![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Proiect casa: trebuie arhitect sau numai inginer structurist
Last Updated: Jun 21 2023 08:49, Started by
denisjoshua
, Jun 17 2023 07:50
·
7

Posted 19 June 2023 - 12:45

Vai de mine cate raspunsuri...
Ma scuzati dar am accountul de Softpedia per un email care nu tare il folosesc. Prima si prima data... va multumesc de raspunsuri. Dar poate intrebarea mea nu a fost prea corecta... am dat prea putine informatii. Icerc sa o refac :-) Eu am un proiect pe wood-framing... Dar nu ii facut de inginer proiectant in Romania. Cea ce as dorii eu ii daca sunt obligat de lege in Romania, sa angajez un arhitect. De ce intreb.. cu preturile care sunt acuma in RO, mai economisesc si eu niste bani. Casa va fi construita in regie proprie. Dupa toate cerificatele si avizele de care am nevoie o sa umblu tot eu. Ca si diriginte de santier o sa fiu tot eu (am inteles ca se poate da nici aici nu sunt sigur) Deci in concluzie... ii suficient ca proiectul meu sa fie recalculat de un inginer structurist in Romania ? Sau sunt fortat sa platesc un arhitect care sa faca toate astea? Multumesc din nou Denis |
Posted 20 June 2023 - 06:36

Posted 20 June 2023 - 11:13

Mai nou, la clasa de importanta C îți cer și diriginte cu competență pe instalații. Altfel - nu există o încadrare a priori. Se face la momentul elaborării proiectului. Dar, din experiență, o locuință parter sau parter și un etaj intră în categoria D. |
Posted 20 June 2023 - 17:37

Vai de mine cate raspunsuri... Ma scuzati dar am accountul de Softpedia per un email care nu tare il folosesc. Prima si prima data... va multumesc de raspunsuri. Dar poate intrebarea mea nu a fost prea corecta... am dat prea putine informatii. Icerc sa o refac :-) Eu am un proiect pe wood-framing... Dar nu ii facut de inginer proiectant in Romania. Cea ce as dorii eu ii daca sunt obligat de lege in Romania, sa angajez un arhitect. De ce intreb.. cu preturile care sunt acuma in RO, mai economisesc si eu niste bani. Casa va fi construita in regie proprie. Dupa toate cerificatele si avizele de care am nevoie o sa umblu tot eu. Ca si diriginte de santier o sa fiu tot eu (am inteles ca se poate da nici aici nu sunt sigur) Deci in concluzie... ii suficient ca proiectul meu sa fie recalculat de un inginer structurist in Romania ? Sau sunt fortat sa platesc un arhitect care sa faca toate astea? Multumesc din nou Denis
.Învelitoarea e fază determinantă. Edited by un_arhitect, 20 June 2023 - 17:27. |
Posted 21 June 2023 - 03:54

Posted 21 June 2023 - 08:49

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users