camerele. Asa ca am folosit inca o zi ambele seturi de carduri, dupa care ni s-au listat altele, care functioneaza perfect. Trei listari de carduri… super profy baietii, cascadorii rasului!

O bataie de cap, de care as fi scapat imediat, daca introduceam cardul in aplicatie, dupa ce am selectat pachetele. Cred ca eram foarte bine, daca faceam asta de la inceput, ori sa fi platit prin agentie. Tot ce am luat cu ei s-a vazut imediat pe barca, doar astea rezervate au o problema.
Totusi ramane o chestie in mintea mea, italienii sunt praf la IT, daca pot fute ceva, o fac cu siguranta. Asa cum arata sistemul acum, e ca si cand ai discuta cu doua companii separate, care nu isi recunosc actiunile... greu tare!

Pachetele nu merita efortul, daca nu esti vreu bautor specialist.
Totul e scump, dar nu poti sa bei peste tot pe unde te duci. Deci dai 700€ pentru familie pe bauturi, dar cand mergi la un restaurant dintre cele selecte, pe care dai extra 80€, nu ai inclusa nici apa. Noi am platit extra 40€ pe bauturi… deci care-i faza, de ce sa platesc pachet? Cica ar fi trebuit sa iau un pachet mai cuprinzator, care sa aiba si aceste bauturi incluse. Pe naiba, nu merita deloc, am crezut ca ma vor bate la cap copiii cu o gramada de cereri, aiurea… vad ca sunt fericiti cu un suc decent...

Mancarea este buna si la restaurantele clasice, dar aseara (de ex) nu prea ne-a placut ce ne-au oferit. Ei se agita, fac diferite chestii, dar nu e chiar ce trebuie... se vede ca incearca totusi. Dar bufetul este deschis tot timpul, ai tot ce vrei sa mananci, chestii de buna calitate, gatite bine. Am mers acolo si am mancat foarte bine si la alegere. Nu cred ca mai suntem curiosi sa mancam exact la ora 19:30, cand avem noi programata masa la restaurantul asta, care se vrea a fi de fite. In fine, unii apreciaza, cred ca e o chestiune de optiune personala, nu spun ca e naspa la restaurant, doar ca la bufet ne place noua mai mult!


Attached File  IMG_8858.jpg   172.82K   33 downloadsAttached File  IMG_8861.jpg   178.11K   29 downloadsAttached File  IMG_8862.jpg   198.02K   26 downloadsAttached File  IMG_8863.jpg   229.06K   28 downloads

Sunt multi romani in MSC si foarte multi dintre ei au pozitii foarte bune. Nu mai e cum era o data, muncim bine si mult, dar cand e vorba de job-urile bune sunt preferati italieni sau nemti. Nu, acum seful restaurantelor, bucatarul sef, managerul de la Casino, managerul de la magazine, toti sunt romani. In general suntem foarte bine vazuti pe acest vas.

Internetul
Pana acum a fost relativ ok, dimineata copiii aveau youtube super, pe laptop. Acolo unde avem optiunea de streaming. Iar pe mobile am avut un w-up foarte bun si un FB la fel de acceptabil. Acum dupa amiaza parca nu mai e chair atat de bun, poate ca limiteaza ei din server dispozitivele care fac trafic prea mare, nu stiu. dar mai vedem ce-o mai fi. Deocamdata nu-mi pare rau dupa banii astia. Cat am fost in Danemarca si dupa ce am plecat de acolo, a fost bine.


Danemarca
Extraordinara zi in Copenhaga. Daca ar fi fost sa fie asta cea mai buna zi, suntem de acord nu e nicio problema, ne-a placut foarte mult.
Ne-am plimbat pe jos, dar si cu bicicleta. Am mancat un hotdog foarte bun, o inghetata, un coffe shake foarte bun, la o gelaterie de traditie (din anul 1953). Am facut si ceva shopping, am cautat si cateva obiective, iar vremea a fost buna. A burat putin, incepand cu ora 14:00, dar ne-am pus pelerinele si nu ne-a deranjat prea mult.
Un lucru bine de stiut, este ca de la vas la zona turistica, mergi cam 20min cu shuttle-ul pus la dispozitie de MSC. Costul (16€ adult si 14€ copil) este comparabil cu cel pentru Big Bus, care vine si te ia/lasa in acelasi loc. Totusi astia te cara si prin Copenhaga toata ziua, daca ai nevoie.

