Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Hidroelectrica a lansat platforma...

Recomandare laptop/tableta pt filme

Cooler LGA1700

purificator in conflict cu umidif...
 Pot medicii dermatologi sa prescr...

Uitati-va aici, site de vanzari n...

Top Rezidential

Cei cu case de peste 200mp locuib...
 Obtinere cazier

Credit in strainatate

Problema hard drive

Probleme cu SMS-ul pentru recuper...
 

Deep freeze standard 8.30

* - - - - 1 votes
  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1
vdingo11

vdingo11

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,826
  • Înscris: 24.08.2005
Ma intereseaza kitul aplicatiei Deep Freeze standard 8.30 versiunea trial dar dintr-o sursa siguara.
Am gasit pe diferite site-uri dar nu sunt sigur de ele.
Pe softpedia am gasit ultima versiune 8.63 iar pe site-ul producatorului https://www.faronics...orts-windows-10 nu reusesc sa dau de ea.
A dat in mai multe locuri dar tot ultima versiune mi-o descarca.
Aveti idee unde pot gasi aceasta versiune mai veche - daca este direct de la producator este perfect.
Multumesc.

#2
scub

scub

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 30.11.2005
<Start free trial> in dreapta
Din primul meniu alegi distributia.
****
edit: am inteles , o versiune mai veche ...

Attached Files


Edited by scub, 06 December 2021 - 20:59.


#3
vdingo11

vdingo11

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,826
  • Înscris: 24.08.2005
pe site-ul producatorului chiar daca dau de descrierea unei versiuni mai vechi cand sa descarc imi da 8.63

#4
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,992
  • Înscris: 30.08.2006
Versiunile mai vechi sunt deja crackuite si producatorul le actualizeaza constant pentru blocarea versiunilor piratate.
De asta nu gasesti versiuni vechi oficiale. Toate legaturile vechi sau noi trimit catre pagina de download oficiala.

Edited by Leo2006, 06 December 2021 - 21:51.


#5
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,377
  • Înscris: 23.09.2005
Cei de la Radient sunt parteneri Faraonics in Romania.

Cand am contactat direct Faraonics ca sa-mi cumpar un Deep Freeze Standard cu licenta, mi-au raspuns initial ei, dar mi-au zis ca o sa ma contacteze cineva din Romania, apoi mi-au trimis mail cei de la Radient si cu ei am discutat mai departe despre pret, etc.

Poate daca le spui lor ce vrei te pot ajuta.

http://www.radient.ro/contact.html

Totusi, de ce vrei o versiune mai veche?

Edited by Phobos, 06 December 2021 - 22:09.


#6
zyppster

zyppster

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 02.02.2008

poate ca vrea o versiune veche pentru ca i se pare mai buna decat cea noua. sau are un OS vechi.


Edited by zyppster, 06 December 2021 - 22:21.


#7
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,377
  • Înscris: 23.09.2005
Nu stiu ce sa zic, caci el vrea exact versiunea aia.

#8
zyppster

zyppster

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,366
  • Înscris: 02.02.2008
probabil a descoperit versiunea crack-uita pe vreun site. nu toate versiunile sunt crack-uite, poate aia a fost mai populara.

#9
vdingo11

vdingo11

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,826
  • Înscris: 24.08.2005
Am un pc mai vechi si am testat de la versiunea noua in jos. Pana la 8.30 calc se misca mai greu.
Cu aceasta nu vad diferenta.

#10
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,992
  • Înscris: 30.08.2006
Acum multi ani in urma ,cand netul exista doar in internet cafe, mi se propusese de catre un administrator de sala de jocuri sa vin lunar la ei ca sa repun imaginile pe fiecare calculator. Avea o aplicatie de internet cafe si Deep Freeze la care expira trialul la 30 de zile. Foarte complex acel Deep Freeze.
Nu cred ca un pc vechi utilizat acasa are nevoie de asa ceva. O imagine la hdd face aceiasi treaba iar softurile de clonare sunt la liber.

#11
vdingo11

vdingo11

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,826
  • Înscris: 24.08.2005

View PostLeo2006, on 07 decembrie 2021 - 12:19, said:

Foarte complex acel Deep Freeze.
Versiunea Enterprise da, dar cea standard nu

View PostLeo2006, on 07 decembrie 2021 - 12:19, said:

Nu cred ca un pc vechi utilizat acasa are nevoie de asa ceva. O imagine la hdd face aceiasi treaba iar softurile de clonare sunt la liber.
De ce sa rescriu imaginea cand cu deep nu fac nimic si este tot timpul la fel.
Fac teste cu deep activ, imi convine ce a iesit deblochez, fac modificarile si blochez din nou.

Edited by vdingo11, 07 December 2021 - 14:05.


#12
Phobos

Phobos

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,377
  • Înscris: 23.09.2005

View PostLeo2006, on 07 decembrie 2021 - 12:19, said:

Nu cred ca un pc vechi utilizat acasa are nevoie de asa ceva. O imagine la hdd face aceiasi treaba iar softurile de clonare sunt la liber.

Eu il folosesc de ani buni si nici nu mai vreau sa ma gandesc cum e fara el. De asta am si luat licenta. :)

#13
neagu_laurentiu

neagu_laurentiu

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 38,820
  • Înscris: 30.07.2003

Vizualizare mesajvdingo11, pe 07 decembrie 2021 - 14:04, a scris:

De ce sa rescriu imaginea cand cu deep nu fac nimic si este tot timpul la fel.
Ca te poti procopsi cu un virus ce trece de softul tau de gheata.

Vizualizare mesajvdingo11, pe 07 decembrie 2021 - 14:04, a scris:

Fac teste
Astea se potrivesc intr-o masina virtuala.

Edited by neagu_laurentiu, 07 December 2021 - 15:04.


#14
Leo2006

Leo2006

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,992
  • Înscris: 30.08.2006
Exact. Pentru experimente o masina virtuala e sfanta. Nu are cum sa treaca de asa ceva un virus.

#15
eiffel

eiffel

    BusyWorm

  • Grup: Moderators
  • Posts: 60,526
  • Înscris: 15.06.2004
Depinde... Daca dai ceva utilizare pe vreun mediu de stocare sau gaseste alta portita...

#16
dani.user

dani.user

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 28,251
  • Înscris: 24.02.2007

View Postvdingo11, on 07 decembrie 2021 - 14:04, said:

Fac teste cu deep activ, imi convine ce a iesit deblochez, fac modificarile si blochez din nou.

Asta faci si cu masini virtuale, gratis.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate