Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Poti trai cu 100 lei pentru mancare pe saptamana o persoana ?
Last Updated: Jun 27 2022 21:33, Started by
MembruAnonim
, Mar 14 2022 11:35
·
0
#361
Posted 15 May 2022 - 22:31
utopium, on 15 mai 2022 - 22:26, said: Posibil, nu pot sa zic ca ma atrage ideea de manca friptura rece dimineata ... salamul e popular la micul dejun pentru ca e foarte rapid de pus in farfurie, la fel ca si cascavalul, nu trebuie sa pregatesti nimic cu o zi inainte. Iar un ou fiert se face totusi rapid. Daca vorbim de carnuri care sa-mi placa reci, eventual o mancare de pui cu masline si lamaie, care are o consistenta oarecum de racitura ... asta e un fel de reteta de familie de sarbatori. Si raciturile imi plac daca sunt facute cum imi plac mie (dar destul de putini le fac pe gustul meu), dar parca nu ma atrage ideea de a manca fripturi reci dimineata |
#362
Posted 15 May 2022 - 22:32
pasilla, on 15 mai 2022 - 22:28, said:
Salamul nu e tot o friptura rece ? |
#363
Posted 15 May 2022 - 22:32
Mosotti, on 15 mai 2022 - 22:18, said:
Au oua atent selectionate, de la pasari crescute in puf, cu muzica de Mozart, puse in compozitie cu delicatete de un grup de virgine special antrenate pentru o omogenitate ideala. De fapt un kil de praf de oua la o tona de paste intr-un ciubar imens in care mai cade cite un muncitor cind il spala si se amesteca in compozitie, apoi recehama lotul pentru cacontine urme de carne de om Degeaba faceți mișto de el, așa e toată mâncarea. Nu are nimeni timp de chestii naturale Eu nu înțeleg zgârcenia. Adică la mic dejun daca tot mănânci ca o rândunică cum face el, nu lua salam infect, ia și tu un prosciutto, un piept de rață, niste cârnați din aia sibieni.. Lidl este o sărăcie de magazin cu produse pentru săraci, nimic de acolo nu ește comestibil - mărci dubioase cu zero încredere. Eu când intru in Lidl mă ia depresia, mă simt ca într-o proiecție a vieții chinuite de pensionar. Daca ai ajuns sa cumperi mâncare de la.Lidl ești gata,cu un picior in groapa. Numai Profi e mai naspa |
#364
Posted 15 May 2022 - 22:36
Io cred ca tu n-ai citit ce zicea de “producatoru german”
Omul e fan Lidl btw. |
#365
Posted 15 May 2022 - 22:37
Mosotti, on 15 mai 2022 - 22:06, said: Nici e legatura, e un individ care bate cimpii pe diverse topicuri ca sa demonstreze nimic. In cazul de fata da exemple de mese pe care le face la misto, in alte posturi spune cum sta cu somonul in congelator si trei tipuri de parmezan in frigider. Daca l-ai inchide in casa si i-ai da buget 100 de lei pe saptamana s-ar sinucide in 10 zile maxim. Pe planeta pe care locuieste salamul uscat si cascavalul nu costa ca in Romania peste 10 lei suta de grame amandoua ! Exemplele de mese pe care le da sunt pentru o masa, hai maxim o zi, daca il dai 100 de lei si ii spui 7 zile sa se descurce slabeste 5 kg. Omu e din cluuuuuji , ce sa ii ceri, stie di tate, e crema in tat ! #fainosaglipsa |
#366
Posted 15 May 2022 - 22:39
Flat, on 15 mai 2022 - 22:32, said:
Lidl este o sărăcie de magazin cu produse pentru săraci, nimic de acolo nu ește comestibil - mărci dubioase cu zero încredere. Eu când intru in Lidl mă ia depresia, mă simt ca într-o proiecție a vieții chinuite de pensionar. Daca ai ajuns sa cumperi mâncare de la.Lidl ești gata,cu un picior in groapa. Numai Profi e mai naspa Mosotti, on 15 mai 2022 - 22:32, said:
Well, daca tu faci friptura intr-un ciubar de 2 tone in care pui niste carne, multe zgarciuri, untura, potentiatori de arome, gume de toate felurile si coloranti, apoi mesteci bine si pui la uscat, atunci salamul e fix ca friptura. |
#367
Posted 15 May 2022 - 22:40
Ieri am fost la Lidl si am luat niste “sunca praga” si o intrebat copilu ca ce sunca e ca nu are gust de sunca. Dup-aia o supt-o pe toata
|
#369
Posted 15 May 2022 - 22:49
Melteanu, on 15 mai 2022 - 22:13, said:
Ce relevanta au niste realitati ce enumeri cu faptul ca bagi in burta paste la punga pe care scrie ca au oua fara sa stii cum sunt cele artizanale cu oua? Eu cand gatesc sunt pe principiul "daca nu le-am cumparat eu si nu stiu de unde sunt, nu le folosesc". Chiar trebuie sa o intreb pe nevasta-mea ce e cu ele Mi-am pus problema sa imi iau masina de paste si sa le facem noi de casa, nu mi-ar displacea ideea, dar e nevoie de timp totusi pentru a face asa ceva. |
#370
Posted 15 May 2022 - 22:50
Azi i-am facut paine cu un si “sunca praga” si o mincat toata “sunca praga” si o lasat painea cu unt. Ceva nobil sigur este in sunca aia, scrie mare pe ea “70% carne”, nu vreau sa vad ce e restu 30%.
|
|
#371
Posted 15 May 2022 - 22:50
#372
Posted 15 May 2022 - 22:57
Mosotti, on 15 mai 2022 - 22:50, said:
Azi i-am facut paine cu un si “sunca praga” si o mincat toata “sunca praga” si o lasat painea cu unt. Ceva nobil sigur este in sunca aia, scrie mare pe ea “70% carne”, nu vreau sa vad ce e restu 30%. |
#373
Posted 15 May 2022 - 22:57
pasilla, on 15 mai 2022 - 22:39, said: Ma faci curios sa aflu ce magazine au produse apreciate de tine. Eu sunt fan mega image Acolo e și atmosfera hip, deci vad oameni misto, nu săraci. Și produsele sunt reale, nu mărci fantoma. Marca lor este aia originala delhaize pe care o găsesc și la Bruxelles. Deci este fix ce mănâncă și belgienii Desigur, prosciutto 6 fâșii subțiri costa 18 lei, dar merită. |
#374
Posted 15 May 2022 - 23:00
#375
Posted 15 May 2022 - 23:02
|
#376
Posted 15 May 2022 - 23:09
Ca regula, pretul e un indicator al calitatii. Pur si simplu nu exista ieftin si bun. Nu degeaba milionarii nu se duc la Lidl si au proprii bucatari care merg in piata si selectioneaza atent
catalina1, on 15 mai 2022 - 23:02, said: Iar eu spuneam cum se poate manca și sănătos. |
#377
Posted 15 May 2022 - 23:10
#378
Posted 15 May 2022 - 23:14
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users