Attached File  IMG_8930.jpg   582.69K   28 downloadsAttached File  IMG_8954.jpg   308.43K   24 downloadsAttached File  IMG_8956.jpg   632.87K   21 downloadsAttached File  IMG_8962.jpg   459.06K   18 downloads
Attached File  IMG_8993.jpg   588.16K   18 downloadsAttached File  IMG_9007.jpg   591.54K   19 downloadsAttached File  IMG_9033.jpg   775.99K   17 downloadsAttached File  IMG_9052.jpg   573.96K   15 downloads
Attached File  IMG_9024.jpg   564.89K   14 downloadsAttached File  IMG_8937.jpg   475.8K   16 downloadsAttached File  IMG_9019.jpg   457.51K   15 downloadsAttached File  IMG_8973.jpg   668.33K   15 downloads
Attached File  IMG_8994.jpg   728.94K   13 downloads

Ziua de mare
Sotia mea este foarte incantata de spa. Are acces total si merge de doua ori pe zi cate o ora, daca se poate… astazi s-a putut, mai vedem.
Am dus azi copiii la piscina, apa incalzita dar prea frig cand iesi afara. Eu nu m-am riscat, dar am fript niste chestii de baut. Recomandam proseco dulce si berea la draft. Este aceeasi bere Heineken pe care o beau la cele mai bune restaurante. Nu merita sa dai banii pe altceva, asta e inclusa in pachetul meu de bauturi easy package.


Despre shopping pe vas:
Nimic deosebit, n-am gasit deocamdata nimic care sa merite efortul. 40% reruceri la ochelari, dar pretul de plecare mai mare decat e normal si oferta de modele foarte subtire. Cam nimic interesant, poate daca vrei pveo sticla de coniac de 15.000$ sa o iei cu 11.000$… poate, dar nu sunt foarte sigur. Mai e o paine de mancat si la diamante, dar iar nu suntem curiosi Posted Image nu cred ca o sa luam ceva. Era cineva care spunea ceva de un GoPro 11 la 400€, dar nu e ceva ce mi-ar trebui.


Azi, la ora la care vorbim, se aduna lumea prin zonele de promenada si se fac niste chestii. Capitanul prezinta echipajul si ofera sampanie gratuita tuturor… well, nu prea ne intereseaza. Ne place sa stam cu totii in cabina si sa ne odihnim pentru maine, dupa care o sa duc copiii la sala de jocuri si apoi poate mergem putin la disco. Apropo, pachetul cu jocuri a fost o idee buna, merci @alice.


Maine se anunta 10 grade si ploaie, dar o sa mergem totusi in Geiranger, insa nu ma mai gandesc la excursii la Egal Band sau alte treburi mai complicate.
Mai e o chestie, cine zice ca navele astea nu au balans, minte cu nerusinare. Cum sa nu se miste, te balangane toata ziua, mai tare sau mai tare in functie de cat de montata e marea.

Se pare ca vom avea vreme dificila si in urmatoarele zile, ploaie cat cuprinde si temperaturi scazute. Poate la Alesund va fi ceva mai bine, vedem...

#75
mccrya

mccrya

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,363
  • Înscris: 05.03.2005
multumim de info si suntem nerabdatori cu noile episoade Posted Image

Eu consider ca e mai bine sa fie mai departe cabina de zona de galagie. Pentru mine linistea pentru somn trebuie sa fie asa cum trebuie Posted Image

Edited by mccrya, 07 August 2023 - 22:04.


#76
stearom

stearom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 653
  • Înscris: 01.02.2017
"Pachetele nu merita efortul, daca nu esti vreu bautor specialist.
Totul e scump, dar nu poti sa bei peste tot pe unde te duci. Deci dai 700€ pentru familie pe bauturi, dar cand mergi la un restaurant dintre cele selecte, pe care dai extra 80€, nu ai inclusa nici apa. Noi am platit extra 40€ pe bauturi… deci care-i faza, de ce sa platesc pachet?"

Cand spui de restaurantele selecte e vorba de restaurantul la care ai rezervare in fiecare seara la 19:30 sau cele extra, gen sushi etc.

La restaurantul la care ai rezervarea la 19:30 ar trebui sa ai inclusa apa la easy package. Poate s-au schimbat mai multe din 2021 incoace. Daca nu ai voie apa, apa minerala sau suc acolo, atunci pachetul nu merita. Mergi la restaurant si comanzi suc sau apa si iesi mai ieftin la final.

#77
mccrya

mccrya

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,363
  • Înscris: 05.03.2005
referitor la apa de baut...banuiesc ca cel mai ieftin pachet include mancarea cu cele 3 mese si apa de baut, nu ?

Sa inteleg ca apa de la robinet de pe vas nu este buna de baut ? :D

Edited by mccrya, 08 August 2023 - 10:36.


#78
something00

something00

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,499
  • Înscris: 14.11.2005

View Poststearom, on 08 august 2023 - 10:18, said:

"Pachetele nu merita efortul, daca nu esti vreu bautor specialist.
Totul e scump, dar nu poti sa bei peste tot pe unde te duci. Deci dai 700€ pentru familie pe bauturi, dar cand mergi la un restaurant dintre cele selecte, pe care dai extra 80€, nu ai inclusa nici apa. Noi am platit extra 40€ pe bauturi… deci care-i faza, de ce sa platesc pachet?"

Cand spui de restaurantele selecte e vorba de restaurantul la care ai rezervare in fiecare seara la 19:30 sau cele extra, gen sushi etc.

La restaurantul la care ai rezervarea la 19:30 ar trebui sa ai inclusa apa la easy package. Poate s-au schimbat mai multe din 2021 incoace. Daca nu ai voie apa, apa minerala sau suc acolo, atunci pachetul nu merita. Mergi la restaurant si comanzi suc sau apa si iesi mai ieftin la final.

Cred ca se refera ca la restaurantele de specialitate nu ai bauturile incluse. Ceea ce este spus de la bun inceput deci nu ar trebui sa fie vreo surpriza.

Noi am fost in martie cu MSC si cu easy package am avut apa, bere, vin alb, rosu, rose, prosecco, sucuri etc la restaurantul a la carte de seara.

Noi am platit 14 euro pe zi de persoana pt pachetul easy package. Iar un pahar de vin era 10 euro. Ca sa nu mai spun de cafeaua de dimineata. Nu as fi putut functiona cu apa lunga pe care o primesti gratis. Deci pentru mine era foarte clar ca isi merita banii. Daca iei pachetul tarziu sau direct pe barca, te costa intr-adevar mult mai mult mult.

Edited by something00, 08 August 2023 - 13:57.


#79
stearom

stearom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 653
  • Înscris: 01.02.2017
De asta am ramas si eu foarte surprins ca la restaurantul la care poti merge in fiecare seara nu poti cere apa/cafea etc pe pachetul de easy package. Ma gandeam ca poate au schimbat cei de la MSC politica, dar e bine atunci.

#80
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,284
  • Înscris: 22.07.2005
Attached File  IMG_9250.jpeg   511.08K   24 downloads

Am fost la restaurantul japonez in ziua de mare. Mai avem o rezervare la frantuzesc...

vorbim mai tarziu...

#81
stearom

stearom

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 653
  • Înscris: 01.02.2017
Distreaza tu acolo linistit si scrie cand te intorci ca sa profiti la maxim de tot concediul.

#82
mccrya

mccrya

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,363
  • Înscris: 05.03.2005
poate sa scrie noaptea ...ca si asa e la somn :lol: . Sa le consume netul la aia...daca tot a dat o carca de bani pe el :))

#83
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,284
  • Înscris: 22.07.2005

View Postmccrya, on 07 august 2023 - 21:53, said:

multumim de info si suntem nerabdatori cu noile episoade Posted Image

Eu consider ca e mai bine sa fie mai departe cabina de zona de galagie. Pentru mine linistea pentru somn trebuie sa fie asa cum trebuie Posted Image

Ai dreptate, mai bine e dusmanul binelui...
zic ca imi place cabina, dar parca as fi vrut-o ceva mai aproape, caci fac 120 de pasi pana acolo, am numarat...

View Poststearom, on 08 august 2023 - 10:18, said:

La restaurantul la care ai rezervarea la 19:30 ar trebui sa ai inclusa apa la easy package. Poate s-au schimbat mai multe din 2021 incoace. Daca nu ai voie apa, apa minerala sau suc acolo, atunci pachetul nu merita. Mergi la restaurant si comanzi suc sau apa si iesi mai ieftin la final.

Cred ca apa este in pachet inca... dar nu cred ca mai mergem acolo caci ora nu e chiar convenabila, apoi mancarea nu e chiar vreo lovitura de maestru.

View Postmccrya, on 08 august 2023 - 10:32, said:

Sa inteleg ca apa de la robinet de pe vas nu este buna de baut ? Posted Image

Apa de la robinet este foarte buna, impecabila!

View Postsomething00, on 08 august 2023 - 13:54, said:

Noi am platit 14 euro pe zi de persoana pt pachetul easy package. Iar un pahar de vin era 10 euro. Ca sa nu mai spun de cafeaua de dimineata. Nu as fi putut functiona cu apa lunga pe care o primesti gratis. Deci pentru mine era foarte clar ca isi merita banii. Daca iei pachetul tarziu sau direct pe barca, te costa intr-adevar mult mai mult mult.

Asa e si acum... aceleasi preturi.
Pana la urma merita pachetul asta, eram eu ciufut ca am mai dat 40€. M-am trezit la piscina ca deja aveam zece chestii comandate si am facut asa un calcul, erau cam vreo 60 de €, asa repede... fara sa se simta!

View Postmccrya, on 08 august 2023 - 19:21, said:

poate sa scrie noaptea ...ca si asa e la somn Posted Image . Sa le consume netul la aia...daca tot a dat o carca de bani pe el Posted Image)

Noaptea merg la teatru... pana acum nu am fost dar in seara asta am o rezervare de la 10:30 singur, caci ceilalti nu vor sa auda!

Azi am avut o zi excelenta, nu ma asteptam sa iasa atat de bine. A plouat, dar am fost echipati bine si nu a fost frig, vantul nu a batut deloc.
Am impartit ziua in doua, dimineata am mers prin Hellesylt, la 12:30 am mers la masa pe vas, apoi am luat ferry catre Geiranger la ora 14:00.
Nea-am intors cu o cursa de 18:30.

Sunt bucuros ca la intoarcere ploia a disparut si am putut sa stau afara pe vas si sa ma bucur de fiord.
Am avut si inspiratia sa descarc un ghid gratuit, pe care il pune la dispozitie operatorul de transport.
Aplicatia se numeste Voice of Norway.
Misto pentru ca pe masura ce inintezi in fiord de deruleaza niste naratiuni dragute, legate de ceea ce vezi si ce nu vezi pe acolo.

Edited by floraur, 08 August 2023 - 21:32.


#84
Alice

Alice

    Big Boobs

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,146
  • Înscris: 05.12.2002
F bun pretul de 14E de pers/zi pt easy package, cand am mai fost era peste $300 / persoana, la "precomanda" (tot 7 nopti) si bineinteles obligatoriu pt ambii pasageri din cabina, d-asta ziceam ca tb sa te pui in cap in fiecare zi, ca sa merite.


Diferenta majora intre Bella si Fantastica este ca la Bella iti dau ei o camera (si de obicei in zone mai nasoale) iar la Fantastica o poti alege singur (si te uiti pe planuri, sa nu fie sub restaurant si sa fie langa lift :)). Daca a ales agentul cabina, ghinion.

Mai da-i o sansa restaurantului a la carte seara. Noua ne-a placut aproape intotdeuna mancarea.


#85
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,284
  • Înscris: 22.07.2005
Buna dimineata Alesund! Tocmai ce-am deschis ochii si uite!

Attached File  IMG_9663.jpeg   408.55K   26 downloads

@alice cand mergi in grup de agentie, ei decid ce cabina obtii tu, chiar daca ai tu Fantastica.
Unde mai pui ca eu nu am luat bilet, direct de la Cruisehub, ci de la o alta agentie.
Deci am primit cam ce au avut ei sa-mi dea, din ce le-a dat MSC, iar o data trimise datele la MSC, adio! Nu mai poti schimba nimic, mai ales cand vasul e ocupat in totalitate...
Eu asteptam sa sune agentia si sa imi ofere cateva optiuni, dar am primit un numar de cabina, 'geaba am facut eu scandal ca n-am mai putut schimba nimic. Asta e, prima data...

Dar asa cum spuneam, nu e chiar naspa situatia data, dar se putea mai bine... LIFE!

Mai vedem cu restaurantul, faza e ca la plimba tava mancarea este excelenta! Nu prea risti nimic... si e fara ora fixa!
Nu mai zic ca am un plod care nu vrea sa incerce nimic din ce nu arata cum vrea el.

Edited by floraur, 09 August 2023 - 07:31.


#86
OvidiuNS

OvidiuNS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,865
  • Înscris: 04.07.2010

View Postfloraur, on 09 august 2023 - 07:30, said:

... faza e ca la plimba tava mancarea este excelenta! Nu prea risti nimic... si e fara ora fixa!
Nu mai zic ca am un plod care nu vrea sa incerce nimic din ce nu arata cum vrea el.

Eu ce ţi-am spus ?
În fiecare croazieră bufetul e baza pt. noi. Mâncare excelentă, alegi tot ce vrei să mănânci, îţi pui cât vrei şi de câte ori vrei, nu ai oră fixă, şi ce e mai important - nu aştepţi deloc ca să fii servit, deci nu pierzi timpul la masă.
Restaurantele a-la-carte de pe vasele de croazieră sunt doar fiţe, mâncăm acolo doar când avem programată vreo cină de către cei care ne plătesc croazierele (cină de bun venit, cina căpitanului sau cina de gală).

Mă bucur că gândim la fel în ce priveşte restaurantul tip bufet de pe vas.
Oricum, nu fi trist că plouă, cam aşa e în Norvegia. Până pleacă vasul probabil va ieşi şi soarele de vreo câteva ori.


Sănătate şi distracţie plăcută în continuare !

Edited by OvidiuNS, 09 August 2023 - 09:08.


#87
something00

something00

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,499
  • Înscris: 14.11.2005
Si noua ne-a placut mai mult bufetul.
Nu mi s-a parut a fi o calitate mult superioara pt mancarea la a la carte ca sa justifice ora fixa si durata si limitarea in meniu.
In plus noi calatoream cu un copil de un an si ne era mai usor sa il tinem cu burta plina la bufet :)

#88
radu103

radu103

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,504
  • Înscris: 15.11.2003
Cum e cabina cu balcon ? Merita diferenta ? Posted Image

Data viitoare sti sa ceri un anumit numar de cabina si sa consulti hartile +/1 etaj

E bine ca nu esti langa lift, aglomeratia si inghesuiala creaza galagie pe culoar
Cu cat esti mai departe de galagie cu atat e cabina mai scumpa/mare

Cam toata lumea ajunge la concluzia ca nu merita restaurantele a-la-carte pe vas ptr ca:
- bauturi scumpe
- majoritatea ingredientelor sunt decongelate
- uneori este cu tinuta obligatorie
- mancarea e cam ca la orice restraurant de 5 stele all-inclusive doar ca-i pe mare si mai scumpa rezervarea

Edited by radu103, 09 August 2023 - 11:00.


#89
mccrya

mccrya

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,363
  • Înscris: 05.03.2005
pe unde am fost in lume, mancarea a fost ultima grija . Si eu sunt de acord ca e mai bine la cele tip bufet ...nu esti conditionat de anumite lucruri pe cum ore/timp sau vestimentatie

#90
floraur

floraur

    pitic insignifiant

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,284
  • Înscris: 22.07.2005
Flam is nice!
Nu cred ca va ploua astazi, sper sa sa avem o zi excelenta! Posted Image

Attached File  IMG_9835.jpg   762.54K   28 downloads

Edited by floraur, 10 August 2023 - 10:48.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate